2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375691 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seni İskenderun'a alalım 1-2 aylığına sonra hayattan soğu  :evillol:
6 22 yaş arası her sene birkaç ay Antalya'ya giderdim oradan kötü bir yer düşünemiyorum abi  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Kompany beylemi uğraşıyoruz acaba.

Çevrimdışı rico_paşa

Günaydın;

Bu hafta gelsin artık şöyle iyi bir stoper. Forvet en kötü eto'o alınır. Stoper çok daha önemli su sıra.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kompany gelirse yeri geldiğinde DM'de bile kullanabiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

burada hiç dillendirmedik. bir menajerin gomezi/menajerini fikret ormanmış gibi araması konusuna ne diyorsunuz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burada hiç dillendirmedik. bir menajerin gomezi/menajerini fikret ormanmış gibi araması konusuna ne diyorsunuz?
O adamın kim olduğu adı sanı bellidir öyle bir şey olduysa.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

ne diyelim abi.. o menajerin varsa sakalını yoksa olmayan sakalını s...

Çevrimiçi Savaş

Bu Umut Güner'in dediği şeyin kaynağı nedir? Nerede demiş bunu? Gerçekten demiş mi? Hiç sanmıyorum :)

Çevrimdışı Sarp

:bandit: duyum mu dediniz?
buyrun

http://Yasaklı Link/n-21251-besiktasdunyaca-unlu-yildizi-acikliyor.html

İhsan abi, haberin kaynağı Fotomaç  :icool:
Ben söz konusu gazetenin herhangi bir yönetici ile röportaj yapabileceğine ihtimal vermiyorum.  :)

Çevrimdışı tangaz

O adamın kim olduğu adı sanı bellidir öyle bir şey olduysa.

belliymiş zaten tespit edilmiş, lakin gomez veya menajeri de tam malmış böyle bir tlf geldiyse sonrasında sorgulamayıp sazan gibi atlamaları falan filan ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

İhsan abi, haberin kaynağı Fotomaç  :icool:
Ben söz konusu gazetenin herhangi bir yönetici ile röportaj yapabileceğine ihtimal vermiyorum.  :)

@Sarp
Bende inanmıyorum. Bu forum yalan haberde olsa duyum istiyor. Ortalık şenlensin istiyor. Benimde katkım olsun istedim.  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sarp

@Sarp
Bende inanmıyorum. Bu forum yalan haberde olsa duyum istiyor. Ortalık şenlensin istiyor. Benimde katkım olsun istedim.  :biggrinking:

Cansın İhsan abi  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Pektemek takas haberleri geçiyor veya konuşuluyor, akli melaikeleri yerinde herhangi bir kulüp pektemek'i üste para versen dahi almaz, üstelik şu an sakat olan adamı hiç kimse almaz. Antalya'nın Eto'o yu verip Pektemek'i alacağını ciddi ciddi düşünen arkadaşlar varsa da bence bi doktora görünsün :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Pektemek takas haberleri geçiyor veya konuşuluyor, akli melaikeleri yerinde herhangi bir kulüp pektemek'i üste para versen dahi almaz, üstelik şu an sakat olan adamı hiç kimse almaz. Antalya'nın Eto'o yu verip Pektemek'i alacağını ciddi ciddi düşünen arkadaşlar varsa da bence bi doktora görünsün :)

insanların umutlarını ellerinden alma Serhat :) güne bi' umutla başlamıştık oysa ki...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

insanların umutlarını ellerinden alma Serhat :) güne bi' umutla başlamıştık oysa ki...
Abi umut güzel bişi ama söz konusu olan kişi Pektemek maalesef  :by2:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi umut güzel bişi ama söz konusu olan kişi Pektemek maalesef  :by2:

bizden gitsin maaşının yarısını da biz ödeyelim o da olumlu...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizden gitsin maaşının yarısını da biz ödeyelim o da olumlu...
Adam sırf gitmemek için kamp başlangıcında ameliyat oldu, 2 sene daha paramı alayım oturduğum yerden diye.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam sırf gitmemek için kamp başlangıcında ameliyat oldu, 2 sene daha paramı alayım oturduğum yerden diye.
Ben yönetimin yavaş yavaş bize Pektemek'i unutturma planları olduğunu düşünüyorum, 3-4 aya burada hepimiz böyle bir oyuncumuz hiç olmadı diye konuşabiliriz. Aslında hepsi beynimizin bize bir oyunuydu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

adam tam ağır hakaretlik, niyetini çok açıkça belli etti dediğin gibi. azcık iş ahlakı olsaydı sezon bitimi tedaviye başlardı amerika da gezdi gezdi sezon açılışı günü ameliyat oldu. ben başkan olsam sırf ibreti alem için tazminatı neyse öder kapının önüne koyardım diğer oyunculara da Beşiktaş formasını sadece hak edenler giyer hak etmeyenlerin sonu budur mesajı verirdim...

Çevrimdışı tangaz

Ben yönetimin yavaş yavaş bize Pektemek'i unutturma planları olduğunu düşünüyorum, 3-4 aya burada hepimiz böyle bir oyuncumuz hiç olmadı diye konuşabiliriz. Aslında hepsi beynimizin bize bir oyunuydu.

işin trajik tarafı F.orman göreve yeni başladığında bu adama d.moscow 5,5 m euro vermiş ve başkan satmamış...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mümkünse adını bile hatırlamayalım modunda geziyoruz zaten de aldığı ücret ile ön plana çıkıyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işin trajik tarafı F.orman göreve yeni başladığında bu adama d.moscow 5,5 m euro vermiş ve başkan satmamış...
Manevi oğlu mudur nedir anlamadım :) Öz oğlu olsa şimdiye kapıya koymuştu bizim başkan  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mümkünse adını bile hatırlamayalım modunda geziyoruz zaten de aldığı ücret ile ön plana çıkıyor
Adam sakatlandı ameliyat oldu, resmi sitede haber bile çıkmadı onu geçtim tek bir satır bile yazılmadı, böyle böyle unutucaz adamı benden söylemesi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Manevi oğlu mudur nedir anlamadım :) Öz oğlu olsa şimdiye kapıya koymuştu bizim başkan  :evillol:

o satışı durduran engelleyen başkanı satılmasın çok iyi golcü golü kokluyor die yönlendiren kişiyi açıklıyorum : TAYFUR HAVUTÇU

Etiketler: