2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335673 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Turco

Drogba'da geçerli mi bu yazdıklarına. Ayrıca geçen sezon başında çekilmiş bir fotoğraf üzerine tartışmalar yapılması da saçma.

Allah aşkına sapla samanı birbirine karıştırmayın

Çevrimdışı D-MAN

almanya'dan gurbetçi 18'lik 2-3 genç alıp ilk sene kupa falan ikinci senede yavaştan ligde yedekten girerler 3 seneye taş gibi olurlar. bence böyle adamları da almalı başkan

Mehmet Acar 
Veysel Kara
Semih Halavurta
Murat Saglam

hepsinin sözleşmesi seneye bitiyor şimdi alırsak çok çok ucuza mal olur

Çevrimdışı 'TaNeR'

West Ham'de sol bek Aeron Cresswell (25) sakatlanmış 3-4 ay sahalardan uzak kalacakmış...

Eee Biliç efendi, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste  :eyes
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı brkntcnr

1. 36 yaşındaki adama yükleme yapmaya çalışırsan elinde patlar
2. Yaşı itibari ile normal olarak vücudu yağ bağlamaya başlayan biri o yaştan sonra kolay kolay fit olamaz çünkü vücudu artık fit olmaya müsait değil
3. Kendisine bakması birşeyi değiştirmez yaşı itibari ile ne yaparsa yapsın yaşlanmanın önüne geçemez
4. Biyolojik olarak bu yaştan sonra toparlanması mümkün değil ne yaparsa yapsın daha da gerileyecektir

Eğer Eto transfer olursa fizyoterapist ve doktorlarda bu transfere onay verirse ben korkmaya başlarım.
36 yaşındaki bir insan neden fit olamasın? Kendine iyi bakıyorsa fit de olur doksan dakika da topunu oynar. Mesela şu videodaki topçu Patrice Evra. O da 35 yaşında. Üstelik mevkisi itibariyle temposu daha yüksek olan sol bekte oynuyor. Ama fizik ortada. Üstelik oynadığı lig İtalya yani fiziken bizim ligimize göre üst düzey bir lig, takımı da Juventus. Şampiyonlar Ligi' nde de fiziken sırıttığını hatırlamıyorum. Yani forvet konusunda ben de daha genç birinin alınmasını isteyenlerdenim ama 36 yaşında biri kolay kolay fit olamaz vs. lafına çok katılmıyorum. Kişi kendine iyi bakarsa çok çalışırsa istediği fiziğe, hıza, güce sahip olabilir.

Çevrimdışı Zafer55

Eto gelirse Cenk geçtiğimiz sezona göre daha çok süre alır.Eto şişer Cenk girer..Cenkle başlarsın kenarda Eto n olur.
Ben herşeyden öte Cenke güveniyorum.Milli takımın santraforu olmalı dediğimiz Cenk in arkasında bir Cenk daha olsa Etoyu da istemem.Cenk Cenk Hamza yapar santrafora ayıracağım bütçeyi sosadan gelmesi muhtemel paraya ekler iyi bir orta saha alırdım.

Şuan mevcut durumda Eto'o dan iyisi şamda kayısı benim için.

Çevrimdışı Turco

Arkadaşlar tugay 38 yaşında premier ligde kaptan olarak futbolu bıraktı yaşa bu kadar takılmamak gerekiyor. Eto'nun sadece son vuruşları değil topu tutup ileriye taşıması arapasları kritik anlarda tecrubesiyle insiyatif alabilmesi bize cok katkısı olabileceğine inandırdı beni. Kimse ondan 90 dk koşmasını beklemiyor yarım devre 60 dk oynasa yeter. Antalya'da gol sayısı belli biz özellikle vodafone arenada ileri yaslanarak oynayacağımıza göre eto'nun potansiyel katkısını yadsımak bana çok mantıklı gelmiyor. Kaldı ki cenk ne zaman oynayacak siz sürekli 90 dk oynayan bir forveti aldığınızda cenk'in gelişim sürecini ve ileride olası primer katkısını engellemiş olmayacakmısınız. Cenk Eto'dan çok şey ögrenecektir. Eto'nun lider egodan uzak görüntüsüde takıma ayrıca katkı yapacaktır.

Tugay pasördü tek yapması gereken oyun kurmaktı bunun için tempoya gerek olmadığından 40 yaşına kadar sırıtmaması normaldi.

Biz forvetten bahsediyoruz. Pres yapan, aralara koşu yapan, tekmeye kafa sokan, dribling yapan v.s bunları yapmak için tempo ve vücut diriliği gerekli olduğundan yaşa takılmak gayet normal.

Çevrimdışı D-MAN

neymiş 36 yaşında olduğu için şl de gol atamazmış sanki şl de gol atmak için yaş kuralı var be kardeşim 36 yaş fazla eyvallah da bu kadar da abartmayın cenk gibi adam var son 30 dkları oynar kupa ve ligde bazı deplasmanlarda falan mis gibi de oynar

Çevrimiçi Samet Ç

Allah aşkına sapla samanı birbirine karıştırmayın

Bu geçen sezon başındaki fotoğraf. Ayrıca yukarıda bu yaşa gelmiş oyuncularda vücut yağ tutmaya başlar yazmışsın ne kadar kendine baksa da fit olamaz yazmışsın ona istinaden ben Drogba örneğini verdim. Ayrıca Eto'o dan kimse 90 dakika pres yapmasını beklemiyor Gomez'den de beklemedi. Pozisyonunu doğru alsın golünü atsın yeter.

Çevrimdışı saricasi

Bu arada eto'o yu  1 yaş yaşlandırıyorsunuz 35yaşında, drogba 37 sinde şuan bjk gelse oda iş yapar.  bunlar nobre değil 35 gelince sönsün dünya yıldızı bosuna denmiyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Eto'o ya en başından beri olumlu bakıyorum. Hem kaliteli hem de ligi bilen bir oyuncu. En az 20 gol atar diye düşünüyorum.

Ş.Ligi bizim için ana hedef değil bu yüzden Cenk ile dönüşümlü oynarlar. Ayrıca Gomez'in bir yere imza atmaması tuhaf ama dönme ihtimali bence artık yok o yüzden boşuna beklentiye girmeye de gerek yok.

Gidip yurt dışından şu şartlarda riskli bir transfer yapacağımıza en azından ligi bilen ve ne alacağımızı az-çok bildiğimiz bir oyuncuyu transfer etmemiz daha mantıklı olur.

Eto'ya yaşlı diye bakılıyor ama Drogba da aynı yaşlarda buraya gelip ne kadar önemli işler yaptı bunu da unutmayalım...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Turco

Bu geçen sezon başındaki fotoğraf. Ayrıca yukarıda bu yaşa gelmiş oyuncularda vücut yağ tutmaya başlar yazmışsın ne kadar kendine baksa da fit olamaz yazmışsın ona istinaden ben Drogba örneğini verdim. Ayrıca Eto'o dan kimse 90 dakika pres yapmasını beklemiyor Gomez'den de beklemedi. Pozisyonunu doğru alsın golünü atsın yeter.

yaa iyi de güzel kardeşim drogba'nın vücut yapısı ile eto'nun ki bir değil ki ! ya genetik denen birşey var, vücut yapısı, kemik yapısı denen birşey var. o zaman alalım ronaldinho'yu 3 ayda çakı gibi yapıp sahaya sürelim.

son 20 yılın en yüksek yaş ortalamasına sahip Beşiktaş'ıyız biliyor musun bunu ? en son luce döneminde 29,8 olan yaş ortalaması şu an 29,6 eto gelirse son 20 yılın en yaşlı Beşiktaş'ını izleyeceğiz.

75.dakikadan sonra pert olan takım izlemek istiyorsanız orası ayrı. Atiba pres yapmasın, Eto yapmasın, Q7 pres yapmasın eee kim yapsın ?  Biz mi yapalım ?

Çevrimdışı brkntcnr

Mesela Eto'o yu geçen sene çokça izledik bana göre bu ligde topla arası en iyi olan forvetti geçen sezon. Yani Gomez bitiriciydi, Rvp sözde bitiriciydi ama Eto'o belki de Antalyaspordan dolayı kendi başına çok gol attı. Dribbling yaparak, rakibi yatırıp kaldırarak attığı golleri hatırlıyorum geçen sezon. Mesela gomez genelde çalım atmaya rakip geçmeye çalışmazdı daha çok doğru pozisyon alarak direk al da at pozisyonlarını doğru değerlendirirdi. Yaşlı denilen Eto' o ise çok oyuncu çalımlayarak gole gitti yoktan var etti. Bu sezon da aynı ligde, hücum gücü çok çok daha güçlü, gireceği pozisyonların çoğu sadece al da at pozisyonları olacak. Mesela geçen sezon başakşehire attığı bir gol var ilk yarı mı ikinci yarı mı hatırlamıyorum, geçen sezonun en formda savunma takımı başakşehir defansını tek başına yatırıp kaldırıp yatırıp kaldırıp atmıştı. Geçen sezon izlemekten büyük keyif almıştım. Biz de daha da çok keyif alırım. Gelirse de bizde daha az zorlanıp yine aynı gol sayılarına ulaşabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı klubnika01

şaka gibi yaa istenmeyen futbolcu Eto'o  yalnız :kop:  dediğimi tekrar yineliyorum bu adamın ölüsü bu takımda 20 atar.antalyadaki gibi çok fazlada gezmeyeceği için saha içinde rahat 90 dk'ka çıkarır.antalyada salmış olabilir kendini ama büyük takım havasını yeterince solumuş biri bu takımda işi çok sıkı tutacaktır. taraftarın sevgisi ve vodafone arena ambiansınıda katarsak işin içine gomez falan kalmaz akıllarda  :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 00:18:39 klubnika01 ]

Çevrimdışı Renton

Etoo ile ligte tekrar sampiyon oluruz.CL de ise ne bekliyoruz zaten en fazla gruptan cikariz onemli olan ligi seri yaparak almak cl basarisi oyle gelir
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

yaa iyi de güzel kardeşim drogba'nın vücut yapısı ile eto'nun ki bir değil ki ! ya genetik denen birşey var, vücut yapısı, kemik yapısı denen birşey var. o zaman alalım ronaldinho'yu 3 ayda çakı gibi yapıp sahaya sürelim.

son 20 yılın en yüksek yaş ortalamasına sahip Beşiktaş'ıyız biliyor musun bunu ? en son luce döneminde 29,8 olan yaş ortalaması şu an 29,6 eto gelirse son 20 yılın en yaşlı Beşiktaş'ını izleyeceğiz.

75.dakikadan sonra pert olan takım izlemek istiyorsanız orası ayrı. Atiba pres yapmasın, Eto yapmasın, Q7 pres yapmasın eee kim yapsın ?  Biz mi yapalım ?
Bende memnun değilim yaş ortalamasından bir kaç sayfa öncede yazdım. Ama eldeki şartlar önüne Eren ile Eto'o'yu koyuyorsa ben Eto'o'yu seçerim. Uzun vadeli plan bu yönetim yapamaz başından beri söylüyorum. Şans eseri olarak yapılan bir transfer politikamız var bende çok memnun değilim yani.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 00:22:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı brkntcnr

Mesela Eto'o yu geçen sene çokça izledik bana göre bu ligde topla arası en iyi olan forvetti geçen sezon. Yani Gomez bitiriciydi, Rvp sözde bitiriciydi ama Eto'o belki de Antalyaspordan dolayı kendi başına çok gol attı. Dribbling yaparak, rakibi yatırıp kaldırarak attığı golleri hatırlıyorum geçen sezon. Mesela gomez genelde çalım atmaya rakip geçmeye çalışmazdı daha çok doğru pozisyon alarak direk al da at pozisyonlarını doğru değerlendirirdi. Yaşlı denilen Eto' o ise çok oyuncu çalımlayarak gole gitti yoktan var etti. Bu sezon da aynı ligde, hücum gücü çok çok daha güçlü, gireceği pozisyonların çoğu sadece al da at pozisyonları olacak. Mesela geçen sezon başakşehire attığı bir gol var ilk yarı mı ikinci yarı mı hatırlamıyorum, geçen sezonun en formda savunma takımı başakşehir defansını tek başına yatırıp kaldırıp yatırıp kaldırıp atmıştı. Geçen sezon izlemekten büyük keyif almıştım. Biz de daha da çok keyif alırım. Gelirse de bizde daha az zorlanıp yine aynı gol sayılarına ulaşabilir diye düşünüyorum.
Bahsettiğim gol şu videodaki 0.35 de başlayan gol. Ben Gomez' in böyle attığı bir lokomotiv' e attığı golü hatırlıyorum o da bi kişi geçip terse yatırmıştı sadece. Yani bu sezon da aynı ligde oynayacak niye oynayamasın?

Çevrimdışı Savaş

Denildiğinde göre bonservissiz eto'o alabiliyoruz fakat laf ediliyor. Şu saatten sonra en mantıklısı eto'o dur beyler.

Mandzukic remy bony kuyrukta beklemiyor beni alın diye. Hadi beklesinler kuyrukta neyle alacaksın bu adamları? Daha Sosa'nın durumu belli değil. Begenmiyorsunuz Eto'oyu tamam. E söyleyin o zaman kimi alacağız?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfun_bjk

Tugay pasördü tek yapması gereken oyun kurmaktı bunun için tempoya gerek olmadığından 40 yaşına kadar sırıtmaması normaldi.

Biz forvetten bahsediyoruz. Pres yapan, aralara koşu yapan, tekmeye kafa sokan, dribling yapan v.s bunları yapmak için tempo ve vücut diriliği gerekli olduğundan yaşa takılmak gayet normal.
o zaman umut'u alalım tam anlattığın gibi bir forvet o. sen geçen sene eto'yu yeterince ve ne kadar hareketli oldugunu izlemedin sanırım. coraplarının uzerine terliklerini giyip gozlukleri boynunda elinde gazete emekli muamelesi yapmak için uygun bir oyuncu değil kendisi.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 00:30:02 tayfun_bjk ]

Çevrimdışı Mehmet57

Fit olamaz diye birsey yok. Bizim spor salonunda benden 20 yas buyuk olup ayni fizige sahip olanlar var.

Ama Drogba-Eto'o kiyasi olmamis. Drogba daha Gs'ye gelmeden 1 sezon Cin'de oynadi (veya yarim sezonmu? Hatirlamiyom) ama Cin'e gitmeden de kulubune SL kupasini kazandirdi. Drogba herzaman fizik gucu ust seviyede olmus oyuncuydu. Adamin ölüsü bu ligi donunda salladi. Eto'o ise daha teknik, daha hizli bir oyuncuydu. Eto'o Inter/Anzhi donemlerinde dunyanin en iyi 3 santroforundan biriydi.

Ve gercekten hala son vuruslari kalite, teknigi iyi ve oyun zekasi ust duzey. Ama Super Lig temposunda bile 70-75dk ancak oynayabilen oyuncuya nasil bel baglayacaksiniz? Ki, ozellikle Avrupa seviyesinde Cenk'in birsey kanitladigini daha gormedik. Bizde gecen sezon Gomez'in oyun kalitesinden ziyade deneyimi fark yaratti. Cenk bunu hala yapabilecek seviyede degil, su an icin hala cok iyi bir yedek.

Eren Derdiyok'u alirsak, onun da 1 senesi kaldi, ozaman Eto'o ya evet derim. Eto'o-Cenk-Eren bu takimi getirir. Ama tum sezon icin Eto'o-Cenk'e bel baglayamayiz. Diyelim ikisinden biri sakatlandi. Ozaman ne? Birinci forvet kalitesi tartisilir Cenk'e kalacan, veya tempoyu kaldirmakta besbelli zorlanacak Eto'o'ya.

Çevrimdışı acan07

eto yu alıp son dk gomezde klüb bulamayıp geri dönse efsane olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eto'o ya en başından beri olumlu bakıyorum. Hem kaliteli hem de ligi bilen bir oyuncu. En az 20 gol atar diye düşünüyorum.

Ş.Ligi bizim için ana hedef değil bu yüzden Cenk ile dönüşümlü oynarlar. Ayrıca Gomez'in bir yere imza atmaması tuhaf ama dönme ihtimali bence artık yok o yüzden boşuna beklentiye girmeye de gerek yok.

Gidip yurt dışından şu şartlarda riskli bir transfer yapacağımıza en azından ligi bilen ve ne alacağımızı az-çok bildiğimiz bir oyuncuyu transfer etmemiz daha mantıklı olur.

Eto'ya yaşlı diye bakılıyor ama Drogba da aynı yaşlarda buraya gelip ne kadar önemli işler yaptı bunu da unutmayalım...
Sosa sorunu çözülse kalsa güzel olur eto 25 30 bile atabilir adam net golcü
Son vuruşları iyi

Çevrimdışı Tolga

Sosa sorunu çözülse kalsa güzel olur eto 25 30 bile atabilir adam net golcü
Son vuruşları iyi

Biz zaten topu ceza sahasına bir şekilde getiyoruz. Bize gol vuruşu iyi olan bir adam lazım işte o da Eto'o...

İstekli ve moralli Sosa da olsa tadından yenmez ama Sosa kalsa bile artık verim alabileceğimizi sanmıyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tayfun_bjk

posordu ama sandalyeye oturup mu atıyordu o pasları yoksa ileri geri kosup alan savunması yapıp oyuncu ekarte ederek mi atıyordu?

Çevrimdışı murat baltacı

kasımpaşa maçından sonra sülalesinin fener formalı resmini paylaşıyorsa
ertesi günde fener maçına gidiyorsa birde Beşiktaş maçında hayatımda koşmadığım kadar koştum
mücadele ettim diyorsa bunları fener şampiyon olsun diye yapmış demektir.
kasımpaşa maçında onda başka bir hırs vardı. o gün miğdemi bulandırdı.
kaldıki elimizde ondan aşağı olmayan bir oyuncu var onu alıp elindekini kaybedersin
erenin arkasında kulübede oturması gomezin arkasında oturmaya benzemez.
ereni almak tribünden sahaya sahadan medyaya her türlü sorunu almak demektir
kasımpaşada oynayıp fener için oynayan adam yarın senin formanla fener için
oynamayacağına garanti verebilirmisin. unutma bazı karakterler sonradan kazanılmaz @murat baltacı
kaldıki birinci forvetmi alacağız adam yabancı ve bizim yabancı kontenjanımız ona harcanamayacak kadar
değerli. Bundanda önemlisi kasımpaşa gibi bir takımın transfer için kapısını çalda seninle dalga geçmesini izle
bu ülkede her takımdan transfer yap ama asla kasımpaşa ve bursadan yapma sadece renklilere pazarlayacakları oyunculara
meze olursun zaten ısrarla eren söylentisi çıkartma  nedenleri kesin gs yada fener falan devrededir
bizide fiyat yükselsin diye devreye sokmaya çalışıyorlardır. Eren sana cazipse gs ve fenere on kat
daha fazla cazip. senin elinde onun ayarında oyuncu var. Tamamen menejer oyununa gelip boşuna piyasa yaptırmayın
kasımpaşa dansöz gibi kıvırır ve en sonunda seni aşağılayarak renklilerden birine verir.
bunumu istiyorsun. biz devreye girmezsek elden çıkartmak zorundalar ucuza renklilerden birine
yüksek oranla gs ye gidecek biz devreye girersek daha yüksek parayla gidecek bizde kasımpaşaya tatmin olma zevki vermiş olacağız.
Necmi abi fenerle ilgili durumu fenerin sezon sonu kendisini almak isteme haberi yolladığı için olabilir zaten emenike geri dönmese ffp kıskacına girmeseler eren fenerdeydi şuan. gs de para yok ne kadar veripte alacaklar ereni dediklerin olabilirde olmayabilirde Fikret başkanda az ölücü değil çünkü elimizde kasımpaşaya verecek pektemek ömer gibi oyuncularda var erenle ilgili kafama yatmayan tek nokta cenk meselesi Şenol hoca erene formayı verirse cenkin formu düşebilir takımda yerli oyuncularında olması bi guruplaşmaya yol açabilir. Ben erenin renklilerden birine gitmesin derdindeyim yoksa illede alalım demem forvetten ziyade sosanın boşluğunu doldurmaya çalışalım biz forvete elbet biri düşecektir olmadı eto hazır kıta zaten.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Zafer55

20 gol Eto'o atar.5 gol de göbeği atar.Seneye de Fikret Orman ya amerikaya ya çine satar.

Etiketler: