Necmi abi bence stratejik düşünüp, Fulya'yı kısmen ya da tamamen satmayı camia olarak tartışmalıyız.
Şampiyonlar Ligi konseptine büyük ligler ve yayıncı kuruluşlardan çok büyük itirazlar var. Birkaç yıl içinde büyük değişikliklerin olması muhtemel. Bizim bu süreç içinde "mali yapısı en güçlü Türk kulübü" "gelirleri en yüksek Türk kulübü" "en başarılı Tük kulübü" gibi tüm ünvanları toplamamız lazım. Olası bir sabit katılım uygulamasında akla gelen ilk Türk kulübü imajını oturtmamız ve Pole pozisyonu kapmamız lazım. En kötü ihtimalle renklilerle aynı hizada olmamız geride kalmamamız gerek. Yoksa bunlar gese ye fln yol verirse baskette febenin pozisyonunu kapabilirler. Tüm gücümüzle saldırmamız, avrupanın büyükleriyle aynı masaya oturmamız lazım. Bunun için de prangaları kırmak şart.
Ve eminim gese şu an Riva üzerinden buna çalışıyor.
Abi gayrimenkul satışından belki borcu kapatabilecek bir miktar girebilir ama aynı zamanda ordan aldığın kira gelirlerini de kaybediyorsun uzun vadede.
Ayrıca birkaç haftadır şu riva arazisi ile ilgili okuyorum gs forumlarını o riva arazisi ha denilince olacak bir olgu değil.
Riva da inşaat yapılabilecek imara açık alan çok kısıtlı bu 1.
İkincisi gs yönetim kurulundan onay alınması gerekiyor.
Gs nin emlak konut ile yaptığı anlaşma da gs nin payı az diye yönetim kurulunda itirazlar var.
Dursun özbek in birkaç ay önce söylediğine göre bu proje kapsamında gs nin kasasına girecek para yaklaşık 300m dolar.
Bu bile gs nin toplam borcunun kapatmaya yetmiyor hemen yapılsa bile