2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406148 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

gomez, sosa, atiba ...vs hepsi gitmek isteyecek artık durdurmak zor.

onları bırakın kendinize şu soruyu sorun.
çoluğun çocuğun var. italyadan,almanyadan,ingiltereden teklif gelmiş, e seni aç bırakacak değiller iyi kötü maaşını da alacaksın. çocukların ordaki okullarda eğitim alacak. türkiyede hergün bomba patlıyor, darbe tehlikesi vs.
gider misiniz? gitmez misiniz?

valla ben koşarak giderim. 1 sn bile düşünmem.

ne zaman yola çıkıyoruz  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlackEagle26

Stopersiz zor iyi bir stoper şart. 1 stoper 1 solbek 1 forvet istiyoruz belki birde  Sosa'ya bağlı transfer. Çok mu şey istiyoruz anlamadım ki

Çevrimdışı tangaz

Yoo. Hiç öyle bakmayın, Türkiye'yi terk eder, Fifa'ya geçici lisans için başvurur sebep olarak da güncel durumu gösterirler ve Türkleri çok seven Fifa ve Uefa gibi kurumlar lisans belgesi verir. Kazanma olasılığı yüksek..

aynını yazacaktım sen önce davrandın. uefa ve fifa böyle durumlarda oyuncunun oynaması yönünde tavır takınıp geçici lisans veriyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Yoo. Hiç öyle bakmayın, Türkiye'yi terk eder, Fifa'ya geçici lisans için başvurur sebep olarak da güncel durumu gösterirler ve Türkleri çok seven Fifa ve Uefa gibi kurumlar lisans belgesi verir. Kazanma olasılığı yüksek..
Çok zorlama bunlar,devamlı bir sıkıntı hali yok
Yapsalar yaparlardı,olta atıyorlar anca
Olacaksa da 2-3 m euroluk tekliflerle gideceklerine öyle gitsinler,yolları açık olsun

Çevrimdışı tangaz

Stopersiz zor iyi bir stoper şart. 1 stoper 1 solbek 1 forvet istiyoruz belki birde  Sosa'ya bağlı transfer. Çok mu şey istiyoruz anlamadım ki

rodolfo ve marcelo ikilisi şayet sağlıklı olurlarsa iş görürler tosic de yedek olur, hatta sosa giderse oraya geçecek adam daha defansif çıkarsa takım baya baya savunma kimliğini yükseltir yenilen gol adeti düşer. atılan gol adeti de düşer ve 1-0, 2-0 cı bir takım kimliğine bürünebiliriz.

Çevrimdışı sozkul

gomez, sosa, atiba ...vs hepsi gitmek isteyecek artık durdurmak zor.

onları bırakın kendinize şu soruyu sorun.
çoluğun çocuğun var. italyadan,almanyadan,ingiltereden teklif gelmiş, e seni aç bırakacak değiller iyi kötü maaşını da alacaksın. çocukların ordaki okullarda eğitim alacak. türkiyede hergün bomba patlıyor, darbe tehlikesi vs.
gider misiniz? gitmez misiniz?

valla ben koşarak giderim. 1 sn bile düşünmem.

Gomez, Sosa kesin gider, Atiba'nın maaşını 2 milyon yapalım o kalsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olacaksa da 2-3 m euroluk tekliflerle gideceklerine öyle gitsinler,yolları açık olsun
Olay inatlaşmaya giderse olabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

kimse köle değil arkadaşlar. istemeyen adamı zorla tutamazsın. tesislerde tek başına antrenmana terk edersin ama senin kazancın olmaz. aksine kaybın olur oynatmadığın adama maaş vermek bizim işimize gelmez hele ki ffp varken.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

rodolfo ve marcelo ikilisi şayet sağlıklı olurlarsa iş görürler tosic de yedek olur, hatta sosa giderse oraya geçecek adam daha defansif çıkarsa takım baya baya savunma kimliğini yükseltir yenilen gol adeti düşer. atılan gol adeti de düşer ve 1-0, 2-0 cı bir takım kimliğine bürünebiliriz.
Kalede Tolga olursa 1-0 2-0 gibi skorları unut derim  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Olay inatlaşmaya giderse olabilir.
Birkaç hafta daha nazlanıp ücret iyileştirmelerini kabul ederler
Ya da getirirler 5-6 m euro teklif,güle güle

Çevrimdışı halvetifarazi

ne zaman yola çıkıyoruz  :icool:
:D
valla şu ülkenin bir dakika durulacak hali kalmadı ki elin kırk kat yabancısı hayatta durmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Abi Kloze Totti Carvalho gibi adam gelirse eyvallah ama dediğin adamlar ı ıh :)

Almadan bilemeyiz yahu bazi kasarlanmis lig topculari gercekten bu sansi hak ediyorlar, pektemekten ne eksikleri var. en azindan bu cocuklara bunsans verilirse formanin agirligini ve kiymetini bilirler, terlerini kanlarini akitirlar.

Ayrica bu umit karaalimizi kiraladiysak, bizim eski futbolcumuz aydin karabulutu turk olarak yazamiyormuyuz, o cocugu almanyadan almistik ama paf takiminda oynamisti. O cocuktaki potansiyel toreden falan fazlaydi cok macini seyretmistim genc takimda, biraz kafadan sakat galiba o, onu alip sol bek oynatsak diyorum....

Ligden kasar topcu bize layik olarak az ama bulunur. Deneyelim yahu az paraya bilen kosarak gelen olur mesela burhan gelebilir zivazli, o karabukte bir cocuk vardi fisek gibi rizeye gitti galiba neydi adi keltos bir cocuk ahmet ilhan o olur

Çevrimdışı tangaz

inatlaşmalar her iki tarafa da özellikle bize pahalıya patlar böyle durumlarda orta yolu bulmak en akıllıcası olur. elimizde patlayacağına 3-5 ne varsa getirsin öyle gitsin 1 daima 0 dan iyidir...

Çevrimdışı yigitcan1903

kimse köle değil arkadaşlar. istemeyen adamı zorla tutamazsın. tesislerde tek başına antrenmana terk edersin ama senin kazancın olmaz. aksine kaybın olur oynatmadığın adama maaş vermek bizim işimize gelmez hele ki ffp varken.

Köle değil kontratı var
Beşiktaş gereğini yerine getiriyorsa onlar da getirecek
Hemen tamam gitsinler havası yaratılıyor,yok öyle şey

Çevrimdışı tangaz

Kalede Tolga olursa 1-0 2-0 gibi skorları unut derim  :evillol:

yoo faRbi geldi ya dostum  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

inatlaşmalar her iki tarafa da özellikle bize pahalıya patlar böyle durumlarda orta yolu bulmak en akıllıcası olur. elimizde patlayacağına 3-5 ne varsa getirsin öyle gitsin 1 daima 0 dan iyidir...
Blöf yapıyorlar,yapacaklarsa buyursunlar
Onların 2-3 m eurosuna biz doğru düzgün adam bulamayız
Sıfır kalsın daha iyi

Çevrimdışı Berat

Başakşehir Pektemek ile ilgilenmiyormuş ağabeey @mylife1903  :evillol:

Elde kaldı Göztepe.

Çevrimdışı mylife1903

takımda 4+1 stoper var şu anda (marcelo, rodolpho, alexis, milosevic + tosic). yetersiz 5 adam da denebilir...

bu arada alexis ve miloseviçle ilgili hiç bir girişim de yok. belki satınalma sonrası kiralık verilirler.
Alexis ilk 11 oynayacak abi, ha marcelo ile mi olur, tosicle mi olur yoksa rodolfo ile mi olur bilmem. Su marcelo varya alexisden daha bomba adam

Çevrimdışı yigitcan1903

Başakşehir Pektemek ile ilgilenmiyormuş ağabeey @mylife1903  :evillol:

Elde kaldı Göztepe.
Tam pektemeğin oynayacağı lig
Maaş böyle olmayaydı

Çevrimdışı Bishamon

Sosa gitsin bence Delgado'yu geri getirelim :D

Çevrimdışı Forza.55

gomez bence bizde kalacak.şampiyonlar ligi seviyesinde hiç bir takım 31 yaşındaki gomeze 8-10 milyon euro bonservis verip almaz.

giderse espanyol,wolfsburga falan gider en fazla.

oralarada gideceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Alexis ilk 11 oynayacak abi, ha marcelo ile mi olur, tosicle mi olur yoksa rodolfo ile mi olur bilmem. Su marcelo varya alexisden daha bomba adam

Alexisi forumda destekleyen yegane kişi sensin dostum. hatta Alexis bile kendine senin ona güvendiğin kadar güvenmiyor bence  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosa gitsin bence Delgado'yu geri getirelim :D
Diatta da gelsin  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ters ayaklı bekte teknikten ziyade, pozisyon alma daha önemli diye düşünüyorum. Beck o açıdan başarılı.

Ümit Özat gibi bir adam senelerce Fenerbahçe gibi takımda sol bek oynadı, unuttunuz mu?  :lol: :lol:
Fbliler quaresma trivelayi umit ozattan ogrenmis diyolar, beli kalin, bacagi kalin ve gobekli oldugu icin ayak disi kullanirken karijma gibi bukulemiyormus ama trivelaciymis :lol:
Trivelayi turkiyede yapan bir unal karaman digeri sifo mehmettir. Sifo iki muhtaassamm ayagiyyiylan yapardi ama vucudu gene bu karijma kivaminda olmuyordu.

Ah be sifo mehmet, yeterince faydalanamadik senden. Duzgun adamlar alsaydik zamaninda senin yanina 4-5 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu.

Oguzhan, kerim falan gidip sifo mehmet fideolarini izlesinler. Gorsunler derbi maclarda nasil oynanmali

Çevrimdışı Berat

Etiketler: