2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392898 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Pektemek bu sefer gidecek galiba
Önemli bir yerden duyum mu aldın yoksa sadece temenni mi ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Ben sana siz derken sen bana sen diyemezsin, ben yaş büyüklüğünden dolayı saygı duyarken sende yaş küçüklüğümden dolayı aynı oranda saygılı olmalısın, ben uygun bir dille cevap verirken sen tepeden bakan üslupla cevap veremezsin. Pek tabi ki burası ütopik bir hukuki denge gözetmiyor farkındayım veyahut diğer sosyal medya platformları gibi "sınırsız" özgürlük vermiyor ancak şu açıktır, senin takıldığın ifadelerim benzeri ben birçok ifade ile karşılaştım burada hiçbir yaptırımı olmayan ve okunup giden. Ne zamandır bilemem, hangi sayfadadır bilemem zira hafızama atmadım. Senin buranın kontrolörü olman sana bu yarattığın dünyada haz verebilir, ancak burası benim hayatımın yalnızca küçük bir bölümünü alıyor olsa da fayda görüyorum Beşiktaşımla ilgili. Nedeni şu, burada belli bir eğitimin üstünde insanlar var ve ne söylenmek istendiğini anlamakta olan insanlar bunlar. Neyse uzatmayacağım eğer beni bu dünyandan çıkartırsan sen bilirsin kontrolör sensin ancak atmazsanda bu uyarıların konusunda ne kadar istikrarlı olduğunu takip edeceğim ve dilim döndüğünce vaktim olduğunca yorumlarımı yapacağım.
benim için burda Beşiktaş ailesi var ve bu ailenin içine resmiyet sokmam kimseden bana siz demesini
beklemediğim gibi çokçada denmemesini isterim. Burası bir ortam ve bu ortamda bulunmak isteyen ortamada uyar.
burda yaptırımdan bahsediyorsun ama sanada kullandığın kelimeden sonra bir yaptırımda bulunmadım. Burda söylenen hiç bir şeyde
okunup geçilmiyor nasıl senin yazına bir çok şikayet olduğu gibi diğer olaylardada bu rahatsızlıklar söyleniyor bizimde
bazı gerçekçi olanlara yaptırımımız oluyor bazen sadece sana yaptığımız gibi uyarmakla yetiniyoruz bazende normal olduğunu düşünüp
herhangi bir tepki koymuyoruz. Ama bir insana ahlaksız demek herhangi bir ifadeyle karşılaştırılmaz sadece sana şunu soruyorum bu
forumda bir kişi sana ahlaksız olduğunu söylerse nasıl bir tavır içinde olursun. insanlar dediğini değilde demek istediğini anlayacak
kadar akıllı burda diyorsun peki basit bir örnek vereyim o zaman sen Pektemek işini düzgün yapmıyor kaytarıyor haksız yere para kazanıyor
vs örneklediğimizde senin kelimelerince bu ahlaksız karaktersiz biri. Bende değişik bir örnek vereyim bugün bütün gün bunları yazarken burda senin yazdıklarını okuyan aslında çalışmaları gerekirken bu zamanlarını forumda geçiren bir çok arkadaş vardı. Yani senin tanımlamanla bu arkadaşların tamamı ahlaksız ve
karaktersiz oluyorlar. sonuçta pektemekten bir farkları yok. Pektemeğin Beşiktaşa sorumluluğu varsa burdaki arkadaşlarında kendi işverenlerine
aynı sorumluluğu var. Bazen kelimeleri sarfederken söylenenin nereye gittiğinin farkında olmak gerekiyor. bir kelime bir çok anlamda
kullanılabilir mesela akılsız futbolcu dendiğinde burda ceza gelir ama oyun aklı yok dendiğinde yaptırımı olmaz kimine göre aynı kapıya çıkar
ama işin gerçeği aynı şey değildir.
bu senin ilk çirkin üslubunda değil daha öncede bir çok kez dikkatimi çekti ama hiç biri bu kadar ağır değildi.
sana siz denmemesini saygısızlık olarak görüp bir başkasına ahlaksız demeyi normal karşılamakta çok değişik bir ironi
hiç bir insanı beğenmek zorunda değilsin eleştirebilirsinde Beşiktaş oyuncularınıda eleştirebilmek doğal hakkın ama hiç bir
insana hakaret etme hakkın yok. Sen burda daha öncede oyuncularla ilgili kişilik analizi yaptın
sonuç senin Beşiktaş oyuncularıyla ilgili hitap şeklin ezik, çakma delikanlı, karaktersiz, ahlaksız, mesela
attığın mesajların bir çoğu çöp kutusunda demekki mesajların sürekli buranın karakterine uymayan kelimeler taşıyor
ama bunun için kaç defa ceza aldın baktım bir kez moderasyon almışsın 3 gün hepsi o
birde bu dünyayı ben yaratmadım bir internet sayfasını sunucuya yüklemek bir dünya yaratmaz o dünyayı o dünyanın içinde yaşayanlar
yaratır burda bunu yapan Beşiktaş taraftarıdır. Burası iyiyse bu iyiliğin nedenide burda olan insanların seviyesidir.
Seviyeyide korumak bilirsinki ayrım yapmadan prensipleri bire bir uygulayarak olur. yoksa dediğin gibi birine işlem yapıp
başkasını görmezden gelerek bu seviyeyi belli bir yerde tutma şansı yaratamazsın. Burdada adaletimizin olmadığını düşünen tek
bir Beşiktaş taraftarı durmaz. Belkide forumun yarısından çoğuna tepki göstermişimdir hala burdalarsa emin ol adil olduğumu bildikleri
içindir. Daha yeni burda forum yöneticimi hemde yakın arkadaşımı kaybettim hem yöneticilikten hemde forumdan ayrıldı. Buda @mylife1903
ile girdiği bir tartışmada onun yanlış olduğunu söylediğim için oldu o nedenle asla taraf tuttuğumu kimsenin ima bile etmesine izin
vermem. burda kim olursa olsun Beşiktaş taraftarı ister şahsen tanıyım isterse hiç görmemiş olayım benim için eş değerdedir.
o nedenle kabul etmem böyle bir imayı.
Birde seni neden forumdan çıkarayım bir çok yanlış kelimeler kullansan bile forum için değerli bir
Beşiktaşlısın sadece kullandığın kelimeler konusunda daha seçici olmanı isterim. Derdim adam doğramak değil kendi toz pembe
dünyamı yaratmak hiç değil. Seviyenin düzgün olduğu ve her düşüncedeki Beşiktaşlının girip fikirlerini rahatça söyleyebileceği
bir platform oluşturmak bunuda eleştirinin eleştiri gibi olduğu bir yer yaratarak yaparız. Ne zaman burada küfür ve hakaretin
eleştiri olmadığı üyeler tarafından idrak edilirse işte o zaman burası internet ortamının en özgür ve düzgün platformu olur. @khanlu

Çevrimiçi Necmi

Aslında özellikle orta saha için kimin nerde oynadığı önemli değil.

Oğuzhan isterse ilk 11'lerde 10 numara pozisyonunda görünsün. O nerede olması gerektiğini, ne yapması gerektiğini bilecek düzeyde artık.
aslında tolga ozide böyle bir şans geçiyor elimize nasıl kanatlar sürekli yer değiştirerek rakip defansın dengesini bozuyor
ozi tolgada sürekli değişerek orta sahada dengeleri bozabilir ikiside birbirinden çok farklı nitelikte oyuncu ikiside 8 ve 10 numara oynayabilir
bunu avantaja çevirmek çok önemli bir değerli orta sahamız varken önümüzdeki sene sonunda iki değerli orta sahamız olması işten bile değil

Çevrimdışı Tolga

Adriano belki Istanbul ve Besiktasla ilgili olumlu tavsiyelerde bulunmuştur kendisine :naughty: :naughty:
İyi de Mathieu kendisi açıklamadı mı "Ben Beşiktaş'ta oynamak isterdim fakat başkan beni bırakmadı" diye.

Yani orada sorun Barcelona gibi çünkü onlar kadroda tutmak istiyorlar oyuncuyu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aslında tolga ozide böyle bir şans geçiyor elimize nasıl kanatlar sürekli yer değiştirerek rakip defansın dengesini bozuyor
ozi tolgada sürekli değişerek orta sahada dengeleri bozabilir ikiside birbirinden çok farklı nitelikte oyuncu ikiside 8 ve 10 numara oynayabilir
bunu avantaja çevirmek çok önemli bir değerli orta sahamız varken önümüzdeki sene sonunda iki değerli orta sahamız olması işten bile değil

Bu sene Tolgay'ın da senesi olacak inşallah. Bi de şu eline sahip olsa :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Dediğin gibi bütün planlama 5 yabancı sınırlaması üzerine yapıldı. yanlışım yoksa o sezon Kerim'in bonservisine 3,1 milyon euro civarı verdik. gençlere yatırım yaptık. şimdi bu yeni süreci en iyi götüren bizim yönetim olunca şu anki sistemden vazgeçmeleri olasılığını düşünmemek elde değil
farketmez böyle bir karar bir anda alınmaz minimum 5 yıla yayılır gene avantajlı olan biziz
yerli en genç kaliteli ve kalabalık kadroya biz sahibiz. önümüzdeki yıllarda iki rakibimizden daha fazla
ekonomik gücede biz sahip olacağız. alınacak her tür karara en hızlı biz uyum sağlarız yabancı serbestliği
geldiğinde Beşiktaş için kötü olduğunu taraftarımız dahil herkes söyledi ama işin sonu böyle olmadı şampiyonluğu biz kazandık.

Çevrimdışı cursedofdragon

İyi de Mathieu kendisi açıklamadı mı "Ben Beşiktaş'ta oynamak isterdim fakat başkan beni bırakmadı" diye.

Yani orada sorun Barcelona gibi çünkü onlar kadroda tutmak istiyorlar oyuncuyu :)

Hazılık maçlarında çokta iyi oynamadı belki barça düşünmüyordur artık :)

Ayrıca korkusu vardı nasıl bir yere gideceğini bilmiyordu adriano gazı vermiş olabilir :D

Çevrimdışı Tolga

Hazılık maçlarında çokta iyi oynamadı belki barça düşünmüyordur artık :)

Ayrıca korkusu vardı nasıl bir yere gideceğini bilmiyordu adriano gazı vermiş olabilir :D
Barcelona izin verirse bence o iş olur da bakalım :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sene Tolgay'ın da senesi olacak inşallah. Bi de şu eline sahip olsa :D
@SDemirsoy gibi surekli Eli alcida geziyor Akrabaliklari varmi acaba diye dusnmeden edemiyorum :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Barcelona izin verirse bence o iş olur da bakalım :icool:

Barcelona daha iyilerine layık :D

tolga o değilde seni avatarın daki logomuzu değiştirsene o eski logo yenisi bu :)

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 01:32:14 cursedofdragon ]

Çevrimdışı khanlu

benim için burda Beşiktaş ailesi var ve bu ailenin içine resmiyet sokmam kimseden bana siz demesini
beklemediğim gibi çokçada denmemesini isterim. Burası bir ortam ve bu ortamda bulunmak isteyen ortamada uyar.
burda yaptırımdan bahsediyorsun ama sanada kullandığın kelimeden sonra bir yaptırımda bulunmadım. Burda söylenen hiç bir şeyde
okunup geçilmiyor nasıl senin yazına bir çok şikayet olduğu gibi diğer olaylardada bu rahatsızlıklar söyleniyor bizimde
bazı gerçekçi olanlara yaptırımımız oluyor bazen sadece sana yaptığımız gibi uyarmakla yetiniyoruz bazende normal olduğunu düşünüp
herhangi bir tepki koymuyoruz. Ama bir insana ahlaksız demek herhangi bir ifadeyle karşılaştırılmaz sadece sana şunu soruyorum bu
forumda bir kişi sana ahlaksız olduğunu söylerse nasıl bir tavır içinde olursun. insanlar dediğini değilde demek istediğini anlayacak
kadar akıllı burda diyorsun peki basit bir örnek vereyim o zaman sen Pektemek işini düzgün yapmıyor kaytarıyor haksız yere para kazanıyor
vs örneklediğimizde senin kelimelerince bu ahlaksız karaktersiz biri. Bende değişik bir örnek vereyim bugün bütün gün bunları yazarken burda senin yazdıklarını okuyan aslında çalışmaları gerekirken bu zamanlarını forumda geçiren bir çok arkadaş vardı. Yani senin tanımlamanla bu arkadaşların tamamı ahlaksız ve
karaktersiz oluyorlar. sonuçta pektemekten bir farkları yok. Pektemeğin Beşiktaşa sorumluluğu varsa burdaki arkadaşlarında kendi işverenlerine
aynı sorumluluğu var. Bazen kelimeleri sarfederken söylenenin nereye gittiğinin farkında olmak gerekiyor. bir kelime bir çok anlamda
kullanılabilir mesela akılsız futbolcu dendiğinde burda ceza gelir ama oyun aklı yok dendiğinde yaptırımı olmaz kimine göre aynı kapıya çıkar
ama işin gerçeği aynı şey değildir.
bu senin ilk çirkin üslubunda değil daha öncede bir çok kez dikkatimi çekti ama hiç biri bu kadar ağır değildi.
sana siz denmemesini saygısızlık olarak görüp bir başkasına ahlaksız demeyi normal karşılamakta çok değişik bir ironi
hiç bir insanı beğenmek zorunda değilsin eleştirebilirsinde Beşiktaş oyuncularınıda eleştirebilmek doğal hakkın ama hiç bir
insana hakaret etme hakkın yok. Sen burda daha öncede oyuncularla ilgili kişilik analizi yaptın
sonuç senin Beşiktaş oyuncularıyla ilgili hitap şeklin ezik, çakma delikanlı, karaktersiz, ahlaksız, mesela
attığın mesajların bir çoğu çöp kutusunda demekki mesajların sürekli buranın karakterine uymayan kelimeler taşıyor
ama bunun için kaç defa ceza aldın baktım bir kez moderasyon almışsın 3 gün hepsi o
birde bu dünyayı ben yaratmadım bir internet sayfasını sunucuya yüklemek bir dünya yaratmaz o dünyayı o dünyanın içinde yaşayanlar
yaratır burda bunu yapan Beşiktaş taraftarıdır. Burası iyiyse bu iyiliğin nedenide burda olan insanların seviyesidir.
Seviyeyide korumak bilirsinki ayrım yapmadan prensipleri bire bir uygulayarak olur. yoksa dediğin gibi birine işlem yapıp
başkasını görmezden gelerek bu seviyeyi belli bir yerde tutma şansı yaratamazsın. Burdada adaletimizin olmadığını düşünen tek
bir Beşiktaş taraftarı durmaz. Belkide forumun yarısından çoğuna tepki göstermişimdir hala burdalarsa emin ol adil olduğumu bildikleri
içindir. Daha yeni burda forum yöneticimi hemde yakın arkadaşımı kaybettim hem yöneticilikten hemde forumdan ayrıldı. Buda @mylife1903
ile girdiği bir tartışmada onun yanlış olduğunu söylediğim için oldu o nedenle asla taraf tuttuğumu kimsenin ima bile etmesine izin
vermem. burda kim olursa olsun Beşiktaş taraftarı ister şahsen tanıyım isterse hiç görmemiş olayım benim için eş değerdedir.
o nedenle kabul etmem böyle bir imayı.
Birde seni neden forumdan çıkarayım bir çok yanlış kelimeler kullansan bile forum için değerli bir
Beşiktaşlısın sadece kullandığın kelimeler konusunda daha seçici olmanı isterim. Derdim adam doğramak değil kendi toz pembe
dünyamı yaratmak hiç değil. Seviyenin düzgün olduğu ve her düşüncedeki Beşiktaşlının girip fikirlerini rahatça söyleyebileceği
bir platform oluşturmak bunuda eleştirinin eleştiri gibi olduğu bir yer yaratarak yaparız. Ne zaman burada küfür ve hakaretin
eleştiri olmadığı üyeler tarafından idrak edilirse işte o zaman burası internet ortamının en özgür ve düzgün platformu olur. @khanlu

Daha önce 3 gün uyarı cezası dediğin neydi biliyor musun Necmi bey; senden yada bir başkasından benzer bir ikaz karşısında bildiğim bir Yargıtay kararının içeriğiydi. Yani "hakaretin" ne olduğu konusunda senden de benden de daha fazla bilgili insanların hakaretin unsurlarına yönelik bir kararının kısmi içeriğiydi. Seninle uyuşamadığımız konu şu: Sen benim ismi ne olursa olsun Bir Beşiktaşlı oyuncuya hakaret ettiğimi ve bu durumunda bu platformda yasak olduğunu söylüyorsun. Bende diyorum ki; hukuki karşılığını bir kenara bırakacak olursak nacizane benimde medeni bir toplumda hangi ifadelerin hakaret olarak algılanabileceğine dair fikrim var elbette, bu fikirler ışığında bahsettiğin "ahlaksız" kelimesi hakaret içermemekte sadece bir eylemin yada söylemin birden fazla kişi nazarında söyleyen yada davranan için ahlaki yoksunluk izlenimi bırakmasıdır ahlaksızlık. Olayımızda da işte bunun karşılığı vardır, tüm unsurları bir araya getirdiğimizde pektemek isimli top tepicinin ameliyat olmasının altında yatan sebep çok yüksek olasılıkla paranın üstün cazibesidir. Şimdi düşünen ve sebep sonuç ilişkisi kuran bir varlık olarak benim çıkarımım şu: Benim değer verdiğim bir camianın tek bir kuruşunu dahi hak etmeksizin cebine indiren bir kişi kim olursa olsun ahlaksızdır, bir diğer anlatımla ahlaki yoksunluktur. Bu ne hakaret nede aşağılamadır, bu yalnızca mevcudun tespitidir. Genel itibariyle ise herhangi bir üslup sorunum olduğunu sanmıyorum bahsettiğin gibi şikayetler olsa da çünkü burayı ciddiye aldığım için bin düşünüyor bir yazıyorum, yukarıda bahsettiğim gibi tespitlerim dışında tabiki. Özetle hakaret içeren bir ifade kullanmayacak kadar dikkatli birisi olarak diyorum ki ifadem hakaret içermemektedir. Ha neticede burası nihayetinde bir sosyal medya iletişim platformu kuralların devlet nizamındaki gibi olması beklenemez eğer ki bu ifadeler yeterli araştırma ve kıyaslama yapmaksızın hakaret olarak algılanıyorsa bende bu ve benzeri ifadeler kullanmam sadece seyreylerim, evvelden olduğu gibi ara ara paylaşım yaparı ne diyim necmi bey, birşey paylaşmak çokda şart değil okumakta yeter.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 01:52:09 khanlu ]
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Tolga

Barcelona daha iyilerine layık :D

tolga o değilde seni avatarın daki logomuzu değiştirsene o eski logo yenisi bu :)

:ok:

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Necmi

Daha önce 3 gün uyarı cezası dediğin neydi biliyor musun Necmi bey; senden yada bir başkasından benzer bir ikaz karşısında bildiğim bir Yargıtay kararının içeriğiydi. Yani "hakaretin" ne olduğu konusunda senden de benden de daha fazla bilgili insanların hakaretin unsurlarına yönelik bir kararının kısmi içeriğiydi. Seninle uyuşamadığımız konu şu: Sen benim ismi ne olursa olsun Bir Beşiktaşlı oyuncuya hakaret ettiğimi ve bu durumunda bu platformda yasak olduğunu söylüyorsun. Bende diyorum ki; hukuki karşılığını bir kenara bırakacak olursak nacizane benimde medeni bir toplumda hangi ifadelerin hakaret olarak algılanabileceğine dair fikrim var elbette, bu fikirler ışığında bahsettiğin "ahlaksız" kelimesi hakaret içermemekte sadece bir eylemin yada söylemin birden fazla kişi nazarında söyleyen yada davranan için ahlaki yoksunluk izlenimi bırakmasıdır ahlaksızlık. Olayımızda da işte bunun karşılığı vardır, tüm unsurları bir araya getirdiğimizde pektemek isimli top tepicinin ameliyat olmasının altında yatan sebep çok yüksek olasılıkla paranın üstün cazibesidir. Şimdi düşünen ve sebep sonuç ilişkisi kuran bir varlık olarak benim çıkarımım şu: Benim değer verdiğim bir camianın tek bir kuruşunu dahi hak etmeksizin cebine indiren bir kişi kim olursa olsun ahlaksızdır, bir diğer anlatımla ahlaki yoksunluktur. Bu ne hakaret nede aşağılamadır, bu yalnızca mevcudun tespitidir. Genel itibariyle ise herhangi bir üslup sorunum olduğunu sanmıyorum bahsettiğin gibi şikayetler olsa da çünkü burayı ciddiye aldığım için bin düşünüyor bir yazıyorum, yukarıda bahsettiğim gibi tespitlerim dışında tabiki. Özetle hakaret içeren bir ifade kullanmayacak kadar dikkatli birisi olarak diyorum ki ifadem hakaret içermemektedir. Ha neticede burası nihayetinde bir sosyal medya iletişim platformu kuralların devlet nizamındaki gibi olması beklenemez eğer ki bu ifadeler yeterli araştırma ve kıyaslama yapmaksızın hakaret olarak algılanıyorsa bende bu ve benzeri ifadeler kullanmam sadece seyreylerim ne diyim necmi bey, birşey paylaşmak çokda şart değil okumakta yeter.
bilmiyorum cezayı ben vermedim şimdide merak edip araştırmadım işin doğrusu
geçmişde ne olduğu beni ilgilendirmiyor benim için yaşanmış bitmişdir. Söylememdeki maksat
aslında üslubunun uygunsuz olduğu ve sürekli mesajlarının silinmek zorunda kaldığı biraz daha
bu konuda dikkatli olman gerektiği bunların hiç birinide yazmazdım bütün gün sana dert anlattım
ta en başında moderasyon vs işlem yapar konuyu kapatabilirdim. Ama burda benim tercihim bu değil
her insan hata yapabilir hata yapmasa bile burası için yanlış kabul edilen bir şeyler yapabilir
bunuda öncelikle normal karşılıyoruz. Ama tekrar ettiğinde ikaz etmek zorundayız. burdaki kuralları kafamıza
göre biz koymadık. ilk açtığımızda amaç tamamen özgür olmasıydı Benim her zaman söylediğim bir söz
var Beşiktaş taraftarı sürü olmadığı için başında çobana ihtiyacı yoktur. O nedenlede bu forumda
kimlikleri gizli forum yöneticileri yoktur. yönetici olan kişilerde forum üyesidir forumda tartışır fikrini söyler
hata yapar. ben dahil hiç bir yöneticinin bu forumda ayrıcalığı yoktur. Bu güne kadar benimle yada her hangi bir yöneticiyle tartıştığı
haklarını savunduğu için ceza alan kimse yoktur.
Bir şeyler paylaşmak elbette önemli yeterki başkalarının değerlerini zorlayıcı kelimeler kullanmamak unutulmaması
gereken bir şey daha var dediğin gibi bu forumdaki üyelerin çoğunluğu belli eğitim seviyesinin üstünde
Beşiktaş taraftarı zaten zeka düzeyi yüksek bir taraftardır bunun eğitimlede ilgisi yok. Genede aramızda bizi örnekleyen çok fazla
genç taraftar var. Haraketlerimizi belli bir seviyede tutmamız onların gelişimi içinde önemli Burda sadece sohbet etmiyoruz
aynı zamanda genç arkadaşlara Beşiktaş taraftarı olmanın ayrıcalıklarınıda gösteriyoruz. Renkli platformlarda olduğu gibi
düşük seviyeyle bunu yapamayız. Birde gerçekten yanlış hatırlamıyorsam daha öncede sana söylemiştim şu Bey kelimesinden
hoşlanmıyorum. samimiyetsiz ve mesafeli buluyorum. buranın aile ortamına uymadığını düşünüyorum. iş yerinde belki
gerekli ama burda gerekli olduğunu sanmıyorum. Başkaları için bilemem ama bana karşı kullanmamanı tercih ederim
sadece ismimi söyleyebilirsin. Eklerle ilgili saplantım yok.

Çevrimdışı onurturan

Mathieu nöbeti 9.gün :D
Abicim bıraksana Mathieu nöbetini adam tercih etmedi işte başka adamlara yönel.. Ben zamanında Ospina beklemiştim baya bi sonra olmayınca üzülüyor insan

Çevrimdışı onurturan

Pektemek bu sefer gidecek galiba
Gitmez bence buraları hep okuyo bize kendini ispatlamadan gitmeyecekmiş  :evillol: 

Çevrimdışı onurturan

He öylemiymiş pardon ben kendisi tercih etmedi sandıydım..

Çevrimdışı ahmetx

Kazanma kültürü olan oyuncuları doğru bir yapı içerisinde entegre edebilirseniz, karakter koyduklarında başarının gelmemesi mümkün değil. Doğru yapı ve karakter çok önemli. Adriano'nun dediği psikolojik açıdan yüksek beklentileri karşılayan oyuncuların sayısı arttıkça kalite de artıyor. Bu oyuncuların domestik yada enternasyonal olması pek fark etmiyor.
Bak videoyu izlerken bunu kaçırdık, çok önemli bir ayrıntıydı bunu ortaya çıkardığın için teşekkürler @atalay
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

https://twitter.com/ovuncozdem/status/760579068412690433

Bu nasıl bir habercilik arkadaş??
Bu övünçün adı yüzde övünç diye çıkacak görürsünüz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu övünçün adı yüzde övünç diye çıkacak görürsünüz.

Bazen "yalan olduğu belli olmasın" der gibi küsüratlı da veriyolar abi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Hmm...

frei nin ilk onbire adının yazılması için daha on fırın ekmek yemesi lazım
oraya olcay yazarım olmadı aras yazarım oda olmadı necip yazarım ama frei yazmam :D
işin doğrusu oraya sosa yazılır sosanın yerinede tolgay yazılır.

Eto'o
Sosa         Tolgay      Quaresma
       Oğuzhan     Atiba
Adriano  Mathıeu  Marcello  Gökhan
               Fabricio

adriona çok hücumcu olacağı için o kanat ona bırakılır Sosa içeri kayar on numarayı Tolgayla çiftlerler
sağdan bindirmelerdede Gökhan aynı işi yapar Quaresma içeri kayar ozide araya kaynadımı böylece
rakip stoperler dört top cambazıyla karşı karşıya kalır. Birde onların önünde vurduğunu yapıştıran ve top tekniği
Gomeze göre çok üst seviyede olan Eto'o olduğunda çok ölümcül bir hücum hattı olur.
tek eksiğimiz dışardan gomez şutları olacak ama onuda Tolgay Adriano kapatır.
Bu sene atibaya çok fazla yüklenmek doğru değil Tolgayla orta saha direnci artacağı için Tosiçde ön liberoda denenebilir
böylece geriden gelen bir şutör daha kazanmış oluruz.
Burda kilit rolü stoperler üstlenecek bu nedenle marcelo orda zayıf kalabiir tabi geçen seneki oyunuyla konuşuyorum bu sene
daha farklı olabilir Antrenmanlarda çok iyi olduğu söyleniyor. Geçen sene devre arası geldi takımla hiç çalışamadı
direk geldi ve forma giydi çok ciddi uyum sorunu vardı. Bu sene bunların hepsini yener.
sosa bu seneki oyun sistemimizde çok olmayacak o nedenle gidersede büyük sorun teşkil etmiyor. Yerine oyuncu alınmasa bile
olcayla tolgay işi çözer tek handikap orda yedek oyuncu sıkıntımız. Buda arasın göstereceği performansa bağlı o mevkide arasda oynayabilir

Çevrimdışı canU

Oğuzhanı satmak gibi birşey yapmasınlar, şnsanı çileden çıkartmasınlar. İsterse 50 versin ozzie bu sene gidemez. Takım komple gidecek neredeyse. Ne oğuzhanı ne satılması.

Çevrimdışı federo

Son çıkan haberlerde enteresan; Oğuzhanın gideceği ama yerinin sağlam dolacağı?, Sow ve Eto nun beraber gelme ihtimali falan şu 2 haftada herşey netleşir.

Umarım Beşiktaş için en iyisi olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mathieu kendi ayrılmak istemediğini söyledi,  kulübü de saygı duydu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: