2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374824 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Culpable

bnm bilmedigim baska tolga mı var takımda ? :)

Ben tolgay a da tolga diyorum :)

Çevrimdışı Berat

Stoper
Forvet
Ön libero

Çevrimdışı scarfright

tolga'yı umarım keser bizim diğer kaleciler. tosic kesinlikle stoper daha iyi ama adrianoyu da yedekleyebilmesi lazım tabi. necip'e de ihtiyaç duymayız inşallah. atiba geçen senenin uzağında gibiydi. tolgay 8 gibi değil de 6 gibi oynuyor. ama bizim o bölgede hücuma daha çok katkı verecek adama ihtiyacımız var. ama tolgay istekli ve daha iyiydi. oğuzhan o bölgede oynar ama arkasında da bi oğuzhana daha ihtiyaç duyar malesef tolgay yapamadı bu maç özelinde. aras da yararlı olabilir fakat daha çok pas organizasyonlarına girmeli bence. cenk ise son vuruşları gerçekten güzel. ofsayt olan pozisyonu da çok iyi bitirdi. ama gomezde olan pozisyonu koklama becerisi azcık daha çok olsa süper olurdu.

Çevrimdışı cursedofdragon

tolga,necip =  :hosgeldin  :duman:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stoper diye transfer sezonuna başladık hala alamadık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Necip ve Tolga nın oynamak zorunda olduğu  Beşiktaş = koca bir ?
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cursedofdragon

olimpiyakos,gs'nin haricinde ağustos ayında 1-2 tane büyük takımla maç yapmak lazım.Hem yeni oyuncular katılırsa forvet stoper filan son kez onlarıda görmek için hem şampiyonlar liginde ne yapabiliriz diye görmek için. (Juventus,Napoli,Manchester united) filan.

Çevrimdışı anılnr

Necip ve Tolga nın oynamak zorunda olduğu  Beşiktaş = koca bir ?
Necipten nasıl bir beklentin varda beğenmiyorsun acaba ? Tolgayla Necipi aynı kefeye koymakta garip
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 18:11:13 anılnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba Schweinsteiger Ozzy üçlüsü yapsak nasıl olur acaba?

Çevrimdışı alimm

önlerinde sosa veya muadili biri olması durumunda, tolgay - ozzy orta ikilisi nasıl olur....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı anılnr

[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 18:11:32 anılnr ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Necipten nasıl bir beklentin varda beğenmiyorsun acaba ? Tolgayla Necipi aynı kefeye koymakta garip bir kafa.

Necip Beşiktasın futbolcusu değilmi iyi olmadıktan sonra takımda ne işi var ki bunun ? bnm Beşiktasın her futbolcusundan beklentim vardır mesela necip veli pektemekgitmesini istediğim ilk isimler

Çevrimdışı Bishamon

Elimizde alternatif olmadığı ve 2 aydır stoper transferi yapılmamışken Alexis'i neden gönderdik?

Çevrimdışı anılnr

Necip Beşiktasın futbolcusu değilmi iyi olmadıktan sonra takımda ne işi var ki bunun ? bnm Beşiktasın her futbolcusundan beklentim vardır mesela necip veli pektemekgitmesini istediğim ilk isimler
Necip Beşiktaşı Beşiktaş yapan futbolculardandır.Bunun farkında değilsen ben zaten kelimelerle anlatamam.

Çevrimdışı mülkübey

Necipten nasıl bir beklentin varda beğenmiyorsun acaba ? Tolgayla Necipi aynı kefeye koymakta garip
Kaleciyle ön liberoyu aynı cümlede yazıp yazmıycama sen mi karar vereceksin

Çevrimdışı Bishamon

Şu an stoperlerimiz; Marcelo,Rhodolfo(Hazır değil), Tosic ( Sol bek yedeği), Milosevic ( Yetersiz ve Olimpiyatlarda) ve Necip??!!

Çevrimdışı brkntcnr

Tosun yine attı. Beckten çok güzel orta.

Çevrimdışı mülkübey

Necip Beşiktaşı Beşiktaş yapan futbolculardandır.Bunun farkında değilsen ben zaten kelimelerle anlatamam.
Necip vasattır daha kötüsü kendini de geliştiremeyen bir profesyoneldir . Prpfesyonel yaşamda kendini geliştirmezsen kapının önüne konulursun . Necip altyapıdan çıktığı için  çok şanslı .

Çevrimiçi Mehmet57

Olcay'in kontrolu iyi olsa maclar cok daha rahat gececek.

Çevrimdışı Blackmd1

Beck  asistmi yaptı ?  :lol:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Ersoy

Ulan forvet alınmayacak

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kyiv

Gökhan Gönül Beckten formayı alamaz. Becki çok beğendim. Arasta formda bir Töreden kötü ama vasat Töreden iyi gibi bir izlenim verdi.

Çevrimdışı brkntcnr

Tolgay Ali Arslan. O nasıl bir bitiriştir  :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Mehmet57

Beck GG'den daha hazir gorunum cizdi hazirlik maclarinda.

Yeni iki stopperle siralama 1.x stopper 2.Rhodolfo 3.X stopper 4.Tosic 5.Marcelo olmali.

Kanatta oynayabilen sosa alternatifi sart.

Etiketler: