2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347775 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasıl bir miyon?  :alala:

Sadece Adriano aldık onu da taksitle alıyoruz.

Marcelo'yu da aldık. 1.200.000 + 600 bin = 1.800.000 ediyor

Töre'den gelen 3 milyon var. Yaklaşık ödeyebileceğimiz para 1 milyon civarı.

Ayrıca taksitli olması bir şey değiştirmiyor, total tutara bakılıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

ee zaten alıcak olsak gomez'i nasıl alıcaktık ? :)

Gomez ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye rest çekip bonservisini Fiorentina'dan alacaktı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Madem Şenol Hoca'nın Balotelli'yi adam edebileceğine inanıyoruz o zaman Batuhan da gelsin :evillol:
@Yusuf Tekeli dostum iyide balotelli çok yetenekli bir adam batuhan hem kazma hem de mal değneği  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Berat

Rüzgar S. hesabı bu herhalde  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

tv.de adriano bu yıl için FFP.yi 150bin euro etkileyecek die bilgi geçtiler. ona istinaden arkadaşlar sanırım benzer formülü zikretmiş olabilirler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evde ne olduğuna bağlı :D
ya o değilde bulgur  pilavı nasıl yapılır  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli dostum iyide balotelli çok yetenekli bir adam batuhan hem kazma hem de mal değneği  :evillol: :evillol: :evillol:

Değneği değil deynaaa. Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

diyelim ki evde her şey var ama hazırlarken beni çok yormayacak vauv güzelmiş diye yiyebileceğim birşey  :D

ya o değilde bulgur  pilavı nasıl yapılır  :evillol:

Tutuklanacaz şimdi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

diyelim ki evde her şey var ama hazırlarken beni çok yormayacak vauv güzelmiş diye yiyebileceğim birşey  :D
Hahaha abi
Bir patates bir sogandan yogurtlu iskender yapabilmen lazim bu yasta yahu
Bak bizim fikret orman baskan bir tutam tuz bir tutam nane bir domates ile ali nazik yapiyormus.

En temizi makarna yap abi, ya da humus yap evde nohut varsa, kisir yap, mucver yap yanina da iki parmak raki

Çevrimdışı tuncaboylu

tv.de adriano bu yıl için FFP.yi 150bin euro etkileyecek die bilgi geçtiler. ona istinaden arkadaşlar sanırım benzer formülü zikretmiş olabilirler.

Mantığı yok abi. O zaman ilk taksidi 100 bin, ikinci taksidi X milyon olacak şekilde bir sürü transfer yapabilir kulüpler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rüzgar S. hesabı bu herhalde  :evillol:

O sivrizekalı euro'yla tl'yi bile toplayamaz.

Ama benim hesabım doğru.

Çevrimdışı Bishamon

Mantığı yok abi. O zaman ilk taksidi 100 bin, ikinci taksidi X milyon olacak şekilde bir sürü transfer yapabilir kulüpler.

Yapılıyor zaten ama daha az absurd şekilde.

Çevrimdışı yigitcan1903

Adriano transferi gayet güzel oldu
Forvet olmazsa da cenkle ömer olsun artık

Çevrimdışı tuncaboylu

Yapılıyor zaten ama daha az absurd şekilde.

FFP kriteri tartılmaya açık değil aslında, ödediğin bonservis diyor.

"O sene ödediğin taksit" demiyor.

Ersan'dan gelen parayı da kullanacaktık hesapta, öğrendik ki yokmuş öyle bir şey.

Çevrimdışı Berat

Ama benim hesabım doğru.

Euro ile TL toplanmaz zaten abi farklı kurlar  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

FFP kriteri tartılmaya açık değil aslında, ödediğin bonservis diyor.

"O sene ödediğin taksit" demiyor.

Ersan'dan gelen parayı da kullanacaktık hesapta, öğrendik ki yokmuş öyle bir şey.

O parayı zaten oyuncu maaşlarına ve stad için kullandık.Genel bütçe anlamında yardım etti.

Çevrimdışı mylife1903

Ama benim hesabım doğru.
Koyden indim sehire filminde zeki alasyanin altinlari saydigi unutukmaz bir sahne vardir
Hah bu herifin adini duyunca aklima o sahne geliyor ama altin yerine ceviz

Dohuzmindohsanzekiz dohuzmundohsantohuz, ben baskan olacam mi emmi
Bir ihi uc

Çevrimdışı tangaz

Tutuklanacaz şimdi :D

bişi olmaz rahat ol  :D
ver bi tarif hepimiz rahatlayalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Meksika mutfağından 'Quesadilla' @tangaz basit ve lezzetli.

Çevrimdışı Yasin02

Abi Ömer'e nasıl güvenebiliyorsunuz ki ? Son hazırlık maçında vasattı
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı tangaz

Hahaha abi
Bir patates bir sogandan yogurtlu iskender yapabilmen lazim bu yasta yahu
Bak bizim fikret orman baskan bir tutam tuz bir tutam nane bir domates ile ali nazik yapiyormus.

En temizi makarna yap abi, ya da humus yap evde nohut varsa, kisir yap, mucver yap yanina da iki parmak raki

dostum ben 15 sene yalnız yaşadım her yemeği yaparım elim de yatkındır el lezzetim de fevkaladedir ama okumuş adam gibi olamayız.

Çevrimdışı cursedofdragon

yetersiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

O parayı zaten oyuncu maaşlarına ve stad için kullandık.Genel bütçe anlamında yardım etti.

Ne için kullandığından bağımsız konuşuyorum, elbette bir yere faydası oldu.

Ama bu sene transferde bonservis olarak kullanamıyoruz işte. Hiç bir yere harcamayıp bankaya yatırsaydık da bonservis ödemesi olarak kullanamayacaktık.

Çevrimdışı tangaz

Meksika mutfağından 'Quesadilla' @tangaz basit ve lezzetli.

@atalay yemek ismi değil tarif lazım şimdi google amcaya kim soracak bir de yanlış tarif çıkar karşımıza rezil kepaze oluruz  :D bir de ben çok acılı yemek yiyemiyorum kıpkırmızı olurum bir de saçlarımın dibi kaşınır  :icool:

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada İstanbul'da güzel Meksika restoranı falan var mı? Bir ara canım acayip Taco çekiyordu bulamadım hiçbir yerde  :bawling:

Etiketler: