Ben sana siz derken sen bana sen diyemezsin, ben yaş büyüklüğünden dolayı saygı duyarken sende yaş küçüklüğümden dolayı aynı oranda saygılı olmalısın, ben uygun bir dille cevap verirken sen tepeden bakan üslupla cevap veremezsin. Pek tabi ki burası ütopik bir hukuki denge gözetmiyor farkındayım veyahut diğer sosyal medya platformları gibi "sınırsız" özgürlük vermiyor ancak şu açıktır, senin takıldığın ifadelerim benzeri ben birçok ifade ile karşılaştım burada hiçbir yaptırımı olmayan ve okunup giden. Ne zamandır bilemem, hangi sayfadadır bilemem zira hafızama atmadım. Senin buranın kontrolörü olman sana bu yarattığın dünyada haz verebilir, ancak burası benim hayatımın yalnızca küçük bir bölümünü alıyor olsa da fayda görüyorum Beşiktaşımla ilgili. Nedeni şu, burada belli bir eğitimin üstünde insanlar var ve ne söylenmek istendiğini anlamakta olan insanlar bunlar. Neyse uzatmayacağım eğer beni bu dünyandan çıkartırsan sen bilirsin kontrolör sensin ancak atmazsanda bu uyarıların konusunda ne kadar istikrarlı olduğunu takip edeceğim ve dilim döndüğünce vaktim olduğunca yorumlarımı yapacağım.
benim için burda Beşiktaş ailesi var ve bu ailenin içine resmiyet sokmam kimseden bana siz demesini
beklemediğim gibi çokçada denmemesini isterim. Burası bir ortam ve bu ortamda bulunmak isteyen ortamada uyar.
burda yaptırımdan bahsediyorsun ama sanada kullandığın kelimeden sonra bir yaptırımda bulunmadım. Burda söylenen hiç bir şeyde
okunup geçilmiyor nasıl senin yazına bir çok şikayet olduğu gibi diğer olaylardada bu rahatsızlıklar söyleniyor bizimde
bazı gerçekçi olanlara yaptırımımız oluyor bazen sadece sana yaptığımız gibi uyarmakla yetiniyoruz bazende normal olduğunu düşünüp
herhangi bir tepki koymuyoruz. Ama bir insana ahlaksız demek herhangi bir ifadeyle karşılaştırılmaz sadece sana şunu soruyorum bu
forumda bir kişi sana ahlaksız olduğunu söylerse nasıl bir tavır içinde olursun. insanlar dediğini değilde demek istediğini anlayacak
kadar akıllı burda diyorsun peki basit bir örnek vereyim o zaman sen Pektemek işini düzgün yapmıyor kaytarıyor haksız yere para kazanıyor
vs örneklediğimizde senin kelimelerince bu ahlaksız karaktersiz biri. Bende değişik bir örnek vereyim bugün bütün gün bunları yazarken burda senin yazdıklarını okuyan aslında çalışmaları gerekirken bu zamanlarını forumda geçiren bir çok arkadaş vardı. Yani senin tanımlamanla bu arkadaşların tamamı ahlaksız ve
karaktersiz oluyorlar. sonuçta pektemekten bir farkları yok. Pektemeğin Beşiktaşa sorumluluğu varsa burdaki arkadaşlarında kendi işverenlerine
aynı sorumluluğu var. Bazen kelimeleri sarfederken söylenenin nereye gittiğinin farkında olmak gerekiyor. bir kelime bir çok anlamda
kullanılabilir mesela akılsız futbolcu dendiğinde burda ceza gelir ama oyun aklı yok dendiğinde yaptırımı olmaz kimine göre aynı kapıya çıkar
ama işin gerçeği aynı şey değildir.
bu senin ilk çirkin üslubunda değil daha öncede bir çok kez dikkatimi çekti ama hiç biri bu kadar ağır değildi.
sana siz denmemesini saygısızlık olarak görüp bir başkasına ahlaksız demeyi normal karşılamakta çok değişik bir ironi
hiç bir insanı beğenmek zorunda değilsin eleştirebilirsinde Beşiktaş oyuncularınıda eleştirebilmek doğal hakkın ama hiç bir
insana hakaret etme hakkın yok. Sen burda daha öncede oyuncularla ilgili kişilik analizi yaptın
sonuç senin Beşiktaş oyuncularıyla ilgili hitap şeklin ezik, çakma delikanlı, karaktersiz, ahlaksız, mesela
attığın mesajların bir çoğu çöp kutusunda demekki mesajların sürekli buranın karakterine uymayan kelimeler taşıyor
ama bunun için kaç defa ceza aldın baktım bir kez moderasyon almışsın 3 gün hepsi o
birde bu dünyayı ben yaratmadım bir internet sayfasını sunucuya yüklemek bir dünya yaratmaz o dünyayı o dünyanın içinde yaşayanlar
yaratır burda bunu yapan Beşiktaş taraftarıdır. Burası iyiyse bu iyiliğin nedenide burda olan insanların seviyesidir.
Seviyeyide korumak bilirsinki ayrım yapmadan prensipleri bire bir uygulayarak olur. yoksa dediğin gibi birine işlem yapıp
başkasını görmezden gelerek bu seviyeyi belli bir yerde tutma şansı yaratamazsın. Burdada adaletimizin olmadığını düşünen tek
bir Beşiktaş taraftarı durmaz. Belkide forumun yarısından çoğuna tepki göstermişimdir hala burdalarsa emin ol adil olduğumu bildikleri
içindir. Daha yeni burda forum yöneticimi hemde yakın arkadaşımı kaybettim hem yöneticilikten hemde forumdan ayrıldı. Buda
@mylife1903 ile girdiği bir tartışmada onun yanlış olduğunu söylediğim için oldu o nedenle asla taraf tuttuğumu kimsenin ima bile etmesine izin
vermem. burda kim olursa olsun Beşiktaş taraftarı ister şahsen tanıyım isterse hiç görmemiş olayım benim için eş değerdedir.
o nedenle kabul etmem böyle bir imayı.
Birde seni neden forumdan çıkarayım bir çok yanlış kelimeler kullansan bile forum için değerli bir
Beşiktaşlısın sadece kullandığın kelimeler konusunda daha seçici olmanı isterim. Derdim adam doğramak değil kendi toz pembe
dünyamı yaratmak hiç değil. Seviyenin düzgün olduğu ve her düşüncedeki Beşiktaşlının girip fikirlerini rahatça söyleyebileceği
bir platform oluşturmak bunuda eleştirinin eleştiri gibi olduğu bir yer yaratarak yaparız. Ne zaman burada küfür ve hakaretin
eleştiri olmadığı üyeler tarafından idrak edilirse işte o zaman burası internet ortamının en özgür ve düzgün platformu olur.
@khanlu