2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374625 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Tolga'nın abilik kontenjanı var.

Çevrimdışı Bishamon

Bu sene kale Fabri'de gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam sağdan geliyor beyefendi topu sağına çekmeye uğraşıyo. Vursana solla vur gitsin. Gerçi sağ ile bile vuramıyosun ama :ranting2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Utkuyu izleseydik 15 dakika iyi olurdu.

Çevrimdışı fatihsahin

Çizgilere sığamıyor adam

siyah beyaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tolga böyle oynarsa kaleyi unutur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Turco

Necip Beşiktaşı Beşiktaş yapan futbolculardandır.Bunun farkında değilsen ben zaten kelimelerle anlatamam.

Abartma canım sende. Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan futbolcu tabiri sadece Süleyman Seba için kullanılabilir veya Beşiktaş efsaneleri için. Bi Sarı Fırtına bi Baba Hakkı falan. Necip ne ara Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan oyuncu sıfatına yükseldi veya bunu hak etmek için ne yaptı ? Altyapıdan çıkması onu bu sıfata layık kılmaz.

Futbolcu olarak değerlendirsek bile olmaz, Sergen'in gidişini gördü bu gözler  :eyes

Çevrimdışı Berat

Tolga daha fazla ne kadar hata yapabilirim diye sınırları zorluyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Biliyorum hazırlık maçı ama çok fazla basit bireysel hata var özellikle defansta!

Çevrimdışı tangaz

tolga zengin 3 direğin yeri hala ezberinde olamayan bir adam  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Top kovalayan kaleci dünyada sadece bizde var :D

Çevrimdışı Kutay

Fabri kaleyi alacak inşallah öyle gözüküyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Bishamon

Fatih Aksoy genç bir stoper umarım Atınç gibi çıkar  :claps: :claps:

Çevrimiçi COB

can1903 kardesimizle yaptigimiz roportaj foruma yuklendi. Eglenceli ve samimi bir roportaj oldu :)

http://besiktasarena.com/besiktas-arena-haftanin-konugu/haftanin-konugu-can1903/

Çevrimiçi Mehmet57

Santorfor Balotelli, 1.Stopper (Djilobodji) 2.Stopper (on libero oynayabilen, veya stopper oynayabilen on libero Salif Sané gibi), Sosa alternatifi, kanat alternatifi (kiralik, santrofor da oynayabilen Bertrand Traoré gibi).

Takimin eksik yonleri bunlar.

Çevrimdışı brkntcnr

Bana göre maçın en iyileri : Beck - Cenk Tosun - Oğuzhan - Tolgay ' dı. Aras ilk 30 dakika harika oynadı sonra durdu. Tosic hücumda iyiydi Tolgay' a falan attığı ara pası güzeldi. Ama savunmada çok top kaptırdı çok basit hata yaptı. Atiba, Olcay ve Necip etkisizdi. Marcelo ve Tolga ise baya kötüydü.

Çevrimdışı mellfred

Tolgay Oğuzhan sosa  orta sahası düşüncem var geçen yıldan beri. Skor sonrası aksayan birinin yerini atiba alır.   hocaya da sormak gerek tabi

Çevrimdışı worns

Tosic'i yine beğendim. En sorunlu bölgenin orta alan olduğunu düşünüyorum. Hoffenheim maçında da benzer görüntü vardı, Sosa'sız tadımız tuzumuz yok.

Sosa ikna edilemezse de transfer önceliği orta sahaya verilemeli. Tolgay açığı belli düzeyde kapatsa bile ne Ozi'nin ne Tolgay'ın yedeği var.

Doğru kadro mühendisliğine sahip bir takım olsak üç kulvarda da yarışacak bir takım olarak iki orta saha oyuncusu transfer etmeye çalışıyor olurduk. Hadi ikiyi geçtim en azından bir teknik-yaratıcı oyuncu lazım gündemde kimse yok.Anlamıyorum.

Çevrimdışı Berat

Hoca lig ve ŞL için çok yetersiziz diyor  :claps:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Hiç olmamasından iyidir 5m€..
2.5 m leiva alınıyorsa biz alalım adamı.. Sosa yerinede ozi geçer..

Çevrimdışı tuncaboylu

Marcelo'ya verdiğimiz bonservisle bir genç alınamaz mıydı acaba, ama doğru scout ekibi çok çalışıyor bulamamışlardır.
2 milyon euro'ya anca Miloseviç alırsın.  Saralım mı, burada mı yersin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Sosa yerine ozzie geçer de sakatlanırsa cezalı olursa ne olacak? Orta sahaya sosa giderse transfer şart. Versinler 6 bitirelim işi. Tamam artık çok sıktı.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

2 milyon euro'ya anca Miloseviç alırsın.  Saralım mı, burada mı yersin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2m € mehmet topala imza parası diye verip alırdım.. Adam Marcelodan iyi stoper  hemde önlibero :)))

Çevrimdışı brkntcnr

Antalyaspor yönetimi Eto'o ya bonservis bedeli olarak 5 milyon euro bedel biçti. via. Ali Fuat Duatepe

Çevrimdışı Kutay

Antalyaspor yönetimi Eto'o ya bonservis bedeli olarak 5 milyon euro bedel biçti. via. Ali Fuat Duatepe
buradan çıkaracağımız sonuç Anadolu takımlarının hepsinin aynı zihniyete sahip olduğu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI