2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406816 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Birşeyler var ama anlayamadım.

twitter.com/marcoagentfifa/status/753334441028837381?lang=tr

Arkadaşım KPB ile yakında mutlu günler görmek ümidiyle demiş.

Çevrimiçi Necmi

Şu ana kadar kimi kırdıysam özür dilerim @Necmi abi. Sende kusura kalma. Ben yorumlarımda hiçbir zaman Beşiktaş oyuncusu ile dalga gecmem de gecirmem de. Avatarımdan bellidir.
Benim kusura bakacak bir şeyim yok kardeşim.
Ben burda bazı arkadaşlar kabul etmesede her Beşiktaşlıdan gelen eleştiriyi
saygıyla karşılarım yeterki art niyet hissetmeyim. Beşiktaş oyuncusuyla elbette dalga geçirmemen gerekiyor
bu her Beşiktaşlının birinci sorumluluğu olmalı. @Arena

Çevrimdışı tangaz

50 iddialı olur ama temizinden 30 golü olur.
Gomez a klas forvetse falcao elit forvet.

abi 50 diyen sendin bende katılıyorum demiştim ordan şeyettim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

yakışıyormu bu yorum bir Beşiktaşlıya kardeşim.
herkesin fikri olabilir fikirler yanlışta olabilir ama bunu saygı çerçevesinde dile getirdikten sonra
bir şey söyleme hakkın varmı senin düşüncelerinde kendine ait bir başkası doğru kabul etmek zorunda değil
@Kapkarakartal  saygı göstermek o kadar zor değil hem kendini hemde burayı çok daha şık gösterirsin

@Necmi bu fikir değil bes belli dalga niyetli söylenmiş hocam hadi forvette oynayabilir dersin belki oyun mentalitesini izleyerek forvete yatkın görmüş olabilirsin ama bunun üstüne birde Gomez'i almayız artık demek resmen dalgadır. Ben şimdiye kadar düzgün yorum yapan kimin tavuğuna kış demişimde bu arkadaşada diyeyim.

Çevrimdışı MrtBlgc

asil monacoya giderek hayatin en büyük hatasini yapdi, cöküş orda başladi, atl. madride oynadigi dönem bana göre dünyanin en iyi forvetiydi, atti goller her baba yigidin harci degildi
Monaco dünyaları verdi, herkes Atl Madrid'ten sonra Barcelona, Real Madrid transferi beklerken o paranın büyüsüne kapılıp Fransa'ya gitti. Aslında orda da çok kötü bir sezon geçirmedi ama kendi standartları altında kaldı. Güney Amerikalı olmasından mütevellit Fransa, İngiltere gibi ülkeleri kendi iklimine uyduramadı bence. İspanya çok ideal bir ligti onun için..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Büyük ihtimalle menajeri Boateng'i pazarlamaya çalışıyor, haber filan da göndermiştir.

Çevrimdışı tangaz

asil monacoya giderek hayatin en büyük hatasini yapdi, cöküş orda başladi, atl. madride oynadigi dönem bana göre dünyanin en iyi forvetiydi, atti goller her baba yigidin harci degildi

monacoya da gidilir be üstelik yıllık gelirin de 20 milyonsa kanat bile takılır  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

monacoya da gidilir be üstelik yıllık gelirin de 20 milyonsa kanat bile takılır  :ok:

Mis gibi.

Çevrimdışı tangaz

Mis gibi.

bir kaç tane de victorianın meleği misafir ağırlarsın evinde işte o zaman mis gibi olur  :bandit:

bunu @mylife1903 çok sevdi  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bugün başkanın Kolarov hakkında söyledikleri nedense beni umutlandırdı. Yani ilgileniyoruz falan dedi en azından. Normalde Başkandan böyle söylemler duymak zor yani. Hani çok imkansız bir transfer olsa İlgilenmiyoruz der kestirip atardı. Yani dün bunu yapabilirdi ama yapmamayı seçti.. Demek ki ortada bir pazarlık durumu var...

Benim içimden bir his o transferin çoktan bittiğini söylüyor
city sol bek alıyor o nedenle açıklanmıyor olabilir. ben kompany üzerindede ciddi uğraşıldığını düşünüyorum
çünkü şu anda stoper konusunda başka bir haraket yok hiç bilgide gelmiyor tek stoper alıp kapatabilirler
arka bölgeyi zaten ciddi bir kontenjan sorunumuz var. belli oldu tosic kalacak şimdilik boykoda kalacak görünüyor
sadece milosevic gider artı iki kontenjana stoper sol bek gelir gibi geliyor sosa gomez ancak giderse yerine oyuncu gelir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

:) :lol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Evren ve Marco Nyom'da olduğu gibi Boateng'i bize itelemeye çalışıyor. Bakalım bu sefer başarabilecekler mi ?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

city sol bek alıyor o nedenle açıklanmıyor olabilir. ben kompany üzerindede ciddi uğraşıldığını düşünüyorum
çünkü şu anda stoper konusunda başka bir haraket yok hiç bilgide gelmiyor tek stoper alıp kapatabilirler
arka bölgeyi zaten ciddi bir kontenjan sorunumuz var. belli oldu tosic kalacak şimdilik boykoda kalacak görünüyor
sadece milosevic gider artı iki kontenjana stoper sol bek gelir gibi geliyor sosa gomez ancak giderse yerine oyuncu gelir.

kompany olayi bir türlü gercekci gelmiyor bana, eger böyle birsey olursa herhalde iki hafta kendime gelemem :ebebe:. anadili gibi almancada konusuyor, fazla yabancilik da cekmez, gelsin gelsin :ok:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Berat

Kompany gelir İsmail'in gidişi gibi çılgınca seviniriz havaalanında sakatlanır mazallah  :iblush:

Çevrimiçi 38life

bu fabri konusunda çok iyimserim bize katkı vereceğini düşünüyorum
zaten üst düzey bir kaleci değil yemesi gerekeni yesin ama tutması gerekenide tutsun
diyoruz buda öyle bir kaleci birde adamın ayakları var ya lükse bak :D
Gökhan Gönül transferine gelince eleştirmiştim ama geri alıyorum sportif anlamda değil
adam ağzından çıkan her kelimeyle Beşiktaşlı olduğunu gösteriyor ve gelmiş olmaktan çok mutlu
bir yıldır o gergin olan hali gitmiş çok huzurlu bir halde bugün kelimelerinin arasında aslında çok şey
söyledi Beşiktaşta oynamak için hazırım artık demesi bile feneri fena taça attı inşallah başarılı olur
kesinlikle çok pozitif elektrik veriyor. sanırım ilk defa emekliliğinde takımsız kalan bir oyuncu olmayacak
Beşiktaş camiası onu sahiplenecek.

Sizler için hazırladım :)

1:08 saniyedeki hareket çok hoşuma gitti :)

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 02:41:55 38life ]

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool da Balotelli'yi şutlamış galiba, başkan irtibata geçmiş midir acaba? O da büyük risk ama kumaşı çok sağlam..

Sorunlu bir tane futbolcumuz var fazlasına gerek yok abi. Alabilir miyiz bilmiyorum ama benim önerim Zlatko Junuzovic.

Çevrimdışı MrtBlgc

İnşallah abi ben de öyle hissediyorum. Büyük ihtimalle iki oyuncuyu da kiralık getirmeyi düşünüyor Başkan. Belki de ondan dolayı süreç uzuyor bu kadar. Ayrıca City nin de Rodriguez'i almak istediği biliniyor sol bek bölgesi için. Oraya bir oyuncu aldıkları an KAP gelecek gibi geliyor bana. Adamlar eksik olduğunu düşündükleri bölgeye istedikleri transferi yapmadan eldekini de çıkarmak istemiyorlar, ki en doğrusu da bu zaten. Yalnız Gustavo Gomez için de uğraşıyorlar baya bence. Bu Güney Amerika'daki kulüplerle pazarlık süreci oldukça uzun sürüyor. Pedro Franco transferini hatırlıyorum baya uzun sürmüştü galiba. Sosa bugün hayatının tersini yedi başkandan,fakat giderse o bölgeye transfer şart.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı BlackEagle26

Yalnız bugün başkanın Kolarov hakkında söyledikleri nedense beni umutlandırdı. Yani ilgileniyoruz falan dedi en azından. Normalde Başkandan böyle söylemler duymak zor yani. Hani çok imkansız bir transfer olsa İlgilenmiyoruz der kestirip atardı. Yani dün bunu yapabilirdi ama yapmamayı seçti.. Demek ki ortada bir pazarlık durumu var...

Katılıyorum bende öyle bişeyler sezdim

Çevrimdışı mehmetkorfez

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/753350569977339904

Bu şarlatanın hala takipçisi var ya tam rezillik

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cuma'ya 1 gün kaldı :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu şarlatanın hala takipçisi var ya tam rezillik
En az 100 kere söylendi. Tamam anladık, şarlatan, kolpa, adi herifin teki. Niye tekrar tekrar söyleniyor bu?

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu arada içimden bir his BTD adminlerinin burayı çok yakından takip ettiğini söylüyor.

Çevrimdışı Berat

Bu arada içimden bir his BTD adminlerinin burayı çok yakından takip ettiğini söylüyor.

Yalnız BTD olsa iyi  :icool:

Çevrimdışı MrtBlgc

Yalnız BTD olsa iyi  :icool:
Öyle değil mi?  :D burda bir şeyler konuşuluyor ya da paylaşılıyor bakıyorum hoop admin kendi sayfasında copy paste yapmış :D anında hem de yani. Tesadüf olamaz bence.

Etiketler: