2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403427 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gökhan belkide en çok ihtiyacımız olmayan bölgeye yapıldı. Bunuda göz ardı etmeyelim. Geçen seneki performansa bakarak konuşuyorum. Ayrıca Atalay bugün açıklama yapmış stopere oyuncu aldık diye, kimi aldık ki? Marcelo'yu diyorsa zaten bizim oyuncumuzdu. Algı operasyonu peşindeler inceden.
İhtiyaç olarak ilk sırada değildi sağ bek bölgesi katılıyorum ama oraya da transfer gerekiyordu. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan belkide en çok ihtiyacımız olmayan bölgeye yapıldı. Bunuda göz ardı etmeyelim. Geçen seneki performansa bakarak konuşuyorum. Ayrıca Atalay bugün açıklama yapmış stopere oyuncu aldık diye, kimi aldık ki? Marcelo'yu diyorsa zaten bizim oyuncumuzdu. Algı operasyonu peşindeler inceden.

Mario Gomez'i alırsak, o da bizim oyuncumuzdu mu diyeceğiz?

Doğru açıklama, Marcelo'yu aldık. Almasaydık 2 stoper lazımdı, şimdi 1 tane yeterli.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bahsi geçen isim yapmış oyuncular da çok düşük ihtimal maaşlarında ve bonservislerinde sürpriz indirim olmazsa
Tahminim marcelo-alexis-rhodolfo-milosevic varken ya 1 stoper alınır ya da alınmaz
Sol bek bir as bir de anadolu takımlarından bir yedek alınacağını düşünüyorum
Santrafor için de gomez yerine biri alınabilirse alınır yoksa kiralanır gibi görünüyor ama gomez kadar yüksek profilde olmaz
Bu şekilde transfer kapanır bunlar da transfer döneminin sonuna ancak yetişir gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İhtiyaç olarak ilk sırada değildi sağ bek bölgesi katılıyorum ama oraya da transfer gerekiyordu. :)
Yani bugün tüm taraftar olarak gökhan isminden bağımsız hangi bölgeye transfer istersiniz diye sorsak 5. veya 6. sırada çıkardı sanırım sağ bek. Ama Serdar'ın gidişinden sonra bir oyuncu gerekti o konuya katılıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mario Gomez'i alırsak, o da bizim oyuncumuzdu mu diyeceğiz?

Doğru açıklama, Marcelo'yu aldık. Almasaydık 2 stoper lazımdı, şimdi 1 tane yeterli.
Hayır demeyeceğiz çünkü bir opsiyonumuz yoktu Gomez'de. O 1000 euro mevzusundan önce anlaşsaydık diyebilirdik ama olan oldu. Dediğin gibi Marcelo'yu aldık başka oyuncu bakıyoruz demek daha mantıklı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yani bugün tüm taraftar olarak gökhan isminden bağımsız hangi bölgeye transfer istersiniz diye sorsak 5. veya 6. sırada çıkardı sanırım sağ bek. Ama Serdar'ın gidişinden sonra bir oyuncu gerekti o konuya katılıyorum.

Yalnız Beck'i sol beke kaydırabiliriz, artık öyle bir imkanımız da var. Gökhan Gönül transferi bize bu serbestliği de tanıdı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Beck'i sol beke kaydırabiliriz, artık öyle bir imkanımız da var. Gökhan Gönül transferi bize bu serbestliği de tanıdı.
Beck sağ bekte bile teknik anlamda sıkıntılı bir oyuncu sol bekte ben iş yapacağını düşünmüyorum çünkü sol ayağı çok yetersiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beck sağ bekte bile teknik anlamda sıkıntılı bir oyuncu sol bekte ben iş yapacağını düşünmüyorum çünkü sol ayağı çok yetersiz.

Ters ayaklı bekte teknikten ziyade, pozisyon alma daha önemli diye düşünüyorum. Beck o açıdan başarılı.

Ümit Özat gibi bir adam senelerce Fenerbahçe gibi takımda sol bek oynadı, unuttunuz mu?  :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

savunma anlamında her koşulda ismailden fazla katkı verir onun yaptığı basit hataları yapmaz ofsaytı bozmaz kazandığı topu da atiba yada oğuzhana aktarsa yeterli olur. şapkadan tavşan çıkaramaz ama yukarı da saydığım kriterler dahi geçen seneden daha az gol yememizi sağlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

savunma anlamında her koşulda ismailden fazla katkı verir onun yaptığı basit hataları yapmaz ofsaytı bozmaz kazandığı topu da atiba yada oğuzhana aktarsa yeterli olur. şapkadan tavşan çıkaramaz ama yukarı da saydığım kriterler dahi geçen seneden daha az gol yememizi sağlar.

Abi kupa maçında zaten GG Marcelo Tosic Beck görürüz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ters ayaklı bekte teknikten ziyade, pozisyon alma daha önemli diye düşünüyorum. Beck o açıdan başarılı.

Ümit Özat gibi bir adam senelerce Fenerbahçe gibi takımda sol bek oynadı, unuttunuz mu?  :lol: :lol:
Ümit Özat dedikten sonra okumadım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

En az 1 ay yabancı oyuncu transferi olmaz. Boşuna beklememek lazım. Olursa da düşük profilli olacaktır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Ümit Özat dedikten sonra okumadım :)

öyle deme soldan trivela ortaları ondan sorulurdu bir dönem  ve ilginçtir mi diyeyim trajik mi diyeyim bilemedim ama o kazma adam dahi ismail ve beck'in geçen sene açtığı ortanın 3 katı orta açıyordu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

En az 1 ay yabancı oyuncu transferi olmaz. Boşuna beklememek lazım. Olursa da düşük profilli olacaktır.

tam sana @panic13 dostum iki kelam et uzaktan izleyip duruyorsun özledik die yazacaktım ki mesajın gelmiş  :)

Çevrimdışı tangaz

premier ligin başlangıç tarihi bence belirleyici olacaktır. benim öngörüm 18-20 gün sonra transferler olacağı yönünde.

Çevrimdışı Berat

premier ligin başlangıç tarihi bence belirleyici olacaktır. benim öngörüm 18-20 gün sonra transferler olacağı yönünde.

Klasik Beşiktaş transfer politikası ama bu sene de geçen seneki gibi düşeş gelir mi orası muamma.

Çevrimdışı murat baltacı

taşş gibi takım oluruz yalnız tek sıkıntı yaş ortalaması ciddi büyür. gg 32, mthieu 32, kolarov 31, atiba 34, bastian 31, sosa 31, Q7 33, gomez 31. sadece 1-2 yıl iyi verim alınır sonra paralar borç hanesini şişirir...
Evet abi yaş konusu biraz sıkıntı olur ama bu kadrodaki oyuncularda yaş ile ilgili sorun yaşanacağını sanmıyorum dediğin gibi iki sene sağlam performans alırız bu iki sene içerisinde iki transfer dönemi geçireceğiz bu kadroyu yedekleyecek gelişime açık potansiyel oyuncu peşine düşülür ozi,töre,aras,emre mor gibi oyunculara çökersek sıkıntı yaşamadan gençleştirme yapılabilir. Zaten şu kadroyla avrupada başarı falan gelirse yüksek bedelle satacağımız kaynak yaratacağımız oyuncular olacaktır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Klasik Beşiktaş transfer politikası ama bu sene de geçen seneki gibi düşeş gelir mi orası muamma.

gelecek. ben şahsen sosa kalsa dahi bir şekilde 4 transfer olacağını öngörüyorum. sol bek + stoper + orta saha + gomez. bir de transfer sonlarına doğru genç bir potansiyel alınma ihtimali varmış sanırım gurbetçi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gelecek. ben şahsen sosa kalsa dahi bir şekilde 4 transfer olacağını öngörüyorum. sol bek + stoper + orta saha + gomez. bir de transfer sonlarına doğru genç bir potansiyel alınma ihtimali varmış sanırım gurbetçi...
Orta saha kesinlikle alınmayacak. Atalay da bugün açıklama yaptı o bölge için bir tasarrufları olmadığı konusunda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat baltacı

bastianı kimin yerine düşünüyoruz ?
hem atiba hem sosa yerine düşünüyorum ben yeri gelir atiba-bastian-ozi oynar sağlam orta saha kurarsın yeri gelir atibayı dinlendirir bastian-ozi-sosa oynarsın kalitesi ve tecrübesiyle orta saha kurgusunda elimizi çok rahatlatır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Orta saha kesinlikle alınmayacak. Atalay da bugün açıklama yaptı o bölge için bir tasarrufları olmadığı konusunda.

Ben de Sosa kalırsa, orta saha alınacağını sanmıyorum.

Zaten Sosa gitmezse, çok ihtiyaç da yok gibi.

Çevrimdışı Berat

Süper Kupa maçı sonrası ancak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Süper Kupa maçı sonrası ancak.
Gomez konusunun hala netleşmemesi çok garip. Kupa dedik bitti, Haziran sonu dedik bitti. Gomez netleşene kadar yerine alınacak alternatifler azalacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aynı atalay gomez konusu ne aşama da ben de bilmiyorum da dedi, çok bilgili bir arkadaş değil  :D şahsi fikrim veli de ki belirsizlikler ŞL faktörü falan göz önünde tutularak transferin son 2-3 günü o bölgeye defansif bir hamle gelebileceği yönünde. transfer biterken serbest bırakılan biri ya da kiralık bir hamle gibi...

Çevrimdışı panic13

tam sana @panic13 dostum iki kelam et uzaktan izleyip duruyorsun özledik die yazacaktım ki mesajın gelmiş  :)

eyvallah :)

tüm festival ve konserler iptal ediliyor, muse konseri de muhtemelen iptal edilecek. Repütasyon son 20-30 yılın en düşüğü olabilir güvenlik açısından. Artık Gomez'e bile şüphe ile yaklaşıyorum.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: