2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405921 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Zaten ilk 11 e scarione yazip sezona baslamaz hoca da.Ama ligi bilen iyi bir yedek olur free

aynen oğuzhan'ın yedeği olur.

Bazı maçlarda atiba-oğuzhan-scarione'de oynuyabiliriz.

Atiba-Oğuzhan-Sosa gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa giderse oğuzhan 10 numara bölgesine geçicek muhtemelen :)

Atiba-Tolgay-Oğuzhan olur

Atiba    -    Tolgay
(Veli)         (Necip)

Oğuzhan
       (Scarione)
Ben Veli nin Atiba nın yerini dolduracağını düşünmüyorum artık. Sakatlıklar Veli den çok şey götürdü. hem Veliye de güvenilmez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Ben Veli nin Atiba nın yerini dolduracağını düşünmüyorum artık. Sakatlıklar Veli den çok şey götürdü. hem Veliye de güvenilmez.

iyide atladığınız birşey var biz sadece oyuncu olarakta FFA'da değiliz maaş dengesinide ayarlamamız gerekiyor şöyle düşünce.

Atiba,tolgay,veli,necip,Sosa,Oğuzhan var.

Sosa giderse yerine oyuncu koyabilir eyvallah bu isim (Scarione,hakim ziyech,belhanda vs.) farketmez sosa'ya verdiğimiz ücrete yakın bir oyuncuyu oraya koyabiliriz.

Atiba,Necip,Tolgay,Oğuzhan takımdan gitmeyecek olanlar zaten.Biz oraya atibanın yedeğine bir isim almamız için maaş dengesini ayarlamamız için veli'nin gitmesi gerekiyor ki oda bu sene en azından zor adam sakat kimse almaz.O yüzden mecbur veli'yi yazıyoruz.

Ha veli gider oyuncu alınır yada yabancı bir oyuncu bastian'dan bahsediyoruz 300-500 bin €'ya oynar o zaman sıkıntı yok.

Atiba 1.5 milyon €
Tolgay 1.5 milyon €
Necip 1.5 milyon €
Oğuzhan 1.5 milyon €
Veli 1.5 milyon €
Sosa (X oyuncu) 1.5 milyon €
Ekstra Oyuncu  1.5 milyon €

Not: Rakamları bilmiyorum 3 aşağı 5 yukarıdır.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 12:56:20 cursedofdragon ]

Çevrimdışı alimm

hiç transfer sezonunda bu kadar darlandığımı hatırlamıyorum... yok biri gelmek istemez, biri durmak istemez, biri parayı begenmez...
gidip chelsea ile anlaşalım sol stoper papy'i kiralık ivanoviç'i tapusu ile versinler... Bu sene beklenen performansı veremeyen sol bek baba'yı forma giymesi için bize kiralasınlar... sözleşmesinin son senesine girilen mikel'in bonservisini eline verip bize göndersinler.. gomezden gelecek para ile de remy'i alalım... bonus olarak moses'ı da kiralık verirler tatlı niyetine... chelsea ile transfer sezonunu açıp kapatalım....

remy
quaresma ozzy moses
           atiba mikel
baba papy ivanoviç beck
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı saricasi

Her transfer dönemi millet eleştirirdi yavaş iş bitirdiğimizden, ben olumlu bakardım şimdi ise millet olumlu ben eleştiriyorum,abi bu kadar da olmazya ne kadar zaman geçti  bırak yeni transferleri gomezin nolucağı belli değil olmaz bu kadarya gomez olmazsa şimdiye kadar biriyle soz kestiğimizide  düşünmüyorum b planı olduğunuda düşünmüyorum b planı demek isim yazmak değildir listeye, hazırda tutmak tır bitirmektir.Demedi demeyin çok abuk subuk adamlar gelcek yazıyorum buraya yazık valla ya bu kadar da ağır olunmaz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı mylife1903

Ligin kasarlanmis futbolcularina ikinci bir sans verilmesini hep savunmusumdur. Ama ben turk oyuncu olacagini dusunuyordum olmadi sikiorini oldu o da olumlu.
Hurriyeti dusunsunler atibanin yanina hurriyet olmadi da ayman oldu o da olumlu bakin totti, kirali, kloze, karvalho hala oynuyor. Soyle oguzhana, kerime (Küfür Yasak)₂ yapacak atibanin askerlik arkadasi bir iki tane oyuncu olsun takimda.

Çevrimdışı tangaz

Ligin kasarlanmis futbolcularina ikinci bir sans verilmesini hep savunmusumdur. Ama ben turk oyuncu olacagini dusunuyordum olmadi sikiorini oldu o da olumlu.
Hurriyeti dusunsunler atibanin yanina hurriyet olmadi da ayman oldu o da olumlu bakin totti, kirali, kloze, karvalho hala oynuyor. Soyle oguzhana, kerime (Küfür Yasak)₂ yapacak atibanin askerlik arkadasi bir iki tane oyuncu olsun takimda.

bu doğrultuda atibaya alternatif konyadaki ali çamdalı iş görür.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KAP

ümit karaal Adana Demirspor kampına katıldı bile arkadaşlar

Bonservisiyle mi gönderdik, kiralık mı?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Kloze Totti Carvalho gibi adam gelirse eyvallah ama dediğin adamlar ı ıh :)
Korku akıl katilidir.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı, Manchester United forması giyen Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger’i transfer edecekleri iddiasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Gazetelere bakarsak Beşiktaş’ın bir 11 daha transfer etmesi gerekir. Her gün yeni isimler yazılıyor, benim de ilgimi çekiyor, okuyorum. Somut olarak şu an böyle bir şey yok. Bazen konuşmalar, düşünceler olabilir ama bunlar gerçek midir bunları tartışmak lazım. Dediğim gibi Schweinsteiger ile ilgili şu an bir gelişme yok."

Beşiktaş için ’hiç transfer yapmadı’ algısı yaratılmaya çalışıldığını iddia eden Atalay, şöyle devam etti:
"Transfer sezon boyunca devam eder. Sezon bittikten sonra ’2-3 transfer yapacağız’ dedik. Ancak öyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor ki sanki Beşiktaş hiç transfer yapmadı. İhtiyacımız olan yerler belliydi, stoper ve sağ bek aldık, bir de kaleci takviyesi yaptık. Bundan sonra yapacağımız belki 1-2 noktaya daha transfer yapmaktır. Sanki hiç transfer yapılmamış havası oluşturulması ve bunun aceleye getirilmesi doğru değil. 2-3 sezon önce Sosa’yı ligin ilk hafta maçı başlayacakken transfer etmiştik. Önemli olan doğru transferi yapmaktır. İhtiyacımız olan yerlere transferler yapılacak."

Çevrimdışı tangaz

Bonservisiyle mi gönderdik, kiralık mı?

kontratı 2 yıllık görünüyor ama satış mı kiralık mı belirsiz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ay sonunda muhtemelen 2 transfer olacaktır o tarihe kadar bir gelişme olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı sozkul

bu doğrultuda atibaya alternatif konyadaki ali çamdalı iş görür.

Büyük para isterler. Bende beğeniyorum Ali Çamdalı

Çevrimdışı tangaz

Büyük para isterler. Bende beğeniyorum Ali Çamdalı

32 yaşında be abi yap bi güzellik uygun bişeye olsun işte  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Umut Gültekin ‏@umex 
Scarione, link-up'ı berbat bir oyuncu. Forvet arkası oynadığını varsayıp sezonu asist yapmadan bitirmiş.
Benim futbol kitabımda yeri yok.

:s20: :s20: :s20: :s20:

Line-up diziliş demek değil mi, bir oyuncu için özellik anlamı da mı varmış?

Bir de ayıptır sorması, Umut Gültekin kim?

Çevrimdışı Bishamon

Line-up diziliş demek değil mi, bir oyuncu için sıfat olarak da mı kullanılıyormuş?

Line-up değil link-up yani etrafındaki hücum oyuncularıyla uyumu gibi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Line-up diziliş demek değil mi, bir oyuncu için özellik anlamı da mı varmış?

Link-up diyor. Farklı bir terim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Link-up diyor. Farklı bir terim.

Tamam, link-up daha mantıklı.

Bu arada Umut Gültekin kim?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben zannetmiyorum ki ne yönetim ne de teknik ekip gerçek futboldan uzak FM bağımlısı insanlar ve sırf bonservisi yok, gol atıyor diye ne Beşiktaş'ın sistemine uygun ne de Beşiktaş'ın eksiklerini kapatacak özelliklere haiz olan Scarione'yi transfer etsinler. Bu tür  hamleleri en güzel Fener yönetimi yapar.

Çevrimdışı Tolga

Çok fazla belirsizlik var ve 1 ay sonra lig başlıyor.

Gomez ve Sosa'nın durumu hala netleşmedi. Gökhan dışında transfer yapamadık.

Sol bekimiz olmadığı gibi yedeği de yok bence. Mesela sözleşmesi sezon sonu sona eren Eren'i İsmail'in yerine alabilirdik burada çok kez yazmıştım.

Hani umutlu olayım diyorum ama sıkıntılarımız var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KAP

Sol bekimiz olmadığı gibi yedeği de yok bence. Mesela sözleşmesi sezon sonu sona eren Eren'i İsmail'in yerine alabilirdik burada çok kez yazmıştım.

Ligde alır götürürüz gene, zaten 5. haftaya kadar rahatız. Asıl mesele CL'de sorun yaşayacaz bu gidişle. Yönetim durumun ciddiyetinin farkındadır diye düşünüyorum.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan belkide en çok ihtiyacımız olmayan bölgeye yapıldı. Bunuda göz ardı etmeyelim. Geçen seneki performansa bakarak konuşuyorum. Ayrıca Atalay bugün açıklama yapmış stopere oyuncu aldık diye, kimi aldık ki? Marcelo'yu diyorsa zaten bizim oyuncumuzdu. Algı operasyonu peşindeler inceden.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Ligde alır götürürüz gene, zaten 5. haftaya kadar rahatız. Asıl mesele CL'de sorun yaşayacaz bu gidişle. Yönetim durumun ciddiyetinin farkındadır diye düşünüyorum.
Eldekilerle de lige iyi başlarız ama yeni transferler ne kadar geç gelirse o kadar uyum problemi olacak.

Benim zaten Ş.Ligi'nden bir beklentim yok sizin de olmasın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Gökhan belkide en çok ihtiyacımız olmayan bölgeye yapıldı. Bunuda göz ardı etmeyelim. Geçen seneki performansa bakarak konuşuyorum. Ayrıca Atalay bugün açıklama yapmış stopere oyuncu aldık diye, kimi aldık ki? Marcelo'yu diyorsa zaten bizim oyuncumuzdu. Algı operasyonu peşindeler inceden.

takımda 4+1 stoper var şu anda (marcelo, rodolpho, alexis, milosevic + tosic). yetersiz 5 adam da denebilir...

bu arada alexis ve miloseviçle ilgili hiç bir girişim de yok. belki satınalma sonrası kiralık verilirler.

Etiketler: