2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375809 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma bu sene 30 maçta görev alırsa sözleşmesi uzuyor
Ha o zaman iyi bu senede iyi oynarsa seneye satarız belki ya da devre arasında Çine filan  :icool:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

2.5 milyonu yakar, sene sonuna kadar Cenk'le oynarız.

Ben risk konusunda kazanç oranına bakarım. İyi senaryoda Balotelli'de muazzam bir kazanç görüyorum, kötü senaryoda ise kayıp çok az.
Yok @tuncaboylu yok kazanc degil o, balotelli bombasi elimizde degil de rakiplerin suratinda patlarsa sampiyonlar liginde gruptan cikarsin, nisan ayinda tur atarsin ustune iki sene sonra sattiginda da kasaya 30 milyon euro koyarsin. Bu kazanc orani falan degil baska bisi bu mucize. Ha tutmazsa kotune tekmeyi vurur atarsin, sozlesmesine de maddeleri koyarsin gonderirsin ilk ucakla ingiltereye. Ama zarar etmemek icin balotelliyi alirken riski sifira indireceksin. Gomezi ikna edeceksin yok olmuyorsa etoyu da alacaksin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresma'yı yükselttin seneye elinden bedavaya gidecek. Gomez'i yükselttin sende durmadı ve ondan para gelecek mi belli değil. Başka kimi yükselttin ve bu sebeple dolaylı olarak hangi kazançları elde ettin? Ahmet Bulut'un işine yarıyor bu transferler cebimize maddi anlamda giren bir şey yok. Gomez satılır oradan para gelir eyvallah derim ama şu an öyle bir durumda yok. Çindeki Portekizdeki adam Beşiktaş'ı duyuyor da ne oluyor gidip oradaki Kartal Yuvası mağazalarımızdan forma mı alıyor? Real Madrid elindeki tüm eski efsanelerini değerlendirirken bizim bu kulübe mal olmuş efsane denilecek kaç tane adamımız var şu an teknik kadroda veya alt yapıda veya idari menajer olarak? Ben size söyleyim hiç. Bir yandan Şenol Hoca'yı yüceltip yabancıları yeriyorsunuz öbür tarafta yabancıları yüceltmeye çalışıyorsunuz yerli değerlerimiz varken. Hadi hepsini geçtim size hak veriyorum diyelim, Guti gibi bugün çağırsan gelecek adam var onu bile göremiyorsun. Şu ismi geçen adamların hepsini kariyer ve karizma olarak katlar Guti.

Öncelikle Quaresma'yla Ahmet Bulut'un bir ilgisi yok. Ayrıca adamı yükselttin, 1.5' a alıp 1.7'ye oynattığın adamdan 2 sene faydalanıyorsun. Bence yeterli.

Mario Gomez'i parlattın, şampiyon olmanın yanında imaj kazandın. Düşüşteki oyuncuların seni tercih etmesi için önemli bir referans edindin. Balotelli'nin seni tercih etmesinin bir numaarlı sebebi oldun mesela.

Ayrıca ismi geçenlerden Eto'o nun kariyeri Guti'nin kariyeriyle top diye duyar, üç kere sektirip sonra taca atar. Guti Real Madrid'de rol oyuncusu görevi üstlenen, İspanya formasını 13 kere giyebilmiş bir adamdı. Eto'odan bahsetmeyelim istersen.

Balotelli'nin 25 yaşındaki kariyeri de Guti'nin 25 yaşındaki kariyerinden daha iyi bu arada, Guti 25 yaşında 3 kere milli olabilmişti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öncelikle Quaresma'yla Ahmet Bulut'un bir ilgisi yok. Ayrıca adamı yükselttin, 1.5' a alıp 1.7'ye oynattığın adamdan 2 sene faydalanıyorsun. Bence yeterli.

Mario Gomez'i parlattın, şampiyon olmanın yanında imaj kazandın. Düşüşteki oyuncuların seni tercih etmesi için önemli bir referans edindin. Balotelli'nin seni tercih etmesinin bir numaarlı sebebi oldun mesela.

Ayrıca ismi geçenlerden Eto'o nun kariyeri Guti'nin kariyeriyle top diye duyar, üç kere sektirip sonra taca atar. Guti Real Madrid'de rol oyuncusu görevi üstlenen, İspanya formasını 13 kere giyebilmiş bir adamdı. Eto'odan bahsetmeyelim istersen.

Balotelli'nin 25 yaşındaki kariyeri de Guti'nin 25 yaşındaki kariyerinden daha iyi bu arada, Guti 25 yaşında 3 kere milli olabilmişti.
Q7 gecen sezon 1.7 ye oynadi bu sezon 1.6 ya oynayacak bu arada..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ha o zaman iyi bu senede iyi oynarsa seneye satarız belki ya da devre arasında Çine filan  :icool:
Kulaga hos geliyor :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Burak, Selçuk, Onur Kıvrak, Zokora, Olcan, Paulo Henrique, Volkan Şen. Hiç de azımsanmayacak bir kadro vardı elinde. Kadro ve Başarı olarak diyorsan GS'ın o saçma kadrosuyla Lucescu'nun yaptıklarıdır derim.

Onur Kıvrak sakattı, Tolga oynuyordu. Ayrıca bizim takımın en kalitelileri şu saydıklarınla aynı kalitede olsalar, "Şampiyonlar Ligi'nde rezil olacğaız, katılmayalım daha iyi" yazıları görüyorduk her yerde.

Balotelli , Vurdumduymaz , Isyankar , Asi oldugu kadar da Yufka yurekli , Yardimsever ve iyi niyetli bir karakter

Bence onun en cok ihtiyaç duydugu sey SEVGİ..

Biz ona bunu verebiliriz..

Çevrimdışı tangaz

Q7 gecen sezon 1.7 ye oynadi bu sezon 1.6 ya oynayacak bu arada..

Şu rakamları görüp sonra pektemeğin aldığı para aklıma geliyor ve tansiyonum yükseliyor gene  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Şu rakamları görüp sonra pektemeğin aldığı para aklıma geliyor ve tansiyonum yükseliyor gene  :akuma:
Diyecek cok sey varda söyleyemiyoruz bari boyle ifade edelim :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Çevrimdışı alimm

Kariyerin de en cok yasadigi olay ırkçılık !

Bu adam gercekten sevildiğini hissederse buyuk işler yapar burada , Biz onu bagrimiza basariz oda bize sahada cevabini verir :busted_cop:

bu mesajdan sonra bize hayırlı olsun demk düşer... :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok @tuncaboylu yok kazanc degil o, balotelli bombasi elimizde degil de rakiplerin suratinda patlarsa sampiyonlar liginde gruptan cikarsin, nisan ayinda tur atarsin ustune iki sene sonra sattiginda da kasaya 30 milyon euro koyarsin. Bu kazanc orani falan degil baska bisi bu mucize. Ha tutmazsa kotune tekmeyi vurur atarsin, sozlesmesine de maddeleri koyarsin gonderirsin ilk ucakla ingiltereye. Ama zarar etmemek icin balotelliyi alirken riski sifira indireceksin. Gomezi ikna edeceksin yok olmuyorsa etoyu da alacaksin.

Sportif başarıları hiç hesaba katmamıştım ben, zaten onlar da olursa tarifi imkansız olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:) Guti 25 yaşında geldiğinde 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu 2 la liga, avrupa süper kupası kıtalararası şampiyonluğu filan vardı. Onları yazmayıp direk milli takımı yazmak olmamış biraz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

yalnız bizim başkan da iyi algı yaratıyor walla adrianoyu alınca devre arasından beri görüşüyoruz dedi. inandık mı ?  :D
şimdi balotelli alınırsa B planımız var demiştik geçen seneden beri gündemimizdeydi derse şaşırırmıyız?  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Balotelli , Vurdumduymaz , Isyankar , Asi oldugu kadar da Yufka yurekli , Yardimsever ve iyi niyetli bir karakter

Kalbi kırık teselli edilecek genç kız mı arıyoruz futbolcu mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

:) Guti 25 yaşında geldiğinde 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu 2 la liga, avrupa süper kupası kıtalararası şampiyonluğu filan vardı. Onları yazmayıp direk milli takımı yazmak olmamış biraz :)

Yalnız o şampiyonluklardan ilkinde hemen hiç katkısı yoktu, ikincisinde de çok kısıtlıydı.

Öte yandan Balotelli yarı finalde Almanya'ya 2 gol atarak Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonası'nda finale taşıyordu.

Ayrıca Balotelli'nin de 2009-10'da Inter'le şampiyonlar ligi (katkısı da Guti'nin ikinci CL şampiyonluğundakine denktir), 3 Serie A şampiyonluğu ve 1 Premier lig şampiyonluğu var.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 16:36:57 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

jupp heynckessin buldozer takımını alıp 1000 tane yan pas yaptırıp sünepe sünepe futbol oynatan pep mi  :alala: güldürmeyin lütfen @Mehmet Ali C. @alimm
Pep demeyin bana birakin baba parasiyla yasayip hayatinda iki dakika calismadan 18 yasinda ferrari sahibi olan zengin cocugudur bence.
Reykard nerede ise pep oradadir benim icin. Bu adamlara ancelotti, mourinho falan da eklenebilir ama en iyisi mourinhodur.

John benjamin toshak mesela toshakli bir insandi
Lippi mesela karizma hocaydi

Cuper mesela belki de dunyanin en buyuk kaybedenidir ama cuperin parmagini vermem pep icin.

Bunlar buyuk butceli takimlari calistiran hocalar, klasmanlari farkli ama iyi hoca olduklari anlamina gelmez bence. Sirketlerde de vardir boyle tipler gerizekalidir ama buyuk sirketlerde hep iyi yerlerdedir. Mancini mesela o da ayni

Pep futbolcuyken cok severdim o ayri ben daha cok bakeroyu severdim ama pep onu aratmadi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Asi başedilmez atlar olur sonra bir gün bir çocuk veya adam çıkar ve onu ehlileştirir, muhteşem başarılar elde ettiği filmler olurdu. Çok fazla izlemişiz o filmleri çocukken  :D
Korku akıl katilidir.

Biz ona sevgimizi veririz oda bize sahada cevabini

Bunu neden anlamak istemiyorsunda israrla ayni seyleri yazip duruyorsun ?

Bu tarz futbolcular Ilgi ve sevgi görünce perfornsi katlaniyor bunun cok ornegi var

Hala yok rehabikitasyon yok o yok bu diye karsilik vermeniz anlamsiz..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz ona sevgimizi veririz oda bize sahada cevabini

Bunu neden anlamak istemiyorsunda israrla ayni seyleri yazip duruyorsun ?

Bu tarz futbolcular Ilgi ve sevgi görünce perfornsi katlaniyor bunun cok ornegi var

Hala yok rehabikitasyon yok o yok bu diye karsilik vermeniz anlamsiz..
Gerçekçi bakıyorum sadece. Burasının profesyonel bir kulüp olduğunu ve duygularımızla çok fazla hareket etmenin fayda sağlamayacağını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takımdaki 1 numaralı görevi, sorunlu birisine emanet edemeyiz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Ben odunun ustune sevgi yazarim oyle doverim oni.
Balotelliyi biraz seveceksin cokca doveceksin, gelsin buraya o hinzir biz adam ederiz onu.

Çevrimdışı OrhanAker

Ben odunun ustune sevgi yazarim oyle doverim oni.
Balotelliyi biraz seveceksin cokca doveceksin, gelsin buraya o hinzir biz adam ederiz onu.
:D :kop:
Odunun üstüne sevgi yazdırmak..iyi fikir :D

Gerçekçi bakıyorum sadece. Burasının profesyonel bir kulüp olduğunu ve duygularımızla çok fazla hareket etmenin fayda sağlamayacağını düşünüyorum.
Elbette öyle

Balotelli konusunda aklinda soru isareti olmayan insan yoktur bende ikilemdeyim cok ilginç bir adam cunku ne zaman ne yapacağını kestiremezsin..

Tutarsa Bu ligde cok is yapar bizi tasir iyi paraya da satariz , tabii Tam terside olabilir bu da hic azimsanmayacak bir ihtimal..

Mesele bu riske girilir mi ? Girilmeli mi ? Buna bende emin değilim

Çevrimdışı tangaz

balotelli konusunda 2 farklı görüş war forumda ama bence en somut veri Şenol hocanın potansiyeli olan problemli oyunculardan (jaja, yattara, burak, colman, v.şen, kazmandao, josue, fransız çocuk ve hatta bitik gomez) aldığı verim...

Etiketler: