işte ben gördüm fabride onu dün geri geri diye türkçe öğrenmiş adam
Bir pozisyonda kayarak çıktı önünden aldı adamın topu.Yerden çok çabuk seri kalkıyor.Ayakları fena değil.En önemlisi 38life'in paylaştığı videoda topu oyuna çok çabuk sokuyor 
Bu transferde fabrinin kisiligi de onemli olacak, ispanyollar zor uyum saglar ama bakalim.
Eger kisiligi duzgun bir cocuksA futbol hayatinda gelip gelebilecegi en iyi yerde oldugunun farkina varirsa, formayi kaptirmamak icin deli gibi calisir. Ispanyada kac para kaznaiyordu 300bin falandir yarisi vergi, burada milyon alacak, bunun da farkindaysa gelisme kaydedebilir.
Arkadaslar bu kisisel gelisim falan vardir amerigan sacmasi simdi o felsefede mesela fabriden noyer yaratilmaz ama fabrinin icinde ne varsa onun maksimumu cikartilir, yani fabriden cikani fabriye koyacagiz ve kisiligi duzgunse gelisme kaydedecek ve basarili olacak.
Ulan anlatamadim ne istedigimi bunlar hep az kitap okumaktan oluyor, sosyal mesaj verelim, birbirinize kitap hediye edin ulan, benim gibi okuz olmayin, bak egitimli birinin iki satirda anlatacagi olayi aciklayamiyorum
Fabriden, boykodan hatta ve hatta tolgadan noyer olmalarini beklemiyoruz, ellerinden gelenin maksimumunu istiyoruz ve gelisim kaydetmelerini bekliyoruz, kotu futbolcu olabilirler ama dusuk kalibre insani besiktas formasiyla gormek istemiyorum. Bakin bizim olcay kardesimiz mesela biraz yetenegi sinirli ama hic elestiriyor muyum? Cunku o besiktasin farkinda ve elinden gelenin en iyisini yapiyor, ayni quaresma gibi, illa maradona olun demiyoruz, calisin, mucadele edin, maksimumunuzu verin, az para alin ve besiktasli olun, serefinizle oynayin hakkinizla kazanin, cok muz or be, cok mu istiyoruz