2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375702 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Erman Toroğlu : Ben Fikret Orman'ım diye Mario ya telefon acan bi menajer oldu mu ?
Fatih Doğan : Evet doğru bilgi hocam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aksitt

Fatih Doğan Aspor'a bağlandı. Güzel de konuştu. Transfer konusunu açık açık anlattı. Beşiktaş golü kimle atacak diye sordu Erman. Acaba GS nasıl atacak? Berk İsmail tek santrforları.

monacoda denmiş monacolu denmemiş ki. raggi değildir belki  :alala:
Oda bi ihtimal tabii ama ben O olmasını umuyorum :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

An itibariyle 2016 yazı berbat geçmekte.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Tolga ve Boyko'yu ikisini birden yarın satsalar bir gram üzüntü duymayacak benim gibi birisi var mı forumda?
İkisi birden satilsa sevinecek biri var: ben

Çevrimdışı Zafer55

Gelmeme ihtimali yok bugün başkanla balotellinin menajeri görüştü diyorlar zaten ben 1 haftadır diyorum imzalar atıldı en ince detayına kadar verdim zamanı geldiğinde herkes görecek sözleşmesini  :)

İmzalar atıldıysa daha neyi görüşüyorlar!  :alala:

-ama ne imza attık
-yalnız iyi imza attık
-baya baya imza attık

:)

Çevrimdışı Jukebox

balotelli 2 gün içinde Türkiye de olacak hayırlı olsun allah utandırmasın  :)
Abi gora'da ki "bir cisim yaklaşıyor" diyen adam gibisin valla. :lol:

Çevrimdışı 38life

Tolganin kaleye geçeceğini dusunenler hayal görüyor :) part 3

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Alinti..

Tolgay kampın yıldızı oldu.Renkli Medya onu Bruma ve Salih kadar konuşmadı ama Tolgay Ligin yıldızı olunca bakalım kimi konuşacaksınız.
Freni Patlamış Kamyon Gibi Geliyor !!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Culpable

Peki  soyle soylesem
sene 2016 bu zaman a  kadar turkiyede  Yahoo Feed i alan alabilen yada kullanan bir firma yok
ben yahoo feed i 2007 yilinda almistim .

reklam sektorunde dunyada  ilk 10 a girerim :)
benim girdigim her yerde kapilar sonuna kadar acilir bana
 yani bu isi benden daha iyi bilen bir insan yoktur tr de[tr de yasamiyorum]
ve ben diyorsam bu proje besiktasa su kadar kazandirir bu hayal degil dogrudur
zaten chrome alt yapisi ve google feed kullanicaksin  hatta onu gectim  hic besiktas browser olayina girmeden chrome ayarlarindan besiktas feed lerini atabilirsin kucuk bir islem ile

O iş öyle basit değil zaten basit olmadığı için Yandex'ten beklentiye girenler bunun çarşaf çarşaf reklamını yapanlar kuyuya düştü. Yandex piyasa bilinirliğini artırmak için bir işe girişti kendisi için işe yaradı ama vaatleri gerçekçi değildi bunu görmek gerekiyor. Ayrıca günümüzde Chrome dışında neredeyse bir tarayıcı yok ki Yandex'de Chrome çekirdeğini kullanır.

Alışmış kudurmuştan beter demiş atalarımız insanlar 3-5 kullanır sonra bırakırlar bu tip tarayıcıları.

Yandex'in bize katkısı az ama sarılara olduğu gibi beklentiye sokup rezil etmedi.

Çevrimdışı abdusta

Sosa olayı son gelişmeler;

Beşiktaş dan izin alarak Milan Ceosu Galliani ile görüşen Sosa nasihat aldı.
kendisine çinlilerin Milanı satın alma aşamasında olduğu,finansal problemleri olduğu
henuz 2 oyuncularını satamadıkları için bonservise ayıracakları fazla miktarda paraları olmadıgını anlatan Ceo
bu yıprandıran süreçtede Sosa nın takım kampından ayrı kalmasından dolayı Milan teknik ekibinin performasından kuşkulu oldugunu
söylemiş,Sosa ya bu şartlarda kendisinden Beşiktaşla bonservis olayını Milanın istediği dogrultuda çözmesi halinde bile transferin
kısa sürede olamayacagı kendisine iletilmiş.
Milan defterinin kapanmasıyla şimdi Sosa nın hamlesini bekliyor Beşiktaş yönetimi..

Sosayı görüşmeye yollayarak,umutlarını sıfırlatan Bu ince manevrasından dolayı Fikret başkanı 1 kez daha takdir ettim

Not:rakam yazmadım zira biraz karışık ,bazı medya 5milyona cıktı  diyor Milan ama hala 3.5-4 euro arasında söylüyor benim izlediğim kaynaklar

Saygılar

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'ya rağmen gidip Balotelli'yi getirmezler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

İyi akşamlar bütün gün gündemden uzak kaldım bugün kimi transfer ettik?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi akşamlar bütün gün gündemden uzak kaldım bugün kimi transfer ettik?  :evillol: :evillol:
Çok güzel hayaller transfer ettik. Yakında kapıda gelir

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Dünküleri  :D

Çevrimdışı cbi

Kale:   Fabricio - Utku - Veysel (Diğer 2'sini satsak keşke)
Sağ Bek: Gökhan Gönül - Beck
Defans Orta: Rhodolfo - Marcelo (Yedek Tosic ve Ekstra 1 adam bulmak lazım)
Sol Bek: Adriano - Tosic (Tosic'i Defans yedeği olarak kullanıp Ümit Karaal zaman zaman değerlendirilebilir.)
Defansif Ortasaha: Atiba - Veli - Necip
Ortasaha :Oğuzhan
Sağ Kanat: Q7 - Aras
Sol Kanat: Olcay - Kerim
Ofansif Ortasaha: Tolgay ( Tolgay ve Oğuzhan zaman zaman bölge değiştirebilir.)
Forvet: Cenk - Ömer - Mustafa (Mustafa'nın satılıp En azından Eto'o 'nun alınması lazım.)

Öncelik sırasına göre yazdım. Milosevic hala bizde mi onun hakkında tam bir bilgim yok.
Unuttuğum futbolcu var mı?

Fabricio
GG-Rhodolfo-Marcelo-Adriano
Oğuzhan-Atiba
Q7-Tolgay-Olcay
Cenk

Ümit Karaal demirspora satıldı

Çevrimdışı 38life

Sosa olayı son gelişmeler;

Beşiktaş dan izin alarak Milan Ceosu Galliani ile görüşen Sosa nasihat aldı.
kendisine çinlilerin Milanı satın alma aşamasında olduğu,finansal problemleri olduğu
henuz 2 oyuncularını satamadıkları için bonservise ayıracakları fazla miktarda paraları olmadıgını anlatan Ceo
bu yıprandıran süreçtede Sosa nın takım kampından ayrı kalmasından dolayı Milan teknik ekibinin performasından kuşkulu oldugunu
söylemiş,Sosa ya bu şartlarda kendisinden Beşiktaşla bonservis olayını Milanın istediği dogrultuda çözmesi halinde bile transferin
kısa sürede olamayacagı kendisine iletilmiş.
Milan defterinin kapanmasıyla şimdi Sosa nın hamlesini bekliyor Beşiktaş yönetimi..

Sosayı görüşmeye yollayarak,umutlarını sıfırlatan Bu ince manevrasından dolayı Fikret başkanı 1 kez daha takdir ettim

Not:rakam yazmadım zira biraz karışık ,bazı medya 5milyona cıktı  diyor Milan ama hala 3.5-4 euro arasında söylüyor benim izlediğim kaynaklar

Saygılar

Bunu bi kaç yerden daha duydum. O halde Sosa Beşiktaşta kaldı diyebiliriz. Başka hiçbir seçeneği kalmadı.

Daha önce söylediğim gibi Sosa benim için bu saatten sonra paralı askerdir. Kalır, oynar, katkı sağlar, gol atar, asist yapar - sevinirim ama kendisine hiçbir sempati besleyemem.

Böylelikle ofansif ortasaha aramamıza gerek kalmayacak. Ekstra masraftan kurtulmuş olucaz. Zaten elimizde Tolgay var. Sosa performans olarak problem çıkartırsa B planımız da var. Kafamız rahat olur.

Çevrimdışı tangaz

Bunu bi kaç yerden daha duydum. O halde Sosa Beşiktaşta kaldı diyebiliriz. Başka hiçbir seçeneği kalmadı.

Daha önce söylediğim gibi Sosa benim için bu saatten sonra paralı askerdir. Kalır, oynar, katkı sağlar, gol atar, asist yapar - sevinirim ama kendisine hiçbir sempati besleyemem.

Böylelikle ofansif ortasaha aramamıza gerek kalmayacak. Ekstra masraftan kurtulmuş olucaz. Zaten elimizde Tolgay var. Sosa performans olarak problem çıkartırsa B planımız da var. Kafamız rahat olur.

+ şimdi sosanın kalırsa it gibi çalışması lazım ki formayı kapabilsin. kaç gündür çalışan oyuncuları ikna etmeli herşeyden önce...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

Abi Balo gemezse Allah kolaylık versin :D

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Berat

Glik - N'Koulou derken Vida-Raggi oldu gündem.

Çevrimdışı sosyalkartal

Şenol hocanın balotelliye karşı olduğu felan yok şu anda olumsuz olduğunu söylediği gün mario gomezle sıcak temas vardı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Etiketler: