2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370984 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

üstad daha basit daha bizden bişilerde olabilir #...... .. ... pektemek gibi  :evillol:

Tam bunu yazacaktım, İngilizce yazarsak anlamaz.

Çevrimdışı mylife1903

kesin azizenin işidir bunlar mesela batur altıparmakı kulübe salan da oydu senin öyle bir tezin vardı ya ben altına imzamı atarım...
Abi aziz, insaatci adam. Kime nezaman neden nicin nekadar nerede ne verecegini bilir. Ayrica kumpas da yapabilir.
Mesela bende azizin baglantilari olsa bizim genc cocuklari bozardim ben. Mankenlerle tanistirirdim, sigaraya alistirirdim, gezmeye alistirirdim ki bu manken meselesini yapiyordur bence.
Bu menecer telefonunu da o yaptirmis olabilir, kimsenin gunahina girmeyelim ama ben boyle dusunmeye basliyorum. Erman sevmez bu azizi ama korkar, baskasi olsa daha acik konusurdu bence.
Ben en cok ismail meselesinde killanmistim. Bayram degil seyran degil fbli menecer kulube geliyor, iki milyon yuro istiyor ustune bu gorusmenin haberleri yapiliyor. Sonra fb ismaili fahise bir bedelle transfer ediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

#LutfenGitPektemek

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Lütfen dersek gitmez, biraz daha teşvik edici bir kelime kullanmalıyız. 6 harfli yine.

Çevrimdışı panic13

Lütfen dersek gitmez, biraz daha teşvik edici bir kelime kullanmalıyız. 6 harfli yine.

#Allahınadınıverdimgitpektemek

#Ölümüöpgitpektemek

#Senintakımdangitmeniçinhemdünyalığımıhemahretliğimiyakarımpektemek

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar, comebackmariogomez dedik haber sitelerine konu olduk. Birde şu Pektemek için bi aktivite içine girsek, varsa takipçisi bol olan bir beşiktaş taraftar sosyal medya hesabı tanıdığı olan bir el atsın. gomezle ilgili olanı besiktasordusu başlatmıştı galiba. Bu hak yiyen mustafa ve yüzsüz eşinin bi dikkatini çekmek lazım.
Abi kadinin bir sucu yok. Aslinda var benim hanim olsa beni odunla doverdi butun ailemizi rezil ediyorsun diye ama onun hatun mulayim bir kadincagiz. Suc pektemeki bu kulube sokanlarda, dunyanin unutulan bolgelerinde her turlu parazitle, bocekle imtihan oldum ama boylesini gormedim be

Çevrimdışı panic13

gökhan süzen diyecektin sanırım ama haklısın pektemek şirazemizi kaydırdığı için oluyor bunlar hep

akıl mı bıraktı bizde hem memleket hem Beşiktaş?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Bishamon

Burada yazamam onu :D

Çevrimdışı mylife1903

#Allahınadınıverdimgitpektemek

#Ölümüöpgitpektemek

#Senintakımdangitmeniçinhemdünyalığımıhemahretliğimiyakarımpektemek
Kefenimigiydimonagorepektemek

Çevrimdışı khanlu

Abi kadinin bir sucu yok. Aslinda var benim hanim olsa beni odunla doverdi butun ailemizi rezil ediyorsun diye ama onun hatun mulayim bir kadincagiz. Suc pektemeki bu kulube sokanlarda, dunyanin unutulan bolgelerinde her turlu parazitle, bocekle imtihan oldum ama boylesini gormedim be

Kardeşim o kadının instagram hesabına sadece şunu yazdım "lütfen eşinide alın ve gidin Beşiktaşımdan". Kadın beni engelledi ve fotolarının altında efendice yazılmış hiçbir eleştiri dahi yoktu. gerisini var sen düşün. Karakter analizi yaptırma şimdi bana :)
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı khanlu

#istenmiyorsunpektemek
Bursa Kartalı.

Çevrimiçi sozkul

#LutfenGitPektemek

#LutfenGitBirazOynaOyleGelPektemek

Biraz yumuşak olalım arkadaşlar, bir ümit verin adama ki gitsin.

Çevrimdışı mylife1903

Kardeşim o kadının instagram hesabına sadece şunu yazdım "lütfen eşinide alın ve gidin Beşiktaşımdan". Kadın beni engelledi ve fotolarının altında efendice yazılmış hiçbir eleştiri dahi yoktu. gerisini var sen düşün. Karakter analizi yaptırma şimdi bana :)
Onlarin bir fotografi vardi orda cok sey anlatan "run forrest run" iceren bir goruntu

Aslinda nifak soksak bu amerigada nerelerde bulunmus, fotograflari bir inceleyek hele belki pensilvanya falan yapmistir, once istifa etsin sonra bir arastiralim

Çevrimdışı tangaz

aslında hata bizde birazda, ismaile çok odaklandık transfer yapacak die ve pektemek arada kaynadı aslında bir combo yapsaydık fenere gitselerdi el ele güsel olurdu fenerde aykut zamanı arada pektemek haberleri çıkardı şimdi düşündüm de aykutta sakaryalı, konyaya çakalım gitsin. aykut tayfur pektemek hep sakaryalılar şimdi ali şene hak verdim sakarya çetesi konusunda sahi şükür de sakaryalı değil mi? biraz zorlasak şükürle bir bağı çıkar mı bu pektemeğin  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

aslında hata bizde birazda, ismaile çok odaklandık transfer yapacak die ve pektemek arada kaynadı aslında bir combo yapsaydık fenere gitselerdi el ele güsel olurdu fenerde aykut zamanı arada pektemek haberleri çıkardı şimdi düşündüm de aykutta sakaryalı, konyaya çakalım gitsin. aykut tayfur pektemek hep sakaryalılar şimdi ali şene hak verdim sakarya çetesi konusunda sahi şükür de sakaryalı değil mi? biraz zorlasak şükürle bir bağı çıkar mı bu pektemeğin  :alala:
Konyada uyum sorunu da cekmez

Çevrimdışı tangaz

Konyada uyum sorunu da cekmez

bence de çekmez stadları yeni inceledim yedek kulübesi koltukları rahat görünüyor uyum sorunu çekmaz  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

Forum yine cok eglenceli olmus sabahtan beri kimi alıntılayacagimi sasirdim ...
Ama necmi abiden istegim var yengeye ispiyon butonu koysun artik herkesin altina :naughty:
bi bakalim ogrenelim isin dogrusu neymis :lol:

Çevrimdışı Bishamon

bence de çekmez stadları yeni inceledim yedek kulübesi koltukları rahat görünüyor uyum sorunu çekmaz  :lol:

Sakat oyuncular yedek kulubesinde oturamıyor dostum.Hastanelere baktın mı?

Çevrimdışı BlackEagle26

İsmini sadece 3 kişinin bildiği (tahminim başkan ,anç,umut guner) stoper yarın açıklanacak diyorlar ?

Çevrimdışı tangaz

Sakat oyuncular yedek kulubesinde oturamıyor dostum.Hastanelere baktın mı?

hastane işi kolay gönderirken bonus olarak tedavi masraflarını biz ödeyeceğiz die madde koyacağız gerekirse şu meşhur alman doktor efsanesi var ya wolfart (herif çocukluğumdan beri bayernin doktoru hala bırakmadıysa) ona yollarız...

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Stoper takviyesi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer komitesi başkanı Umut Güner, taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı yönetici, dünya yıldızı bir savunma oyuncu ile anlaştıklarını ve bu ismi de yarın açıklayacaklarını söyledi. Sansasyon oluşturacak stoperin kim olduğunun camia içinde bile bilinmediğini, çalışmaları gizlilik içinde yürüttüklerini kaydeden Güner, "Oyuncunun kim olduğunu yönetimden bile sadece 3 kişi biliyor. Öğrenince çok şaşıracaksınız. Çarşambayı (yarın) bekleyin" diyerek siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Bu haberin kaynağı Fatih Doğan dır

saygılar

Çevrimdışı Bishamon

Stoper Mamadou Sakho olabilir mi? Klopp kadro dışı bıraktı.

Çevrimdışı onurturan

Her turlu kaplar yakin gibi   :halay:

Çevrimdışı khanlu

Hala ısrarla teklifimi yineliyorum. Bir twitter beşiktaş hesabı bilen görüşen varsa şu pektemek içinde hashtag açsınlar en azından ne kadar sevildiğini kendisine ve yönetime tekrar hatırlatalım
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Bishamon

hastane işi kolay gönderirken bonus olarak tedavi masraflarını biz ödeyeceğiz die madde koyacağız gerekirse şu meşhur alman doktor efsanesi var ya wolfart (herif çocukluğumdan beri bayernin doktoru hala bırakmadıysa) ona yollarız...

En iyisi biz Pektemek ile New York'ta hastane açalım? Futbolculuk olmadı bak sana özel hastane yaptık diyelim  :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Habertürk'ün haberine göre Omeruo'dan vazgeçmişiz.

Demek ki "yarın stoper geliyor" haberlerinin aslı var.

@tangaz abi büyüksün, senden kral duyumcu yok.  :evillol: :evillol:

@sosyalkartal, 12 saatin kaldı.  :s19: :s19:

Etiketler: