2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372426 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ben artık sakatlık konusunda ağzımı açmayacam, Adriano konusunda da içime kurt düştü.
Ya bu mekan ugursuz zaten hic gitmeyecektik oraya. Kim yazmisti bizim forumdan baya uzun bir listeydi burada sakatlanan futbolcular, artik havasindan mi suyundan mi bilmem gitmeyelim suraya, bana titreme geliyor

Çevrimiçi Necmi

Ben son 2 gündür Mathieu'ya konsantre oldum :D
bence fazla konsantre olma :bandit:

Çevrimdışı ozankarakoc

%40 değil %50.

Benim okuduklarım şunlardı:

"Geçen sezon Mario Gomez'i kiralarken Fiorentina ile özel bir anlaşma imzalayan siyah beyazlı kulüp, bonservis bedelinden %40 pay alacak."
- LigTV ( http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktastan-ayrilan-mario-gomez-atletico-madride-yakin )

"Fiorentina dışında bir kulübe gitse bile, (ki öyle olacak) Beşiktaş bu transferden de yüzde 40 pay alacak."
- Hürriyet ( http://www.hurriyet.com.tr/iste-mario-gomezin-ayrilma-sebebi-40100342 )

Şimdi %50 diye arayınca bir de şu çıktı:

"... Bundan sonra İtalyanlar, Mario Gomez’i başka bir kulübe satması durumunda Beşiktaş, sözleşme gereği bonservis bedeli üzerinden yüzde 50 oranında para kazanacak. Alman oyuncu, Beşiktaş’ta kalıp satılması durumunda ise yüzde 40’ını Fiorentina’ya ödeyecekti."
- Fanatik ( http://www.fanatik.com.tr/2016/05/03/mario-gomez-depremi-1231100 )

Umarım %50'dir.

7-8 milyon verildiyse, 3,5-4 milyon kan yapar şu an.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

bence fazla konsantre olma :bandit:
Zor transfer o bence bu sene olmaz barca bu sene de faydalanir o cocuktan seneye 33 yasinda suyun akisina birakir. Ha olursa stoper icin iyi bek oynayabiliyor tosici satabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Benim okuduklarım şunlardı:

"Geçen sezon Mario Gomez'i kiralarken Fiorentina ile özel bir anlaşma imzalayan siyah beyazlı kulüp, bonservis bedelinden %40 pay alacak."
- LigTV ( http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktastan-ayrilan-mario-gomez-atletico-madride-yakin )

"Fiorentina dışında bir kulübe gitse bile, (ki öyle olacak) Beşiktaş bu transferden de yüzde 40 pay alacak."
- Hürriyet ( http://www.hurriyet.com.tr/iste-mario-gomezin-ayrilma-sebebi-40100342 )

Şimdi %50 diye arayınca bir de şu çıktı:

"... Bundan sonra İtalyanlar, Mario Gomez’i başka bir kulübe satması durumunda Beşiktaş, sözleşme gereği bonservis bedeli üzerinden yüzde 50 oranında para kazanacak. Alman oyuncu, Beşiktaş’ta kalıp satılması durumunda ise yüzde 40’ını Fiorentina’ya ödeyecekti."
- Fanatik ( http://www.fanatik.com.tr/2016/05/03/mario-gomez-depremi-1231100 )

Umarım %50'dir.

7-8 milyon verildiyse, 3,5-4 milyon kan yapar şu an.
biz satsaydık % 40 fio ya ödeyecektik onlar satınca bize % 50 ödeme yapacaklar.

Çevrimdışı BlackEagle26

Erdal Torunoğulları şu videoda galiba dk. 10 civarı açıklıyor Biz satarsak Fio %40 Onlar satarsa biz%50 alıyoruz

Çevrimiçi Necmi

yanlız aras takıma alıştığında bir kaç tane töre eder gibime geliyor.
her şeyi töreden daha iyi gibi görünüyor. forvet arkasıda oynayabilir.
iyi gol ve asist katkısı olur birde şımarmaz mütevazi bir oyuncu.
en azından memleket hasreti çekmez :D

Çevrimdışı mylife1903

biz satsaydık % 40 fio ya ödeyecektik onlar satınca bize % 50 ödeme yapacaklar.
Adami iyi somurmusuz yahu
Biz satarsak soyle
Sahibi satarsa boyle
Kole muamelesi gormus gomez

Bir yanim insallah 12-13milyon euroya satilir da 6 civari aliriz, diyor
Diger yanim bedava gitsin, cocukmcokmbuyuk katki yapti ustune para almaz biraz fazla olur, diyor
Mantikli dusununce birisi gider en cok 4-5 milyon euro verir, diyorum
Gomez tarafindan olaya bakinca kulup bulamiyorum, su 11milyonu bi banka hesabima alayim hele ayni eski takim arkadasim mustafa pektemek gibi, sene sonu bonservisi de cebime koyunca ver elini ameriga, diyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

herkese iyi geceler inşallah yarın adriano'yu bildiririz KAP'a :)

Çevrimdışı mylife1903

yanlız aras takıma alıştığında bir kaç tane töre eder gibime geliyor.
her şeyi töreden daha iyi gibi görünüyor. forvet arkasıda oynayabilir.
iyi gol ve asist katkısı olur birde şımarmaz mütevazi bir oyuncu.
en azından memleket hasreti çekmez :D
Tore daha kisa adimli bir oyuncuydu aras biraz daha fuleli azicik farkli oyuncular, mesela ben torenin en cok savunma oyuncusunu tasimasini seviyordum, cok gucluydu tore. Gotunu baldirini acayip koyuyordu ve korkmuyordu, sonra gucsuz ve umursamaz oynamaya basladi. Aras ise daha cok kaleye yonelecekmbir oyuncu o da cok yetenekli, rusyada golleri siralayinca hemen transfer yapmistimsonra sakatlandi galiba bir anda kayboldu.
Ben bu tunay toruna bir sans istiyorum aslinda o cocuk parlayamadi kasimpasada. Senol gunesle bir tanissa bir elini opse faydali olur hepimiz icin

Çevrimdışı ozankarakoc

Erdal Torunoğulları şu videoda galiba dk. 10 civarı açıklıyor Biz satarsak Fio %40 Onlar satarsa biz%50 alıyoruz

Nefis! Teşekkürler.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adrianoyu beğenmeyenler var ilginç gönül-beck, adriano-tosic beni en çok tatmin eden bölge olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tayfun_bjk

arkadaslar umarım yanılıyorumdur ama bence dortmund'a da kiralık olarak gitti gomez satıs opsiyonu seneye olmak üzere. eger oyleyse seneye satısı oldugunda alabiliyormuyuz acaba satıs bedeli uzerinden %50

Çevrimdışı murat baltacı

Haberler doğruysa adriano bitmiş matheu bitmek üzere bu ikili süper olur hem defans sıkıntımızı giderecek kalitede hemde oyun yapımıza en uygun takımdan geliyolar. Bu hamlelerden sonra negatif ortam dağılır forvet elbet buluruz zaten cenk var elimizde ismi geçen bony,remy,falcao falan fazlasıyla iş yapar hiçbiri olmasada eto var elimizin altında ligi biliyo rakipleri biliyo en önemliside bizi biliyo kendini paralar yine katkı verir bize antalyada bile yırtınıyo adam bizim taraftarın önünde sakat sakat oynar yine golünü atar öyle değişik bi adam.

Benim asıl istediğim orta sahaya bastian hamlesi oda kiralık çözülebilir sadece yıllık maaşı biraz yüksek vermemiz gerekir oda çok sorun olmaz zaten şampiyonlar ligi gelirimiz var bi sezonluk maaşlarda esneme yapılır şöyle düşünüyorum bastian kiralık gelse bi sene oynasa etoyla birlikte çok değişik işler yaparlar. bastian orta sahada her türlü sistemi oynatır rakibe göre bastian-atiba-ozi rakibe göre bastian-tolgay-ozi oynarız.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Kadro biraz yaşlı oldu ama hem kalite hem tecrübeli oldu seneye ffp sorunumuz bitiyo şampiyon olup şampiyonlar ligi gelirimizle üç dört tane genç oyuncu alır kadroya monte eder iki üç sene daha ligi sirkülase ederiz.           

fabri
gg   omeruo  matheu  adriano

bastian  atiba

aras       ozi      quaresma

eto

Bide bu kadroya daha kaliteli bi kaleci yakışırdı ama nasip olmuyo bi türlü oda nazar boncuğu olsun artık :)
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 02:40:22 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mehmetkorfez

Wolsburgun teklifi 10'du
Dortmund 15 vermiştir.

Cebimize iyi para girecek.İstediğimiz isimlerin hepsi bitebilir.İnşallah beklentilerimizi karşılar yapılacak transferler

Çevrimdışı bjk4ever

Ben hem Mathieu hem Schweinsteiger'a sicak bakmiyorum.
Mathieu'yu oldum olasi hic begenmedim zaten. Tipinden, futbol tarzindan hic kendisine isinamadigim biri (Tolga Zengin de aynen oyle).
Schweinsteiger son 2 seneyi full sakatliklarla gecirdi ve inanilmaz maliyetli bir oyuncu, bence o riski alacak durumda degiliz.
Forvet arkasina daha dusuk profilli, ama istikrarli ve formda bir oyuncu daha dogru olur. Ki Schweinsteiger forvet arkasi da degil tam olarak, daha cok
cift yonlu oynayan orta saha oyuncusu. Oraya orta saha oyuncusu alip 4-3-3'e yaklasirsak kendi sistemimiz ve hucum futbolundan odun vermis oluruz ve gecen sene cok basarili olan forvet-orta saha baglantisi geriye gider.
Milan Honda'yi gondermeyi dusunuyor mu bilmiyorum, ama parayi dusurup Honda'yi da teklif ederlerse mukemmel olur.

Çevrimdışı KAP

Eto'o Antalya'dan 3M Euro alıyormuş bize gelmeye gönüllü ve CL'de oynama şansı da olacağı için 1.7 M pektemek tarifesini işletebiliriz.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eto'o Antalya'dan 3M Euro alıyormuş bize gelmeye gönüllü ve CL'de oynama şansı da olacağı için 1.7 M pektemek tarifesini işletebiliriz.
Eto'o 3 milyon € degil 3 milyon $ alıyor

Biz 2.2 milyon € veririz ayni paraya gelir asagi yukari :eyes
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

dortmund önüne gelene 30 30 saçıyor Alman milli takımının santraforu gol kralı adama 20 kağat versinler, terbiyesizlik yapmasınlar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kartal39

Zaman daralıyor. Özellikle forvet transferinin bir ana önce tamamlanması lazım. Takıma uyumu kondisyon yüklemesi falan geç kalacağız gibi görünüyor.

Çevrimdışı tangaz

fenerlinin teki yazmış "adamlar sol beke ismailden sonra adrianoyu alıyor biz canerden sonra ismaili"  :kop: :sevinc
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

dortmund önüne gelene 30 30 saçıyor Alman milli takımının santraforu gol kralı adama 20 kağat versinler, terbiyesizlik yapmasınlar  :bandit:
Abi sorma herkesin cimriligi bize tutuyor. Imajimiz kotu, toreyi bile satamadik. Simdi oguzhana 20 falan diyoruz ya 10 falan vermezler herhalde. Bize satarken iyi para istiyorlar, alirken iiih ih.
Sosayi milandan biz istesek herifler vodafon arenanin tapusuna serh koydururlar.

Çevrimdışı tangaz

Abi sorma herkesin cimriligi bize tutuyor. Imajimiz kotu, toreyi bile satamadik. Simdi oguzhana 20 falan diyoruz ya 10 falan vermezler herhalde. Bize satarken iyi para istiyorlar, alirken iiih ih.
Sosayi milandan biz istesek herifler vodafon arenanin tapusuna serh koydururlar.

aynen öyle imaj bozuk değil imaj yok vasat bir ortadoğu ligi muamelesi yapıyorlar...

Etiketler: