2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384353 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kap ne oldu, eve geldim hala kap map yok

Çevrimdışı melyet

Video'yu izleyin mutlaka adriano bize hayran kalmış :) Videoda çok kaliteli :)

https://www.facebook.com/FPA.Fairplay.Agency/videos/1095100060536906/

#karakartalım :)
söyledikleri çok güzel gerçekten iyi bir transfer den önce iyi bir insan gelmiş Beşiktaşımıza..Allah sakatlık felan vermez inşallah.
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimiçi murat

Kap ne oldu, eve geldim hala kap map yok
evde kap yoksa dışarıdan söyleyeceksin :D

Çevrimdışı solar

Çok başarılı ve profesyonel bir video olmuş, takımın kanalının görüntü kalitesini düşününce sanki farklı bir takıma gitmiş bir oyuncu hakkında video izlemişim gibi geldi.

Çevrimdışı TURKahvesi

gerçekten etkileyici video çekimi olmuş
Beşiktaş Nevzat Demir tesisleri dünyanın en modern tesislerine sahip etkilenmemek mümkün değil
mabedimizde öyle dünyanın en güzel yerinde en güzel stadlarından biri.

Çevrimdışı mylife1903

evde kap yoksa dışarıdan söyleyeceksin :D
Abi sorma hanim kizacak kap geliyor diye almadim ellerim bombos simdi

Çevrimdışı onder23

Tam onu paylaşmaya geliyordum bende
Kulübün resmi facebook hesabıda paylaştı onu

Çevrimdışı Kuntz

Gerçekten çok kaliteli olmuş. Adam inanılmaz pozitif. Gözlerinin içi gülüyor resmen. Umduğundan iyi bir manzara ile karşılaşmış olmasına bağlıyorum bunu. Çok katkısı olacak bize.

Çevrimdışı kartalBaz

Kari onemli abi. Bi yengeye bak bide sosanin karisina. Yenge guzel filan degil ama adamin basarisinin sirri arkasinda babayigit gibi duruyor. Bide sosanin karisi dit pit dit pit susmuyodur evde hic herifin kafasini patlatiyodur. Neymis guzellige degil karaktere bakacan buda bizim gibi genclere ders olsun :).

Çevrimiçi Necmi

Necmi ağabey sabrına hayranım.Üşenmeden kırmadan uzun uzun anlatıyorsun doğrularını..Ben beceremiyorum. Daha önce bu forumda iki  kişi ile polemiğe girdim ve kırıcı oldum sonunda da pişman oldum. 

Konuya gelirsem Mustafayı sevmem de beğenmemde. ama aynı kişi tarafından bu forumda mustafa için "ahlaksız"  "karaktersiz" , eşi için "yüzsüz" sıfatlarının kullanılması beni rahatsız etti.İş ahlakı falan vurgusu yoktu o mesajda.(Moderasyona bildiren kişilerden biriyim)

sorun sabırlı olmak yada olmamakla alakalı değilki aslında normal hayatımda sabırlı biri değilim
ama konu Beşiktaş olunca bakış açımda değişiyor. Burda konuştuğum kişiler Beşiktaşlı bakış açıları ne
olursa olsun sonunda benimle birlikte sevinen benimle birlikte üzülen kişiler. Aynı duyguları birlikte yaşadığın insanlara karşı
sabırlıda olabiliyorsun.

Çevrimdışı 38life

Video çok iyi olmuş. Büyük bir kulübün uğraşacağı detaylardır bunlar...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Zafer55

sorun sabırlı olmak yada olmamakla alakalı değilki aslında normal hayatımda sabırlı biri değilim
ama konu Beşiktaş olunca bakış açımda değişiyor. Burda konuştuğum kişiler Beşiktaşlı bakış açıları ne
olursa olsun sonunda benimle birlikte sevinen benimle birlikte üzülen kişiler. Aynı duyguları birlikte yaşadığın insanlara karşı
sabırlıda olabiliyorsun.

İşte bunu diyorum ağabey :claps:
Herkesin başarabildiği bişey değil bu.Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu videoyu Mathieu'ya izletsinler, Cuma'ya kalmadan gelir o da.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kari onemli abi. Bi yengeye bak bide sosanin karisina. Yenge guzel filan degil ama adamin basarisinin sirri arkasinda babayigit gibi duruyor. Bide sosanin karisi dit pit dit pit susmuyodur evde hic herifin kafasini patlatiyodur. Neymis guzellige degil karaktere bakacan buda bizim gibi genclere ders olsun :).

Aynı şeyi düşünmüşüz.

Böyle eşin olsun, 1 milyon lira borcun olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Bu videoyu Mathieu'ya izletsinler, Cuma'ya kalmadan gelir o da.
Duyum var mi?

Çevrimdışı ozankarakoc

Videonun sonundaki 'Kara kartalımmmm' ne kadar tatlı olmuş... Çocuk; tipiyle, duruşuyla, seçtiği kelimelerle, gülüşüyle tam bir Beşiktaşlı. O yüzden bu takıma Balotelli olmaz, Eren Derdiyok olmaz... Bunun gibi 'güzel' adamlar olur. Hoşgeldin Adriano!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ahmetx

Her başarılı erkeğin arkasında eşi vardır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Her başarılı erkeğin arkasında eşi vardır.
yada başarısız :D

Çevrimdışı ahmetx

Evlenecek gençler için çok iyi örnek Adriano nun eşi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ters mantıkla evet @Necmi abi.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 22:48:54 ahmetx ]

Çevrimiçi Necmi

Evlenecek gençler için çok iyi örnek Adriano nun eşi.
tabi öylesini bulabilmek için bayağı araştırmaları lazım
aslında buda yetmez bayağıda şanslı olmaları lazım :D

Çevrimdışı solar

Bu yorumun kullandığı dili rahatsız edici bulduğumu belirtmek isterim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adriano diye bir oyuncu vardı antremanda,
o tek paslar, o ver kaçlar
sanırsın Barcelona'dan gelmiş. :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Duyum var mi?

Yok abi; Duyum tutmayınca ana bacı karıştıranlar varmış, bıraktım duyumculuğu.  :D :D

@sosyalkartal, unuttum seni sanma. Yazdım kenara. :boxin:

Etiketler: