2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12407201 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Sizler için hazırladım :)

1:08 saniyedeki hareket çok hoşuma gitti :)

gerçekten iyi kaleci gibi gözüküyor ve beklediğim gibi Beşiktaş taraftarının büyük bir bölümünü yanıltacak :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

gerçekten iyi kaleci gibi gözüküyor ve beklediğim gibi Beşiktaş taraftarının büyük bir bölümünü yanıltacak :D

ya süper kaleci olmasından da vazgeçtik :D  fabri'nin kendine dediği gibi komple bir kaleci olsun herşeyi eşit aynı olsun yemesi gerekeni yesin kurtarması gerekeni kurtarsın fazlasında gözümüz yok bana öyle bir kaleci geliyor fabri :) Çok ekstra işler yapmıyacak ama saçma sapan gollerde yemiyecek standart kaleci işte işimize görür mü bence görücek :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biraz daha olaya profesyonel bakmamız gerekiyor, bakın İsmail arkadaşımız profesyonel bakıp parayı seçti. Kimse bu işi bedavaya yapmıyor, yaptığı iş karşılığında bir para alıyor ve bunu kendisi için olduğu kadar bir kamuoyu için de yapıyor ve bunu yaparken ve bu paraları alırken de bu tarz şeyleri göz önüne alarak yapıyorlar. Bir adamın Beşiktaş forması giymesi onun kötü olduğu için eleştirilmesine engel olmamalı, burada bağıra çağıra İsmail'den kurtulduk, darısı Pektemek ve Tolga'nın başına. Saygı hakedene gösterilir, o formaya saygısızlık yapanlar da her türlü eleştireye açık olmalıdır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya süper kaleci olmasından da vazgeçtik :D  fabri'nin kendine dediği gibi komple bir kaleci olsun herşeyi eşit aynı olsun yemesi gerekeni yesin kurtarması gerekeni kurtarsın fazlasında gözümüz yok bana öyle bir kaleci geliyor fabri :) Çok ekstra işler yapmıyacak ama saçma sapan gollerde yemiyecek standart kaleci işte işimize görür mü bence görücek :)
Artık maç kurtmarmasını geçtik zaten, takımın moralini düşürmesin saçma sapan goller yemesin, bizi strese sokmasın yeter. Yoksa her takımın muhteşem kalecisi yok ama bizimkiler o kadar kötü ki normal kaleci bile artık gözümüze ideal gelmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çoğu kişi eleştirirken, bir görelim diyordum. İdmanda kendini belli etmiş, darısı maçlara.

Ayrıca izlediğim videolarına göre çok enteresan kurtarışları da olacak, çünkü refleksleri çok iyi bir kaleci. Handling'i biraz zayıf, o zaafından dolayı bir kaç hatalı gol de yiyebilir.

Çevrimdışı Bishamon

Kolarov gelmedi mi ? :(

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 10:39:55 Bishamon ]

Çevrimdışı Ensar

orası öyle de ama bu çocuk iyi iyi :D uzun zamandır kalede kaleci olmadığı için bizi fazlasıyla memnun edecek :D

Çevrimdışı Bishamon

Biz zaten Beşiktaş kalecisinin Neuer olmasını beklemiyoruz ki.Sadece saçma sapan goller yemesin.Defansla iletişimi iyi olsun ne zaman topa çıkacağını bilsin.Top dağıtımında en azından her topu rakibe atmasın.Bak sırf bunlar olsa Tolga ortalama bir kaleci olurdu.

orası öyle de ama bu çocuk iyi iyi :D uzun zamandır kalede kaleci olmadığı için bizi fazlasıyla memnun edecek :D

iyi değil aslında standart işte bizim gözümüz bozulduğu için kaleci göremeye göremeye standart kaleci bile iyi gibi geliyor :D  :evillol:

Biz zaten Beşiktaş kalecisinin Neuer olmasını beklemiyoruz ki.Sadece saçma sapan goller yemesin.Defansla iletişimi iyi olsun ne zaman topa çıkacağını bilsin.Top dağıtımında en azından her topu rakibe atmasın.Bak sırf bunlar olsa Tolga ortalama bir kaleci olurdu.

işte ben gördüm fabride onu dün geri geri diye türkçe öğrenmiş adam :) Bir pozisyonda kayarak çıktı önünden aldı adamın topu.Yerden çok çabuk seri kalkıyor.Ayakları fena değil.En önemlisi 38life'in paylaştığı videoda topu oyuna çok çabuk sokuyor :)

Çevrimdışı İhsan

hiç oyuncu alamadık diyelim mevcut elimizde ki kadro ile böyle bir 11 çıkıyor.

Rhodolfo sakat olduğu için koymadım.

Olcayın ilk onbire koyulmaması çok klasik olmuş.  :D Ama muhtemelen TD tarafından ilk önce onun adı ilk 11 yazılacaktır.
Arasın Q7/17 yi Olcayı ve Kerimi geçeceğini zannetmiyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

iyi değil aslında standart işte bizim gözümüz bozulduğu için kaleci göremeye göremeye standart kaleci bile iyi gibi geliyor :D  :evillol:
haha aynen :D

Çevrimdışı Ensar

+1

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcayın ilk onbire koyulmaması çok klasik olmuş.  :D Ama muhtemelen TD tarafından ilk önce onun adı ilk 11 yazılacaktır.
17 yazmana gerek yok artik Q7 diye yazabilirsin

7 numara artik gercek sahibinde @İhsan abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

+1

ben keser veya kesemez diye bir yorum yapamam ama yapanlara şunu sormak istiyorum Aras'ın kaç maçını (90 dk.) izlediniz? yanlış anlaşılma olmasın bu arada ben hiç izlemedim yorum yapanların görüşünü merak ediyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

işte ben gördüm fabride onu dün geri geri diye türkçe öğrenmiş adam :) Bir pozisyonda kayarak çıktı önünden aldı adamın topu.Yerden çok çabuk seri kalkıyor.Ayakları fena değil.En önemlisi 38life'in paylaştığı videoda topu oyuna çok çabuk sokuyor :)
Bu transferde fabrinin kisiligi de onemli olacak, ispanyollar zor uyum saglar ama bakalim.
Eger kisiligi duzgun bir cocuksA futbol hayatinda gelip gelebilecegi en iyi yerde oldugunun farkina varirsa, formayi kaptirmamak icin deli gibi calisir. Ispanyada kac para kaznaiyordu 300bin falandir yarisi vergi, burada milyon alacak, bunun da farkindaysa gelisme kaydedebilir.
Arkadaslar bu kisisel gelisim falan vardir amerigan sacmasi simdi o felsefede mesela fabriden noyer yaratilmaz ama fabrinin icinde ne varsa onun maksimumu cikartilir, yani fabriden cikani fabriye koyacagiz ve kisiligi duzgunse gelisme kaydedecek ve basarili olacak.

Ulan anlatamadim ne istedigimi bunlar hep az kitap okumaktan oluyor, sosyal mesaj verelim, birbirinize kitap hediye edin ulan, benim gibi okuz olmayin, bak egitimli birinin iki satirda anlatacagi olayi aciklayamiyorum

Fabriden, boykodan hatta ve hatta tolgadan noyer olmalarini beklemiyoruz, ellerinden gelenin maksimumunu istiyoruz ve gelisim kaydetmelerini bekliyoruz, kotu futbolcu olabilirler ama dusuk kalibre insani besiktas formasiyla gormek istemiyorum. Bakin bizim olcay kardesimiz mesela biraz yetenegi sinirli ama hic elestiriyor muyum? Cunku o besiktasin farkinda ve elinden gelenin en iyisini yapiyor, ayni quaresma gibi, illa maradona olun demiyoruz, calisin, mucadele edin, maksimumunuzu verin, az para alin ve besiktasli olun, serefinizle oynayin hakkinizla kazanin, cok muz or be, cok mu istiyoruz

Çevrimdışı mylife1903

+1
Olcayi zor keser aras ama dogru onerme kerim arasi zor keser olmali. Kerimin satilmasina hic karsi degildim ama galiba senol hoca bir sans daha verecek. Insallah kerim biraz kafasini kaldirmaya baslar.

ben keser veya kesemez diye bir yorum yapamam ama yapanlara şunu sormak istiyorum Aras'ın kaç maçını (90 dk.) izlediniz? yanlış anlaşılma olmasın bu arada ben hiç izlemedim yorum yapanların görüşünü merak ediyorum...

aras form tutarsa ortalıkta ne quaresma ne olcay ne kerim kalır şahsi fikrim :)

2 Ayağınıda kullanabiliyor.
Frikik özelliği var.
Sağdan gidip adam geçip şut atıyor.

Töre'nin oynayan hali işte töre'den daha akıllı :)

Çevrimdışı Ensar

90 dakika maçını izledigimi hatırlamıyorum ama son durumu kariyerinin geldiği nokta geçen sene ispanya da hiç oynayamaması felan gibi etkenlerı koyunca bu yorumu yapabiliyorum. sonuçta tv yorumcusu felan değiliz abi yanlış düşünüyor olabiliriz eninde sonunda bu bir futbol ve bu adam futbolcu , futbol alimi olmamıza gerek yok :D iyi oynarsa yanıltır bizde eyvallah yanıldık aferin bravo deriz :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

diego+kjear  ile sosa takasına ne dersiniz ?!

mantıklı olur mu?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı mylife1903

Rusyada ilk zamanlarinda vardi oyle bir performans tren gibiydi o krasnodar zamanlarinda zaten hemen moskvaya aldilar. Yanlis hatirlamiyorsam iyi para verdiler 6-7 civariydi. Ama anadoludan istanbula gelenler gibi tutmadi moskavda.

Ben dun calismalarda boyle yorgun, bitkin ve isteksiz gordum cocugu insallah toparlar, cok tekmelemezlerse yilin transferi olur.

Bence yilin transferini ts yapti sessiz sakin cok guvenilir kaynaklara sordurdum, cok feci diyorlar cocuk icin.

Çevrimdışı tangaz

2 Ayağınıda kullanabiliyor.
Frikik özelliği var.
Sağdan gidip adam geçip şut atıyor.

Töre'nin oynayan hali işte töre'den daha akıllı :)

öyleyse; sahip olduğu melekeleri parlatıp cilalayıp vitrine koymak bizim işimiz :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

"Bu kimsenin kayıtsız kalmaması gereken korkunç görüntülerdi. Ancak bunlar İstanbul'un değerini aşağı çekmez. Bu kesinlikle doğru bir tutumdur. İstanbul'da olmaktan da çok mutluyuz"  Andreas Beck

ADAM VAR, ADAM GİBİ !
Futbolunun Gökhan Gönülden daha kötü olduğunu düşünüyorum ama ben bu Becki gerçekten çok seviyorum. Mükemmel bir insan.

Beşiktaşımız gerçekten çok iyi insanlarla dolu.

Çevrimdışı İhsan

Ben Arası hiç izlemedim. Sadece istatisklerini biliyorum. Ayrıca Son 6 ay ne yaptığını takip ettim.
Ama Kerim ve Olcay'ı hep yakından izledim. Beklentilerin üzerinde verim aldık. Bu yüzden hislerime güvenerek tahminde bulundum.
Şampiyon olan oyuncularımızı biz biraz kümçüsüyoruz galiba.
Beck, Marcelo, Olcay, Kerim tahmin edildiğinden çok oyun süresi alacaklardır bence.

Keser veya kesemez demedim. Sadece zannetmiyorum dedim   :ok: İnşallah hepsinden iyi oynar
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Abi nasil anlatayim sosa ile toreyi bir kaba sok mikserle karistirmaya basla ustten yavas yavas robben dokerken karistirmaya devam et, sonra cikan hamuru al once istanbulda bir yabanci olarak dusun, ajax altyapisina sok sonra da rusyada surundur. Bizim lig icin oynarsa etkili bir oyuncu olur cocuk. Herkesden biraz var cocukda ama bence tam degil yoksa teknigi falan iyidir arasin.

Etiketler: