2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363627 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

sezon ortasında da yazdım sosayı severdim ama asla derbilerin topçusu olamadı. yerine ozzie geçerese şayet maalesef o da derbilerin topçusu olamadı halen. birini alacaksak bu boşluğu doldurabilecek adam alalım yoksa almayalım.
yerine mutlaka oyuncu alacağız almamak diye bir şey yok
yoksa ligde bu senede şampiyonluk beklediğime dair inancım sarsılır
yerine alacağımız oyuncu da ya Sosa değerinde ya da ondan biraz daha iyi konusunda yönetime güvenim tamdır
eğer bunu da atlatırsak bu seneki şampiyonluğa geçen senekinden rahat ulaşacağız
yeterki bu konuda aceleci davranmasın yönetim araştırmaya devam etsin.

Çevrimdışı TURKahvesi

Adriano terör yüzünden gelmek istemiyormuş.
gelmezse gelmesin çok da tın
Eto'o,Huntealer ve Remy bu üçünden biri gelsin yeterlidir.

Çevrimdışı tangaz

Derbilerde agirlik koyacak genc futbolcu alamayiz cok pahali kasar futbolculara yonelmemiz lazim

samsun ladik kökenli jr.şifo doğmadı mı daha  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Kucka geçen senede adı geçmişti herkes burun kıvırmıştı, şimdi herkesin istediği futbolcu olmuş çok ilginç insanlarız :) sosa olayını çok iyi yönetmeliyiz yoksa zor duruma düşeriz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

kucka gelirse sanırım sosa nın yerinde tolgay-ozi ikilisi değişmeli oynayacak
atiba kucka ikilisi de geride aya diri olacaktır
atiba-kucka-ozi-tolgay-necip
bu lig için fazlasıyla iyi bir orta saha olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı RevivaL

Anlaşma yok Sosa a2'ye doğru yola çıktı. Kulüp açıklama yaptı

Çevrimdışı cursedofdragon

hani ?

Edit : Gördüm.A2'de çalışcak.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 12:46:33 cursedofdragon ]

Çevrimdışı KAP

Kucka kiralık gelecek diyen var, kiralık kesmez bizi.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tangaz

ben adrianoyu istemiyordum zaten birtek 13/14 sezonu temiz iş çıkarmış onun dışında %30 gol adeti/maç sayısı oranlarında takılmış gönülsüz şey sakat çocuk atasözünü unutmayalım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

5.5 da olur. Forvet kiralarız 5.5 da stopere kalır kallavi bi stoper alırız.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Faydacı yaklasmamiz lazım
30 yaş üstündeki adama 5 ve üstü teklif geldiyse satmalilar

Su an sosaya ofkeliyiz haklı olarak. KiZiyoruz, sürunsun diyoruz ama elden çok da bedava olmadıkça çıkarıp önümüze bakmalıyız

6 ay sonra ulan keşke adamı satsaydik diyeceğimizden eminim 

Çevrimdışı brkntcnr

Burada 1-2 hafta önce Sosa-Milan haberleri çıktığında Kucka yla takaslayalım Kucka-Atiba-Ozzy üçlüsü daha iyi olur hatta demiştim. Fanatik' e göre üstüne 5.5 da veriyorlar. Harika anlaşma olur. Santraforu da kiralarsak taş gibi stoper alırız 5.5 milyona. Umarım gerçekleşir.

Çevrimdışı TURKahvesi

siz değerli Beşiktaş'lılardan bir ricam olacak (özellikle İstanbul-Ümraniye'de) oturan arkadaşlarımız yakın bir gelecekte toplanın grup halinde tesislere gidin Sosa'yı görür görmez bir yuh çekin (pankart ile de ingilizce adam ol diye bir şeyler yazıp) tepkimizi dile getirin tepkisiz kalmayalım bu konuda bizler üzerimize düşen görevi yapalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa satılmasa kadro dışı bırakılamazdı. Bence son detaylar konuşuluyor Milan'la.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Gerci haberi yapan da Orhan Yıldırım. Hayatımda bir tane doğtu haberine denk gelmedim. Fazla umutlanmamak lazım o yüzden.

Çevrimdışı kartalBaz

Burada 1-2 hafta önce Sosa-Milan haberleri çıktığında Kucka yla takaslayalım Kucka-Atiba-Ozzy üçlüsü daha iyi olur hatta demiştim. Fanatik' e göre üstüne 5.5 da veriyorlar. Harika anlaşma olur. Santraforu da kiralarsak taş gibi stoper alırız 5.5 milyona. Umarım gerçekleşir.

Boyle birsey dahi olsa oguzhandan baska 10 numara oynayacak adam yok takimda. Biraz aras oynayabilir ama oda yetersiz olabilir. O yuzden genc ve 10 numara oynayacak biri daha alinmali oguzhanin yedegi olacak.

Çevrimdışı onder23

Futbolcu alırken karakterin ne kadar önemli olduğunu birkez daha gördük.
Yeteneği çok fazla olmasa da bize karakterli futbolcu lazım karakter lazım bize atiba, beck gibi
Sosa'ya da söylenecek laf yok. İstediğimiz parayı getirsin nereye giderse gitsin.

Çevrimdışı tangaz

Futbolcu alırken karakterin ne kadar önemli olduğunu birkez daha gördük.
Yeteneği çok fazla olmasa da bize karakterli futbolcu lazım karakter lazım bize atiba, beck gibi
Sosa'ya da söylenecek laf yok. İstediğimiz parayı getirsin nereye giderse gitsin.

sosanın neden top 5 ligde oynayamadığının resmidir...

Çevrimdışı brkntcnr

Boyle birsey dahi olsa oguzhandan baska 10 numara oynayacak adam yok takimda. Biraz aras oynayabilir ama oda yetersiz olabilir. O yuzden genc ve 10 numara oynayacak biri daha alinmali oguzhanin yedegi olacak.

Zaten Kucka gelirse Ozzy' i öne atabiliriz veya Atiba arkada Kucka ve Ozzy 8 gibi oynatabiliriz. İkisi de topla dikine ilerleyebilen oyuncular. Benim şahsi fikrim Ozzy i 10 yapmak yerine Kucka-Ozzy den çifte sekiz yapıp arkalarında da Atibayı bırakmaktan yana. Zaten bu sezon beklerimiz de oldukça hücuma katılacak gibi. İleriye çıkan bekleri ikisi de araya top atarak pozisyona sokabilir. Aynı şekil direkt forveti de tek pasla pozisyona sokabilirler. Kuckanın zayıf yanı şutları pek iyi değil. Ama fiziken çok iyi italya gibi temaslı sert bir ligde çok kolay adam eksiltiyor.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bizim duruşumuz çok iyi olması gereken gibi ama Sosa'dan gelecek 3e 5e 'de ihtiyacımız var birde boşu boşuna maaş vericez. Bence alacaklarını bıraksın 6'ya tamamlasın bonservisini verelim

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bas dostu alma şansimiz yokmu? cok begendigim bir topcu. tam bizlik, wolfsburg'dada sorunlari var gibi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Sosaya acaip uyuz oldum ha her tarafim kasiniyor sinirden ne kil adammissin sen sosa.
Dogum sancisi cekti bu camia be, yuh olsun
Ulan ne bahtsiz camiayiz simdi bir stoper alip, genclere yonelmek vardi ne ismailin gittigine sevinebildik ne gomezin kaldigina ne de en problemsiz camia oldugumuza.
Hevesimiz kursagimizda kaldi resmen

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oğuzhan kesinlikle 10 numara pozisyonunda oynamamalı. Geriden gelerek rakip defansın düzenini bozuyor ve daha boş alanlar bulabiliyor.

Orada oynarsa kaybolur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluk maçında 3-0'dan sonra 50 metre depar atan oyuncunun yaptıklarına bak! Sosa'nın yaptığı şey bir nevi yıldırma politikası lakin biçilen fiyat yada makul bir teklif gelmez ise kontratının sonuna kadar takımda kalır. Diyalog ile olmuyorsa yaptırım ile...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluk maçında 3-0'dan sonra 50 metre depar atan oyuncunun yaptıklarına bak! Sosa'nın yaptığı şey bir nevi yıldırma politikası lakin biçilen fiyat yada makul bir teklif gelmez ise kontratının sonuna kadar takımda kalır. Diyalog ile olmuyorsa yaptırım ile...

Nerden nereye.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: