2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404678 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

firatcim beni niye twetterdan engelledin 😂😂😂
Fırat güneyar değil Aziz Yıldırım da olsa aynı şeyleri söylerdim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boateng cok disiplinsiz bir oyuncu yani kapalı kutu. Yararı da olabilir zararı da. Yarı yarıya. Ama bir güzel tarafı var. Forvet hattında da görev alabiliyor. Eğer Boateng gelirse büyük ihtimalle Gomez alınmayacak.

Öyle bir şey imkansız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TANERCAN

İsmail de yarın antrenman da bacağından ki kanarya dövmesini gösterir mi? :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Forvet hattında da görev alabiliyor. Eğer Boateng gelirse büyük ihtimalle Gomez alınmayacak.

Sen futbolla ilgilenme daha güzel spor dalları var Basketbola yönel su sporları felan var kendine bu yolda yazık ediyorsun.

Boateng 348 maçlık kariyerinde sadece 160 dakika forvet oynadı.

Çevrimiçi Samet Ç

Boateng gibi bir adamı alırsan ortada takım diye bir şey kalmaz. Adam devre arasında soyunma odasında alkol sigara tüketiyor müptezelin önde gideni sex manyağı biri. Şenol hoca Balotelli'yi adam eder Boateng'i edemez.

Çevrimiçi 38life

Antrenman maçlarını seyrettim şimdi. Şunu söyleyebilirim eğer hala Boyko'dan umudu olan varsa malesef üzüleceksiniz. Boyko malesef çok kötü. Kendini zorlamıyor bile. Vurulan en basit şutları bile alıyor, ne açı daraltıyor ne de şutlara yatıyor. Hiçbirşey yapmıyor. Boyko muhtemelen elden çıkartılacaktır. Çıkartılmalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Boateng cok disiplinsiz bir oyuncu yani kapalı kutu. Yararı da olabilir zararı da. Yarı yarıya. Ama bir güzel tarafı var. Forvet hattında da görev alabiliyor. Eğer Boateng gelirse büyük ihtimalle Gomez alınmayacak.
Adam kariyerinde 5 maçta forvet oynadı. O da sınırlı sürelerde saçmalama konusunda üstüne yok.

Çevrimdışı tangaz

Antrenman maçlarını seyrettim şimdi. Şunu söyleyebilirim eğer hala Boyko'dan umudu olan varsa malesef üzüleceksiniz. Boyko malesef çok kötü. Kendini zorlamıyor bile. Vurulan en basit şutları bile alıyor, ne açı daraltıyor ne de şutlara yatıyor. Hiçbirşey yapmıyor. Boyko muhtemelen elden çıkartılacaktır. Çıkartılmalı.

kontenjan nedeniyle de buna mecburuz bence. boyko+miloseviç+alexis bu üçlüyü paket yapıp uğurlayıp yabancı kontenjanında yer açmalıyız. paket demişken pektemek de ekibe katılabilir okeye dördüncü lazım sonuçta :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ismael köybaşı , Yillik 1.75 m € + Mac basi 15.000 € + 900.000 € imza parasi

:kop: :kop: :kop: :kop:

Valla ne diyim helal olsun Ismaele hayatinin vurgununu yapmis hayati boyunca kazanamayacagi parayi 3 yilda kazanacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Boyko dilde öğrenmemiştir o zaman isteksiz adamın bizde yeri yok keşke alıcısı çıksa da gitse 1.5 milyon'a kiralanma durumu vardı Rusya'ya ne oldu acaba :by2: Başkana Boyko çok hırslı diye kim söylediyse iyi keklemiş o zaman adam da seviniyordu  :lol:

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu adamın duyumları kolpa. Skrtel Beşiktaş'ta diyen adamdan ne hayır beklenir.
Hocam bak sabah da @Necmi abi ile bu konuyu konuştuk. Ben bu adamın kolpa olup olmadığını bilemem fakat gördüğümü buraya paylaşırım çünkü transfer başlığında genelde böyle şeyler paylaşılıyor. Ki sohbet dönsün insanlar fikirlerini paylaşsınlar. Ayrıca her duyumcu yanılabiliyor, bu da bir ihtimal. Burdaki insanlar BTD yi çok övüyor mesela ama Kolarov transferi olmazsa onlar da patlayacak büyük ihtimalle. O zaman kimi paylaşacağız bu sayfada? Transfer başlığı adı üstünde. İnsanlar benim gibi sağda solda gördükleri duyumları paylaşıyorlar. Ama ne zaman birisinin duyumunu paylaşsam sen veya bir kaç arkadaş kolpa, boşver falan diyorsunuz. O zaman siz paylaşın güvenilir kolpa olmayan hesapların duyumlarını biz de okuyalım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

falcao hazırlık maçında s.lizbona2 tane sıkıştırmış. biz Beşiktaşa uyar 50 gol atar bizde derken fiziken bitik yorumu çok oluyordu. sanırım geri dönüşü harika olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Evet @Necmi abi daha önceden üye olmuştum ama o zaman Kırıkkale'deydim simdi Istanbul'dayım. Allah'ın bildiğini kuldan saklayacak halimiz yok :) Ben yeterince dikkat etmeye çalışıyorum. Hatam olduysa özür dilerim

Ama Sosa'ya bu kadar yüklenilmesine dayanamıyorum. Herkesin geçerli bir mazereti vardır. Saygı duymak lazım.
Bunu uzun zamandır biliyorum üslubunda forum açısından bir sıkıntı yok
ama anlatmak istediklerini kelimelerini çok daha düzgün seçerek anlatırsan itici gelmez bence
Bazı cümleyi kullanış şeklin varki gerçekten Beşiktaşlılar bu şekilde konuşmaz
renkli yorumu gibi oluyor buda tepki görmene neden oluyor. Burda hiç bir Beşiktaşlının
renkli suçlamasıyla karşılaşmasını istemem ama bunada meydan vermemen gerekiyor.
Sosaya yüklenilmesi aslında haketti ama haklısın Beşiktaşın oyuncusu ve konuşulurken
eleştirsen bile saygıda kusur edilmemesi gerekiyor. Gitmek isteyebilir bunu isteme şekli şık olmadı
ama genede bize şampiyonluk kazandıran en önemli oyuncularımızdan biri en azından bu emeğine
karşılık saygı gösterilmeli. Bunu hak edip etmemesinin bir önemi yok Bunun bizim için önemi var.
Bu bir dik duruştur. olayların akışına göre dalgalanma yapamazsın o zaman renklilerden bir farkımız kalmaz.
Eleştirirken bile o duruşunu koruyarak yapman gerekiyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Boateng gibi bir adamı alırsan ortada takım diye bir şey kalmaz. Adam devre arasında soyunma odasında alkol sigara tüketiyor müptezelin önde gideni sex manyağı biri. Şenol hoca Balotelli'yi adam eder Boateng'i edemez.
Liverpool da Balotelli'yi şutlamış galiba, başkan irtibata geçmiş midir acaba? O da büyük risk ama kumaşı çok sağlam..

Çevrimiçi Necmi

Sen futbolla ilgilenme daha güzel spor dalları var Basketbola yönel su sporları felan var kendine bu yolda yazık ediyorsun.

Boateng 348 maçlık kariyerinde sadece 160 dakika forvet oynadı.
yakışıyormu bu yorum bir Beşiktaşlıya kardeşim.
herkesin fikri olabilir fikirler yanlışta olabilir ama bunu saygı çerçevesinde dile getirdikten sonra
bir şey söyleme hakkın varmı senin düşüncelerinde kendine ait bir başkası doğru kabul etmek zorunda değil
@Kapkarakartal  saygı göstermek o kadar zor değil hem kendini hemde burayı çok daha şık gösterirsin

Çevrimiçi Necmi

falcao hazırlık maçında s.lizbona2 tane sıkıştırmış. biz Beşiktaşa uyar 50 gol atar bizde derken fiziken bitik yorumu çok oluyordu. sanırım geri dönüşü harika olacak...
50 iddialı olur ama temizinden 30 golü olur.
Gomez a klas forvetse falcao elit forvet.

Çevrimdışı MrtBlgc

Dönmeli de zaten. Oynadığı futbol, attığı goller, gösterdiği mücadele falan.. İzlemekten keyif aldığım nadir oyunculardandı. İngiltere'ye gitmek resmen kariyerini bitiriyordu adamın. Aklıma Sheva geliyor hep. Milanda efsaneydi, Chelsea transferinden sonra kariyeri bitmişti adamın.

Çevrimdışı BlackEagle26

Hayalleer Hayelleeer  :icool:

Çevrimdışı Arena_

Bunu uzun zamandır biliyorum üslubunda forum açısından bir sıkıntı yok
ama anlatmak istediklerini kelimelerini çok daha düzgün seçerek anlatırsan itici gelmez bence
Bazı cümleyi kullanış şeklin varki gerçekten Beşiktaşlılar bu şekilde konuşmaz
renkli yorumu gibi oluyor buda tepki görmene neden oluyor. Burda hiç bir Beşiktaşlının
renkli suçlamasıyla karşılaşmasını istemem ama bunada meydan vermemen gerekiyor.
Sosaya yüklenilmesi aslında haketti ama haklısın Beşiktaşın oyuncusu ve konuşulurken
eleştirsen bile saygıda kusur edilmemesi gerekiyor. Gitmek isteyebilir bunu isteme şekli şık olmadı
ama genede bize şampiyonluk kazandıran en önemli oyuncularımızdan biri en azından bu emeğine
karşılık saygı gösterilmeli. Bunu hak edip etmemesinin bir önemi yok Bunun bizim için önemi var.
Bu bir dik duruştur. olayların akışına göre dalgalanma yapamazsın o zaman renklilerden bir farkımız kalmaz.
Eleştirirken bile o duruşunu koruyarak yapman gerekiyor.

Şu ana kadar kimi kırdıysam özür dilerim @Necmi abi. Sende kusura kalma. Ben yorumlarımda hiçbir zaman Beşiktaş oyuncusu ile dalga gecmem de gecirmem de. Avatarımdan bellidir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Birşeyler var ama anlayamadım.  Erdener KARATAŞ'ta paylaşmış.

twitter.com/marcoagentfifa/status/753334441028837381?lang=tr
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 02:13:54 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Necmi

bu fabri konusunda çok iyimserim bize katkı vereceğini düşünüyorum
zaten üst düzey bir kaleci değil yemesi gerekeni yesin ama tutması gerekenide tutsun
diyoruz buda öyle bir kaleci birde adamın ayakları var ya lükse bak :D
Gökhan Gönül transferine gelince eleştirmiştim ama geri alıyorum sportif anlamda değil
adam ağzından çıkan her kelimeyle Beşiktaşlı olduğunu gösteriyor ve gelmiş olmaktan çok mutlu
bir yıldır o gergin olan hali gitmiş çok huzurlu bir halde bugün kelimelerinin arasında aslında çok şey
söyledi Beşiktaşta oynamak için hazırım artık demesi bile feneri fena taça attı inşallah başarılı olur
kesinlikle çok pozitif elektrik veriyor. sanırım ilk defa emekliliğinde takımsız kalan bir oyuncu olmayacak
Beşiktaş camiası onu sahiplenecek.

Çevrimdışı Arena_

Hayalleer Hayelleeer  :icool:

Keske gelse süper olur ama cok zor transfer. Mario Gomez'den daha da zor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dönmeli de zaten. Oynadığı futbol, attığı goller, gösterdiği mücadele falan.. İzlemekten keyif aldığım nadir oyunculardandı. İngiltere'ye gitmek resmen kariyerini bitiriyordu adamın. Aklıma Sheva geliyor hep. Milanda efsaneydi, Chelsea transferinden sonra kariyeri bitmişti adamın.

asil monacoya giderek hayatin en büyük hatasini yapdi, cöküş orda başladi, atl. madride oynadigi dönem bana göre dünyanin en iyi forvetiydi, atti goller her baba yigidin harci degildi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MrtBlgc

Yalnız bugün başkanın Kolarov hakkında söyledikleri nedense beni umutlandırdı. Yani ilgileniyoruz falan dedi en azından. Normalde Başkandan böyle söylemler duymak zor yani. Hani çok imkansız bir transfer olsa İlgilenmiyoruz der kestirip atardı. Yani dün bunu yapabilirdi ama yapmamayı seçti.. Demek ki ortada bir pazarlık durumu var...

Etiketler: