2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12332477 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yasin02

TR gündeminde 1.sırada sanırsam, dünya gündeminde gözükmüyor bende.

evet Tr'de 1. şuan. Dünya gündemine nasıl bakıyoruz?
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Berat

evet Tr'de 1. şuan. Dünya gündemine nasıl bakıyoruz?

Twitter'a girdiğinde profilinin altında sol tarafta Türkiye gündeminin yanında değiştir var oradan değiştirebilirsin :)

Çevrimdışı abdusta

2 detay

Sosa demiş ki doğruysa?

Alıntı
"YA BEN, YA BEŞİKTAŞ"

"Yönetimden gereken yardımı yapmasını istiyorum. Bonservisimde indirim istemeye hakkım var. 3 milyon Euro makul rakam. Eşim, İstanbul'daki bombalama olaylarının ardından yaşanan darbe teşebbüsünden çok etkilendi. Kendisini ikna etmek ve burada kalmak için çok çaba sarfettim. Ama hayat arkadaşım, "Ya ben, ya da Beşiktaş. Ailen ile Beşiktaş arasında tercih yapacaksın" dedi. Bu aşamada, siyah beyazlı formayı giymem imkansız."

Ya ben Ya Beşiktaş derken bu şu anlama gelmiyormu? Türkiye den başka takımda olurmu?

3 milyon euro makul rakam derken hani Milan 4 milyon euro veriyordu? 4 milyon Milan a ödetip 3 beşiktaşa 1 sanamı?

Saygılar

Çevrimdışı RevivaL

Eto Beşiktaş'a çok yakın diyor Övünç. Antalyaspor'a bonservis yok, yıllık ücret olarak da 1.5-2 milyon euro. 1 yıllık sözleşme

Çevrimdışı Berat

Dün akşamki idmanın bir kısmını seyrettim periscope sağolsun, Rhodolfo çift kale maçta yok yine.

İkinci yarıya tam randımanlı dönecek diye yeniden düşünmüyor değilim.

Çevrimdışı Kalyoncu

Dün akşamki idmanın bir kısmını seyrettim periscope sağolsun, Rhodolfo çift kale maçta yok yine.

Antreman maçında vardı.Beşiktaş'ın resmi instagram hesabında fotoğrafı var.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ekimde tamamen hazır olur bence

Çevrimdışı tangaz

rodolfodan bu sezon önemli katkı beklemeyin :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Eto Beşiktaş'a çok yakın diyor Övünç. Antalyaspor'a bonservis yok, yıllık ücret olarak da 1.5-2 milyon euro. 1 yıllık sözleşme

Çok iyi çok iyi çok iyi  :claps: :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rodolfodan bu sezon önemli katkı beklemeyin :(
Ben katılmıyorum abi en geç   3 ay içerisinde hazır olur

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi bahsettigim zaten guncel turk mutfagi, evet sentezdir ayni hirvatlar gibi onlar da komsulardan en iyi yemekleri tirtiklarlar.
Oz turk mutfagi dersen zaten orada besparmak, kimiz falan olur ayrica kurutulmus at eti, sujuk denilen bir at eti sarkuterisi falan, ayrica o mogolistanda falan yumurtalari kaynatip, karistiriyorlar falan yenmez abi.
Geyik kani bilmiyorum bizim turk mutfaginda var mi ama altay tarafinda inanilmaz ciftlikler var. geyik yiyip kanini boynuzundan iciyorsun sonra sirtina bir hacamat cekiyorlar, 10 yas genclesiyon abi, sonra hanim evden atiyor git duvara tirman hayvan, diye

abi geyik kanına mide nasıl dayanıyor  :alala: küçük mavi şekerlemeler varmış ural dağlarında bi ağaçta yetişirmiş  :D @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi geyik kanına mide nasıl dayanıyor  :alala: küçük mavi şekerlemeler varmış ural dağlarında bi ağaçta yetişirmiş  :D @mylife1903
Bende kımızı nasıl içerler onu hiç anlamıyorum

Çevrimdışı tangaz

Ben katılmıyorum abi en geç   3 ay içerisinde hazır olur

3 ay sonra dönen eleman demek bu sezon başlangıç planında yok demektir. kadroda oturursa şayet bu sezon yok demektir. bknz.tolgay last year

Çevrimiçi Necmi

Beyler

ok yaydan çıkmasın   :busted_cop:

anladınız siz onu  :D
ben sadece yunan mutfağı dedim :utan
adam geyik boynuzundan kan içip sonra duşa girdi
yada duşa girenlere müzik çaldı anlamadım :bandit:

Çevrimdışı tangaz

hayatımdaki yegane içecekler çay+kola+rakı (hastalanıncada mylife dostumun verdiği vodkalı bi ilaç var o)

Çevrimdışı cursedofdragon

Eto'o -> Pektemek
Eto'o -> Pektemek + Şişmanoğlu

Bu takaslar gündeme gelebilir yakında, gönül ister 33.

takas filan yok eto'nun bonservisi bedeli yok antalya ile sözleşme imzalarken madde koydurmuş :)

Çevrimiçi Necmi

hiç içtinmi :)

Çevrimdışı saricasi

Tekrar söylüyorum rhodolfo tekrar sakatlık yasamazsa her turlu ılk yarıda oynar zaten olması gerekenden daha iyimiş cunku adam tatilde bile çalıştı.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Berat

Antreman maçında vardı.Beşiktaş'ın resmi instagram hesabında fotoğrafı var.

İzlediğim 15dakikalık çift kale maçta yoktu, diğerinde oynadı o zaman.

Çevrimdışı Berat

takas filan yok eto'nun bonservisi bedeli yok antalya ile sözleşme imzalarken madde koydurmuş :)

Olsun biz ilişkiler gelişşin diye MP'yi verebiliriz  :eyes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hayatımdaki yegane içecekler çay+kola+rakı (hastalanıncada mylife dostumun verdiği vodkalı bi ilaç var o)
şekersiz çay+ kahve+ rakı+bira+ şarap ve de ayran
hiç içtinmi :)
Yok nerde necmi abi tatar bir arkadaşım içmiş çok kötü demişti ben normal sütü bile hiç sevmem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Senden iyi pazarlamacı olur

Çevrimdışı Berat

Senden iyi pazarlamacı olur

Abi bir dur seneye bir mühendis olayım da ona da bakarız :D

Çevrimdışı D-MAN

süper kupa biletimizi de aldık hayırlı olsun

Çevrimdışı mylife1903

Iliskiler gelissin diye adamlara mp vermek cia bile bunu yapmaz yahu

Etiketler: