2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357343 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

JOSE SOSA: "Artık Türkiye'de kalmak istemiyorum. Gerekirse futbolu bırakır, Arjantin'e dönerim. Kariyerime kendim karar veririm." (NTV Spor)

İnandırıcımı?kime demeç vermiş?
NTV ye sorsanız duyum diyecek..
Sosa parayı seven biri,
futbolu bıraksın bakalım sonucunda ne kadar maddi kayba ugrayacak!!

Fifa teror bahanesine göre karar veremez,Daha dün Münih de Gomezin Düğününden 2 saat sonra 5km ötede Terör saldırısı oldu

saygılar

saygılar

Çevrimdışı mehmetkorfez

Tam dayaklık bu adam.5 yaşında çocuk gibi davranıyor.Beğenmediği Türkiye'de değil Arjantinde aynı hareketleri yapsa adamı öldürürler be

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çok baktım ama bulamadım. FFP anlaşmamızda hiç satış yapmasak bile 6 milyon euro kullanma hakkımız gibi bir madde var mı ? Kimi var diyor kimi yok.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

Çok baktım ama bulamadım. FFP anlaşmamızda hiç satış yapmasak bile 6 milyon euro kullanma hakkımız gibi bir madde var mı ? Kimi var diyor kimi yok.
yok öyle bir madde başkan açıkladı bonservisli oyuncu satmadan alamayız
dedi açık kapısı var avrupada oynatmamak şartıyla alabilirsin ama avrupada oynatamayacağım oyuncuyu
neden alayım dedi.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

dedi açık kapısı var avrupada oynatmamak şartıyla alabilirsin ama avrupada oynatamayacağım oyuncuyu
neden alayım dedi.

Sosayıda satmazsak biz nasıl oyuncu alacaz.Gelirse Gomezden 3-5 gelecek.  Şu sıralar vücudumun %90nı karamsarlık.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyon kadrodan gitmesini istemediğin 3 adam say deseler Gomez-Sosa-Atiba derdim. Gomez gitti Sosa gidiyor. Atibada gitmek istedi. Bir şampiyon olduk ülkeyi bi uzaylılar basmadı.

Yakında o da olur. UFO'lardan biri ana gemi zannedip stada inebilir :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kolo Toure ZU Celtic

Ulan alsaydik ya sunu baya bi is görürdü..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

JOSE SOSA: "Artık Türkiye'de kalmak istemiyorum. Gerekirse futbolu bırakır, Arjantin'e dönerim. Kariyerime kendim karar veririm." (NTV Spor)

Gerçekten dediyse, ilk uçakla gitsin. Futbolu da bıraksın.

Mialn'dan gelecek 3-4 milyondan oluruz belki, ama en azından Sosa'ya 2 yıl vereceğimiz toplam 3 milyon euro'yu vermeyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerçekten dediyse, ilk uçakla gitsin. Futbolu da bıraksın.

Mialn'dan gelecek 3-4 milyondan oluruz belki, ama en azından Sosa'ya 2 yıl vereceğimiz toplam 3 milyon euro'yu vermeyiz.

Bu arada şu karaktersiz adam için bile yönetimi suçlayanlar vardı.

Daha önce de demiştim, bu tip olaylar bazı kişilerin gerçek niyetini ortaya çıkarmak için faydalı oluyor en azından.

Çevrimdışı mylife1903

neden alayım dedi.
Abi oyle birsey yaparsak uefa cart diye iki sezon daha uzatir, bitiniz kanlandi stad acilinca, artislik yapmayin, der. Ama gidip konusulabilir mesela iyi anlatilirsa, boyle pavitpoyntle falan sunum yapilirsa zaten son sene belki biraz yardimci olurlar.

Çevrimiçi Necmi

Abi oyle birsey yaparsak uefa cart diye iki sezon daha uzatir, bitiniz kanlandi stad acilinca, artislik yapmayin, der. Ama gidip konusulabilir mesela iyi anlatilirsa, boyle pavitpoyntle falan sunum yapilirsa zaten son sene belki biraz yardimci olurlar.
yoo önemli olan senin artı eksi dengen onu koruyabilirsen sıkıntı olmaz
uefa kendi listesine bakıyor. TR de oynatacağın oyuncuya karışmaz ama almak anlamsız olur.
dengeler daha önemli

Çevrimdışı Efe

Sosayi hep savundum 2 yildir ama bu yaptigi hiç hos degil ve tüm sempatikligini kaybetti bende biran önce satisi gerceklesmeli önümüze bakalim bu senenin kazanci tolgay olacak atibanin yaninda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Berat

Haberlere bir bakayım dedim , Sosa yine kendine yakışanı yapmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosayi hep savundum 2 yildir ama bu yaptigi hiç hos degil ve tüm sempatikligini kaybetti bende biran önce satisi gerceklesmeli önümüze bakalim bu senenin kazanci tolgay olacak atibanin yaninda
Sosa sabır limitimizi aştı. Bundan sonra kalsa bile eskisi gibi oynayamaz. Zaten büyük ihtimalle satacağız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Efe

Sosa sabır limitimizi aştı. Bundan sonra kalsa bile eskisi gibi oynayamaz. Zaten büyük ihtimalle satacağız.
yok bugun itibariyle gitti o bakalim kime gidecek baskan inat edip satmayadabilir ama bize yarari olmaz o yuzden 3 e 5 e bakmadan kim verirse en yuksek teklifi satacak ay sonuna kadar netlesir buyuk ihtimal milana gider
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok bugun itibariyle gitti o bakalim kime gidecek baskan inat edip satmayadabilir ama bize yarari olmaz o yuzden 3 e 5 e bakmadan kim verirse en yuksek teklifi satacak ay sonuna kadar netlesir buyuk ihtimal milana gider
Bazı yerlerde satıldı imzaya kaldı diye gördüm. Önemli olan artık Sosa nın satılması değil onun yerine kimin geleceği...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Yok öyle yağma sosa bey..futbolu bırakırım filan sözleşme ne olacak..çocuk mu var karşın da.
Arjantinlilere bulaşmayalım bir daha bence bir garip adamlar. :D

Çevrimdışı abdusta

Bir analiz!

Alıntı
Milan'dan Sosa için müthiş teklif
İtalya'nın tanınmış spor gazetecilerinden Michele Criscitiello'nun özel haberine göre Milan kulübü Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'yı transfer etmek için harekete geçti.

DHA07 Temmuz 2016 - 20:06:00
Milan'dan Sosa için müthiş teklif

CROPY
-
A
+

Sportitalia'nın haberine göre orta sahaya oyun kurucu mevkine transfer yapmak isteyen İtalyan devi Milan'ın geçen sezon Beşiktaş ile müthiş bir sezon geçiren ve kariyer rekorlarını kıran Jose Sosa'yı transferi için resmen harekete geçti.

8 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKILABİLİR
İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani tarafından yürütülen transfer çalışmasında Milan kulübü Beşiktaş'a 7-8 milyon Euro civarı bir teklif yapacağı da belirtildi. İtalyan basını tarafından Mario Gomez'i tekrar dirilten adam olarak gösterilen Sosa için Galliani'nin tüm şartları zorlyacağı da iddia edildi. Öte yandan italyanlar Milan'ın Jose Sosa dışında Alman forvet Mario Gomez'e de talip olacağını yazdılar.

"İtalya'nın tanınmış spor gazetecilerinden Michele Criscitiello'nun özel haberine göre Milan kulübü Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'yı transfer etmek için harekete geçti."
Michele Criscitiello İtalyan spor gazetelerinin aynı tarihli haberine göre "Beşiktasın transfer için yuksek ücret istediği ve bu işin olurunun imkansız oldugunu"..

"İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani tarafından yürütülen transfer çalışmasında Milan kulübü Beşiktaş'a 7-8 milyon Euro civarı bir teklif yapacağı da belirtildi"
Kaynak olarak SportItalia yı gösteren bu 2 güzide medyamızın yazdıgının aksine Sportitalia hiçbir rakamdan bahsetmiyor sadece Milanın Sosa ya ilgisini yazıyor

"Öte yandan italyanlar Milan'ın Jose Sosa dışında Alman forvet Mario Gomez'e de talip olacağını yazdılar"
Mario Gomez uydurmasıda yazılarak Cadı kazanı karıştırılmaya çalışılıyor

Bu 2 guzide medyamız Hurriyet ve NTV
 kim kime hizmet ediyor ben anlıyorum

ya siz?

Saygılar

Çevrimdışı onder23

Bir analiz!

"İtalya'nın tanınmış spor gazetecilerinden Michele Criscitiello'nun özel haberine göre Milan kulübü Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'yı transfer etmek için harekete geçti."
Michele Criscitiello İtalyan spor gazetelerinin aynı tarihli haberine göre "Beşiktasın transfer için yuksek ücret istediği ve bu işin olurunun imkansız oldugunu"..

"İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani tarafından yürütülen transfer çalışmasında Milan kulübü Beşiktaş'a 7-8 milyon Euro civarı bir teklif yapacağı da belirtildi"
Kaynak olarak SportItalia yı gösteren bu 2 güzide medyamızın yazdıgının aksine Sportitalia hiçbir rakamdan bahsetmiyor sadece Milanın Sosa ya ilgisini yazıyor

"Öte yandan italyanlar Milan'ın Jose Sosa dışında Alman forvet Mario Gomez'e de talip olacağını yazdılar"
Mario Gomez uydurmasıda yazılarak Cadı kazanı karıştırılmaya çalışılıyor

Bu 2 guzide medyamız Hurriyet ve NTV
 kim kime hizmet ediyor ben anlıyorum

ya siz?

Saygılar
Kime edicek abi Hürriyet fenerin arka  bahçesi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Para + Kucka icin anlasildi, Kucka Avusturya kampina katilacak diye haberler var.

Iyi kazik atmis oluruz. Kucka tam aradigimiz topcu.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Sosa abarttiginiz kadar iyi futbolcu degil zaten :D Geldiginden beri belirli haftalar birde gectigimiz sezonun Osmanli, Kayseri ile baslayan ikinci yarisi haric hic yeterli bir grafik cizmedi. Galatasaray macinda kacirdiklari ondan beklenilen bir oyuncuya yakismayacak pozisyonlardi.

Bence kaybeden biz olmayiz, 31 yasinda oyuncudan iyi para kazanacagiz. Kaybeden Milan olacak, senelerce dususte olmalarinin sebebi bu transferle bir kez daha belli oluyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Sosanın yaptığı çok yanlış hem sözleşmen var hem yıldırmaya çalışıyosun o zaman çinden katardan istediğimiz teklifi alalım satalım seni ne halin varsa gör ama yok illede milan diyosan kesenin ağzını açacaklar başka yolu yok.

gomezden sonra sosa yıda kaybettik hem asist hem skor üreten bölgemizde ciddi eksiklik oldu hadi forvette cenk falan var bi oyuncu daha alır gol sıkıntısı çekmezsin ama asit anlamında sosayı aratmayacak bi oyuncu bulmamız lazım ziyech alınabilse atiba arkada tek önlerinde ziyech ozi birlikte 8-10 numara oynasalar faydalı olurlar gibi. Alacağımız oyuncu sorumluluk alan oyundan kopmayan biri olursa senelerdir sosa dan alamadığımız derbi katkısınıda alır gomezi bu anlamda aramayız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Sosa abarttiginiz kadar iyi futbolcu degil zaten :D Geldiginden beri belirli haftalar birde gectigimiz sezonun Osmanli, Kayseri ile baslayan ikinci yarisi haric hic yeterli bir grafik cizmedi. Galatasaray macinda kacirdiklari ondan beklenilen bir oyuncuya yakismayacak pozisyonlardi.

Bence kaybeden biz olmayiz, 31 yasinda oyuncudan iyi para kazanacagiz. Kaybeden Milan olacak, senelerce dususte olmalarinin sebebi bu transferle bir kez daha belli oluyor.
Bende senin gibi düşünüyorum inşallah gerçekleşir

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar bizle fb gs nin sponsorluk gelirlerini karşılaştırmak istıyorum nereden bulabilirim

Çevrimiçi Mehmet57

Sen gel sen, senelerdir bu takimda gormek istiyorum. Tarafarin favorisi olabilecek oyuncu.

Etiketler: