Hani winner falan diyorlar ya diyecek lafım yok . Aldıkları sürelere göre Cenk ile gomez'i kıyasla . Cenk Mersin maçında 3 gol atıyor ama sonra yedek. Aynı şey gomez'e olsaydı kaç gol atardı. Gomez bir tek gs maçında winner bir gol atmıştır ama Gökhan Töre'de gol atıp gözlerini kapatıp sevinç gösterisi yapmıştır. O zaman GT7 de winner'dır ve 3.5 milyon euroya boşuna kiraya verilmiştir. Yanlış anlama güzel kardeşim ben gomez'in öyle ahım şahım golünü hatırlamıyorum , eğer sen hatırlıyorsan söyle. Gomez Bursa maçında bomboş sosa'ya pas vereceği yerde çalım atıp gol attı ama Cenk ikinci yarıdaki gs maçında kaleye vuracağına bomboş olan gomez'e topu verip gol attırdı. Şimdi hangisi winner 
''En güzel gol boş kaleye atılan goldür'' öyle ahım şahım gole gerek yok abi, winner dediğin kişi sadece kazanmaya odaklanır önemli olan golü atmak.
Mario Gomez ciddi bir winner ve profesyonel kaç maç sarı kart sınırında kaldı kart görmedi üstelik bizim ligimizde bu büyük başarı.
Hiç bir zaman baskı altında kalmadı derbilerde sakindi galatasaray maçında yine mi derken 1 dakika sonra çıktı golünü attı,kaldı ki 4 derbinin 3'ünde gol attı.(ts'yi saymıyorum)
Çalışmasıyla,kafa yapısı karakteri ve disiplini ile hem winner hem de iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Ülkede son olanlardan sonrada gidişi ile ilgili kızmamak gerek üstelik sorunun kendisi değil eşi olduğu söyleniyor.
Katıldığım nokta ise karalar bağlamamalıyız evet önemli bir oyuncu kaybettik ama bunun altından kalkabilecek bir camiayız ve hala iyi oyunculara,hocaya sahibiz.