2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372134 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Yasakli1903te tolgayda radius non deplase diye bir kirik bulmuslar, ne ola bu, turkcesini yazsin hele biri. Yuzeysel kirik gibi bisi mi, tedavisi nedir. Bu cocugun eli niye habire kiriliyor? Ergen futbolcu olsa neyse, sporcu adama once dusmeyi ogretecen, cat diye elinin ustune dustu cocuk.
Ergenken el kırılınca harbiden büyük sıkıntı  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Ben artık sakatlık konusunda ağzımı açmayacam, Adriano konusunda da içime kurt düştü.

Çevrimdışı onurturan

#BİLGİ // Tolgay'ın sol el bileğinde kırık tespit edildi. Antrenmanlara bir hafta sonra özel alçıyla devam edecek. :by2: :by2:
Tolgay Liverpoola çaktığında da elinde bi sıkıntı vardı ne olmuştu hatırlayan var mı yine kırık falan mıydı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolgay Liverpoola çaktığında da elinde bi sıkıntı vardı ne olmuştu hatırlayan var mı yine kırık falan mıydı ?
Evet kirik vardi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Renkliden degil abi negatif elestiri, yonetime elestiri olarak diyorum
Yonetime en saglam elestiri yapan @Serhat Akkaya dir forumda, cok saglam elestirir. @onur Küçük var saglam yazar, @onurturan var.
@Armağan Bozkurt cocuk iyi linc yedi ben bos adam oldugum icin eski transfer basliklarini da okuyorum ozamanlar forumda olmadigimdan, negatif dusunce adam
Mesela ismail konusunda ben, ha ben moderasyon da yedim hatta @cursedofdragon benden renkli kokusu da almisti forumda tazeyken.
Oluyor, elestiri olacak, karsi gorus olacak ama bu yeni arkadaslar da biraz fazla alingan.

Ama bir danesi yeni de degil ara ara yazip el seeeylen gerdege giriyor, beni benden aliyor
o kelimeye bende takıldım ama sanırım farkında olmadan yazıyor.
bilmiyor herhalde o kelimeyi sadece fenerliler kullanır. Renkli değil hiç bir renkli Beşiktaşla
ilgili yazarken o kadar detaya giremez bilmezki zaten bizim kültürümüzü anlayabilseler benzerini
kendileri yaparlar o nedenle bizim ortama girdiklerinde çiçek gibi açıyorlar. Ama bu forum
renklilere kapalı değil edepli bir şekilde yazdıktan sonra tahrik edici nick avatar kullanmadıktan
sonra elbette fikirlerini söylerler sadece onlara Beşiktaşlılara gösterdiğimiz kadar müsamaha göstermeyiz.

Çevrimiçi Necmi

alçıdaydı :D

Çevrimiçi Necmi

Vallahi helal olsun ben ilkini de bakmışssındır diye düşündüm necmi abi nerdeyse ben bile yetişemiyodum harry e bravo sana  :claps:
Bu arada çocuklarınıza muhakkak okutun abilerim müthiş bir hayal gücü geliştirici ve süper bir anlatım.. 
aslında bu gençleri tanımakla alakalı çocuklar kalkıpta suç ve cezadan
yazacak değiller ya :evillol:
gençlerin ufku dar ya harry potter yada yüzüklerin efendisi biraz daha yaşça küçükseler pokemon
yani çok derinleri kurcalamaya gerek kalmıyor :evillol:
sadece onların müzik işlerini anlamıyorum anlamakta istemiyorum o ses kirliliğini
müzik diye nasıl dinliyorlar çözemedim :D

Çevrimiçi murat

gençlerin ufku dar ya harry potter yada yüzüklerin efendisi biraz daha yaşça küçükseler pokemon
sadece onların müzik işlerini anlamıyorum anlamakta istemiyorum o ses kirliliğini
yalnız pokemonda bildiğimiz pokemondan çıkmış. :D

Çevrimiçi Necmi

Vallahi helal olsun ben ilkini de bakmışssındır diye düşündüm necmi abi nerdeyse ben bile yetişemiyodum harry e bravo sana  :claps:
Bu arada çocuklarınıza muhakkak okutun abilerim müthiş bir hayal gücü geliştirici ve süper bir anlatım.. 
harry potter yazarından dolayı ilgimi çekiyor
Joanne Kathleen Rowling ismi kopyaladım :D
 bu kitabı yazarken o kadar fakirmişki evde elektrik yok ısınma yok
cafe ye gider bir kahve söyler bütün gün oturur o kahveyle ve kitabı yazarmış.
bunu duymuştum bir röportajda sonra saygı duydum ilk filmleri izledim ama hiç bana
göre değil genede izledim kitabı okumaya cesaret edemedim :D

Çevrimdışı mehmetkorfez

Bony/G.Gomez/Adriano/Mathieu
Bizi geçen seneden de iddialı hale getirir

Çevrimdışı tuncaboylu

harry potter yazarından dolayı ilgimi çekiyor
Joanne Kathleen Rowling ismi kopyaladım :D
 bu kitabı yazarken o kadar fakirmişki evde elektrik yok ısınma yok
cafe ye gider bir kahve söyler bütün gün oturur o kahveyle ve kitabı yazarmış.
bunu duymuştum bir röportajda sonra saygı duydum ilk filmleri izledim ama hiç bana
göre değil genede izledim kitabı okumaya cesaret edemedim :D

Kitapları filmine 5 basar abi, mutlaka oku.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bony/G.Gomez/Adriano/Mathieu
Bizi geçen seneden de iddialı hale getirir

Kiralık geleceklermiş, gelmesinler. Hem zaten neyse ki hiç birinin karısı gelmek istemez Türkiye'ye.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kiralık geleceklermiş, gelmesinler. Hem zaten neyse ki hiç birinin karısı gelmek istemez Türkiye'ye.

:D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Adriano aslında Kolarovdan bile daha özellikli bir bek. Yaşı dezavantaj ancak Kolarov'la arasında ciddi bir maliyet farkı da olacağı görünüyor. Sözü edilen bonservis ve yıllık ücrette oldukça ideal gözüküyor. Bizim seviyemiz için çok ideal bir hamle olacak.

Stoper ve sol bek transferlerinin artık halledilmesi gerekiyor. Keza orta alan ve santrafor bölgesi için hala işimiz olduğu açık. Sosa'dan iyice umudu kestim.
aralarında 1 yaş var :alala:
birde şöyle düşün EPL oyuncuları çok daha fazla yıpratır
La liga pamuk gibi bir ligdir. buda o bir seneyi dengeler aslında :D @worns

Çevrimiçi Samet Ç

Almanya'da da silahlı saldırı olmuş ve OHAL ilan edilmiş. Gomez Almanya'dan bir kulübe giderse linç etme hakkımız doğdu.  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

aralarında 1 yaş var :alala:
birde şöyle düşün EPL oyuncuları çok daha fazla yıpratır
La liga pamuk gibi bir ligdir. buda o bir seneyi dengeler aslında :D @worns

Ben de Adriano'nun Kolarov'dan daha uygun olduğunu düşünenlerdenim. Hızlı bir sol full back, uzun ama görece yavaş bir sol bekten daha çok yarar işimize diye düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

Yasakli1903te tolgayda radius non deplase diye bir kirik bulmuslar, ne ola bu, turkcesini yazsin hele biri. Yuzeysel kirik gibi bisi mi, tedavisi nedir. Bu cocugun eli niye habire kiriliyor? Ergen futbolcu olsa neyse, sporcu adama once dusmeyi ogretecen, cat diye elinin ustune dustu cocuk.

Bildiğim kadarıyla ayrılmamış (oynamamış) uç kırık demek. Ciddi değil. @mylife1903

Çevrimdışı ALDENYX

Almanya'da da silahlı saldırı olmuş ve OHAL ilan edilmiş. Gomez Almanya'dan bir kulübe giderse linç etme hakkımız doğdu.  :)

dortmunda gittiği söğleniyor... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

Kitapları filmine 5 basar abi, mutlaka oku.
eskiden okurdum ama artık çok fazla okuyamıyorum
benim birde pis huyum vardır başlayınca bitireceksin elden bırakmak yok :D

Çevrimdışı tuncaboylu

eskiden okurdum ama artık çok fazla okuyamıyorum
benim birde pis huyum vardır başlayınca bitireceksin elden bırakmak yok :D

7 kitap 1 haftada biter, çok sürükleyici.

Çevrimiçi Necmi

Ben de Adriano'nun Kolarov'dan daha uygun olduğunu düşünenlerdenim. Hızlı bir sol full back, uzun ama görece yavaş bir sol bekten daha çok yarar işimize diye düşünüyorum.
Biri city nin diğeri barca nın beki
benim için farketmez hangisi gelse kabulüm :D
o seviyeye boşa çıkmamışlardır.
ama bony konusunda fazla hayal kurmayın derim
haberler menejer oyunu gibi siz daha çok hayalinizi remy tarafından kurun :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Mario Gomez, Dortmund'la kesin olarak anlaşmış. Umarım kiralık değildir ve en az 7-8 milyon bonservis ödüyorlardır. Onun %40'ı bize çok lazım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Biri city nin diğeri barca nın beki
benim için farketmez hangisi gelse kabulüm :D
o seviyeye boşa çıkmamışlardır.
ama bony konusunda fazla hayal kurmayın derim
haberler menejer oyunu gibi siz daha çok hayalinizi remy tarafından kurun :D

Ben son 2 gündür Mathieu'ya konsantre oldum :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Gomez, Dortmund'la kesin olarak anlaşmış. Umarım kiralık değildir ve en az 7-8 milyon bonservis ödüyorlardır. Onun %40'ı bize çok lazım.

%40 değil %50.

Çevrimdışı mylife1903

Abi su muzik olayinda cok takintiliyim ben de arabada 6cd var 300sarkim3 senedir donduruyorum keyfime gore 2003 yili sonrasi yeni bir parca dinlemisligim yoktur. Bu sscb cografyasinda dolasinca da karsina yeni muzik cikmiyor. Adamlar hala boney m, modern talking falan dinliyor zaten
Kayinpeder de benim retrocudur en son o sormustu herhalde kontrol amacli muzik zevki yakin ya, dedim daha eskileri bitiremedim dinlemeyi yenilere baslamiyorum, yeniler hele az eskisin dinlerim, demistim

Etiketler: