2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374653 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Culpable

her taraftarin senede 5$ lik bir katkisi olsa

10.000.0000 taraftarin var

bunun 200.000 u aktif internet kullanicisi desek  senede 1milyon$ extra gelir demek

ki  bunu hesaplarken  havadan ucmadim 200.000 aktif  besiktas tarfaftari nedir ya :)
1milyon aktif taraftarin var desen  o zaman bu rakam olur san senelik 5milyon  $

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bence yandexle olan anlaşmayı iptal etmeliyiz.. Bize veriyolar 1 $ fenere veriyolar. 3$.. Yeni bi gelir getirecek bi anlaşma yapmalız bu tür platformlarla

Çevrimdışı mülkübey

eldeki en  klass iki oyuncuyu ikna edemediler .Transfer ucuza gelecek diye pazardan son saat çürüklerini toplamasalar bari.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Culpable

1$ dedigin nedir ya ?

yandex aramasi yapan taraftarlarin %30 unun arabasi varmidir   vardir ?
en basit ornek
bunlar internetten sigorta firmasi aramasi yapiyorlarmi ?
e simdi bu arama  yapanlar genelde ilk siradaki sponsor reklam baglantilarina tikliyor

e simdi 1 tane  sigorta reklamina tiklasan burda yandex in kazanci en az 1$  sana veriyor 0.05$ :)
kendin bunu yapip 1 $ i almaktan bahsediyorum ben

ki yandex turkiye piyasasinda yok denecek kadar az bir aga sahip   reklam sektoru olarak 
google on planda  yani google ile yapacagin bir feed anlasmasi  ve  kendinin yapacagi bir browser ile  yandexin sana yapacagi odemenin 50 -100 kati fazlasini kazanirsin

Bence yandexle olan anlaşmayı iptal etmeliyiz.. Bize veriyolar 1 $ fenere veriyolar. 3$.. Yeni bi gelir getirecek bi anlaşma yapmalız bu tür platformlarla

Çevrimdışı o2bucak

Tolga ve Boyko'yu ikisini birden yarın satsalar bir gram üzüntü duymayacak benim gibi birisi var mı forumda?

Çevrimdışı doganay

Tolga ve Boyko'yu ikisini birden yarın satsalar bir gram üzüntü duymayacak benim gibi birisi var mı forumda?
Uzuntu degilde sevinen baya olur. :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne zaman PC basina  gecsem hemen fotomac fanatik sporx twitter  felan filan   bakiyorum acaba bir imza haberi  okurmuyum diye
sonuc her zamanki  gibi husran
mac  izleriz  son dakikalarda kanser ederler
transfer sezonununda tum zaman boyunca kanser ederler

besiktasli olan  insana  rahat bir 90 dakika yada rahat bir transfer sezonu  HARAM mi yahuu
Kanser olacak bir şey yok, transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla var daha.

Alıbacak oyuncu en fazla 3, Sosa kalırsa 2 bile yetebilir. Neden bu feveran?

Neyse ki yönetim şu kimi taraftardaki gibi panik havasında değil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

her taraftarin senede 5$ lik bir katkisi olsa

10.000.0000 taraftarin var

bunun 200.000 u aktif internet kullanicisi desek  senede 1milyon$ extra gelir demek

ki  bunu hesaplarken  havadan ucmadim 200.000 aktif  besiktas tarfaftari nedir ya :)
1milyon aktif taraftarin var desen  o zaman bu rakam olur san senelik 5milyon  $
Yaş girmeniz gerekiyor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Madem Mali sorunlarimiz var bunlara farkli ve gunumuz sartlarinda   careler arasinlar  oyuncu satma ile olacak is degil bunlar
klubun  interaktif olarak daha  cok projede  olmasi  lazim ama tabi yandex gibi cakmalar ile degil

En basiti  yap kardesim kendi browser ini konus  anlas google ve yahoo ile

browser in icine  google ve yahoo feedlerini  yerlestir

yandex 1000 aramaya ne veriyor 1 $

kendi browserin icinde 1000 aramada taraftarin  dikkat ceken reklam arama sonuclarina  25 sefer ciklasda ki bu rakam cok az  CTR   her zaman %5 in uzerinde olur yani  50 tik
 tik basi 0.10 $ odese  yahoo google

al san  1000 arama icin 5$
yandex ne veriyor 1 $

e bu 5$ i kazanmak icin ne yapmali sadece   chrome u editleyip  besiktas browser yapicaksin :)

O iş öyle basit değil zaten basit olmadığı için Yandex'ten beklentiye girenler bunun çarşaf çarşaf reklamını yapanlar kuyuya düştü. Yandex piyasa bilinirliğini artırmak için bir işe girişti kendisi için işe yaradı ama vaatleri gerçekçi değildi bunu görmek gerekiyor. Ayrıca günümüzde Chrome dışında neredeyse bir tarayıcı yok ki Yandex'de Chrome çekirdeğini kullanır.

Alışmış kudurmuştan beter demiş atalarımız insanlar 3-5 kullanır sonra bırakırlar bu tip tarayıcıları.

Yandex'in bize katkısı az ama sarılara olduğu gibi beklentiye sokup rezil etmedi.

Çevrimdışı cagdas44

Ne zaman PC basina  gecsem hemen fotomac fanatik sporx twitter  felan filan   bakiyorum acaba bir imza haberi  okurmuyum diye
sonuc her zamanki  gibi husran
mac  izleriz  son dakikalarda kanser ederler
transfer sezonununda tum zaman boyunca kanser ederler

besiktasli olan  insana  rahat bir 90 dakika yada rahat bir transfer sezonu  HARAM mi yahuu

En bakılmaması gereken yerlere bakıyorsun bunu değiştir. PC başına geçince önce BJK.com.tr ye gir yeter

Çevrimdışı Kalyoncu

Kanser olacak bir şey yok, transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla var daha.

Alıbacak oyuncu en fazla 3, Sosa kalırsa 2 bile yetebilir. Neden bu feveran?

Neyse ki yönetim şu kimi taraftardaki gibi panik havasında değil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kampın başlamasına daha vardan transfer döneminin kapanmasına hoşgeldiniz.yanlış anlama abi senin söylemlerin bunlar.dün hocanın konuşmalarından anladımki hocada şikayetçi bu durumdan belirsizlikler giderilmeli süper kupa sonra lig ilk haftalarda fikstür zor gibi.

Çevrimdışı sosyalkartal

balotelli 2 gün içinde Türkiye de olacak hayırlı olsun allah utandırmasın  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Mehmet57

Hocanin aciklamasindan sonra? Sanmiyorum.

Çevrimdışı Orhan_

:D:D.. Çok küçükte olsa gelmeme ihtimali var mı?

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol güneşi dinlemedin heralde :)

Çevrimdışı aksitt

https://twitter.com/PAlvarezOficial/status/759746352746201088

Acaba kimin için geliyor. Ya GS ya biz gibi. Muslera'ya kolay gelsin tarzında birşeyler demiş.

Gs için yazmış.
agabeyim Abel Hernandez istanbul'a gidiyor. Nando ile iyi şanslar Muslera demiş.
My brother Abel Hernandez goes to Istanbul! Good luck with Nando

Çevrimdışı sosyalkartal

Gelmeme ihtimali yok bugün başkanla balotellinin menajeri görüştü diyorlar zaten ben 1 haftadır diyorum imzalar atıldı en ince detayına kadar verdim zamanı geldiğinde herkes görecek sözleşmesini  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu sene geçtiğimiz seneye göre daha çetin geçecek.
Galatasatay da yarışta olacak. Avrupa kupalarında yoklar tüm motivasyonlarını lige harcayacaklar.

Fenerbahçe'nin de lige odaklanacağını ve Avrupa Ligini çok umursamayacağını düşünüyorum, ŞLye katılamayacaklarını varsayarak.

Yani her bir puanın önemi daha yüksek bu sene. Lige iyi başlamalıyız, geç transfer takımın geç oturması demek. Bu da ligin başında puan kaybı ihtimalini artırıyor.

Başkan transferleri sona bırakmaya niyetliydi ancak yaşanan politik gelişmeler o stratejiyi patlattı ne yazık ki.

İnşallah takımı yukarı çekecek transferler yaparız. Fakat geciktikçe yeni transferin kısa-orta süreli vadeli katkı oranı düşecek.

Başkan oyuncuyu ucuz alma derdinde ama kamp görmeyen oyuncudan ettiğin karın fazlasını sezon içinde zarar yazarsın.

Şenol Hocanın keyifsiz olduğu nokta da bu sanırım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

geçen pazar ne güzel adrianoyu KAPmıştık. 1 haftadır yaprak kıpırdamıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Andrea Raggi
Ayni anda ayni kisiyi düşünmüşüz

Sahsi fikrim cok iyi transfer olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

monacoda denmiş monacolu denmemiş ki. raggi değildir belki  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı o2bucak

Kale:   Fabricio - Utku - Veysel (Diğer 2'sini satsak keşke)
Sağ Bek: Gökhan Gönül - Beck
Defans Orta: Rhodolfo - Marcelo (Yedek Tosic ve Ekstra 1 adam bulmak lazım)
Sol Bek: Adriano - Tosic (Tosic'i Defans yedeği olarak kullanıp Ümit Karaal zaman zaman değerlendirilebilir.)
Defansif Ortasaha: Atiba - Veli - Necip
Ortasaha :Oğuzhan
Sağ Kanat: Q7 - Aras
Sol Kanat: Olcay - Kerim
Ofansif Ortasaha: Tolgay ( Tolgay ve Oğuzhan zaman zaman bölge değiştirebilir.)
Forvet: Cenk - Ömer - Mustafa (Mustafa'nın satılıp En azından Eto'o 'nun alınması lazım.)

Öncelik sırasına göre yazdım. Milosevic hala bizde mi onun hakkında tam bir bilgim yok.
Unuttuğum futbolcu var mı?

Fabricio
GG-Rhodolfo-Marcelo-Adriano
Oğuzhan-Atiba
Q7-Tolgay-Olcay
Cenk

Etiketler: