2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388395 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

tabi öylesini bulabilmek için bayağı araştırmaları lazım
aslında buda yetmez bayağıda şanslı olmaları lazım :D
Güzellik öncelikleri olmasın diye söyledim. Yoksa böyle birini bulmaları için şanslı olmaları lazım gerçekten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla Adriano'nun eşi çok olgun açıklamalar yapmış takdir edilesi :claps:

Abiler haklı, eş seçiminde yol gösterici bu video :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla Adriano'nun eşi çok olgun açıklamalar yapmış takdir edilesi :claps:

Abiler haklı, eş seçiminde yol gösterici bu video :D
İnsam içinden Sosa ile Gomez in karısı da şöyle olsaydı diyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adriano'nun hanimi bence gayet guzel ve iyi birisi herkese allah boyle bir es nasip etsin .  :)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kartalBaz

Bu yorumun kullandığı dili rahatsız edici bulduğumu belirtmek isterim.
Kari lafina mi takildim kardesim? Valla cok takmamak lazim bence boyle seyleri. Evlenirken bile kariliga kabul ediyormusun diyor. Bu laf sonradan nasil olduysa kufurmus gibi hissediliyor ama alakasi yok. Boyle seylere cok takilmamak lazim ama elestirini yinede aliyor ve bunu dusunecegimi belirtiyorum. Saygilar.

Çevrimdışı atalay

FPA, profesyonel bir iş çıkarmış. Darısı bizimkilerin başına...

Çevrimdışı abdusta

Duyum var mi?

Bende duyum olmaz haber olur,
yarın İspanyol medyasında bugunkü görüşmeyle ilgili bir haber çıkacak onu bekliyorum.

basına sızdırılınca detayları geçecegim

saygılar

Çevrimdışı Turco

Evlenecek gençler için çok iyi örnek Adriano nun eşi.

Şartlar değişti abi. Bu devirde evlenmek zengin işi oldu artık. Eskiden başlık parası vardı şimdi ise kızların maddi yönden güçlü eş seçimi çıktı ortaya. Evlilik maddi olarak erkeği çok zorluyor. Sıfırdan bi ev döşemek dünya para, kiralar almış başını gidiyor iti bağlasan durmaz dediğin evlere bin lira istiyorlar e asgari ücret o kadar zaten. 4 liralık su kullanıyorsun fatura bi geliyo 35 lira. elektrik benzin doğalgaz da dünyanın en pahalı ülkesiyiz. etin kilosu dünya para, maaşlar dibe vurmuş özel sektör adamın (Küfür Yasak)₁₃. sigara içiyorsan hepten yandın ayda 300 lira sadece sigara paran.

Bütün bu koşullar kızları maddi durumu iyi olan erkeklere yöneltiyor. İş artık eşte değil maddi durumda. Artık seçen değil seçilen taraftayız.

Çevrimdışı solar

Kari lafina mi takildim kardesim? Valla cok takmamak lazim bence boyle seyleri. Evlenirken bile kariliga kabul ediyormusun diyor. Bu laf sonradan nasil olduysa kufurmus gibi hissediliyor ama alakasi yok. Boyle seylere cok takilmamak lazim ama elestirini yinede aliyor ve bunu dusunecegimi belirtiyorum. Saygilar.

Karı lafından değil de ''guzel filan degil ama'' kısmı ve Sosa'nın eşi ile ilgili yaptığın varsayımlar daha çok kastettiğim. Kötü niyetle hareket ettiğini düşündüğümden değil yoksa, kişisel bir saldırı gibi algılamamana sevindim.  :ok:

Çevrimdışı Zafer55

Adriano'nun hanimi bence gayet guzel ve iyi birisi herkese allah boyle bir es nasip etsin .  :)
Yorumunu çok beğendim kardeşim...Tertemiz  :claps:

Çevrimdışı kartalBaz

Şartlar değişti abi. Bu devirde evlenmek zengin işi oldu artık. Eskiden başlık parası vardı şimdi ise kızların maddi yönden güçlü eş seçimi çıktı ortaya. Evlilik maddi olarak erkeği çok zorluyor. Sıfırdan bi ev döşemek dünya para, kiralar almış başını gidiyor iti bağlasan durmaz dediğin evlere bin lira istiyorlar e asgari ücret o kadar zaten. 4 liralık su kullanıyorsun fatura bi geliyo 35 lira. elektrik benzin doğalgaz da dünyanın en pahalı ülkesiyiz. etin kilosu dünya para, maaşlar dibe vurmuş özel sektör adamın (Küfür Yasak)₁₃. sigara içiyorsan hepten yandın ayda 300 lira sadece sigara paran.

Bütün bu koşullar kızları maddi durumu iyi olan erkeklere yöneltiyor. İş artık eşte değil maddi durumda. Artık seçen değil seçilen taraftayız.
Valla dogru diyorsun. Paran olmadimi kizlarin gozunde bir hic olabiliyosun turkiyede. Ama sunu anlamiyorlar hersey para degil mutluluk parayla satin alinmiyor. Anca instagrama yemek resmi koysunlar ben buraya gittim suraya gittim bakinnnn benim kocam zengin bu arabaya biniyorum. Bunlari dusundukce ulkeme geri donmek istemiyorum. Bu seneye kadar hep birgun ulkeme geri donucem diyordum ama bu sene anladimki sorun ulkemizde yonetimde bilmem baska yerde degil sorun insanlarimizin cogunun ahlaksiz olmasinda. Ne yazikki boyle ben kendimide bunun icine koyuyorum kimse yanlis anlamasin. Kimin o iste en iyi oldugu degil kimin kimin adami oldugu onemli bu ulkede. Kimin cebinde para var o onemli.

Çevrimdışı kartalBaz

Karı lafından değil de ''guzel filan degil ama'' kısmı ve Sosa'nın eşi ile ilgili yaptığın varsayımlar daha çok kastettiğim. Kötü niyetle hareket ettiğini düşündüğümden değil yoksa, kişisel bir saldırı gibi algılamamana sevindim.  :ok:
Yok kardesim niye algilayayim. Herkes yanlis yazabilir. Gercekten de oyle degilmi ama simdi sosanin esi hergun arayip gelde gel demiyomudur :) bazen cidden aciyorum abi bir yanda baskan bir yanda hatun. Cok zor abi cidden onunda isi.

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 23:17:44 kartalBaz ]

Çevrimdışı Berat

Atiba - Adriano ön ikilisi nasıl olur ? :)

Çevrimiçi Necmi

Valla dogru diyorsun. Paran olmadimi kizlarin gozunde bir hic olabiliyosun turkiyede. Ama sunu anlamiyorlar hersey para degil mutluluk parayla satin alinmiyor. Anca instagrama yemek resmi koysunlar ben buraya gittim suraya gittim bakinnnn benim kocam zengin bu arabaya biniyorum. Bunlari dusundukce ulkeme geri donmek istemiyorum. Bu seneye kadar hep birgun ulkeme geri donucem diyordum ama bu sene anladimki sorun ulkemizde yonetimde bilmem baska yerde degil sorun insanlarimizin cogunun ahlaksiz olmasinda. Ne yazikki boyle ben kendimide bunun icine koyuyorum kimse yanlis anlamasin. Kimin o iste en iyi oldugu degil kimin kimin adami oldugu onemli bu ulkede. Kimin cebinde para var o onemli.

sana bir sır vereyimmi o dediğin filmlerde olur
gerçek hayatta mutluluk parayla satın alınır.
mutluluk dediğin şey sürekli olan bir şey değildir anlık patlamalardır.
mutlu yaşam yoktur mutlu anlar vardır ve o anları çoğunlukla satın alırsın.

Çevrimdışı kartalBaz

Sampiyonlar ligi deplasmanlarinda kullanilabilir bence.

Çevrimdışı Berat

Sampiyonlar ligi deplasmanlarinda kullanilabilir bence.

GG-Beck kanatlarıyla nasıl olur diye görmek lazım, olabildiğince fikirlerinizi alalım :D

Çevrimdışı mylife1903

Herseyin basi egitim ve iyi aile terbiyesidir. Bizim bir milli egitim bakanligimiz var, adi ustunde egitim ama o bakanlik son 30 yildir sadece ogretimle ugrasiyor. Egitim, egitim ve yine yeniden en bastan egitim. Ogretim sonra kendiliginden gelir zaten

Çevrimdışı BlackEagle26

Gerekirse Adriano kanat oynayabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Andreas Becki Solbek te mi düşünüyorsun ?

Bence olabilir Zorluk derecesi yuksek maclarda denenebilir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yorumunu çok beğendim kardeşim...Tertemiz  :claps:
Sagol abi  :iblush:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kartalBaz

Sana ilk defa katilmiyorum abi. Mutlu anlari evet parayla satin alabilirsin ama bilirsinki satin almissin. Aslinda ne kadar aci bir durum. Gercek huzur ve mutluluk ise ideallerinin pesinde kosmaktir. Hayatta her zaman zorluklar sikintilar cikar ama tecrube almak bundan ders cikarmak seni daha cok mutlu kilacaktir. Amerikada bircok arkadasim var o kadar mutlularki para filan hic takmiyolar. Bu para isi bi bizde var ne yazikki.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 an itibari ile İstanbulda !

Oglu Aquia ( Kartal ) in her zamanki gibi Forması uzerinde :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bir amerigali argadasim derdi, ne kadar paran var o kadar ozgursun, mutluluk satin alinamaz ama ne kadar ozgursrm o kadar mutlu olursun.

Çevrimdışı Berat

Andreas Becki Solbek te mi düşünüyorsun ?

Bence olabilir Zorluk derecesi yuksek maclarda denenebilir :ok:

Aynen, solda Beck ;)

Çevrimdışı atalay

Kazanma kültürü olan oyuncuları doğru bir yapı içerisinde entegre edebilirseniz, karakter koyduklarında başarının gelmemesi mümkün değil. Doğru yapı ve karakter çok önemli. Adriano'nun dediği psikolojik açıdan yüksek beklentileri karşılayan oyuncuların sayısı arttıkça kalite de artıyor. Bu oyuncuların domestik yada enternasyonal olması pek fark etmiyor.

Etiketler: