2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335328 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

süper kupa biletimizi de aldık hayırlı olsun
:claps: :claps: Bıldırcın yumurtalarınızı da için güzelcene iyi bağırın takım özlemiştir  :director:

Çevrimdışı abdusta

Büyüksün Başkan!!

Bugun Adriano yu Barcelonadan 800 bine alan  alan Yarın(2 yıl sonra)  Messi yi 2 milyona taksitle alır..

Saygılar

Çevrimdışı Berat

Iliskiler gelissin diye adamlara mp vermek cia bile bunu yapmaz yahu

Sakaryaspor-Antalyaspor arasında vardır süregelen bir gerginlik , memleketini bari biraz mutlu etsin karıştırsın ortalığı orda :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

ANÇ - Sosa görüşmesinde birşeyler çözüme kavuştumu hala muallaktamı meraklar içerisindeyiz.

Çevrimdışı Berat

ANÇ - Sosa görüşmesinde birşeyler çözüme kavuştumu hala muallaktamı meraklar içerisindeyiz.

Ayrılma isteğini yenilemiş.

via:bjk.org

Çevrimdışı mehmetkorfez

Bence Eto en en son seçenek olmalı.Yaşı çok ileri zira Antalya'dan sonra ya Çin'e gider ya da Arabistan'a

Teklif olarak da Pektemek+Ömer+Alexis ya da Miloseviç verelim.Maaşların yarısı bizden.
Eto'ya yıllık 2milyon 25 altında kalırsa 1 :)

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı tangaz

başkan skrtel zor mor demişti isim zikrederek şimdide mathieu dedi demek ki o iş olmamış gibi geldi bana
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Eto'o gelirse bizim başkan onu Çin'e satmanın bir yolunu bulur ben yazayım şuraya :D

Çevrimiçi Necmi

şekersiz çay+ kahve+ rakı+bira+ şarap ve de ayran Yok nerde necmi abi tatar bir arkadaşım içmiş çok kötü demişti ben normal sütü bile hiç sevmem

çok kötümü :alala:
berbat bir şey :bandit:

Çevrimdışı Arena_

Fikret Başkan transfer yaparken  :kop: :kop:

Çevrimdışı TURKahvesi

çok kötümü :alala:
berbat bir şey :bandit:
içinize Hannibal'mi kaçtı anlamadım gitti
mevzu nerden nereye geldi ilginç insanlarsınız yeminle  :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Twitter üzerinden yapılan Mario Gomez'e dön çağrısı spor medyasında da yerini bulmuş.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez daha geri dönmez. Eto bonservissiz 1 yıl sözleşme iyi olur Cl'de son kez oynamak istiyormuş ondan sonra bırakacakmış zaten.

Çevrimdışı abdusta

Bence Eto en en son seçenek olmalı.Yaşı çok ileri zira Antalya'dan sonra ya Çin'e gider ya da Arabistan'a

Teklif olarak da Pektemek+Ömer+Alexis ya da Miloseviç verelim.Maaşların yarısı bizden.
Eto'ya yıllık 2milyon 25 altında kalırsa 1 :)

Transfermarkete göre ETO futbol yasamı boyunca 50 gunden az sakatlık yaşamış,eski topçu Ismail son sakatlıgı hariç 680 gün
yaş fazla olabilir ama adam kendine bakmış

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez daha geri dönmez. Eto bonservissiz 1 yıl sözleşme iyi olur Cl'de son kez oynamak istiyormuş ondan sonra bırakacakmış zaten.

eto harici 1 tane daha forvet bakılıyormuş övünç'ün söylediğine göre.

Eto,Cenk,X

Çevrimdışı tangaz

Eto'o + Balotelli  yada tekbaşına Mandzukiç
forvet arkası da Adrian Lopez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Türkay

Mario gelmezse hiç uğraşmadan direk çökelim Eto'ya.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

Eto'o + Balotelli  yada tekbaşına Mandzukiç
forvet arkası da Adrian Lopez
Abi bu adrian lopezi iyi dusundum ben valla bu gece de stoper uykusuna mi yatsam acep.

Çevrimdışı Berat

Abi bu adrian lopezi iyi dusundum ben valla bu gece de stoper uykusuna mi yatsam acep.

Mathieu plz, sal Adriano'yu  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

eto harici 1 tane daha forvet bakılıyormuş övünç'ün söylediğine göre.

Eto,Cenk,X
Övünç'ü dinlemedim ama Sosa'yı Milan'a gönderip Adriano+ 4-5  birşeyler koparsak iyi olur. Adriano-Eto-Cenk yaparız. Eto'o transferinde de Ömer + Pektemek ve maaşının yarısını biz ödesek win-win. Elde olan 5 milyona da Belhanda opsiyonlu kiralık yaparız stoper işi Allah'a emanet devam en azından lig şampiyonluğu garanti olur.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 19:46:48 Samet Ç ]

Çevrimdışı tangaz

walla benim aklıma acaip yattı çok gol atar bizde sosa mosa unutturur iyiki gitmiş deriz. ben sana güveniyorum yarın sabah önemli bir stoperle uyanacağından eminim ...

Çevrimdışı Berat

Ben bu Q7'nin kutlamayı fazla uzatmasından korkuyorum bir de , takımdaki havayı bozmaz umarım :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ben bu Q7'nin kutlamayı fazla uzatmasından korkuyorum bir de , takımdaki havayı bozmaz umarım :)
2 Ağustos'a kadar izinli.

Etiketler: