2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358556 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

Gomezin alternatifi düşünülmemişse 1.forvet olarak Cenk düşünülmüştür.Bence gayet yeterli.
Abi dünden beri bunu söyledim gomez in 3.5m luk maaşını mathieu ve Adriano ya verirsin cenk ide 1. Forvet yaparsın. Şenol hoca bile dedi cenkin bitiriciligi gomez den daha iyi diye

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Abi dünden beri bunu söyledim gomez in 3.5m luk maaşını mathieu ve Adriano ya verirsin cenk ide 1. Forvet yaparsın. Şenol hoca bile dedi cenkin bitiriciligi gomez den daha iyi diye

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenke iyi bir yedek lazım ama Pektemek ve Şişmanla olmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi bende Cenk'e güvenenlerdenim, pektemeğe güvenmiyorum zaten gene sakat biliyorsun yol yakınken sende güvenmeyi bırak abi :) gomez iyi oyuncuydu balondu diyemem diğer taraftan bizim geçen seneki kadroda falcao veya eto'o veya cenk de sürekli oynasa 25+ gol bulurlardı. gomezin önemli yönü derbilerde ve finallerde ortaya çıkması winner karakteri yani. bence doğru hamle hep yazıyorum kiralık niasse hamlesi ile cenke süre verip niasseyi sol forvete atmak olacaktır.
Bak mesela ismaeeeelll hakkında olumlu konuşamıyorum ama Pektemek bence farklı mevkilerde bile oynayabilecek bir oyuncu. Şenol hoca bile şans vermediği halde Pektemek'ten hep övgüyle bahsetti. Zaten hepimizin ortak dileği her Beşiktaş oyuncusunun üst düzey oynaması. Bu sene gomez'in rolünü Cenk ve Cenk'in rolünü Pektemek üstlenecek  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Lazio Jordan LUKAKU'yu almış. Adriano loading.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Yönetim bence de bu transfer döneminde sınıfta kalacak. Geçen sezon iyi atlatmışlardı leiva falan gelmemişti sadece. Şuan sol bek stoper santrafor ve ofansif orta daha şart, bir de atibayla dönüşümlü oynayacak biri de lazım ama ona artık olmasa da olur gözüyle bakıyoruz. Bakalım 4+1 in kaçı gelecek, gelenler de gidenleri aratacak mı...

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

@tangaz  ben Cenk ve Pektemek'e güveniyorum. Gomez şişirilmiş bir balondu bana göre. Umarım yerlilerle devam ederiz de gomez balonu söner. Ben Şenol hocama güveniyorum
Şişirilmiş balon mu 28 tane attı?

Çevrimdışı murat baltacı

ufak hesaplar yapmak her zaman işe yaramıyo işte nkoulou gibi bonservis ücreti vermeden alacağın oyuncuyu kaçırdın neymiş o kadar imza parası verilmezmiş yahu elimizde bonservisle oyuncu alacak paramı var kasandaki paradan imza parası ver al eksiğini kapat. kolarov ile anlaşıyosun son noktayı koymuyosun ne için o arada başka oyuncularlada ilgileniyosun belki fiyatı üçyüz beşyüz euro düşer diye sonra Ülkede ortalık karışıyo iş yatıyo. sosa ve atiba ile sezon biter bitmez otursan maaşlarına zam yapsan şimdi bahaneleri olmazdı renklilerdeki hangi oyuncu ülkedeki karışıklığı bahane edebiliyo hepsi yüksek para alıyo çünkü tamam onlar kadar vermeyelim ama sosa ve atibada pektemekten az alacak oyuncular değiller atibaya 1.8 sosaya 2 milyon versen kulüp batmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mavi Tuna

Cenk varken, Eren Derdiyok nedir ya hu...! Hem geçen seneyi ne çabuk unuttuk. Winner takıma karakter katacak bir adam alacaksan alalım yoksa Cenk'e yedek bir adam alalım.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Arena_

Cenk'in rolünü Pektemek üstlenecek  :)

O zaman senin bu dediğine göre geçen sene Köybaşı Jordi Alba  Tolga'da De Gea olmalıydı. Pektemek'ten Cenk yaratmak mı  :biggrinking:

Pektemek bu forma ile attığı golleri Cenk yedek kulübesinden caktı. Bence cok hayal kurma  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

Cenk varken, Eren Derdiyok nedir ya hu...! Hem geçen seneyi ne çabuk unuttuk. Winner takıma karakter katacak bir adam alacaksan alalım yoksa Cenk'e yedek bir adam alalım.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Eren Cenkin yedeği olur zaten..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Arena_

@tangaz  ben Cenk ve Pektemek'e güveniyorum. Gomez şişirilmiş bir balondu bana göre. Umarım yerlilerle devam ederiz de gomez balonu söner. Ben Şenol hocama güveniyorum

Gomez'e balon dediğine göre Beşiktaş'ımızın şampiyon olmasına üzülmüş olmalısın.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şişirilmiş balon mu 28 tane attı?

Hani winner falan diyorlar ya diyecek lafım yok . Aldıkları sürelere göre Cenk ile gomez'i kıyasla . Cenk Mersin maçında 3 gol atıyor ama sonra yedek. Aynı şey gomez'e olsaydı kaç gol atardı. Gomez bir tek gs maçında winner bir gol atmıştır ama Gökhan Töre'de gol atıp gözlerini kapatıp sevinç gösterisi yapmıştır. O zaman GT7 de winner'dır ve 3.5 milyon euroya boşuna kiraya verilmiştir. Yanlış anlama güzel kardeşim ben gomez'in öyle ahım şahım golünü hatırlamıyorum , eğer sen hatırlıyorsan söyle. Gomez Bursa maçında bomboş sosa'ya pas vereceği yerde çalım atıp gol attı ama Cenk ikinci yarıdaki gs maçında kaleye vuracağına bomboş olan gomez'e topu verip gol attırdı. Şimdi hangisi winner  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

sakat olmasaydı kweukede işimizi görürdü.ama ben niasse yi alıp cenkin sağında solunda oynatmayı tercih ederim.bence bizim 1. değil 2. golcü tipinde bir adama ihtiyacımız var.yani santrafor değil forvet.
tabi 2 -3 milyon paraya niasse kiralayacağıma o paraya rodallega daha temiz iş olur.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 18:43:48 MURAT ]

Çevrimdışı Fatih Berker

Cenk'in +20 atacağından şüphem yok ama kritik gol atar mı onu bilemem.Gomez büyük topçuydu.Cenk derbilerde yok olmayacak deseler gözümü kırpmam Cenk'i as oyuncu yaparım.Bu işin garantisi yok.

Çevrimdışı abdusta

Bir Hatırlatma!!

Ulkenin içinde bulundugu durum ve OHAL ile bunu takip edecek ekonomik krizler
Bu yaşayacagımızı gunlerin bir başka ekonomik kriz boyutu Yunanistanda 2 yıl önce yaşanmıştı
ne yazikki oradada futbolcular ucretleri odenemeyecek duruma geldiği için ayrıldırlar.

Ülkemizde işin bir başka boyutu yaşanıyolur,biz başka bir pencereden bakıp yorumlasakda
15 temmuz sonrası yurtdışından farklı bakış ve farklı algı yaratılması var.

Ne yazıkki bu dönemin atlatılması esnasında Beşiktaş ında uygun fiatlarla eksiğini doldurması lazım.
Fazla açılacak takım sonraki yıllarda Borç batağına düşmesi kaçınılmazdır.

Şampiyonlar ligi bizim için bir beklenti olmakdan uzaklaştı,Lig ise asıl hedefimiz olmalı

Artık birisi Sosa da gidecek beşiktaş 1 solbek dışında transfer yapmayacak deseler İkna olmuş noktasındayım.

Benden bu kadar,beklentilerim lig şampiyonlugu ve  bu seviyeye inmiş vaziyette

Saygılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gomez'e balon dediğine göre Beşiktaş'ımızın şampiyon olmasına üzülmüş olmalısın.
Çok ayıp . Hiç yakıştıramadım Benim gözümde Beşiktaş'ımıza 13 milyom euro kazandırıp giden Demba Ba'ların ayrı yeri vardır ama terör fasafisosu ile ayrılan gomez'lerin yeri her zaman doldurulur. Üzüldüm yazdıklarından
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Fernandes isimi gecti maliyeti fazla olmuyacak muhtemelen sosa yerine düşünülebilir bende her ne kadar karakterini sevmesemde yeteneği sosadan üstün ve Şenol hoca
gibi birinin elinde bu kalitesini gösteririr yönetim Quaresma örneğini göstererek fernandese teklif götürürse ucuz bir maliyet olacak sekilde kabul etmemesi icin bir neden yok
Forvet olarakta Eto veya Pato kiranabilir zira Şl icin kaliteli topçu lazım ilerki aylarda buna ziraat kupasıda eklenicek takımın yorgun düşmemesi lazım Fernandesi ve gelecek
forvet yıldızı avrupa maclarında kullanıp lig maclarında cenk - oğuzhan geri döneriz ziraat kupa maclarınada sürsün bütün  a2 oyuncularını
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Jukebox

Hani winner falan diyorlar ya diyecek lafım yok . Aldıkları sürelere göre Cenk ile gomez'i kıyasla . Cenk Mersin maçında 3 gol atıyor ama sonra yedek. Aynı şey gomez'e olsaydı kaç gol atardı. Gomez bir tek gs maçında winner bir gol atmıştır ama Gökhan Töre'de gol atıp gözlerini kapatıp sevinç gösterisi yapmıştır. O zaman GT7 de winner'dır ve 3.5 milyon euroya boşuna kiraya verilmiştir. Yanlış anlama güzel kardeşim ben gomez'in öyle ahım şahım golünü hatırlamıyorum , eğer sen hatırlıyorsan söyle. Gomez Bursa maçında bomboş sosa'ya pas vereceği yerde çalım atıp gol attı ama Cenk ikinci yarıdaki gs maçında kaleye vuracağına bomboş olan gomez'e topu verip gol attırdı. Şimdi hangisi winner  :alala:
''En güzel gol boş kaleye atılan goldür'' öyle ahım şahım gole gerek yok abi, winner dediğin kişi sadece kazanmaya odaklanır önemli olan golü atmak.
Mario Gomez ciddi bir winner ve profesyonel kaç maç sarı kart sınırında kaldı kart görmedi üstelik bizim ligimizde bu büyük başarı.
Hiç bir zaman baskı altında kalmadı derbilerde sakindi galatasaray maçında yine mi derken 1 dakika sonra çıktı golünü attı,kaldı ki 4 derbinin 3'ünde gol attı.(ts'yi saymıyorum)
Çalışmasıyla,kafa yapısı karakteri ve disiplini ile hem winner hem de iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Ülkede son olanlardan sonrada gidişi ile ilgili kızmamak gerek üstelik sorunun kendisi değil eşi olduğu söyleniyor.
Katıldığım nokta ise karalar bağlamamalıyız evet önemli bir oyuncu kaybettik ama bunun altından kalkabilecek bir camiayız ve hala iyi oyunculara,hocaya sahibiz.

Çevrimiçi murat

Çok ayıp . Hiç yakıştıramadım Benim gözümde Beşiktaş'ımıza 13 milyom euro kazandırıp giden Demba Ba'ların ayrı yeri vardır ama terör fasafisosu ile ayrılan gomez'lerin yeri her zaman doldurulur. Üzüldüm yazdıklarından
katılıyorum hasan abi yeri dolmayacak oyuncu yoktur.

Türkiye liginde başarı için çok büyük yıldızlara gerek yoktur.paraları zamanında yatıran bir yönetim ,kaprissiz bir td,kadrosu eksik olmayan bir takım, bide vodafon arena  yeterli.

Çevrimdışı brkntcnr

Sırf 3 tane derbide doğrudan katkısı var. Avrupa da moskovaya attığı, ligde 3 puan değerinde kazandırdıgı da pek çok maç var. Şenol Güneş o 3 golle ilgili çıkıp benim birinci forvetim gomezdir dedi buna Cenk te saygı duydu. Ondan sonra lig sonunda Cenk Gomez' den daha iyi bitirici ama Gomez' in daha farklı meziyetleri var demişti. Yani sırf bitiricilik yetmiyor. Cenk' i çok severim ama Gomez in winner olduğu olimpiyatta takım geri düşmüşken anında beraberlik golünü atıp maçı döndürmüştür. Şampiyonluk yolunda çok kritik tt arenada gs maçında attığı gol de buna örnek olabilir. Fener maçında olimpiyatta attığı kafa golü. Bunları her forvet atamaz abi. Tosun cok iyi forvet ama Mersin e 3 gol atmakla olmuyor bu işler. Şuan cenkten birinci santrafor yapmak intihar olabilir. Hem bize hem de oyuncuya yazık olur.

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Etoo cenke abilik yapabilir. Etoo yaşlı olabilir ama bana kalırsa tam bir profesyonel

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

katılıyorum hasan abi yeri dolmayacak oyuncu yoktur.

Türkiye liginde başarı için çok büyük yıldızlara gerek yoktur.paraları zamanında yatıran bir yönetim ,kaprissiz bir td,kadrosu eksik olmayan bir takım, bide vodafon arena  yeterli.
Dünyada terör olayları olmayacak bir ülke yok. Ama terör örgütleri hiç bir zaman yıldız oyuncuların oynadığı bir takımı hedef almadı. Vodafone arenadaki şampiyonluk kutlamalarını ve hele ki o boğaz turunu unutamıyorum. Dünyada her futbolcuya nasip olmaz . Hazmedemiyorum açıkçası
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Arena_

O oyuncunun kararıdır. Benimde onaylamadığım bir durum Gomez'in yaptıkları. Ancak balon demen tamamen sacmalık. Her oyuncuda bizden giderken para kazandıracak diye bir kaide yok. Sonuçta Gomez bizde kiralıktı Demba Ba'nın bonservisi ise bizdeydi. Neden Demba Ba ile Gomez'i kıyasladın anlamadım doğrusu.

Kıyaslamak istiyorsan eğer Gomez derbilerde 4 gol atarken Demba Ba SIFIR çekmişti.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Cenk-Mustafa-Ömer
RvP-Fernandao-Emenike

Kusura bakmayın ama gaziantep ayarında forvet hattımız var.

Çevrimdışı Arena_

Cenk-Mustafa-Ömer
RvP-Fernandao-Emenike

Kusura bakmayın ama gaziantep ayarında forvet hattımız var.

Mustafa Pektemek hakkında onca yazıp çizip tiye alanlar var burada. Onlarıda es gecme. Cenk sakatlanırsa eğer işimiz var.

Etiketler: