2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374396 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

Çare Huntelaar ama sesimizi duyan yok ki keşke sürpriz bir şekilde Huntelaar gelse

Çevrimdışı Yasin02

bir oyuncu cezalı diye puan kaybediyorsan bu senin yapılanma sorunundur her oyuncu ceza alabilir sakatlanabilir. puan kaybını oyuncuya bağlayamazsın. o zaman senin mantıkla quaresmanın oynamadığı maçı kaybedip oynadığını kazanıyoruz demekki gomezin hiç katkısı olmamış boşuna dizimizi dövüyoruz bütün puanları quaresma almış @Yasin02

Ben puan kaybını sadece Quaresma'nın cezalı olmasına bağlamak niyetinde söylemedim, iki maçta yaptığı hareketler durumunda cezalı duruma düştü ve bence bu sezon en çok ihtiyacımız olan 2 maçta oynamadı . Yani cezalı olduğu 2 maçta yararlanabilseydik başakşehir maçı gibi belki Kasımpaşa maçı'da 2-2 bitecekti ya da yararlanmamıza rağmen Kadıköydeki fener maçı gibi kaybedecektik kim bilir

Asıl demek istediğim ise şu  Balotelli geldi çatır çutur oynadı ilk 3 hafta ama 4. hafta bi olay oldu kırmızı gördü öbür hafta gs maçında yok, tamda ihtiyacımız olduğu maç cezalı bu durumda yine taraftar olarak destek verebilecek miyiz -ki şimdiden gelsin ve gelmesin olarak ikiye ayrılmışken- veya adam eder dediğimiz Şenol hoca böyle bi duruma ne kadar katlanabilecek ? -senaryoyu ben uydurdum ama gerçekleşmeyecek bir senaryo değil bence :D - O yüzden tekrar diyorum Balotelli gibi agresifleşince ne yapcağı belli olmayan bir futbolcumuz var ve bir diğeri için kontenjanımız dolu.
 Umarım şimdi anlatmaya çalıştığım daha net olmuştur :)
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Alper1903

Balotelli'yi almak icin aklimizi kacirmis olmak gerekir ki; ben bu transferin olacagina inanmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

ben de bu mourinho gibi hoca bile diye başlayan cümleleri gerçekten anlayamıyorum  :D
adam son 10-15 yılın dünyadaki en büyük bütçeli takımlarını çalıştırıyor bırakın da başarılı olsun olmayanı zaten sopayla kovalıyorlar bknz. scolari. bence mouinhonun gerçekten başarılıydı diyebileceğim 2 sezonu var biri ilk parladığı porto takımı birde ŞL.yi kazandığı inter takımı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi sana katılıyorum genel olarak ama şu da var benim demek istediğim oyuncu oynar tutmaz problem değil ismail,pektemek gibi adamlar 2 kere çapraz bağ kopartmış çeşitli sakatlıklar yaşamış 26 27 yaşında bu adamlar daha  yeniden sözleşme yapıp zam yapıyorsun pektemek denilen adam ne yaptı'da zam alıyor 4 yıllık sözleşme neden yapılıyor kerim,ozi,sosa vb. oyuncular'da sakatlıkla alakalı sorunlar yok en azından ben bunu demek istiyorum
iyide onu isteyen ve oynatan hoca var yabancı sınırlaması var yerli katagorisindede
daha iyisi yok şartlar şimdide aynı olsaydı öyle bir sözleşmeyi ismailde kapardı her olayı şartlarına
göre değerlendireceksin birde üstüne üstlük bütün rakiplerin rahatken sen ffp kıskacına girmişsin
bu gün renkliler bizden daha avantajlı çünkü önlerinde bir örnek var ffp kıskacına girmiş ve burda başarılı olmuş bir rol
örneği var. Biz o zaman tek başımıza nasıl bir yol izleriz diye yap boz yapıyorduk içinde bulunduğumuz krizde
renklilerin bu günkü durumundan çok daha kötüydü. renklilere bak birisi çaresizlikten hamitle tekrar imzaladı şaka
gibi birde pektemeğe laf ediyonuz. adam resmen geldiğinden beri gs ye tecavüz ediyor.
Diğeri ismaili aldı ya caner gönderipde ismail aldı varmı ötesi pektemeğe kurban olalım biz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben de bu mourinho gibi hoca bile diye başlayan cümleleri gerçekten anlayamıyorum  :D
adam son 10-15 yılın dünyadaki en büyük bütçeli takımlarını çalıştırıyor bırakın da başarılı olsun olmayanı zaten sopayla kovalıyorlar bknz. scolari. bence mouinhonun gerçekten başarılıydı diyebileceğim 2 sezonu var biri ilk parladığı porto takımı birde ŞL.yi kazandığı inter takımı  :bandit:
Başarılarından dolayı denmiyor, oyuncularla ilişkileri çok üst düzey birisi, hangi eski oyuncusuyla konuşursan konuş çoğu güzel bildirimlerde bulunuyor. Dünyanın egosu belkide en yüksek oyuncusu Zlatan'dır o bile tapıyor Mou'ya. Bir ışık görse bırakmaz ama bırakmış bu adamın peşini aynı şekilde Kloop o da ışık görse yollamaz altyapıya çünkü seviyor potansiyelli oyuncuları ki Balotelli tam onun sevdiği tarzda bir oyuncu oyun yapısı olarak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi Mourinho dünyanın en başarılı hocası da olabilir, ki bence öyle.

Ama bu adamın oyuncu kazanma konusunda iyi olduğunu gösteren bir done değil. Mourinho Mata'yı kazanmakla bile uğraşmadı, hatta gittiği her yerden kovuyor adamı :lol:

Yani Mata'yı bile kazanmakla uğraşmayacak bir adam, Balotelli'yle mi uğraşacak?

Çevrimdışı Bishamon

PL kazanmak kolay mı?  :D

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş sihirbaz değil. Hoca için, oyuncunu/performans gelişimi konusunda sürekli konformist ve basmakalıp düşünceler var.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:20:46 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide onu isteyen ve oynatan hoca var yabancı sınırlaması var yerli katagorisindede
daha iyisi yok şartlar şimdide aynı olsaydı öyle bir sözleşmeyi ismailde kapardı her olayı şartlarına
göre değerlendireceksin birde üstüne üstlük bütün rakiplerin rahatken sen ffp kıskacına girmişsin
bu gün renkliler bizden daha avantajlı çünkü önlerinde bir örnek var ffp kıskacına girmiş ve burda başarılı olmuş bir rol
örneği var. Biz o zaman tek başımıza nasıl bir yol izleriz diye yap boz yapıyorduk içinde bulunduğumuz krizde
renklilerin bu günkü durumundan çok daha kötüydü. renklilere bak birisi çaresizlikten hamitle tekrar imzaladı şaka
gibi birde pektemeğe laf ediyonuz. adam resmen geldiğinden beri gs ye tecavüz ediyor.
Diğeri ismaili aldı ya caner gönderipde ismail aldı varmı ötesi pektemeğe kurban olalım biz
Onlar cezasını çekiyor çekmeye de devam edecek biz de onlar gibi olmayalım diyoruz, en azından kiralık gönderilsin vs filan. Ben burada bi kaç kez sordum abi kimse cevap vermedi sanada soruyorum şimdi kamp başında veya sırasında sakatlanan tüm oyuncularla ilgili resmi kanallardan haberler yapılırken neden Pektemek'le ilgili 1 tane bile haber yapılmadı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başarılarından dolayı denmiyor, oyuncularla ilişkileri çok üst düzey birisi, hangi eski oyuncusuyla konuşursan konuş çoğu güzel bildirimlerde bulunuyor. Dünyanın egosu belkide en yüksek oyuncusu Zlatan'dır o bile tapıyor Mou'ya. Bir ışık görse bırakmaz ama bırakmış bu adamın peşini aynı şekilde Kloop o da ışık görse yollamaz altyapıya çünkü seviyor potansiyelli oyuncuları ki Balotelli tam onun sevdiği tarzda bir oyuncu oyun yapısı olarak.

Yanlış bir Mourinho analizi olmuş.

Oyuncuları arasında seven seviyor da, sevmeyen de hiç sevmiyor. Real'den Casillas'ı ve Sergio Ramos'u göndertecekti neredeyse, ömrü vefa etmedi. Bu 2 adam sorunlu muydu? Ya da Mata işte, sorunlu bir adam olmadığı halde olmayınca olmuyor.

Mouriho'nun oyuncu kazanmakla uğraşmaya değecek vakti yok, uğraşmıyor da zaten. Kadrodaki oyuncuları ona tapıyor, sahada ölmelerini istese ölürler de. Ama oyuncu kazanmakla uğraşmayacak kadar lüksü de var: "Mata gitsin, Mkhiteryan gelsin" diyor, geliyor.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 15:17:46 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

bu arada bence dünyanın şuan en iyi hocası diego simeonedir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Mourinho dünyanın en başarılı hocası da olabilir, ki bence öyle.

Ama bu adamın oyuncu kazanma konusunda iyi olduğunu gösteren bir done değil. Mourinho Mata'yı kazanmakla bile uğraşmadı, hatta gittiği her yerden kovuyor adamı :lol:

Yani Mata'yı bile kazanmakla uğraşmayacak bir adam, Balotelli'yle mi uğraşacak?
Tipine gıcık olmuş olabilir  :D İşin geyiği bir yana o kazanmakla uğraşmadığı adamı 30-40 milyon sterline United'a kakaladı  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca Klopp da henüz kendine kalıcı bir yer edinemedi Liverpool'da, sorunlu adamla uğraşacak kadar garantide değil koltuğu. Sakho'yu da geri gönnerdi mesela.

Bu sezon hazır ve katkı alacağından emin olduğu adamlarla yola çıkmak zorunda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oyuncuları arasında seven seviyor da, sevmeyen de hiç sevmiyor. Real'den Casillas'ı ve Sergio Ramos'u göndertecekti neredeyse, ömrü vefa etmedi. Bu 2 adam sorunlu muydu? Ya da Mata işte, sorunlu bir adam olmadığı halde olmayınca olmuyor.

Mouriho'nun oyuncu kazanmakla uğraşmaya değecek vakti yok, uğraşmıyor da zaten. Kadrodaki oyuncuları ona tapıyor, sahada ölmelerini istese ölürler de. Ama oyuncu kazanmakla uğraşmayacak kadar lüksü de var: "Mata gitsin, Mkhiteryan gelsin" diyor, geliyor.
Matayı Chelsea'de de istemedi ki çünkü oyun sistemine uymuyor, sorunlu bir adam mı Mata? sadece oyun sistemine uymuyor. Raul gönderildi Real Madrid'den Casillas hayde hayde gönderilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Mouriho'nun oyuncu kazanmakla uğraşmaya değecek vakti yok, uğraşmıyor da zaten. Kadrodaki oyuncuları ona tapıyor, sahada ölmelerini istese ölürler de. Ama kazanmakla uğraşmayacak kadar lüksü de var, Mata gitsin Mkhiteryan gelsin diyor, geliyor.

aynen öyle adam mesela bu sene 300-500 milyon bonservis bütçesi ile yola çıkmış durumda ön liberoya(pogba) 250 milyona yakın para ayırmışlar maaşlar desen 10-13-15-20 milyonların havada uçuştuğu takımları yönetiyor. karizması sağlam ekibi sağlam ve yönettiği kadrolar gerçekten futbol aklı olan oyuncu grupları...

acaba kendisi türk olsaydı veya menajeri mendes olmasaydı n'olurdu? şenol hoca da ispanyol portekizli hollandalı vbvb olsaydı şuan EPLde top 5 takımdan birini çalıştırıyor olurdu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen öyle adam mesela bu sene 300-500 milyon bonservis bütçesi ile yola çıkmış durumda ön liberoya(pogba) 250 milyona yakın para ayırmışlar maaşlar desen 10-13-15-20 milyonların havada uçuştuğu takımları yönetiyor. karizması sağlam ekibi sağlam ve yönettiği kadrolar gerçekten futbol aklı olan oyuncu grupları...

acaba kendisi türk olsaydı veya menajeri mendes olmasaydı n'olurdu? şenol hoca da ispanyol portekizli hollandalı vbvb olsaydı şuan EPLde top 5 takımdan birini çalıştırıyor olurdu.
Abi biraz yere inelim ya :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tipine gıcık olmuş olabilir  :D İşin geyiği bir yana o kazanmakla uğraşmadığı adamı 30-40 milyon sterline United'a kakaladı  :D

Öyle, şimdi de aynı paraya başka birilerine kakalayacak.  :D

Mesela bir başka örnek, Kevin de Bruyne. Benzer şekilde Schürrle. Hepsi 40-50 milyonluk adamlar, ama uğraşmıyor Mourinho. "Sistemimime uymuyor, gönderin bunları yenisi gelsin" diyor. Adamlar toz oluyor.

Bizde Şenol Hoca 30 yaşından sonra Sosa'nın savunma yönünü güçlendirmeye çalışıyor, İsmail'e duracağı yeri anlatıyor, Pedro Franco'yla sinir hastası oluyor vs.

Çok fark var.

Çevrimdışı Bishamon

Pogba on libero mu ? :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tuncaboylu

Mourinho ekstrem bir hoca, Porto'yla o başarıları kazandıktan sonra 15 sene üst düzey takımları çalıştırmayı garantilemişti.

Öte yandan Şenol Güneş aynı yoldan başlasaydı, benzer bir yola girerdi bence de. En kötü ihtimal Jorge Jesus gibi bir kariyeri olurdu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öyle, şimdi de aynı paraya başka birilerine kakalayacak.  :D

Mesela bir başka örnek, Kevin de Bruyne. Benzer şekilde Schürrle. Hepsi 40-50 milyonluk adamlar, ama uğraşmıyor Mourinho. "Sistemimime uymuyor, gönderin bunları yenisi gelsin" diyor. Adamlar toz oluyor.

Bizde Şenol Hoca 30 yaşından sonra Sosa'nın savunma yönünü güçlendirmeye çalışıyor, İsmail'e duracağı yeri anlatıyor, Pedro Franco'yla sinir hastası oluyor vs.

Çok fark var.
Neden çünkü elinde imkan yok. Şenol hoca istemez mi Sosa yerine daha versatil birisini aynı şekilde İsmail yerine her yönü kuvvetli bir adamı. Eldeki imkanlarla ilgili bu olgu ama bu da demek değil ki toplayalım tüm bir yanı eksik adamları verelim hocanın eline bunlardan bir şey yaratsın. Hoca'nın elinde geçen sene bence hiç katkı vermeyen Töre ile Kerim gerçeği var o gözle bakacak olursak, Töre Balotelli'den daha mı çok sorunlu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi biraz yere inelim ya :)

ben şahsen yerdeyim şenol hocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama bu değerini küçültmüyor ya da yabancılarla mukayese edince hocayı küçük görmeme neden olmuyor. hatırlatırım korkak biliç şuan epl.de ve top 5 takımın hepsini tokatladı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan'ın Dünya yıldıız olan versiyonu diyelim ayrıca şutu olanı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Oğuzhan'ın Dünya yıldıız olan versiyonu diyelim ayrıca şutu olanı :)
Fiziklisi,calim atani,savunma yapani vb.

Box to box midfield'in ornegi adam.Tabi o paralari etmez ama o fiyatin icinde bircok etmen var

Çevrimdışı tangaz

evet pogba ön liberodur. arkadaş juve de forvet arkası oynayıp  ligde 15 gol 15-20 asistle oynuyorda benim mi haberim yok  :alala: kaldı ki dünyada ön libero diye bir kavram yok ama bizim coğrafyada kullanıldığı için bende ön libero die ifade ettim yoksa arkadaş çift yönlü oynamaya çalışan bir orta sahadır. milli takımda da gördük ne kadar meziyetli olduğunu ayrıca. fiyat/performans anlamında m.utd gittiğinde yenilen kazığı da göreceğiz.

Etiketler: