2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382435 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Blackmd1

Tolgay ne attı be  :claps:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Tolgay'ın golünü 2 gol saymalılar, süperdi :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı swordmurat

Necip Beşiktaşı Beşiktaş yapan futbolculardandır.Bunun farkında değilsen ben zaten kelimelerle anlatamam.
necip bu takımın el frenidir. 11 oynadığı hiç bir sezon şampiyonluk ihtimalin yoktur

Çevrimdışı fatihsahin

Sosa yı inşallah aramayacaz helal tolgay

siyah beyaz

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo mu girdi ?

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Mehmet57

O nebicim pas olcay :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

Ozi atibanın yanında daha iyi keza tolgayda önde daha iyi.Böyle daha rahat oynuyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada ben Eibar'ı Portekiz takımı sanıyodum İspanyolmuş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

:ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :photo: :santa2: :upto: :hiho: :tyson: :cook: :areindeer: :2talk: :mj: :djsmile: O0 :captain: :iwantattention: :isad: :dan: :s19: :ebebe: :busted_cop:

arkadaşlar anlamsız işaretler için sorry kızım çok istedi hangi işareti istediyse yapıştırdık  :D

ama ne goldü bee
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 18:30:42 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ersoy

TOLGAY EFSANE GOL

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı OrhanAker

:ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :photo: :santa2: :upto: :hiho: :tyson: :cook: :areindeer: :2talk: :mj: :djsmile: O0 :captain: :iwantattention: :isad: :dan: :s19: :ebebe: :busted_cop:

arkadaşlar anlamsız işaretler için sorry kızım çok istedi hangi işareti isteydi yapıştırdık  :D

ama ne goldü bee
:D :D
Çocuklar seviniyorsa her şeye katlanılır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

arkadaşlar anlamsız işaretler için sorry kızım çok istedi hangi işareti istediyse yapıştırdık  :D

ama ne goldü bee

:D :D
Çocuklar seviniyorsa her şeye katlanılır.

Aynen :) :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

tosiçin tolgaya derin topunun da hakkını verelim  :claps:

Çevrimdışı Bishamon

Biraz gençleri izlesek keşke

Çevrimdışı Berat

44'ü görmeyi özlemişim.

Çevrimdışı cursedofdragon

tolga topu yine dışarda bilerek eline aldı ya.

Çevrimdışı Doğukan E.

aha gene yaptı  :kop: :kop:

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav Tolga :s20: Ömür törpüsüsün be :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mellfred

Tolga kaldığı yerden.

Etiketler: