2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338228 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

hahahah Borajet yurtdısına mykonos ' a gidiyor sadece ne saçma bi anlaşma :)  kime reklam bu yapacak bu firma konforlu ve rahat uçakları olsada güvenilirlik seviyesi en düşüyük havayolu şirketi Borajet dikkatli olun bilet alırken eger borajet ise ansızın uçuşlar iptal olur kalırsınız :)

Mykonos, ozaman tam Fenerlik anlasma olmus. Bol bol Mykonos'a giderler.

Dunyanin gay merkezi Mykonos. Yunanistanin unlu gay adasi. Gay tatilleri icin onde gelen yerlerden biri.

Birkere turizm ofisinde calisirken cocuklu aile gondermistim. Geri donduklerinde benden pek memnun degillerdi.

Çevrimdışı Sarp

Süper kupa finali için passolige gerek var mıdır acaba?

Çevrimdışı TURKahvesi

Falafel, sebze köftesi gibi bir şey; Avrupa'da çok yaygın.
onlarda felafel varsa bizde de mercimek köftesi vardır  :D
Türk (Osmanlı) mutfağı kadar zengin bir mutfak yoktur dünyada
işin garip ve eksik tarafı bunu dünyaya yeteri kadar duyuramıyor olmamız maalesef
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 13:02:30 Özgür ]

Çevrimdışı Arena_

Süper kupa finali için passolige gerek var mıdır acaba?

https://bilet.tff.org/Satis/Bilet/Giris.aspx üzerinden satışta. Sanırım yok

Çevrimdışı onder23

Birazdan başkan basın toplantısında bombayı bırakacak gibi hissediyorum  :evillol: :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mykonos, ozaman tam Fenerlik anlasma olmus. Bol bol Mykonos'a giderler.

Dunyanin gay merkezi Mykonos. Yunanistanin unlu gay adasi. Gay tatilleri icin onde gelen yerlerden biri.

Birkere turizm ofisinde calisirken cocuklu aile gondermistim. Geri donduklerinde benden pek memnun degillerdi.

Ozaman dediğin gibi olmuş tam onlarlık bi anlaşma olmuş :)

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Kısa bir süre önce gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giymeyeceğini açıklayan Mario Gomez için, adı geçen kulüplerden Borussia Dortmund'tan bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün transferler konusunda açıklama yapan Borussia Dortmund CEO'su Hans Joachim Watzke, Mario Gomez iddialarına da net bir cevap verdi. Türkiye ve Alman basınında yer alan Gomez haberlerinin sorulması üzerine Watzke ''Gomez bizim gündemimizde yok. Daha önce dediğim gibi, başka transfer yapmayacağız'' ifadelerini kullandı.

kaynak: sporx

nedense seneye gene bizde izleyecegiz gibi geliyor bana. başka nereye gidecek bu adam? wofsburg alacak olsa şu mali durumuyla çoktan alırdı. italya'dan milan ve inter ilgileniyor deniyor da italya'da kalırsa kendisiyle baya çelişir gibi.

Çevrimdışı tangaz

pektemekle uğraşmak yerine gs üzerinden yürüsek onlara taraftarları istiyormuş gibi
kampanya başlatsak belki bonservis bile alabiliriz 3-5
adamlar adı forvet olsun her şeye razı moddalar şu anda
bulunmaz fırsat bence adamlarda bir tane forvet yok her
türlü işlerine yarar.
Not: kendimi düşünüyorsam namerdim tamamen gsyi düşünüyorum
yokluklarına içim parçalanıyor :D destek olmak lazım

aynen öyle bak mesela rangers küme düştü celticin hali içler acısı hale geldi. rekabet önemli rakibimiz güçlü olsun ki rekabet bizi de iteklesin gazlasın yarışmacı takım olalım. pektemek cinconu uçurur zehir gibi forvetleri olur biz kıymetini bilemedik istediği topları atamadık snayder var ya bunu pas manyağı yapar  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle bak mesela rangers küme düştü celticin hali içler acısı hale geldi. rekabet önemli rakibimiz güçlü olsun ki rekabet bizi de iteklesin gazlasın yarışmacı takım olalım. pektemek cinconu uçurur zehir gibi forvetleri olur biz kıymetini bilemedik istediği topları atamadık snayder var ya bunu pas manyağı yapar  :iblush:
cenki gönderdik altıncı oldular bu sene durumları fena
Pektemeği alırlarsa ilk beşin içinde kendilerine bir yer bulurlar.
yoksa avrupa kupalarına bile gidemezler :bandit:

Çevrimdışı murat baltacı

Balotelli riskini tek şartla alırım yanında eto da alınır sağlamda kontrat yapılırsa kağıt üzerine eto-balotelli-cenk olur ama performans anlamında ilk etapta eto-cenk-balotelli olur balotelli akıllanır futbol oynamak isterse adını birinci sıraya yazar zaten öyle bi durumda eto forvet arkasıda oynayabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

cenki gönderdik altıncı oldular bu sene durumları fena
Pektemeği alırlarsa ilk beşin içinde kendilerine bir yer bulurlar.
yoksa avrupa kupalarına bile gidemezler :bandit:
Cenk ile 6 ,MP ile 12 diger sene birini daha yollariz kume duserler

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet57

Balo gelsin. Mathiue gelsin. Kucka gelsin. Fizikli takim olalim.

Fabri
Gokhan-Rhod-Math-Adriano
Kucka-Tolgay
Aras-Oguzhan-Kerim
Balo

Çevrimdışı tangaz

Balo gelsin. Mathiue gelsin. Kucka gelsin. Fizikli takim olalim.

Fabri
Gokhan-Rhod-Math-Adriano
Kucka-Tolgay
Aras-Oguzhan-Kerim
Balo

aras ozzie kerim üçlüsü fizikli takım tanımında sıkıntı yaratırlar bence özellikle aras+kerim ikilisi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Balotelli'yi duyunca sinirlerim bozuluyor artık. Umarım yönetim öyle bir hata yapmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

bence elimizde cenk gibi bir adam varken balotelli riskine girilebilir.

Çevrimdışı murat baltacı

normalde kendisini hiç istemiyorum ama eren derdiyokla takas etsek pektemeği üste para versek bir de eto'o alsak 1+1 yıllık. sırf pektemekden kurtulmak adına ereni sineye çekerim. cenk+eto'o+eren lig için iyi bir forvet hattı olur üstelik de çeşitlilik katar her türlü oyun formatına uyar...
kasımpaşada forvet eksiği var rıza bikerede bize kıyak yapsa pektemek ve ömeri versek üzerine 2 milyon versek ereni bize yollasa.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

kasımpaşada forvet eksiği var rıza bikerede bize kıyak yapsa pektemek ve ömeri versek üzerine 2 milyon versek ereni bize yollasa.

Tüm takımı verelim istersen?

Çevrimdışı Mehmet57

aras ozzie kerim üçlüsü fizikli takım tanımında sıkıntı yaratırlar bence özellikle aras+kerim ikilisi

Boyle oyuncular sart ama. Aras-Kerim kanatlari etkili olur. Oguzhan da gecen senenin ustune koysun. Zaten gobekte Balo-Kucka-Mathieu-Rhodolfo varken sorun yasanmaz😁  Ya da Tolgay yerine Atiba-Kucka.

Bence bu sene en az gecen sezon kadar iyi olacaz. Tek buyuk kayibimiz Gomez, ama bence bizde eli ayagi duzgun bircok santrofor 20-25 golu bulur. Eksik Gomez'in tecrubesi olacak.

Çevrimdışı tangaz

Boyle oyuncular sart ama. Aras-Kerim kanatlari etkili olur. Oguzhan da gecen senenin ustune koysun. Zaten gobekte Balo-Kucka-Mathieu-Rhodolfo varken sorun yasanmaz😁  Ya da Tolgay yerine Atiba-Kucka.

Bence bu sene en az gecen sezon kadar iyi olacaz. Tek buyuk kayibimiz Gomez, ama bence bizde eli ayagi duzgun bircok santrofor 20-25 golu bulur. Eksik Gomez'in tecrubesi olacak.

adamın oyun zekası gerçekten çok üst düzeydeydi 17-34 haftaları arası 3 sarı kartla sezonu tamamladı ofsayta düşmemesi de cabasıydı, üstelik de bunu bizim gibi hızlı pas oyunu oynayan bir takımda yapmıştı. ciden önemli kayıp ben bu sezon vodafone arena faktörü ile 35 golü bulacağını öngörüyordum kalsaydı.

Çevrimdışı mylife1903

rus mutfağı nasıl dostum. var mı güzel yemekleri?
Yok be abi dunyanin en kotu mutfagidir ispanyol mutfagindan sonra. Corbalari bizim suku yemekler gibidir. Haslama corbadir mesela bunlarda.
Ayi ve ya geyik eti vardir.
En unlu seyleri zaten borsh ve rus salatasidir. Borsh iyidir ama pancar ve lahana corbasi. Salatalarin neredeyse hepsi mayanozle yapilir vodka carpmasin, diye
Kotu mutfak abi.
Mantilari vardir ayakkabi buyuklugunde
Kofteleri de pabuc gibidir.
Benim hanim koftenin ortasina kizartmadan buz sokar, buz eriyince bosluga etin bulyonu dolar, iyi taktiktir.

Çevrimdışı mylife1903

Yemekten önce kvas hadisesi var. Hoş kvas Ukraynanın mı Rusyanın mı tartışılır ama 10 numara içecek. Kısmetse Ağustos 15 ten sonra şişe şişe indirecem mideye :)
Sovyet kokakolasi kvas. Simdilerde yasakladilar araba kullaniyorsan

Çevrimdışı tangaz

Yok be abi dunyanin en kotu mutfagidir ispanyol mutfagindan sonra. Corbalari bizim suku yemekler gibidir. Haslama corbadir mesela bunlarda.
Ayi ve ya geyik eti vardir.
En unlu seyleri zaten borsh ve rus salatasidir. Borsh iyidir ama pancar ve lahana corbasi. Salatalarin neredeyse hepsi mayanozle yapilir vodka carpmasin, diye
Kotu mutfak abi.
Mantilari vardir ayakkabi buyuklugunde
Kofteleri de pabuc gibidir.
Benim hanim koftenin ortasina kizartmadan buz sokar, buz eriyince bosluga etin bulyonu dolar, iyi taktiktir.

mawa kawa da mantıyı görmüştüm böyle çinlilerin yemek çöpü gibi bir şeyle kıvırıyorlardı hamuru, bohça gibi duruyordu. köfte+buz taktiği iyiymiş ama zekice  :ok:

Çevrimdışı Arena_

pektemekle uğraşmak yerine gs üzerinden yürüsek onlara taraftarları istiyormuş gibi
kampanya başlatsak belki bonservis bile alabiliriz 3-5
adamlar adı forvet olsun her şeye razı moddalar şu anda
bulunmaz fırsat bence adamlarda bir tane forvet yok her
türlü işlerine yarar.
Not: kendimi düşünüyorsam namerdim tamamen gsyi düşünüyorum
yokluklarına içim parçalanıyor :D destek olmak lazım

Ya cinconda gol kralı olursa ne etcez  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ya cinconda gol kralı olursa ne etcez  :kop:

ben şahsen tebrikler musti deyip yoluma devam ederim. bir gitsin de isterse r.madride sıçrasın hiç küsmem alınmam başarılar dilerim  :icool:

Çevrimdışı TURKahvesi

bugünkü Fikret başkanın basın açıklaması saat kaçta arkadaşlar.

Etiketler: