2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394750 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bursa'dan annemi babamı alıp Olimpiyakos maçına götürecektim yeni stadı çok merak ediyorlardı 8. kategori 50 lira nedir başkanım allah aşkına ya  ,  bu sene anadolu maçları 75ten falan başlayacak anlaşılan  :by2:

75'e bulamazsın, en az 100 olacak.

Olympiakos maçı için forumda gitmeyecek kombine bilet sahiplerinden birine bilet aldırıp kendine aktartabilirsin, 25 TL'ye girersiniz kişi başı.

Çevrimdışı tuncaboylu

hazırlık maçı bilet fiyatları skandal.böyle birşeye hakkı yok yönetimin.

1- Sıradan bir hazırlık maçı değil, sezon açılışı.
2- Bilet fiyatlarında çok bir anormallik yok, Fenerbahçe'nin hazırlık maçının yarı fiyatına satılıyor.
3- Kombine biletin olmayıp da 50-60 TL'ye stadı görmek ve maç izlemek isteyen binlerce kişi olacaktır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yönetim bilet fiyatlarıyla baştan vermiş mesajı
Kombine ya da ölüm  :evillol:
Daha cl maçlarına kombinelilere bilet satacaklar deniyordu
Kombinenin geçerli olduğuna gideriz artık gerisine ayrıca para veremem,nasılsa gider birileri

Çevrimdışı saricasi

Eto kamptan ayrılmıs bonservisini almak icin menajeriyle birlikte antalya yoneticilerle gorusmeye gitmis.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Forza.55

1- Sıradan bir hazırlık maçı değil, sezon açılışı.
2- Bilet fiyatlarında çok bir anormallik yok, Fenerbahçe'nin hazırlık maçının yarı fiyatına satılıyor.
3- Kombine biletin olmayıp da 50-60 TL'ye stadı görmek ve maç izlemek isteyen binlerce kişi olacaktır.

1-sezon açılışı olunca ne farkediyor abi resmi maç değil sonuçta.hazırlık maçında taraftara en ucuz 50-60 tlden bilet satmak fırsatçılıktır.sembolik olarak 10-20 tl den satılır en fazla.
2-halkın takımı olan biziz.fb nin fiyatları bizi ilgilendirmez.
3-kombinesi olmayan,sezon içinde para bulup maça gidemeyen,maddi durumu olmayan binlerce insanda maça gitmek isteyecektir.(ayrıca yol-yemek masraflarınıda içine kattınmı bir kişi için neredeyse yüz liralık bir masraf çıkar o gün.)

bana göre fırsatçılıktır bu.kulübün borcu harcı olabilir ama hazırlık maçında milleti ezmeye gerek yok.

Çevrimdışı cbi

Kombinesi olup maça gidemeyecek olan varsa özel mesajla iletişime geçebilirse çok sevinirim. Kardeşimi bir maça götüreyim diyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yönetim bilet fiyatlarıyla baştan vermiş mesajı
Kombine ya da ölüm  :evillol:
Daha cl maçlarına kombinelilere bilet satacaklar deniyordu
Kombinenin geçerli olduğuna gideriz artık gerisine ayrıca para veremem,nasılsa gider birileri
3 maçlık kombine çıkarabilir başkan yiğitcan beklerim valla :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı berkotistis

75'e bulamazsın, en az 100 olacak.

Olympiakos maçı için forumda gitmeyecek kombine bilet sahiplerinden birine bilet aldırıp kendine aktartabilirsin, 25 TL'ye girersiniz kişi başı.

Doğru diyorsun abi fikir için teşekkürler.   Maça gitmeyecek olanlar biletlerinize talibim.

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı sozkul

Daha önce kadromuzun yaş ortalamasının yüksek olduğunu dile getirmiştim...  iki sene içerisinde yapılacak kaliteli genç transferler ile yapılanma hallolur... Şöyle de bir sıkıntımız var ki bunun çözümü için çok seçeneğimiz ne yazık ki yok... Kadromuzda bulundurabileceğimiz yabancı statüsündeki oyuncu sayısı 14 ile sınırlı ve de biz bu sınırın son demlerindeyiz... Bu sebeptendir ki yapılanmaya gideceğimiz önümüzdeki yıllarda yerli oyuncu ihtiyacımız gün yüzüne çıkacaktır... Bu sene ki kadro planlanmasında 1 kaleci 4 stoper 3 bek 2 orta saha 2 kanat 1 santrafor olarak asgari 13 yabancı statüsünde oyuncumuz olacak.... Atiba'ya alternatif veya kanat için alternatif ya da santrafora 2. yabancı seçenekleri için tek kontenjanımız var... Ve bu kontenjanın doldurulması demek her hangi bi yerli statüsündeki ismin satılması durumunda sıkıntı yaşanması demek...

Seneye sözleşmesi biten m.ekici, hasan ali (beğenmesemde), ahmet çalık alternatif olarak transfer edilebilmeli... Ayrıca okay yokuşlu takasla falan atibaya yedek olur düşüncesindeyim... İlk 11 için parayı kıyıp alabileceğimiz yerli ? muamma...

14 sınırlaması yalnızca maç 18'i için değil mi?
her maç mutlaka bir iki yabancı sakatımız oluyor..

Çevrimdışı tuncaboylu

1-sezon açılışı olunca ne farkediyor abi resmi maç değil sonuçta.hazırlık maçında taraftara en ucuz 50-60 tlden bilet satmak fırsatçılıktır.sembolik olarak 10-20 tl den satılır en fazla.
2-halkın takımı olan biziz.fb nin fiyatları bizi ilgilendirmez.
3-kombinesi olmayan,sezon içinde para bulup maça gidemeyen,maddi durumu olmayan binlerce insanda maça gitmek isteyecektir.(ayrıca yol-yemek masraflarınıda içine kattınmı bir kişi için neredeyse yüz liralık bir masraf çıkar o gün.)

bana göre fırsatçılıktır bu.kulübün borcu harcı olabilir ama hazırlık maçında milleti ezmeye gerek yok.

1- Sezon açılışı demek, yeni transferleri ilk defa Beşiktaş formasıyla kendi stadında izlemek demektir. İlaveten 3 ay aradan sonra stadında maç izleme imkanı demektir.
Sıradan bir hazırlık maçıyla karşılaştırılamaz, Avrupa'da da sezon açılışı maçları çok büyük bir önem ve rağbet görür.

2- Halkın takımıysan, Fenerbahçe'nin yarısı kadar paraya razı olacaksın dostum. Yarısı diyorum bak, az buz fark değil. Aldığın adamlar halkın adamları olmuyor; Eto'o'yu, Balotelli'yi beğenmiyoruz Mandzukiç gelsin, Gomez kalsın diyoruz.

3- İnönü de bir gece maçı için 100 liralık masraf çok abartı değil. Bugün sinemaya film izlemeye gidince, fast-food'uydu pop-corn'uydu 60-70 lira oluyor.

Bu tip açıklamaları şimdi yapıyorum ki, yarın normal maç bilet fiyatlarında da referans olarak göstereceğim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır abi, 14 kadronda bulundurabileceğin toplam yabancı sayısı.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Eto bitmiş ya çok belli yarın öbür gün açıklanır

Çevrimdışı atalay

Dün Hoffenheim'ın ön alanda yaptığı suni baskıyı bile kıramadık. İki kenar oyucusu (Aras - Kerim) sırtı dönük oyunda yeterince iyi değil. Geriden oyun kurma konusunda ise stoperler felaket.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş’ın Kamerunlu oyuncu ile ilgilendiği yönünde haberler basında yer alırken flaş bir gelişme yaşandı.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Samuel Eto’o’nun Antalyaspor’un kampından ayrıldığı öğrenildi.

Golcü oyuncunun bonservisini almak için Antalyaspor Kulübü yöneticileriyle görüşeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı alimm

yok abi lisans çıkarabileceğin futbolcu sayısı total 28 yabancı 14... Maç 18 i için ise max. 11
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

bence 1 forvet 1 orta saha 1 stoper alırız Sosa kalırsa iyi olur.
Sosa giderse yerine biri alınır diye onu yazmadım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

https://twitter.com/hkn_saglam/status/758626449888776192
adam adını bile doğru yazamamış abi hernanes sosanın boşluğunu rahat doldurur ama atalay demişti teklifimizi reddetmiş

Çevrimdışı OrhanAker

Eto antalya kampından ayrılmış :D

Çevrimdışı 38life

Tam Sakat ya :evillol:

Muhabir: Milan'a, yani yuvana döndün diyebilir miyiz?

Balotelli: Diyemeyiz, çünkü evim Milano'da değil Brescia'da.
Adam trol

Çevrimdışı Tolga

Eto'o geliyor gibi :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eto antalya kampından ayrılmış :D
iyi transfer hayırlı olsun  :D

Çevrimdışı Tolga

iyi transfer hayırlı olsun  :D
En baştan beri olumlu bakıyorum gerçekleşirse baya katkı verecektir :icool:

Etiketler: