2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338420 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

c.ronaldo avrupa şampiyonluğu pirimi olan 275bin euroyu kimsesiz çocuklar fonu gibi bir fona bağışlamış. helal olsun  :claps:
Q7 de ayni yere bağışlamış galiba..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Sosanin esinin Dış basina yaptigi aciklama buyuk talihsizlik Ülkenin imaji acisindan..

Kadin resmen İstanbulun göbeğinde oturuyoruz evimizin yanindan tanklar geciyordu ustumuzden Ucaklar ucuyordu demiş.. :s20: :s20:
Sunlari askere gonderecen aslinda, tank ucak falan gormemisler. Ulann yabancisin gidecek yerin var otur aldigin paraya bak iste. Uyuz oldum kadina. Bu kadin milleti adami vezir de eder rezil de
Butun camianin sinirini bozdular, sinerji yapamiyoz.
Israilli oyuncu getirseler aslinda iki gune uyum saglar. Lubnanli da olur. Lubnan demisken yemekleri superdir ha

Çevrimdışı tangaz

Biz yukleyip yandexi tikladik ya 1myon tik, ismail yandan yandan tik tik

az tıklamışız abi ismayllle anca yetti mangırları çok tıklasaydık ronaldoyu getirecekti nani nani nani
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada elimizde 4 kaleci var. İkisi Türkiye altyapısından yetişme. Yabancılardan birisini elden çıkartmamız lazım. Fazlalık var çünkü ikisi birden aynı anda esame listesine yazılamayacak ligde. Boyko' yu kiralık veya satılık göndermeliyiz.

Çevrimdışı mylife1903

az tıklamışız abi ismayllle anca yetti mangırları çok tıklasaydık ronaldoyu getirecekti nani nani nani
Gs nin yandeksi yok mu abi? Az tik tik yapalim mustafa pektemek zu gs olsun yahu forvetleri yok adamin mustafa gibi sampiyon takimin golcusunu kacirmasinlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

:kop: :kop: :kop:

#ÖZEL l Forma reklamı için geçen sezon 3.5 milyon euro alan Galatasaray'a bu sezon gelen en yüksek teklif 800 bin euro.

Beter olun

Fenerbahçe de bulamadı forma reklamı hala. Avrupa Kupaları için Bora Jet'le anlaştılar, oradan da para gelmeyecek, kulübün yurtdışı uçuşlarını karşılayacak sadece.

Tekrar görüyoruz ki Vodafone ile yaptığımız anlaşma zamanlama, süre ve maddi olarak tam isabet olmuş.

Çevrimdışı Ersoy

Balotelli gelecekse her türlü Eto'o'yu tercih ederim zaten en azından karakterli,hırslı adam.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Sunlari askere gonderecen aslinda, tank ucak falan gormemisler. Ulann yabancisin gidecek yerin var otur aldigin paraya bak iste. Uyuz oldum kadina. Bu kadin milleti adami vezir de eder rezil de
Butun camianin sinirini bozdular, sinerji yapamiyoz.
Israilli oyuncu getirseler aslinda iki gune uyum saglar. Lubnanli da olur. Lubnan demisken yemekleri superdir ha

lübnanlıların bir yemeği var yazılışı yanlış olabilir ama felafel mi ne öyle birşey, paris te sokaklarda deli gibi satılıyormuş, pascal söylemişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Beck in Eşi doğum yapmak uzereymis Beck Istanbula Geliyormuş

Bir yavru kartal daha geliyor , Ikiz olsun ikiz :naughty: :naughty: :serefe:

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş başlığında rakipler konuşuluyor. Moderasyon is coming, hissediyorum  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

Gs nin yandeksi yok mu abi? Az tik tik yapalim mustafa pektemek zu gs olsun yahu forvetleri yok adamin mustafa gibi sampiyon takimin golcusunu kacirmasinlar.

aynen öyle tam aradıkları golcü cinconun sistemi kaos futbolu olup bu sistemin adamı pektemek, hem fedakar tekmeye kafa sokar tam aranan kan  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe de bulamadı forma reklamı hala. Avrupa Kupaları için Bora Jet'le anlaştılar, oradan da para gelmeyecek, kulübün yurtdışı uçuşlarını karşılayacak sadece.

Tekrar görüyoruz ki Vodafone ile yaptığımız anlaşma zamanlama, süre ve maddi olarak tam isabet olmuş.
Ben parasinda da degilim isin gercegi. Biraz vodafone lehine kirilma oldu bu anlasmada ama olsun.

Muhim olan besiktas kalibresinde firmalar ile calismaktir.

Kolaturka neydi laaaa ydnin varya nasil kulaklarini cinlatiyorum. Fiyapi falan...
Sponsorun kadar konusursun. SponsoRun kadar buyursun.

Kolaturka

Beşiktaş başlığında rakipler konuşuluyor. Moderasyon is coming, hissediyorum  :biggrinking:
:vur :vur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tecrübeli moderasyoncu nasılda belli oluyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı İhsan

Super kupa maci bileti almis abi onu diyor

Tühh ya bende, bizim stadın cezası mı kalktı acaba diye sevinecektim
Come to Beşiktaş

Tühh ya bende, bizim stadın cezası mı kalktı acaba diye sevinecektim
Abi sizler ilk mac icin Kombinenizo devir yapabiliyormusunuz ?

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli gelecekse her türlü Eto'o'yu tercih ederim zaten en azından karakterli,hırslı adam.

Ikisibirarada yapacaz yahu.

Çevrimdışı İhsan

Gomez Sosa yerlerine ikiside gelsin. Eto forvet arkasıda oynuyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Takimin arkasi tamam ama onler ii ihhh

Simdi soyle yapilabilir eto-balotelli zorlarsin omer ve mustaaa yolcu
Arkalarina da adrian lopezi koyarsin
Osmanlidan musayi genclerden irfancani zorlarsin
Sonra sezon acilir
Ve
 :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hahahah Borajet yurtdısına mykonos ' a gidiyor sadece ne saçma bi anlaşma :)  kime reklam bu yapacak bu firma konforlu ve rahat uçakları olsada güvenilirlik seviyesi en düşüyük havayolu şirketi Borajet dikkatli olun bilet alırken eger borajet ise ansızın uçuşlar iptal olur kalırsınız :)

Beck in Eşi doğum yapmak uzereymis Beck Istanbula Geliyormuş

Bir yavru kartal daha geliyor , Ikiz olsun ikiz :naughty: :naughty: :serefe:
Edit : Beck Istanbula gelmiş

Çevrimdışı tangaz

hahahah Borajet yurtdısına mykonos ' a gidiyor sadece ne saçma bi anlaşma :)  kime reklam bu yapacak bu firma konforlu ve rahat uçakları olsada güvenilirlik seviyesi en düşüyük havayolu şirketi Borajet dikkatli olun bilet alırken eger borajet ise ansızın uçuşlar iptal olur kalırsınız :)

zaten para ödemeyecekmiş borajet, bedava economy class bilet verecekmiş sadece   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu Adriano transferinde bi sıkıntı olacak gibi bi his var içimde BJKTV ye çıkmadı sağlık kontrolü falan geçikti sanki sadece banamı tuhaf geliyor bu durumlar.

Çevrimdışı tangaz

ben konu dışı göremedim hepsi bizimle ilişikli paylaşımlar dikkatli oku istersen mutlaka bir bağ kuracaksın, derine in  :icool:

Etiketler: