2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406009 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

7 Ağustosta Olimpiakos ile hazirlik maci oynayacakmisiz Vodefone Arenada :busted_cop:

Guzeeeelll , 13 Ağustosta ki Gs maci icin iyi bir test olur bu maç
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

7 Ağustosta Olimpiakos ile hazirlik maci oynayacakmisiz Vodefone Arenada :busted_cop:

Guzeeeelll , 13 Ağustosta ki Gs maci icin iyi bir test olur bu maç

gs maçından sonra 1-2 tane de güçlü takımla yapmalıyız juventus gibi filan şampiyonlar liginde kendimizi ne yapacağımızı görmüş oluruz.

sırzdırmayla alakası yokta manchester city bonucci'den vazgeçtiği için böyle oldu galiba.
Sanmiyorum

Bonucciyi alacaklar buyuk ihtimalle

Benatia Saglik kontolünden gecmek icin Italyaya gitmiş Juveye imza atacak

Farkli bir nedeni vardir o neden de Kompany nin 7 milyon € luk CUZI maaşıdır buyuk ihtimalle :D

Çevrimdışı Berat

Boyko - 900k
Alexis-  1M
Milosevic - 500k
Pedro - 500k
Töre gitti - 1.6M
Pektemek - 1.5M

Toplam - 6 M €

Kompany'nin maaşı bunlardan da fazla.

Sanmiyorum

Bonucciyi alacaklar buyuk ihtimalle

Benatia Saglik kontolünden gecmek icin Italyaya gitmiş Juveye imza atacak

Farkli bir nedeni vardir o neden de Kompany nin 7 milyon € luk CUZI maaşıdır buyuk ihtimalle :D

maaş halledilir ya.Kontratı uzun tutarsın 4 yıllık yaparsın 5 milyon € verirsin o halledilir city oyuncu almadan bırakmak istemiyor olabilir.

Boyko - 900k
Alexis-  1M
Milosevic - 500k
Pedro - 500k
Töre gitti - 1.6M
Pektemek - 1.5M

Toplam - 6 M €

Kompany'nin maaşı bunlardan da fazla.

Yani işte Boyko,alexis,milosevic,pektemek yol vericen.Töre zaten gitti. Kompany'in parası çıktı.

Çevrimdışı Tolga

Kompany'e yıllık 4-5 m euro verirsen gelir. :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Yani işte Boyko,alexis,milosevic,pektemek yol vericen.Töre zaten gitti. Kompany'in parası çıktı.

İstediğin analizi buldun umarım  :)

İstediğin analizi buldun umarım  :)

buldun kardeşimde güncel değil bu güncellemek lazım :)

Kompany'e yıllık 4-5 m euro verirsen gelir. :bandit:

aynen olmadı imza parası verirsin maaşını düşük tutarsın :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Huracan'a transfer olduğundan beri izlerim. Çıplak gözle çok maçını izlemişliğim var. Benim gözümde sıradan bir futbolcudur, sıradan bir stoperdir. Ama onu bu noktaya getiren zekası. Gerçekten çok ama çok zeki bir oyuncu ve çevre hakimiyeti mükemmelin ötesinde. Önsezileri de çok kuvvetli. Müneccim gibi, hani bazı futbolcular vardır ya top daha ayağına gelmeden ne yapacağını bilir kafasında kurar. Cuesta da öyle bi stoper. Topun nereye düşeceğini, rakibin topu nereye süreceğini, nereye hamle yapacağını zekası sayesinde tahmin eder. Stoper olarak çok eksiği var ama zekası sayesinde bu eksikliklerini kapatıyor. İyi form tuttu, biraz daha olgunlaştı bu futboluna da yansıdı.

Safi yetenek, kemik stoper olsaydı 27 yaşına gelene kadar en azından kendini gösterirdi. Bana sorarsan Beşiktaş'ın stoperi olacak seviyede değil, ama gelirse en azından Alexis'in verdiği katkının kat kat fazlasını vereceği kesin.

CL için düşünülüyorsa büyük fiyasko olur onu da söyleyeyim.

İndependiente'nin ikinci başkanı Noray Nakış. Hasta Beşiktaşlıdır ama derdi dili para. Zamanında Carrusca'yı Maradona'nın veliahtı diye GS'ye Higuan'i de abisinden daha iyi futbolcu olacak ayağına bize itelemişliği vardır. Kapıyı 4 milyondan aşağı açacağını sanmıyorum.

kendince bir derleme yapmışsın G.Gomez hakkında
peki merak ettiğim bir şey var bu G.Gomez'in ilk taliplilerinden biri Porto idi
Porto kulübü bu Paraguay'lı defans oyuncusundan neden vazgeçti bir zahmet açıklarsan sevinirim.

Çevrimdışı Tolga

aynen olmadı imza parası verirsin maaşını düşük tutarsın :D
Burada önemli olan M.City'nin kolaylık sağlaması ve oyuncunun burada oynamaya sıcak bakması :icool:

Bunlar olursa para konusu bir şekilde halledilir.

Çevrimdışı Berat

buldun kardeşimde güncel değil bu güncellemek lazım :)

En son attığım tablo, son transfer döneminde yapılmış site üyeleri tarafından. Güncel olandan aldım yani :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burada önemli olan M.City'nin kolaylık sağlaması ve oyuncunun burada oynamaya sıcak bakması :icool:

Biz daha çooook boş geceler geçiririz böyle :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

:kop: :kop: :kop:

Olm yapmayin sunu ya

yazıldı ya ali fuat depe türkiye de arkadaşlarından dolayı kompany sıcak bakıyor dendi.7 milyon € istiyor onuda dediğim gibi 4 yıllık sözleşme yaparsın imza parası verirsin halledersin :)

Çevrimdışı Tolga

Biz daha çooook boş geceler geçiririz böyle :D
Transferin son günü hala transfer konuşuyor oluruz burada :evillol:

Çevrimdışı Berat

El-Clasico :D

Çevrimdışı Tolga

yazıldı ya ali fuat depe türkiye de arkadaşlarından dolayı kompany sıcak bakıyor dendi.7 milyon € istiyor onuda dediğim gibi 4 yıllık sözleşme yaparsın imza parası verirsin halledersin :)

Kompany sıcak bakıyorsa geriye M.City kalıyor. :D

Kolaylık sağlarlarsa olabilir bu transfer. Çünkü bu seviyede bir oyuncu ile bu kadar ciddi şekilde ilgileniliyorsa mutlaka para konusunda planlama yapılmıştır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ayıp ettin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Berat

Kolarov 4 yıllık omg   :o_o:

Mümkünse son gün konuşulmasın tekke gibisi geliyor

Etiketler: