2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375776 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ahh ulan Biliç  :akuma:
verecektin 15 miyon 850 bin ingiliz sterlinini rahat rahat at koşturacaktık şimdi :hiho:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Günaydın arkadaşlar,

Görünen o ki forvet (umarım Gomez) ve bir stoper transferi ile transferi tamamlayacağız. FFP koşullarının bizi bu kadar açmazda bırakacağını düşünmemiştim. hepimiz töre'nin giderken EUR 10 milyon civarı bi bonservis bırakacağı ön koşulu ile planlarımızı yapmış idik, orada büyük hata yapmışız. Geçen seneki şampiyonluğumuz çok önemliydi, bu seneki en az geçen sene kadar önemli. Hem FFP kıskacından kurtulacağız hem 2 yıl üst üste ŞL'e giden bir takıma sahip olmuş olacağız.

Vitor sayesinde FB bu yıl da dikiş tutmaz gibi geliyor, mantalitesi değişmediği müddetçe o metod ile TR' de başarı çok zor. GS'de omurga dağıldı ve yenisi kuramadılar, bana göre yine ilk 4'te olacaklar ama çok istikrarsız olacak takım olacak. TS'nin zamana ihtiyacı var. Konya ve İBB küçük takım, yine sürpriz yapacaklardır ama etkisi sınırlı olacaktır. Yani görünen o ki bu yıl geçen seneye göre daha müsait bir ortam var başarı için. Mutlaka değerlendirmemiz lazım.

Kendi adıma yönetimden kısa ve orta vadede beklentilerim;

1) Stoper ve Forvet transferi
2) Yeni sezonda şampiyonluk
3) Mümkünse 3'leme
4) Borçların hızlı bir şekilde USD 200 milyonun altına çekilmesi önümüzdeki 2-3 yıl içinde.
Törenin bir hayrının dokunacağını düşünmemiştim zaten
yönetimi bu kadar gitmek için sıkıştırmasaydı elimiz daha sağlam olurdu şimdi resmen
kiralık göndermek zorunda kaldık. westham seneye almaz onu daha sorunlu bir şekilde bize döner
korkarım bedavaya sözleşmesi dolduğunda renklilerden birine imza atar.
Tahminim seneye west ham bize düşük bir para teklif edecek töreyle bir olup bizi buna razı edecekler
yada elde patlayacak.
borçların 200 M $ altına düşmesi önümüzdeki 2-3 yıl içinde pek mümkün görünmüyor.

Çevrimdışı tangaz

yönetimi bu kadar gitmek için sıkıştırmasaydı elimiz daha sağlam olurdu şimdi resmen
kiralık göndermek zorunda kaldık. westham seneye almaz onu daha sorunlu bir şekilde bize döner
Tahminim seneye west ham bize düşük bir para teklif edecek töreyle bir olup bizi buna razı edecekler
yada elde patlayacak.
borçların 200 M $ altına düşmesi önümüzdeki 2-3 yıl içinde pek mümkün görünmüyor.

bence de töre orada yedek kalır feghouli oynar o kanatta
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ahh ulan Biliç  :akuma:
verecektin 15 miyon 850 bin ingiliz sterlinini rahat rahat at koşturacaktık şimdi :hiho:
  Gomez + sosa kalsaydı sorun olmasaydı süper olacaktı rahat rahat şampiyon olurduk 1 stoper + 1 tane de btb alırdık sosayı kanada da atardık  :busted_cop:

Çevrimdışı RevivaL

O hafta bu hafta olur umarım. Başkanın İngiltere mesaisi normalde bu kadar uzun sürmezdi.

Çevrimdışı tangaz

ben GG konusunda şüpheliyim halen adam antrenmanlarda sıksık sakatlandı kamp çok verimli geçmedi onun açısından hatta son 3 idmanda hiç yokmuş sanırım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yada elde patlayacak.
Ben katılmıyorum buna töre'de sorunlu olabilir ama uygun ortamı bulduğunda çok yetenekli bir futbolcu bilicle çok iyi anlaşmışlardı feghouli'den daha bir oyuncu yedek bırakacaktır ama karakteri sorunlu yaptığı büyük yanlışlar var renklilerden birine imza atarsa da senin söylediğine göre önemsiz  :)  @Necmi abi ama ben kesinlikle böyle bir şey istemem  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

ben GG konusunda şüpheliyim halen adam antrenmanlarda sıksık sakatlandı kamp çok verimli geçmedi onun açısından hatta son 3 idmanda hiç yokmuş sanırım.
sakatlığı var tam düzelmeden taraftarın karşısına çıkmak istemiyormuş sanırım
Bence doğrusuda o olur. Çıkıp ilk maçta kötü bir performans gösterirse hem taraftar soğur
hemde renklilerin ağzına laf veririz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben'de şüpheliyim ama kağıt üzerinde kabul edilebilir bir risk abi gg'nin kötü hali bile anadolu takımlarına karşı çok iş yapabilir  :) ayrıca renkli'den 7 8 senedir oynayan banko adamını aldık ya kötü oynasa da benim için hiç sorun değil  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

yada elde patlayacak.

Töre 2019'a kadar sözleşmeli abi, yani kiradan geldikten sonra 2 sene daha sözleşmesi sürecek.

İlaveten ben West Ham'ın Töre'yi kısa vadeli düşündüğünü sanmıyorum ve Töre de Premier Lig'e uygun bir oyuncu.

Sene sonunda çok büyük ihtimalle satın alacaklardır, almazlarsa ve geri dönse bile 2 sene daha sözleşmesi var.

Ayrıca kalsa bile 1 sene Türkiye'den uzak kalması da iyidir, Emenike sığırına bile yaramış buradan uzak kalmak.

Çevrimdışı SDemirsoy

:upto: hatırladın bizi sonunda :D
abi değişik bi yoğunluk var ama okuyorum yazamadım sadece :D @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

hoşgeldin samet bayadır yoktun :)
hoş bulduk buralardayız :)

Çevrimiçi Necmi

Töre 2019'a kadar sözleşmeli abi, yani kiradan geldikten sonra 2 sene daha sözleşmesi sürecek.

İlaveten ben West Ham'ın Töre'yi kısa vadeli düşündüğünü sanmıyorum ve Töre de Premier Lig'e uygun bir oyuncu.

Sene sonunda çok büyük ihtimalle satın alacaklardır, almazlarsa ve geri dönse bile 2 sene daha sözleşmesi var.

Ayrıca kalsa bile 1 sene Türkiye'den uzak kalması da iyidir, Emenike sığırına bile yaramış buradan uzak kalmak.
sorun ne kadar düşündüğü değilki seneye bizimle masaya oturduklarında opsiyonu vermeyecekler
töreyle bir olup o parayı aşağıya çekecekler sorun bu başkan inat eder vermez oda bize geri döner topa ayağını vurmadan iki seneyi geçirir.
tek şansımız yüksek grafik çizmesi ve epl de başka takımların radarına girmesi ancak o zaman opsiyonu işletebiliriz.
ama eplde ikide bir ayağındaki topu kaybetme lüksü yoktur oyuncunun

Çevrimiçi Necmi

abi değişik bi yoğunluk var ama okuyorum yazamadım sadece :D @Necmi
iyi ol @SDemirsoy  gerisi önemli değil
alçılı bir tarafın yoktur umarım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@SDemirsoy  :hosgeldin nerelerdesin sen yahu

Samedov transfer oglu :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

:kop: :kop: :kop:

O kendini sakatlamanin bir yolunu bulur diyorsun yani :evillol: @Necmi abi

@Necmi abi stadın merdivenlerini komple SARIya boyamislar :s20: :s20: :akuma: :akuma: :steamed: :steamed: :steamed: :duman: :ranting2: :ranting2: :pissed:

Çevrimdışı tuncaboylu

sorun ne kadar düşündüğü değilki seneye bizimle masaya oturduklarında opsiyonu vermeyecekler
töreyle bir olup o parayı aşağıya çekecekler sorun bu başkan inat eder vermez oda bize geri döner topa ayağını vurmadan iki seneyi geçirir.
tek şansımız yüksek grafik çizmesi ve epl de başka takımların radarına girmesi ancak o zaman opsiyonu işletebiliriz.
ama eplde ikide bir ayağındaki topu kaybetme lüksü yoktur oyuncunun

Abi Töre'nin opsiyonu İngiliz kulüpleri için çerez parası. Dediğin gibi Töre kendini biraz gösterirse 5 tane daha talibi çıkar, West Ham opsiyonu aşağı indirmek için pazarlığa bile oturamaz bizle. (ki bence olacak olan da bu)

Töre gerçekten güçlü bir oyuncu, omuz omuza gittiğinde yıkılmaz orada. Son vuruşları da hiç fena değil, skora katkısı olacaktır. Uzaktan şutları, adam eksiltmesi, her şeyiyle komple bir adam. Temel sorunları mental olarak zayıf olması ve Türk medyasındaki yıpratma çalışmalarıydı.

Töre'nin orada kalıcı olamama ihtimalini düşünmüyorum bile.

Çevrimiçi Necmi

Abi Töre'nin opsiyonu İngiliz kulüpleri için çerez parası. Dediğin gibi Töre kendini biraz gösterirse 5 tane daha talibi çıkar, West Ham opsiyonu aşağı indirmek için pazarlığa bile oturamaz bizle. (ki bence olacak olan da bu)

Töre gerçekten güçlü bir oyuncu, omuz omuza gittiğinde yıkılmaz orada. Son vuruşları da hiç fena değil, skora katkısı olacaktır. Uzaktan şutları, adam eksiltmesi, her şeyiyle komple bir adam. Temel sorunları mental olarak zayıf olması ve Türk medyasındaki yıpratma çalışmalarıydı.

Töre'nin orada kalıcı olamama ihtimalini düşünmüyorum bile.
konu Töre ise fazla iyimser olma derim

Çevrimdışı SDemirsoy

dizim sakat necmi abi her zamanki gibi :D @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  :hosgeldin nerelerdesin sen yahu

Samedov transfer oglu :D
transferoğlu ismi bu sezon pek iş yapmadı son son viraja girdik :D

Çevrimdışı tuncaboylu

konu Töre ise fazla iyimser olma derim

Adam istekliyken, mutluyken ve kafasını futbola verdiğinde çok iyi oynuyor abi.

Bakalım, yakında ortaya çıkacaktır zaten. Ligin 10-12 haftası geçsin, anlarız durumunu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben şuan gomez ve sosanın yerini nasıl dolduracağız onu düşünüyorum geçen seneki 4 tane çok iyi oyuncumuzdan 2'sini kaybettik ya da kaybetmek üzereyiz :bandit: :bandit:

Çevrimdışı alimm

şampiyon takımın gol kralı ve asist kralı takımda kalıyor haberini bekliyorum....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: