2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386041 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

bugün vida boyko takasını düşünürken kievin kalecilere bakmıştım şoykovski 41 yaşında hala 11de oynuyor tolganın yaşı çok değil. 18 kişilik kadroda yerli kaleci zorunluluğu var. tamam bende nefret ediyorum tolgadan ve durumdan hoşnut değilim ama ülkedeki hangi yerli kaleciyi alıp koyabiliriz yeterliliği olan birini ben göremiyorum.

acı ama gerçek bu...
Utku var abi

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Dr.Zeck

İçimden bir his bir pazar günü kapı göreceğiz diyor..
Güzel haberler duymaya ihtiyacımız var artık.

İçindeki his sana yalan soyluyor.

Çevrimdışı Berat

Elimizde kaybettiğimiz yılları geri alıp, geleceği domine etmek varken plansız iş yapıp Töre'den gelecek bonservise güvenip, bir saçmalık yaparak Tolga'ya 3 yıl daha vererek transfer döneminin de sürekli düşeş olmasını bekleyerek ne olmasını bekliyorlar acaba..

Yazık.

Çevrimdışı tangaz

Yakın tarihte 36 yaşına kadar bu topraklarda üst seviyede oynamış tek bir yerli oyuncu söyler misin? Kaldı ki Tolga'nın fiziksel yapısı da güçlü değil. +Taraftar ile bağı da güçlü değil, pamuk ipliğinde. Bu kararı 1 yıl sonra al neden şimdi? @tangaz

ben ülkede volkan demirel dışında üst düzey yerli kaleci görmüyorum. alınabilecek yerli kaleci de görmüyorum harun fena değil ama bursadan hiç bir oyuncuya para verip almam ancak sözleşmesi biter bonservisini eline alır gelirse belki. tolgayı beğenmediğimi ifade ediyorum lakin bu alternatifsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. üst seviye kalmasa da kulübede alternatif bir yerli zorunluluğu war. kötü tolga ülkedeki en iyi 2-5. yerli kaleci konumunda bu acı gerçeği kabullenmeliyiz. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Utku var abi

utkunun profesyonel tek bir maçı var mı? oynadığı 4.lig bu çocuğun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Egoları bir kenara bırakıp; işinin ehli, nitelikli isimlere görevler verilirse bu işi yapabilecek kişiler olur.

Liyakat sistemi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

gomez için burada herkes vaaay vizyona bak derken eleştiren 3-5 kişiden biriydim şimdi konuşulan 5-7,5 milyon maaş taleplerini görenler vizyon kelimesini umarım kavramışlardır...

gomezin geçen sene kazandığı parayı 5-6 milyon aralığındadır die dillendiren ve bunu normal bulanlardanım. şimdi oyalayıp oyalayıp ballı bi kontratı bırakın orta karar bir kontrat dahi yakalayamayan bir vizyonu eleştiriyorum...

Çevrimiçi murat

gomez için burada herkes vaaay vizyona bak derken eleştiren 3-5 kişiden biriydim şimdi konuşulan 5-7,5 milyon maaş taleplerini görenler vizyon kelimesini umarım kavramışlardır...
konuşulan cümleye değil ne amaçladığına bakarsan vizyon yerine çıkar amacı güttüğünü görürsün. o konuşma tamamen saçmalıktı.bence o açıklama üstüne teşekkür edip yollar ayrılmalıydı.

Çevrimdışı atalay

Aylar önce de aynı cümlelerime aynı karşılıkları alıyordum, déjà vu oldu. Aynı şeyi söylüyoruz. Büyük ihtimalle hiçbir şey değişmeyecek fakat bunun kararını şimdi değil, bir sene sonra al. @tangaz Zaten bu mevzuyu salt Tolga üzerinden değil, genel kaleci planlaması ve maliyeti üzerinden eleştiriyorum.

Çevrimiçi Necmi

Utku var abi

ancak 18 yaşında biri Beşiktaş kalesini 18 yaşında birine teslim eder :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1500 olduk GG+Adriano+Fabri.

Ha bi de Tolga :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:32:42 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

konuşulan cümleye değil ne amaçladığına bakarsan vizyon yerine çıkar amacı güttüğünü görürsün. o konuşma tamamen saçmalıktı.bence o açıklama üstüne teşekkür edip yollar ayrılmalıydı.

gomezi açıklamalarının ilk günü eleştiren sadece 2 kişi vardı biri bendim diğeri ise sen @MURAT

Çevrimiçi Necmi

ben ülkede volkan demirel dışında üst düzey yerli kaleci görmüyorum. alınabilecek yerli kaleci de görmüyorum harun fena değil ama bursadan hiç bir oyuncuya para verip almam ancak sözleşmesi biter bonservisini eline alır gelirse belki. tolgayı beğenmediğimi ifade ediyorum lakin bu alternatifsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. üst seviye kalmasa da kulübede alternatif bir yerli zorunluluğu war. kötü tolga ülkedeki en iyi 2-5. yerli kaleci konumunda bu acı gerçeği kabullenmeliyiz. @atalay
:upto: eminmisin üst düzeyliği neresinde gördün
sırtında giydiği fener forması olmasa bu ülkede adını bilen olmazdı bence.

Çevrimdışı tangaz

Aylar önce de aynı cümlelerime aynı karşılıkları alıyordum, déjà vu oldu. Aynı şeyi söylüyoruz. Büyük ihtimalle hiçbir şey değişmeyecek fakat bunun kararını şimdi değil, bir sene sonra al. @tangaz Zaten bu mevzuyu salt Tolga üzerinden değil, genel kaleci planlaması ve maliyeti üzerinden eleştiriyorum.

devre arası özellikle bolbol konuştuk çünkü  :D ben salt kaleci değil tüm mevkilerde planlama ile değil menajer yönlendirmeleri ile hareket edildiğinden eminim. hangi plan? @atalay

Çevrimdışı poedr

sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hastalıktan kafam pek basmadı da bu Vodafone Arena hesabının paylaştığı "Gerçek bir hasret hikayesi 19 Ağustos 2016" reklamını anlamadım ben  :evillol:

O tarihte maçımız falan da yok, biri bana anlatsın reklam ne demek istiyor  :evillol:
Vodafone arena Belgeseli yayınlanacakmış :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

:upto: eminmisin üst düzeyliği neresinde gördün
sırtında giydiği fener forması olmasa bu ülkede adını bilen olmazdı bence.

ricardinhonun ayının solu direk dibine giden topunu çıkardığından beri öyle düşünüyorum. karakteri sıkıntılı konsantrasyon sorunu var ama konsantre olduğunda çok iyi kaleci.

Çevrimdışı 38life

Gomez için söz edilen rakamların makul olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

gomezi açıklamalarının ilk günü eleştiren sadece 2 kişi vardı biri bendim diğeri ise sen @MURAT
beni unuttun o gece bir sürü insandan fırça yedim :bandit:
murattan önce ben püskürmüştüm hatta hangi yüzle bakacak takım arkadaşlarının
yüzüne demiştim yanılmıyorsam. millet haklı konuşuyor alman vizyonu falan
Beşiktaşı düşünüyor gibi sıralamıştı. @tangaz
kafasında gitmek vardı kendine mazeret yaratıyordu.
Ben olsam bu saatten sonra etoo ile imzalar işime bakarım.
şu güne kadar tek yaptığı şey bizi her ihtimale karşı yedekte tutmak
Beşiktaşı bu güne kadar hiç bir oyuncu bu kadar aşağılamamıştı.
bu saatten sonra geçen sene verilen 3,5 verilir bonservis ödenmez olursa olur olmazsa yolu açık olsun
boşta kalsa ona istediğini verecek iki renkli takım hazırda bekliyor.
bizimle anlaşamasın seyredin olacakları.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ricardinhonun ayının solu direk dibine giden topunu çıkardığından beri öyle düşünüyorum. karakteri sıkıntılı konsantrasyon sorunu var ama konsantre olduğunda çok iyi kaleci.
Bende oyle düşünüyorum

Ayi Iyi kaleci kim ne derse desin bazen yenmeyecek Golleri yesede Bunu nasil cikardi yaaa denecek toplari cikarir

Ayi eger gununde , Konsantre ve formundaysa cidden Gol yemiyor ve muthis oynuyor :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ancak 18 yaşında biri Beşiktaş kalesini 18 yaşında birine teslim eder :D
Casillas a kaleyi verenlerle Milan ın kalesine 17 yaşında adamı koyanlar da çocuktu zaten. Potansiyel varsa konur, bu kadar net.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Şöyle bir ankette Hayır seçeneği %95'in üzerinde çıkmıyorsa herşey müstehak bize...

Etiketler: