Huracan'a transfer olduğundan beri izlerim. Çıplak gözle çok maçını izlemişliğim var. Benim gözümde sıradan bir futbolcudur, sıradan bir stoperdir. Ama onu bu noktaya getiren zekası. Gerçekten çok ama çok zeki bir oyuncu ve çevre hakimiyeti mükemmelin ötesinde. Önsezileri de çok kuvvetli. Müneccim gibi, hani bazı futbolcular vardır ya top daha ayağına gelmeden ne yapacağını bilir kafasında kurar. Cuesta da öyle bi stoper. Topun nereye düşeceğini, rakibin topu nereye süreceğini, nereye hamle yapacağını zekası sayesinde tahmin eder. Stoper olarak çok eksiği var ama zekası sayesinde bu eksikliklerini kapatıyor. İyi form tuttu, biraz daha olgunlaştı bu futboluna da yansıdı.
Safi yetenek, kemik stoper olsaydı 27 yaşına gelene kadar en azından kendini gösterirdi. Bana sorarsan Beşiktaş'ın stoperi olacak seviyede değil, ama gelirse en azından Alexis'in verdiği katkının kat kat fazlasını vereceği kesin.
CL için düşünülüyorsa büyük fiyasko olur onu da söyleyeyim.
İndependiente'nin ikinci başkanı Noray Nakış. Hasta Beşiktaşlıdır ama derdi dili para. Zamanında Carrusca'yı Maradona'nın veliahtı diye GS'ye Higuan'i de abisinden daha iyi futbolcu olacak ayağına bize itelemişliği vardır. Kapıyı 4 milyondan aşağı açacağını sanmıyorum.
kendince bir derleme yapmışsın G.Gomez hakkında
peki merak ettiğim bir şey var bu G.Gomez'in ilk taliplilerinden biri Porto idi
Porto kulübü bu Paraguay'lı defans oyuncusundan neden vazgeçti bir zahmet açıklarsan sevinirim.