1-sezon açılışı olunca ne farkediyor abi resmi maç değil sonuçta.hazırlık maçında taraftara en ucuz 50-60 tlden bilet satmak fırsatçılıktır.sembolik olarak 10-20 tl den satılır en fazla.
2-halkın takımı olan biziz.fb nin fiyatları bizi ilgilendirmez.
3-kombinesi olmayan,sezon içinde para bulup maça gidemeyen,maddi durumu olmayan binlerce insanda maça gitmek isteyecektir.(ayrıca yol-yemek masraflarınıda içine kattınmı bir kişi için neredeyse yüz liralık bir masraf çıkar o gün.)
bana göre fırsatçılıktır bu.kulübün borcu harcı olabilir ama hazırlık maçında milleti ezmeye gerek yok.
1- Sezon açılışı demek, yeni transferleri ilk defa Beşiktaş formasıyla kendi stadında izlemek demektir. İlaveten 3 ay aradan sonra stadında maç izleme imkanı demektir.
Sıradan bir hazırlık maçıyla karşılaştırılamaz, Avrupa'da da sezon açılışı maçları çok büyük bir önem ve rağbet görür.
2- Halkın takımıysan, Fenerbahçe'nin yarısı kadar paraya razı olacaksın dostum. Yarısı diyorum bak, az buz fark değil. Aldığın adamlar halkın adamları olmuyor; Eto'o'yu, Balotelli'yi beğenmiyoruz Mandzukiç gelsin, Gomez kalsın diyoruz.
3- İnönü de bir gece maçı için 100 liralık masraf çok abartı değil. Bugün sinemaya film izlemeye gidince, fast-food'uydu pop-corn'uydu 60-70 lira oluyor.
Bu tip açıklamaları şimdi yapıyorum ki, yarın normal maç bilet fiyatlarında da referans olarak göstereceğim.