2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337008 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

Cenk geçen sezon ki rolü iyi taşıdı. Yüksek stres ve baskıyı daha büyük rol alarak taşıyabilir mi? Sanki planlamada daha garantiye gitmek gerekiyor gibi.

Sadede gel @atalay?

Çevrimdışı 38life

Fenerin gomesi alma durumu olabilirmi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 milyon Euro civarı para verirlerse Gomes'i alabilirler belki. Barcelonadan 22 yaşında futbolcu almak öyle kolay mı?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Eto'nun sözleşmesinde şampiyonlar ligi oynayan takıma bonservissiz gidebilir maddesi varmış diyolla...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Birde şöyle bakmak lazım Eto Antalya'da takımı atağa çıkarmak için orta sahanın gerisine kadar gelip top sürüyordu pas yapıyordu ve ceza sahasında topla buluşmayı hedefliyordu. Bizde ileride durup pres yapsa yeter zaten kendine bakar umarım
3.bölgede 25 30 metrede aktif oynasın yeter bana göre.Gomezden daha etkili bile olabilir ama en fazla 1 sene için opsiyon olması lazım.Seneye tekrar transfer şart olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

€7,5 M. Pek kaçırdık sayılmaz. Ama doğru profil.
Tabi bu paralara çıkmazdık biz o konuda haklısın.şenol hocanın bursasından serdar aziz,ozan tufan,belluschi ve cedric bakambu hepsini isterdim.kilit adam belluschiydi gerçekten onu izlerken keyif alıyorsun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Gomez geri dönmez

Çok değil 1 hafta daha kulüp bulamazsa seve seve dönecek.

1. Bizden aldığı parayı avrupada ona kimse vermez verse bile vergi oranı %45 olduğundan kazandığının yarısı vergiye gidecek
2. CL de oynamak istiyor ama ona ciddi talip olan kulüpler CL de oynamıyor
3. 30 Yaşını geçti ve evlendi bu saatten sonra tek amacı iyi para kazanmak olacak
4. İyi kadro kurulursa imza atarım demişti iki sağlam bek aldık +1 stoper alıcaz daha ne olsun
5. Zamanı daraldı 10 ağustos'da ligler başlıyor Gomez'i alacak olsalardı çoktan alırlardı bu kadar beklemezlerdi
6. Fiorentina Gomez için 8-10 milyon istiyor kimse bu parayı + Gomez'in maaşını vermez. 8 bonservis desek 4x3 maaşı = 20 milyon  :ok:

1 hafta bekleyin kulüp bulamazsa tıpış tıpış gelecek

Çevrimiçi Savaş

Eto'o nun öncelikle kendine bakması lazım ki Şampiyonlar liginde belki de son kez boy gösterecek. Göbekli, kendini salmış bir Eto'o olarak kapatmak istemez kendini. Bakacaktır kendine bu sebeple fit olacaktır.

Biraz da yükleme yapıldı mı götürür bizi bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:39:45 atalay ]

Çevrimdışı Mavi Tuna

Sosa konusunda kesinlikle taviz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bonservisinde indirime felan gidilmemeli. Belki verim alamayız ama footbollcular şunu anlamalı ki Beşiktaş belli kurallar çerçevesinde yönetilen bir kurumdur. Herkesin istediği gibi at koşturacağı bir yer değil ve oyuncuların isteğine göre değil kulüp menfaatleri hareket edilir. Oyuncuda o zaman gelir tıpış tıpış oynar. O bölgede sıkıntı yaşaya biliriz, başka handikaplar olabilir ama ileriye dönük sağlam ve kararlı bir adım olur. Belki yanlış düşünüyor olabilir ama benim fikrim bu yönde.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı ismail

Gomes le eto ikiside olsa nasıl olur

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Eto'o nun öncelikle kendine bakması lazım ki Şampiyonlar liginde belki de son kez boy gösterecek. Göbekli, kendini salmış bir Eto'o olarak kapatmak istemez kendini. Bakacaktır kendine bu sebeple fit olacaktır.

Biraz da yükleme yapıldı mı götürür bizi bu sene.

1. 36 yaşındaki adama yükleme yapmaya çalışırsan elinde patlar
2. Yaşı itibari ile normal olarak vücudu yağ bağlamaya başlayan biri o yaştan sonra kolay kolay fit olamaz çünkü vücudu artık fit olmaya müsait değil
3. Kendisine bakması birşeyi değiştirmez yaşı itibari ile ne yaparsa yapsın yaşlanmanın önüne geçemez
4. Biyolojik olarak bu yaştan sonra toparlanması mümkün değil ne yaparsa yapsın daha da gerileyecektir

Eğer Eto transfer olursa fizyoterapist ve doktorlarda bu transfere onay verirse ben korkmaya başlarım.

Çevrimiçi Savaş

2. Yaşı itibari ile normal olarak vücudu yağ bağlamaya başlayan biri o yaştan sonra kolay kolay fit olamaz çünkü vücudu artık fit olmaya müsait değil
3. Kendisine bakması birşeyi değiştirmez yaşı itibari ile ne yaparsa yapsın yaşlanmanın önüne geçemez
4. Biyolojik olarak bu yaştan sonra toparlanması mümkün değil ne yaparsa yapsın daha da gerileyecektir

Eğer Eto transfer olursa fizyoterapist ve doktorlarda bu transfere onay verirse ben korkmaya başlarım.
Naptın dostum Drogba geldiğinde Eto'o yaşındaydı. Adamın neler yaptığını gördük.

Drogba, Eto'o tarzı adamlar oynamak isterse kralını oynar bu yaşta. Yeter ki istesin.

Çevrimdışı Kutay

umarım eto gelmez ve gomez geri döner
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 'TaNeR'

Aha da Eto'nun golü:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı saricasi

Arkadaşlar bu sene tekrardan şampiyon olmak çok onemli c.liginde cok fazla bir sey beklemeyin sans eseri iyi kura cekersek belki iyi puan toplarız, amaç bu senede şampiyon olup c. Liginde tecrübe kazanıp seneye c. Liginde basarılı olabiliriz,Eto 'o bjk da drogba etkisi yapar rahat olun 25 gol atar ve takımıda saha içinde yönlendirir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Drogba'da geçerli mi bu yazdıklarına. Ayrıca geçen sezon başında çekilmiş bir fotoğraf üzerine tartışmalar yapılması da saçma.

Çevrimdışı Kutay

Eto  15-16 golü geçemez ligde şampiyonlar ligindede gol atabileceğini sanmıyorum. umarım gelmez gomezin maaşı falan arttırılıp bir şekilde ikna edilmeli
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı mellfred

Eto gomezden daha yetenekli, bilekleri daha iyi, adam eksiltme de ve son vuruşlarda kalburüstü. biraz ozveri gösterir de ve taraftarla iyi etkileşim kurarsa  daha sıkı çalışacaktır.  "Utanmadan İddia ediyorum" gomezden  fazla atar

Çevrimdışı tayfun_bjk

Arkadaşlar tugay 38 yaşında premier ligde kaptan olarak futbolu bıraktı yaşa bu kadar takılmamak gerekiyor. Eto'nun sadece son vuruşları değil topu tutup ileriye taşıması arapasları kritik anlarda tecrubesiyle insiyatif alabilmesi bize cok katkısı olabileceğine inandırdı beni. Kimse ondan 90 dk koşmasını beklemiyor yarım devre 60 dk oynasa yeter. Antalya'da gol sayısı belli biz özellikle vodafone arenada ileri yaslanarak oynayacağımıza göre eto'nun potansiyel katkısını yadsımak bana çok mantıklı gelmiyor. Kaldı ki cenk ne zaman oynayacak siz sürekli 90 dk oynayan bir forveti aldığınızda cenk'in gelişim sürecini ve ileride olası primer katkısını engellemiş olmayacakmısınız. Cenk Eto'dan çok şey ögrenecektir. Eto'nun lider egodan uzak görüntüsüde takıma ayrıca katkı yapacaktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'e 4.5 versinler sesimizi çıkarmayız ama işte adam gelmicem dedi..

Çevrimdışı Kutay

Eto 'yu alacağımıza Everton'dan Niasse'yi kiralarız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı saricasi

Eto  15-16 golü geçemez ligde şampiyonlar ligindede gol atabileceğini sanmıyorum. umarım gelmez gomezin maaşı falan arttırılıp bir şekilde ikna edilmeli

Demba ba dan daha hızlı suanda bile neye gore 15 atar 90dk oynamamasına rağmen eto'o gibi futbolcularla şaka olmaz gomez gore daha bitirici emin ol.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez'e 4.5 versinler sesimizi çıkarmayız ama işte adam gelmicem dedi..
Evet ama 15 gün falan takım bulamasa ortalık sakinleşse dıdısının dıdısı olsa gelebilir

Etiketler: