@Necmi abi sana katılıyorum genel olarak ama şu da var benim demek istediğim oyuncu oynar tutmaz problem değil ismail,pektemek gibi adamlar 2 kere çapraz bağ kopartmış çeşitli sakatlıklar yaşamış 26 27 yaşında bu adamlar daha yeniden sözleşme yapıp zam yapıyorsun pektemek denilen adam ne yaptı'da zam alıyor 4 yıllık sözleşme neden yapılıyor kerim,ozi,sosa vb. oyuncular'da sakatlıkla alakalı sorunlar yok en azından ben bunu demek istiyorum
iyide onu isteyen ve oynatan hoca var yabancı sınırlaması var yerli katagorisindede
daha iyisi yok şartlar şimdide aynı olsaydı öyle bir sözleşmeyi ismailde kapardı her olayı şartlarına
göre değerlendireceksin birde üstüne üstlük bütün rakiplerin rahatken sen ffp kıskacına girmişsin
bu gün renkliler bizden daha avantajlı çünkü önlerinde bir örnek var ffp kıskacına girmiş ve burda başarılı olmuş bir rol
örneği var. Biz o zaman tek başımıza nasıl bir yol izleriz diye yap boz yapıyorduk içinde bulunduğumuz krizde
renklilerin bu günkü durumundan çok daha kötüydü. renklilere bak birisi çaresizlikten hamitle tekrar imzaladı şaka
gibi birde pektemeğe laf ediyonuz. adam resmen geldiğinden beri gs ye tecavüz ediyor.
Diğeri ismaili aldı ya caner gönderipde ismail aldı varmı ötesi pektemeğe kurban olalım biz