2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384272 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

stad 300 milyon geri kalani tüpcunun eseri yonetim ne yapsin adamlar ellerinden geleni yapiyor dolar euro aldi basini gitti 4 yil once olan dolar euro borclari 2 ye katlandi yapacak bisey buna 300 milyon dolar euro kur dan 2 ye katlansa 300 de stad 600 milyon daha ne
Demirören dediğimiz adam 8 yılda yaptı 550 m tl yi.. Fikret orman 4 yılda 1 milyar tl yaptı.. Ben 1.5 milyar aldım borcu..  2.2 milyar diyende var.. Orasını siz düşünün  artık :))
Bu arada Kulubün dovizle olan borcu belli bence Bütün borç kurla açıklanamaz
Yapılması gereken olan bu borcun nasıl kapanacagının seffaf biçimde anlatılması..hedeflerin ortaya konulması..

Not: bu arada demirörene sempatim sıfır. Belirtiyimde

[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 13:55:09 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı toonch

Divan kurulu neden stadta değil?

Çevrimdışı linux

Ücretine ufak bir zamla ikna edilen Sosa takım arkadaşlarından özür dileyecek ve yeni sezonda da Beşiktaş’ta oynayacak. (Sabah)

Çevrimdışı tangaz

Demirören dediğimiz adam 8 yılda yaptı 550 m tl yi.. Fikret orman 4 yılda 1 milyar tl yaptı.. Ben 1.5 milyar aldım borcu..  2.2 milyar diyende var.. Orasını siz düşünün  artık :))
Bu arada Kulubün dovizle olan borcu belli bence Bütün borç kurla açıklanamaz

Not: bu arada demirörene sempatim sıfır. Belirtiyimde

şöyle ifade edeyim. borç batağına girenler bilirler; YD nin bıraktığı borç zamanı ile şimdiki kur farkı 2 katı olup ekonominin döndürülebilmesi için bankalardan sürekli faizle para çekilerek süreç götürüldü. bu arada inşaat işine girildi ve 3 yıl boyunca stad geliri olmadan geçirildi. bu esnada da sürekli harcamalar yapıldı. faiz sarmalına girildiği zaman borçlar çığ gibi büyür. bu nedenle 8 yılda yapılan 1 milyar borç 4 yılda stad yapılıp sportif başarı kovalanıp tüm bu tabloda 2 milyarda tutuluyorsa bu normaldir. önemli olan şimdi süreci doğru planlayıp gelirleri 200 milyon dolar düzeyine çekip giderleri 120 milyonlarla (dolar) sınırlandırmak ve bunu sürdürülebilir kılmak olmalıdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ben olsam fulyadaki ikizleri satar ve borcu sıfırlar, önüme bakarım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

BEŞİKTAŞ aş NİN BORCU DA - ALACAGIDA KAGIT ÜZERİNDEDİR

Şöyleki Vadofone arenaya Beşiktaşın yaptıgı harcama 500 milyon tl- sponsor-devlet desteği v.s 400 milyon tl dir

şimdi elinizde nakit degil ama Gayrimenkül sermaye var..Stadın şu anki satış fiyatı,arazisi hernekadar kiralık olsada Fikret başkan zamanındaÜmraniye tesisleri ile birlikde
 tapusunun alınacagına inanıyorum,Ayrıca elimizde BJK plaza ve Fulya arazisi var tapuları mevcut.

Bunların tapularının alındığını düşünürsek,Ben sadece stada 1 milyar euro deger biçerdim,Yani milan 800milyon euro ya satışı için  pazarlık yapılıyor.

Sabırla bu yılıda şampiyon atlatırsak maddi yönden önümüz Avrupadada açık olacak

saygılar

Çevrimdışı alimm

ihtiyaç listesi......
- m.rojo(k)
- lucas
- hernanes
- remy(k)
- gomez
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

ben olsam fulyadaki ikizleri satar ve borcu sıfırlar, önüme bakarım...
Gs gibi arsamız olsaydı çok iyi olurdu aslında.. Fulyadaki gayrimenkullerin değeri kaç milyon ediyor ve senelik ne kadar getiriyor bi bilgin varmı??  Meraktan soruyorum

Çevrimdışı Ersoy

Stoper Gil olacak galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Stoper Gil olacak galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanınada bocchetti alınsa keşke

Çevrimdışı Bishamon

Sanırım Gil haberlerinin kaynağı Fanatik

Çevrimdışı tangaz

Gs gibi arsamız olsaydı çok iyi olurdu aslında.. Fulyadaki gayrimenkullerin değeri kaç milyon ediyor ve senelik ne kadar getiriyor bi bilgin varmı??  Meraktan soruyorum

konu karmaşık orada inşaatı aşcıoğlu grup yaptı ilk başta yapılan bir kontrat var paylaşımla alakalı sonra plan tadilleri yapıldı ve yükseklik bir miktar arttırıldı. sıkıntıda arttırılan katların paylaşımında başlıyor. benim burnum bu konuda hep pis kokular aldı ve işin içinden çıkamadım. güncel rayiçler ve kira gelirlerimiz hakkında bilgim yok ancak pek çok arazinin 300-500 milyon dolarlara satıldığı bir ortamda hatırı sayılır bir ekonomik değeri olsa gerek die düşünüyorum. mesela orada bir benzin istasyonu var çalıştığım sektör olduğu için rahat konuşabilirim. böyle  kupon bir istasyonu biz çalıştırsak bugün X bir dağıtım firması gelse ve bizimle 5 yıllık kontrat yapmaya kalksa ciddi bir bedel hava parası alırız...

Çevrimiçi LORDBJK

Arkadaşlar aslında borçları kapatmak çok kolay. Herkes vodafone karakartala üye olsa 4-5. milyon üyeye çıksak inanın 3 yılda borçlarımız kalmaz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

konu karmaşık orada inşaatı aşcıoğlu grup yaptı ilk başta yapılan bir kontrat var paylaşımla alakalı sonra plan tadilleri yapıldı ve yükseklik bir miktar arttırıldı. sıkıntıda arttırılan katların paylaşımında başlıyor. benim burnum bu konuda hep pis kokular aldı ve işin içinden çıkamadım. güncel rayiçler ve kira gelirlerimiz hakkında bilgim yok ancak pek çok arazinin 300-500 milyon dolarlara satıldığı bir ortamda hatırı sayılır bir ekonomik değeri olsa gerek die düşünüyorum. mesela orada bir benzin istasyonu var çalıştığım sektör olduğu için rahat konuşabilirim. böyle  kupon bir istasyonu biz çalıştırsak bugün X bir dağıtım firması gelse ve bizimle 5 yıllık kontrat yapmaya kalksa ciddi bir bedel hava parası alırız...
Orada çok zarara uğratıldık.. Dediğin benzinciden bize para falanda gelmiyor sanırım..
Benim aklımdaki asıl soru akatlar.. Ordaki arazi çok düşük fiyata bi spor salonuna nasıl kiralanabilir?? Ordaki arazide küçük falan değil.. Epey bi gelir getirebilir

Çevrimdışı atalay

3 sezon önce kulübe raporladığımız burada da defalarca yazdığım Papy, 1 yıl ara ile önce Chelsea yaptı, ardından €9,5 M karşılığında Sunderland'e transfer oldu. Bu arada ödenen meblağın oyuncunun ederinden oldukça fazla olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Orada çok zarara uğratıldık.. Dediğin benzinciden bize para falanda gelmiyor sanırım..
Benim aklımdaki asıl soru akatlar.. Ordaki arazi çok düşük fiyata bi spor salonuna nasıl kiralanabilir?? Ordaki arazide küçük falan değil.. Epey bi gelir getirebilir

16 milyon dolar fulyanın getirisi.fulya konusuna girersen çıkamazsın.hertürlü pisliğin döndüğü bir anlaşma rezillik diz boyu.çok merak ediyorum stadı yapan koskoca kulup bunumu yapamayacaktı böyle açık açık peşkeş çekme yoktur bu ülkede ama kimsenin sesi çıkmıyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluk kutlamalarını tekrar izledim de stat bölümü cidden biraz acele olmuş. Bu sene çok çok daha iyisini yapıp unutturmak lazım.

45:04'te var ya nasıl korktum adam bugünde bile trip atıyo ortalığı karıştırıyo diye. Neyseki şakaydı :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Devletin futbol kulüpleri için kredi ile uzun vadeli borç yapılandırmasında bulunması lazım. Bunun için de öncelikle kulüpler yasasının doğru bir şekilde hazırlanması ve uygulanması gerekiyor. Aksi halde o borçlar hiçbir zaman düşmeyecek.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
I nomi di José Sosa e Juan Cuadrado restano i due profili maggiormente accostati al club rossonero, ma anche volendolo portare a Milano entrambi i giocatori risulta al momento impossibile:
entrambi extracomunitari, l'arrivo di uno tra l'argentino e il colombiano esclude quello dell'altro, con l'arrivo di Gomez già pronto ad occupare uno slot.

1 saat önce İtalyan spor medyasına düştü
"Kırmızısiyahlılarda transfer edilecek 2 isim kalmış,Jose Sosa ve Juan Cuadrado  ancak yabancı kısıtlamasından dolayı sadece 1ini transfer edebileceklermiş,Gomezin gelmesiyle arjantinli ve
kolombiyalı oyuncu için sadece 1 boş yer kalmış"devamındada Adnan Januzaj(belçika)  Juan Cuadro ya alternatif olabileceğini yazıyor.

Yani bu durumda Sosa nın gidebilmesi için Juan Cuadro nun transferinden vazgeçmeleri gerekecek.

şimdi soruyorum değdimi Sosa boşa kürek çektin!,Değdimi Milan oyuncumuzu ayarttın! En buyuk lafımda Sosa nın menajerine..

saygılar

Çevrimdışı abdusta

1 saat önce İtalyan spor medyasına düştü
"Kırmızısiyahlılarda transfer edilecek 2 isim kalmış,Jose Sosa ve Juan Cuadrado  ancak yabancı kısıtlamasından dolayı sadece 1ini transfer edebileceklermiş,Gomezin gelmesiyle arjantinli ve
kolombiyalı oyuncu için sadece 1 boş yer kalmış"devamındada Adnan Januzaj(belçika)  Juan Cuadro ya alternatif olabileceğini yazıyor.

Yani bu durumda Sosa nın gidebilmesi için Juan Cuadro nun transferinden vazgeçmeleri gerekecek.

şimdi soruyorum değdimi Sosa boşa kürek çektin!,Değdimi Milan oyuncumuzu ayarttın! En buyuk lafımda Sosa nın menajerine..

saygılar

Tam bunları yazdım  Sosa antremana çıkmış!!

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/besiktasta-sosa-antrenmana-cikti

saygılar

Çevrimdışı ekrembaser

Tam bunları yazdım  Sosa antremana çıkmış!!

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/besiktasta-sosa-antrenmana-cikti

saygılar
Bu eski haber galiba altyapıyla antremanlara çıkıyodu zaten Şenol hoca affetmeden takımla antremana çıkabileceğini sanmıyorum
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 15:07:36 ekrembaser ]

Çevrimdışı abdusta

Bu eski haber galiba altyapıyla antremanlara çıkıyodu zaten Şenol hoca affetmeden takımla antremana çıkabileceğini sanmıyorum

https://twitter.com/CNNTURKSpor

1 saatlik bir haber  tarihlere ve saate bakınız!!

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

saygılar
Abi sen kimsin :alala:

Baya yetkili bir abiye benziyosun :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

saygılar

A takımla mı antrenmana çıkmış?

U21 ile çıkıyordu zaten.

Haberde manipülasyon var, soluğu Ümraniye'de aldı diye, zaten 2-3 gündür oradaydı.

Çevrimdışı Zafer55

Bu Gil in ismi nasıl okunuyor ki? Şöyle Ciıl Jıil falan olsa bari.İnşallah öyle dümdük "Gil" diye okunmuyordur.
Rakipte  stoperde Keyağ Şikoörtel olacak bizde RodolfoGil oynayacak.Ne öyle mahutgil gibi. :biggrinking:

Etiketler: