2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338191 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

zaten para ödemeyecekmiş borajet, bedava economy class bilet verecekmiş sadece   :kop: :kop: :kop:

Borajet adına büyük bi iş olmuş ozaman abi :)

Çevrimdışı tuncaboylu

lübnanlıların bir yemeği var yazılışı yanlış olabilir ama felafel mi ne öyle birşey, paris te sokaklarda deli gibi satılıyormuş, pascal söylemişti.

Falafel, sebze köftesi gibi bir şey; Avrupa'da çok yaygın.

Çevrimdışı tangaz

daha çok haşlanmış nohutun ezilip hamur haline getirilmesi sonra dairesel bir kalıpla şekil verilip yağsız tavada kızartılması ile yapılır  :acim:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten para ödemeyecekmiş borajet, bedava economy class bilet verecekmiş sadece   :kop: :kop: :kop:
Bu anlaşma, 3. lig takımlarının önüne otobüs firmalarının parasız reklamını alıp firmanın takımı deplasmanlara bedava götürmesi gibi bir şeyin izdüşümü.

Bir kulübün forması için inanılmaz prestij kaybı aynı zamanda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben konu dışı göremedim hepsi bizimle ilişikli paylaşımlar dikkatli oku istersen mutlaka bir bağ kuracaksın, derine in  :icool:
Derine en derine :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Remy veya Luiz Adriano olmuyorsa Eto veya Balotelli'ye çökelim. Balotelli bizde yeniden doğar.

Çevrimdışı tuncaboylu

daha çok haşlanmış nohutun ezilip hamur haline getirilmesi sonra dairesel bir kalıpla şekil verilip yağsız tavada kızartılması ile yapılır  :acim:

Daha önce denemediysen dene abi, biz Almanya'da kaldığımızda epey sevmiştik.

Çevrimdışı tangaz

"Gitmek isteyen birine ne diyebilirsin ki? Kalsa, bir daha güvenemezsin. Gitse, özledikçe kendinden nefret edersin." demiş bir düşünür...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle tam aradıkları golcü cinconun sistemi kaos futbolu olup bu sistemin adamı pektemek, hem fedakar tekmeye kafa sokar tam aranan kan  :bandit:
hem gs ye giderse direk milli takım forvetide olur :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Bizim mucver gibi bisi abi hindu mutfaninda da mercimekten yapiyorlar. Ben fazla et yemedigim icin severim. Canim cekti aksam humus yapayim

Çevrimdışı tangaz

Daha önce denemediysen dene abi, biz Almanya'da kaldığımızda epey sevmiştik.

bizim evde denedim hanım yapmıştı, bana kuru geldi pek sevmedim  :D

Çevrimdışı Jukebox

Bence eto'o cepte zaten kendisi de gelmek istiyor.
Farklı isimlerle anlaşmaya çalışıyoruz anlaşırsak o isimlerden biri gelir olmazsa alternatif eto'o,yönetim böyle düşünüyor olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Bizim mucver gibi bisi abi hindu mutfaninda da mercimekten yapiyorlar. Ben fazla et yemedigim icin severim. Canim cekti aksam humus yapayim

rus mutfağı nasıl dostum. var mı güzel yemekleri?

Çevrimdışı Sarp

bizim evde denedim hanım yapmıştı, bana kuru geldi pek sevmedim  :D

Üstad onun kendine has özel bir sosu var. Onsuz biraz kuru oluyor. :)
İzmir'de bir fastfood zincirinde yemek mümkün :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Üstad onun kendine has özel bir sosu var. Onsuz biraz kuru oluyor. :)
İzmir'de bir fastfood zincirinde yemek mümkün :iblush:

bizim hanım eksik biliyor demek ki. akşama kavga konumuz çıktı  " way bu yemeğin neden sosu yok!" :D

Çevrimdışı sozkul

normalde kendisini hiç istemiyorum ama eren derdiyokla takas etsek pektemeği üste para versek bir de eto'o alsak 1+1 yıllık. sırf pektemekden kurtulmak adına ereni sineye çekerim. cenk+eto'o+eren lig için iyi bir forvet hattı olur üstelik de çeşitlilik katar her türlü oyun formatına uyar...

Vayy böyle keskin virajı senden beklemezdim  :D :D

Çevrimdışı tangaz

Vayy böyle keskin virajı senden beklemezdim  :D :D

konu pektemekten kurtulmak olunca kan kusarız kızılcık şerbeti içtik deriz  :biggrinking:

Çevrimdışı sozkul

Çoğunluğu bulgur onun, sıkı gaz yapar. Yağda kızartıyorlar, zararlı bir yiyecek. :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Balotelli gelecekse her türlü Eto'o'yu tercih ederim zaten en azından karakterli,hırslı adam.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balotelli diye tutturanlara akıl sır erdiremiyorum ne diye yazarsınız anlamak mümkün değil
takım karakterli,disiplinli çocuklardan kurulu Sosa hariç  :D
Sosa'yı görmüyormusunuz huzurumuzun içine etti bununla uğraşırken şimdi de Balotelli belasıyla uğraşmayalım is-te-mi-yo-rum arkadaş
Eto'o'yu bende istiyorum fakat gün geçmiyorki önümüze fırsatlar çıksın
şimdi yeni fırsatlar çıktıkça benim gözümde Eto'o 2.plana düştü  :)
benim Beşiktaş'ım da görmek istediğim oyuncu Mandzukiç
bir yoklansın diyorum randevu koparılsın tüm şartlar zorlansın umarım alınır
tam da Şenol hocanın istediği oyuncu tiplemesi.

Çevrimiçi Necmi

konu pektemekten kurtulmak olunca kan kusarız kızılcık şerbeti içtik deriz  :biggrinking:
pektemekle uğraşmak yerine gs üzerinden yürüsek onlara taraftarları istiyormuş gibi
kampanya başlatsak belki bonservis bile alabiliriz 3-5
adamlar adı forvet olsun her şeye razı moddalar şu anda
bulunmaz fırsat bence adamlarda bir tane forvet yok her
türlü işlerine yarar.
Not: kendimi düşünüyorsam namerdim tamamen gsyi düşünüyorum
yokluklarına içim parçalanıyor :D destek olmak lazım

Çevrimdışı OrhanAker

Adriano sağlık kontrolüne filan gitmedimi hiç foto veya haber yok.

Çevrimdışı abdusta

Köfte,nohut yemekten bahsediyoruz
farkındamıydınız az daha AYVA yı yiyorduk!!

İş helikoperin 1 sortiyle Vadofone Arenanın ortasına asker indirmekle kaldı..
ya Cunta girişimi başarılı olsaydı

Vadofone Arena tıpki Pinochet'in tüm darbe karsıtı direnenleri Ülkenin en buyuk stadyumunu tutklama yerine çevirdiği gibi
butun İstanbuldan toplanan siviller burada gözaltinda tutulacakdı.

Maddi zararın yanında,yıllarca hafızalarımızdan gitmeyen Manevi magduriyeti ile bizlere ruhsal çöküntü yaratacaktı..

Farkındamıydınız?

Gomez,Sosa - bizim en buyuk transferimiz Vadofon Arena yanında cılız kalır,esamesi okunmaz!!
Stadımız gecen sene deplasman magduriyetlerimize son verecek ve en buyuk 12ci futbolcumuz olmaya devam edecek!!

Bundan buyuk transfer olurmu?

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Adriano sağlık kontrolüne filan gitmedimi hiç foto veya haber yok.

bende merak ediyorum ?

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

1 saatte 3 sayfa ilerleyince heyecanlandım transfer ya da duyum var diye. falafel de neymiş  :D

rus mutfagı demişken moskovaya gittigimde kız arkadaşım borç çorbası yapmıştı. pancar seven biri olarak baya begenmiştim. başka da bir şeyleri yok. vodka ile hazırladıkları meze sofrası da iyiydi. adamlar rakı sofrası gibi vodka sofrası kuruyor  :D tuzdan agzım burnum yamulmuştu.

Çevrimdışı kyiv

rus mutfağı nasıl dostum. var mı güzel yemekleri?

Yemekten önce kvas hadisesi var. Hoş kvas Ukraynanın mı Rusyanın mı tartışılır ama 10 numara içecek. Kısmetse Ağustos 15 ten sonra şişe şişe indirecem mideye :)

Etiketler: