2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372050 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

bu arada daha evvel yazmıştım şenol hoca bana taş gibi bir defans kurun gomez kazması giderse gitsin uzun boylu X bi santrafor da işimi görür demişti

Bunu diyorum abi ben de, adamın kafasında defansta kimi oynatacam o vardır her an.

Çevrimdışı mylife1903

falcao adamdır bu sene kadroda olsaydı 45 gol atar himmetçi₁ şabanın gol rekorunu kırardı. bu arada şükürün dereceleride silinir mi paralelcileri işten çıkarıyorlarya şimdi  :bandit:
O paralel ayagina bizim kac tane sampiyonluk calinmis olabilir, alpay bunun omzuna dokunmustu, ozamanlar dokunulmazligi da yohtimgene penalti vermisti ahmet cakar.

Çevrimdışı tangaz

Abi sen vol strit filmini izlemisindir gordon gekko vardi ya orda onun telefonundan alalim sana manyak karizma yaparsin, ben ebayda bulmustjm bizim operatorler desteklemiyordu yoksa manyak retro kasacaktim burda.
Ahanda sekil1a da gordon gekko telefonu, altta

ooo michael douglas benim adamım ne karizma var be herifte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

tevekkeli hep izleme modunda bu aralar sanırım milletle feystaym yapmaya sardı bu aralar ve forumu boşladı  :evillol:
Fbli ve gsli kontrolu yapiyormus feystaymdan @Necmi abi, goster bakayim formayi, goster atkiyi, nerde biletler, totemin ne, deli ibonun gsye saaagy ayagiyglan soktugu golu gosterip tepki olcuyormus, bakti tepki yok korayin fbye gecirdigini gosteriyormus

Çevrimdışı Berat

Fbli ve gsli kontrolu yapiyormus feystaymdan @Necmi abi, goster bakayim formayi, goster atkiyi, nerde biletler, totemin ne, deli ibonun gsye saaagy ayagiyglan soktugu golu gosterip tepki olcuyormus, bakti tepki yok korayin fbye gecirdigini gosteriyormus

İnovatif, interaktif yönetici  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

ooo michael douglas benim adamım ne karizma var be herifte
Parayi vurunca abi monakoya yerlesmeden once kendime michael douglas cenesi yaptiracam.
Maykil cenesi olmadi da serdar bilgili cenesi oldu o da olumlu
Manyak karizma katiyor, bir iki ceneme delik acma tecrube, olmustu kucukken ama efekt yarim kaldi daha cok scarface oldu

Çevrimdışı tangaz

O paralel ayagina bizim kac tane sampiyonluk calinmis olabilir, alpay bunun omzuna dokunmustu, ozamanlar dokunulmazligi da yohtimgene penalti vermisti ahmet cakar.

ben daha bu gezi mezi 17-25 aralık ayakları falan olmadan çoook önce bu paralelin çaldığı şampiyonluklarımızdan bahsetmişimdir dost çevremde. kimse feto meto demezken herkes baştacı ederken ben ne olayların döndüğünü Allahın verdiği akılla yorumluyordum. hatta bana amma komplo teorisi kuruyorsun diyenler oluyordu.  bizim olay fetocu ihsan kalkavanın başkan seçilemediği genel kongrede "takunyacılar giremez burası beşiktaş" sloganlarının atıldığı gün bu fetocular bizimle uğraşmaya intikam almaya başladılar o arada fetonun hemşehrisi adnan polat devreye girdi sonra cincon bir sürü şampiyonluk aldı cinconun son 10 şampiyonluğu paralel yapının işleridir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye şov yapıcak adam :)

Çevrimdışı mylife1903

ben daha bu gezi mezi 17-25 aralık ayakları falan olmadan çoook önce bu paralelin çaldığı şampiyonluklarımızdan bahsetmişimdir dost çevremde. kimse feto meto demezken herkes baştacı ederken ben ne olayların döndüğünü Allahın verdiği akılla yorumluyordum. hatta bana amma komplo teorisi kuruyorsun diyenler oluyordu.  bizim olay fetocu ihsan kalkavanın başkan seçilemediği genel kongrede "takunyacılar giremez burası beşiktaş" sloganlarının atıldığı gün bu fetocular bizimle uğraşmaya intikam almaya başladılar o arada fetonun hemşehrisi adnan polat devreye girdi sonra cincon bir sürü şampiyonluk aldı cinconun son 10 şampiyonluğu paralel yapının işleridir...
Neler donuyordu ozamanlar. Aslinda bizim kulupte arsiv olmasi lazim baskan 4-5 tane cocuk bulsun bu cocuklar oturup o maclari izlesinler pozisyonlar cikarip cikarip youtube videosu yapsinlar genc nesil bilsin, unutulmasin unutturulmasin

Çevrimdışı tangaz

bu arada sosa da yönetime rest çekmiş satın yoksa fifaya başvurucam demiş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu arada sosa da yönetime rest çekmiş satın yoksa fifaya başvurucam demiş

Kendi başı ağrır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Kendi başı ağrır.

sanmam ülkedeki kaotik ortamı gösterir can güvenliğim yok der fifa da geçici lisans verir. zamanında fenerden giden ortega da fifada suçlu bulunmuştu tazminat ödemesi kararı çıkmıştı ama geçici lisansıda vermişti. fifa sonucu ne olursa olsun oyuncuların oynamasından yana tavır takınıyor...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

gomez de ferdinand gibi geldi, geçti...  :by2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

sanmam ülkedeki kaotik ortamı gösterir can güvenliğim yok der fifa da geçici lisans verir. zamanında fenerden giden ortega da fifada suçlu bulunmuştu tazminat ödemesi kararı çıkmıştı ama geçici lisansıda vermişti. fifa sonucu ne olursa olsun oyuncuların oynamasından yana tavır takınıyor...
Ülkede savaş mı var da öyle karar vercek. Ukrayna da savaş varken bile böyle karar almamıştı uefa.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

En çok Şenol Hoca'ya üzülüyorum. Hep elindeki iyi kadroları kaybediyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

En çok Şenol Hoca'ya üzülüyorum. Hep elindeki iyi kadroları kaybediyor.

hoca'nında kaderi bu herhalde.Bizim başımızda FFA olmasa kaybetmeyiz daha iyisini kurarızda elimiz kolumuz bağlı malasef.

İnşallah gomez fiorentina'da kalmaz daha önemlisi inşallah fiorentina gomez'i kiralık yollamaz.

Çevrimdışı Tolga

hoca'nında kaderi bu herhalde.Bizim başımızda FFA olmasa kaybetmeyiz daha iyisini kurarızda elimiz kolumuz bağlı malasef.
FFP elimizi kolumuzu bağlıyor.

Çevrimdışı Tolga

Transferlerden de çok fazla beklentim yok açıkçası.

Çevrimdışı Çağatay

3 ay ohal ilan edildi
Artık yabancı transferi yavas yavas unutsak iyi olur
He tr dekiler olabilir belki
Ama yurtdisindan artik cok zor
Hope for the Best, Plan for the Worst

3 ay ohal ilan edildi
Artık yabancı transferi yavas yavas unutsak iyi olur
He tr dekiler olabilir belki
Ama yurtdisindan artik cok zor

ohal ile transferin ne alakası var ?

Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Çevrimdışı can1903

Neyse ben Umar Aminu diyorum puhauhuaha. TUTUKLANDIK.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Cenk Tosun 1. Forvet kesinleşti clde 3. Olmaya bakalım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

ohal ile transferin ne alakası var ?

Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Olagan üstü hal durumlarinda valilerin yetkileri artiyor ve asker valinin yani idari yonetimin emrine giriyor.
Temel hak ve hürriyetinin kısıtlanması veya durdurulmasi söz konusu
Yani mesela ben yabanci bir topcu olsam
Tr deki herhangi bir takima gelmem ulkede ohal varken
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: