2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388401 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Bir amerigali argadasim derdi, ne kadar paran var o kadar ozgursun, mutluluk satin alinamaz ama ne kadar ozgursrm o kadar mutlu olursun.
Isin sirri aslinda ozgur olmakta. Istedigini yapabilmekte. Bunu parasizda yapabilirsin abi. Bazilari parasiyla yapar bazilari el emegiyle bazilar zekasiyla bazilari kuvvetiyle ama yinede yaparsin.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Q7 an itibari ile İstanbulda !

Oglu Aquia ( Kartal ) in her zamanki gibi Forması uzerinde :ok:
Yeni formayla bekleriz  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen, solda Beck ;)
Olabilir ben olumluyum bu konuda

Beckin solbek oynayabildigini biliyoruz zaten hocada antrenmanlarda solbekte deniyormuş demekki hocada düşünüyor bazi seyleri :ok:

Ben Becki severim Tamam cok yetenekli değil ama Cok ozverili ve disiplinli tam bir Alman , Performansi 10 uzerinden 7 ise hep o cizgide devam eder bazen 8 e cikar bazen 6 ya duser ama asla 5 e düşmez..

Yedek kalması pek icime sinmiyor ama cok kaliteli 2 bek aldık..

Sezon içinde Zaman zaman hem sagbek te hemde solbek te gorecegimizi düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kazanma kültürü olan oyuncuları doğru bir yapı içerisinde entegre edebilirseniz, karakter koyduklarında başarının gelmemesi mümkün değil. Doğru yapı ve karakter çok önemli. Adriano'nun dediği psikolojik açıdan yüksek beklentileri karşılayan oyuncuların sayısı arttıkça kalite de artıyor. Bu oyuncuların domestik yada enternasyonal olması pek fark etmiyor.
Iste bu nedenle Sosa ve Gomezin bir sekilde kadroda tutulmasi cok önemli :tabe: @atalay

Yeni formayla bekleriz  :evillol:
Oda olur dur adam Avrupa şampiyonası , Tatil derken daha yeni geldi Turkiye ye yakinda yeni formada alir

Çevrimdışı Berat

@Yunus Emre Dökmeci

Zaten ilk haftalarda Beck oynar hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla.

GG'nin tempo tutması bir ay alır kanımca.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 23:40:10 #Berat ]

paraya önem vermeyen, parayı umursamayan bir eş adayınız olsa bile bu sefer çevresel faktörler devreye girecektir. sizin sevdiğiniz insan ne kadar fedakar biri de olsa devreye teyzeler,halalar anne veya arkadaşlar girdiğinde karşınızdaki insan ister istemez olumsuz olarak etkilenip size yansıtacaktır.
"aaa sana bunu almadı mı?","aa ne kadar da aç gözlü" dedikleri anda eş adayınız etten kemikten olduğu ve Türk örf ve adetlerinden dolayı çevresel faktörlerden tamamen bağımsızlaşamdığı için aranız bozulacaktır.

demem o ki çok klişe olacak ama bu işler kısmet işi. şansınız varsa ailesi ve kendisi mükemmel bir eş çıkar karşınıza yoksa Allah yardım etsin demekten başka çare yoktur.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 23:42:59 halvetifarazi ]

Tesislerimiz ve Stadimiz Avrupa Standartlarinda degil Avrupa standartlarininda uzerinde bu bir gerçek

Bunu Buraya gelen yabanci oyuncularimizda söylüyorlar zaten , Demba ba da demisti , adriano da dedi , Gomezde demişti

Avrupanin onemli kulüplerinde oynamalarina ragmen boyle tesislere ve imkanlara sahip olmadiklarini söylemişlerdi..

Yani bu Adrianonun Röportajı Turkiye ye Negatif bakan oyuncularin dusuncesini degistirmesi yönünde cok olumlu etki yapacaktır Adam Isvicre kanalına vermis roportaji bu cok onemli cunku tesislerimiz ve stadimizda gösterildi..

Çevrimdışı kartalBaz

paraya önem vermeyen, parayı umursamayan bir eş adayınız olsa, bile bu sefer çevresel faktörler devreye girecektir. sizin sevdiğiniz insan ne kadar fedakar biri de olsa devreye teyzeler,halalar anne veya arkadaşlar girdiğinde karşınızdaki insan ister istemez olumsuz olarak etkilenip size yansıtacaktır.
"aaa sana bunu almadı mı?","aa ne kadar da aç gözlü" dedikleri anda eş adayınız etten kemikten olduğu ve Türk örf ve adetlerinden dolayı çevresel faktörlerden tamamen bağımsızlaşamdığı için aranız bozulacaktır.

demem ki bu işler çok klişe olacak ama kısmet işi. şansınız varsa ailesi ve kendisi mükemmel bir eş çıkar karşınıza yoksa Allah yardım etsin demekten başka çare yoktur.
Muthis yorum haklisin valla.

Çevrimiçi Necmi

Olabilir ben olumluyum bu konuda

Beckin solbek oynayabildigini biliyoruz zaten hocada antrenmanlarda solbekte deniyormuş demekki hocada düşünüyor bazi seyleri :ok:

Ben Becki severim Tamam cok yetenekli değil ama Cok ozverili ve disiplinli tam bir Alman , Performansi 10 uzerinden 7 ise hep o cizgide devam eder bazen 8 e cikar bazen 6 ya duser ama asla 5 e düşmez..

Yedek kalması pek icime sinmiyor ama cok kaliteli 2 bek aldık..

Sezon içinde Zaman zaman hem sagbek te hemde solbek te gorecegimizi düşünüyorum
bence denediğinden değil mecbur olduğundan oynattı elde iki stoper vardı tosiç marcelo
elde hiç sol bek yoktu maça nasıl çıkacak mecburen tosiç marcelo stoper beck sol bek Gökhan sağ bek olarak
çıkacaktı :D takım çok eksikdi hocanın istediği oyun şamplonlarını deneyebildiğini hiç sanmıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Mathieu gelişmesi bekliyorum bu aralar. Duyum değil his baştan söyleyeyim beni de linç etmeyin sonra.  :D

@Yunus Emre Dökmeci

Zaten ilk haftalarda Beck oynar hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla.

GG'nin tempo tutması bir ay alır kanımca.
Tosicte Banko oynayacakmis gibi geliyor bana :tabe:

Ki su performansi ile Sonuna kadar hak ediyor oynamayi

Takimda Bayagi bir joker oyuncumuzun olmasi avantajimiz..

Beck ---> Sag bek ve sol bek hatta stoper bile oynayabilir

Adriano ---->> solbek - Stoper - Sağbek - Onlibero ve kanat

Tosic ------>>> stoper - Solbek

Cenk ------>> santrafor - Kanat

Q7 ------>>> sag ve sol kanat bu daha da uzar..

Çevrimiçi Necmi

Q7 an itibari ile İstanbulda !

Oglu Aquia ( Kartal ) in her zamanki gibi Forması uzerinde :ok:
quaresma cimrilik yapmasın çocuğuna yeni sezon forması alsın :bandit:

Çevrimdışı doganay

Forvet isi bir netlesse artikta rahatlasak. Gomez'den baya umutluydum ama yonetiminde olumsuz aciklamalarini okuyunca heralde olmayacak bu is.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
13 Nisan 2016, 14:36:33 »

Bekler ile ilgili oyuncu profili dışında bir şey söyleyeyim. Vodafone Arena'da kanatlarda oynamak özellikle bek oyuncusu olmak kolay olamayacak. O yüzden basit hata sayısı düşük, oyun bilgisi ve temel becerileri yüksek, baskıdan oyun içinde olabildiğince etkilenmeyecek bir oyuncu tiplemesi gerek.
Bizim beklerimizin karar verme mekanizması, geriden oyun kurma ve final pozisyonlarını oynama becerisi düşük. Yapılacak bek transferinde temel pozisyonel özellikleri dışında önemli olan kıstaslar bunlar bana göre...
Savunmacıların geriden oyun kurma becerisi yüksek olmalı. ŞL'de kaliteli ön alan baskılarını kırmak zor olacak. Bu yıl ligde bile zorlandık.
Yapılacak savunmacı transferlerini salt defansif kimliğiyle değerlendirmemek lazım. Mesela öyle iki bek ve stoper profiliyle oynarsınız ki hücum ederek, daha çok topa sahip olarak yada rakibi kaleden uzak tutarak savunma kalitenizi arttırırsınız. O yüzden bu oyuna uygun profilde takviyeler elzem elbette.

Sağ/sol bek transferleri 'kağıt üzerinde' beklentilerimi karşıladı. Sol stoper tiplemesi de sürekli tarif ettiğim oyun ihtiyaçlarını karşılar umarım.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 15:18:32 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Tosicte Banko oynayacakmis gibi geliyor bana :tabe:

Ki su performansi ile Sonuna kadar hak ediyor oynamayi

Takimda Bayagi bir joker oyuncumuzun olmasi avantajimiz..

Beck ---> Sag bek ve sol bek hatta stoper bile oynayabilir

Adriano ---->> solbek - Stoper - Sağbek - Onlibero ve kanat

Tosic ------>>> stoper - Solbek

Cenk ------>> santrafor - Kanat

Q7 ------>>> sag ve sol kanat bu daha da uzar..
tosiç bence ön libero olarakta oynar oyun zekası çok iyi
ikili mücadele sertlik yeterince var pek alada denenebilir atibanın yedeği yok deniyor
ama bence yedeği en fazla olan mevkimiz orası en zayıf olduğumuz yer aslında stoper mevkisi

Adriano ve Q7 Gs macinda sahada olur inş

Q7 hamlasmistir falan deniyor da adam daha 20 gun once 1 aylik bir turnuvada yer aldi yani Bir cok futbolcu tatildeyken o hala top oynuyordu

Tatilde de çalışmalarına devam etti bu nedenle fiziksel ve kondisyon olarak bir sikinti yasayacagini düşünmüyorum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Bu hafta da gelişme olacak gibi gözükmüyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

tosiç bence ön libero olarakta oynar oyun zekası çok iyi
ikili mücadele sertlik yeterince var pek alada denenebilir atibanın yedeği yok deniyor
ama bence yedeği en fazla olan mevkimiz orası en zayıf olduğumuz yer aslında stoper mevkisi
Tosic stoperde gayet iyi abi ben cok beğeniyorum stoper performansini

Stoper olarak oynadigi 7 macta sadece 1 Gol yememizde bunun ispati zaten :tabe:

Sutlari da oldukca sert ve Guzel sans buldukça yolluyor füzeyi :bandit:

Çevrimdışı Berat

Atiba - Adriano ön ikilisi ile oynamayı da düşünebilir miyiz @atalay ?

Önceki yorumlarda da dediğim gibi GG-Beck ikilisi ile.

Değerli görüşlerin için şimdiden teşekkürler :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Süper Kupa ilk 11

Fabri

Beck  Marcelo  Tosic  Adriano

Atiba  Tolgay

Quaresma  Oğuzhan  Olcay

Cenk

Bence böyle bir 11 çıkar Şenol hoca Tolgacılık yapmazsa

Gg durumunu bilmiyorum oda olabilir

Aras olabilir

Süper Kupa ilk 11

Fabri

Beck  Marcelo  Tosic  Adriano

Atiba  Tolgay

Quaresma  Oğuzhan  Olcay

Cenk

Bence böyle bir 11 çıkar Şenol hoca Tolgacılık yapmazsa

Gg durumunu bilmiyorum oda olabilir

Aras olabilir
Muhtemelen kadro bu olur

Olcay kesilmez - Kesilemez - Kesilmesi teklif dahi edilemez :D

Kalede Boykoyu bekliyorum ama Zor :by2:

Çevrimdışı brkntcnr

İyi geceler Beşiktaş Arena. Akşam giremedim şuan anca girebildim. Sosyalkartal' a noldu öldü mü ?

İyi geceler Beşiktaş Arena. Akşam giremedim şuan anca girebildim. Sosyalkartal' a noldu öldü mü ?
Yok terketti forumu :D

Çevrimdışı Berat

Olympiakos maçı ipuçları verecektir kupa maçı için, bende de Tolga oynar gibi bir his var  :help:

Etiketler: