2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12332379 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Antalya'da 20 attiysa bizde 30 değil 15 atar çünkü rakiplerin antalya'ya nasıl oynadığı ortada,burası beşiktaş ligde zorlanır,yorulur,kapalı savunmada kaybolur.
Şampiyonlar liginde topu alıp kaleye bile dönemez.
Mourinho gibi konuştum ama gerçekçi davranmakta fayda var. :tabe:

Çevrimdışı Mehmet57

Eren-Cenk-Eto'o goturur. Ama Eto'o bence sezonun temposunu kaldiramaz. Bunda Antalya'da bile zorlaniyordu ki orda orta saha'ya dusup oyun kurucu gibi de oynuyordu. Dolasiyordu adam.

Bence en temizi uzak durmak. Ya da gelecekse yine de Eren alinmali. Eren'in muthis hava hakimiyeti ve fizigi farklilik katar.

Çevrimdışı Berat

Eto'o nun gelmesini Cenk icinde cok istiyorum

60 Dakika Eto , 30 dakika Cenk :ok:

Eto bize gelmeyi cok istiyor S.L de oynayarak Butun dunya ya ben bitmedim Mesajini vermek istiyor tıpkı Drogba gibi

Tecrubesi ile de cok sey katar..

Pro Evolution Soccer 2017  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BTD gazı herhalde.
Kimsenin Gazi degil Gomez in Donmeyecegim aciklamsindan bu yana en doğru tercihin Eto olduğunu söylüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

şimdi kafam karıştı eto konusunda

Antalya'da 20 attiysa bizde 30 değil 15 atar çünkü rakiplerin antalya'ya nasıl oynadığı ortada,burası beşiktaş ligde zorlanır,yorulur,kapalı savunmada kaybolur.
Şampiyonlar liginde topu alıp kaleye bile dönemez.
Mourinho gibi konuştum ama gerçekçi davranmakta fayda var. :tabe:
Bizim en buyuk silahimizinda Hücum presslerden kaptigimiz toplarla Rakibi Eksik yakalayıp Gol bulmamiz :tabe:

Eto kapali savunmaya da İs yapar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimsenin Gazi degil Gomez in Donmeyecegim aciklamsindan bu yana en doğru tercihin Eto olduğunu söylüyorum
Hep senin dediğin adamlar geliyor. Kötü çıkarsa senden biliriz bak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Eto bugun Hazirlik maçında da GOLünü atmis bu arada :bandit:

Çevrimdışı Turco

Iste o Gobekli hali ile 22 Gol bıraktı rakip kalelere hemde Antalyaspor gibi bir takimda

Fit hali ile bizde Kac birakir ? En az 20 diyorum ben

Varsayımlarla olmaz o işler. Orda 20 attı bizde en az 25 atar diye bi varsayımla yola çıkamayız. FM oynamıyoruz yani burada.

Ligde sadece son maç olan Konya maçında 90 dk sahada kalan, geri kalan tüm maçlarda sonradan oyuna giren Cenk Tosun 17 tane sallamış. O zaman senin mantığına göre Cenk ilk 11 çıksa 90 dk sahada kalsa 30 tane sallar. Koskoca Beşiktaş varsayımlarla, tahminlerle mi transfer yapar ?

Eto CL seviyesini kaldıracak yaşı çoktan geçti, 36 yaşında adamın Beşiktaş'ta ne işi var ? Başkanın ilk icraatı 36 yaşındaki adamın Beşiktaş'ta ne işi var diye Rüştü'yü göndermek olmuştu onu da hatırlatırım.

Adam gelmiş 36 yaşına vücudu yağ bağlamış, yaşı itibari ile fiziksel olarak ilerleme de kaydedemez. Emekliliği gelmiş adamdan medet ummayın lütfen.

Hep senin dediğin adamlar geliyor. Kötü çıkarsa senden biliriz bak
Sikinti yok kardeşim

Ben bos konusmam Boyko icin aylardir Kamp yesin duzelecek , 2 macla Cop ilan ettiniz dedim bak Kampin kaleciler icinde en iyisi imiş

Ben kolay kolay yanilmam :bandit:

Çevrimdışı Jukebox

Bizim en buyuk silahimizinda Hücum presslerden kaptigimiz toplarla Rakibi Eksik yakalayıp Gol bulmamiz :tabe:

Eto kapali savunmaya da İs yapar
Bence gomezin etkisi gibi bir beklentiye girmeyelim hayal kırıklığına uğrarız abi.Eğer transferi gerçekleşirse umuyorum beni,benim gibi düşünenleri yanıltır. :D

Çevrimdışı Berat

Sikinti yok kardeşim

Ben bos konusmam Boyko icin aylardir Kamp yesin duzelecek , 2 macla Cop ilan ettiniz dedim bak Kampin kaleciler icinde en iyisi imiş

Ben kolay kolay yanilmam :bandit:

Hazırlık maçındaki halini gördün mü peki ?

Çevrimdışı can1903

Eto'o geçen sene 75 dakika tempo yaptı. Ceset olarak çıktı sahadan sonra.

Bu arada Boyko bu sene ZTK'den eletir bizi yine. Fazlası olursa helal olsun  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet57

Eto'o isi umarim olmaz. Nekadar begensemde, 36 yasinda ve Besiktas Antalya'dan cok farkli. Fizik onemli.

Bu arada BTD falan Italyan olup Italyada oynamayan stopperden bahsediyorlar. Andrea Raggi?

Hazırlık maçındaki halini gördün mü peki ?
Gördüm ne yaptı bariz hata olarak ?

Çevrimdışı Berat

Gördüm ne yaptı bariz hata olarak ?

Kalbin top her kaleye geldiğinde şahsen yine yürekler ağzına geldi hazırlık maçı olmasına rağmen. Ayakları kötü biliyoruz defans ile hala gerekli uyumu sağlayamamış bütün geri pasları taca yolladı ve suratındaki ifade de halinden memnunmuş gibi gelmedi bana.

Yediğimiz golde de tamam büyük hata Marcelo'da da o kadar cüsseli bir kaleci böyle mi pozisyon alır arkadaş ?

Diktiği bütün topların diğer kalecinin elleri ile buluşmasını da ekleyeyim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk-L. Adriano-Eto'o 3'lüsünün "koalisyonu" mu yoksa geçtiğimiz 2 senedeki gibi bir iktidar mı?

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi doganay

Eto 36 yasina gelmis. Ne pres var ne guc. Bizim sistemde yuksek tempo yapabilecek forvet gerekli. Sahada gezip onune top gelince sut cekecek adam degil.

Kalbin top her kaleye geldiğinde şahsen yine yürekler ağzına geldi hazırlık maçı olmasına rağmen. Ayakları kötü biliyoruz defans ile hala gerekli uyumu sağlayamamış bütün geri pasları taca yolladı ve suratındaki ifade de halinden memnunmuş gibi gelmedi bana.

Yediğimiz golde de tamam büyük hata Marcelo'da da o kadar cüsseli bir kaleci böyle mi pozisyon alır arkadaş ?

Diktiği bütün topların diğer kalecinin elleri ile buluşmasını da ekleyeyim.
Taca gitsin , Rakip kaleciye gitsin yeterki rakibe gitmesin kendi sahamizin tam ortasina düşmesin

Çevrimdışı Berat

Eto'o konusu da maalesef yönetimin plansızlığını acı şekilde ortaya seriyor.

Çevrimdışı mylife1903

Eto'o isi umarim olmaz. Nekadar begensemde, 36 yasinda ve Besiktas Antalya'dan cok farkli. Fizik onemli.

Bu arada BTD falan Italyan olup Italyada oynamayan stopperden bahsediyorlar. Andrea Raggi?
Istihare hazirligindaydim stoper icin dusunup dusunup dogru ismi bulacaktim bunlar yazmadan ben yazayim dogru hamleyi yoksa sabah carvalho yazacam, eto ile askerlik arkadasilar.

Italyan olup italyada oynamayan stoper Bocchetti herhalde.

Çevrimdışı Turco

Diyelim ki Eto geldi aşağı yukarı ilk 11 böyle şekillenir. Şu yaş ortalamasına bakın bi zahmet.

Tolga        33
Adriano     31
Rhodolfo    30
Marcelo     30
Gökhan     31
Atiba        33
Oğuzhan    23
Sosa         31
Quaresma  33
Olcay        30
Eto           36

Devre arasında tüm yaşlara +1 ekleyin. Elalem genç ve istikrarlı kadro kurmak için çabalarken tam tersini yapmaya çalışmak profesyonel olarak kulüp yönetmekle ne kadar bağdaşır ?
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 22:11:14 Turco ]

Çevrimdışı Savaş

Ben anlamadım arkadaş şundan 2 sene evvel genç ve tecrübesiz bir takımken nasıl bir anda böyle veterana döndük biz?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Ben anlamadım arkadaş şundan 2 sene evvel genç ve tecrübesiz bir takımken nasıl bir anda böyle veterana döndük biz?

Bugün aynı soruyu babama sordum  :)

MILOSEVİÇ İsveçin katılacağı Olimpiyat maçlarında oynamak icin kamptan ayrildi

Hadi be biraz iyi performans gosterde 3-5 bisey kazanalım bizde :money: :money:

Etiketler: