2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406281 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Lucas Leiva ZU Gs pazartesi Istanbulda diyorlar :alala:

Ulan bunlarin bizim ilgilendigimiz topculardan baska adam yokmu listelerinde :alala:

Menajerler sağolsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Her gecen yil birer birer masadan eksiliyor dostlaarr... :by2:

abi ersana ne yakışıyordu forma be :( duygulandım.

Çevrimdışı BlackEagle26

Ulan bunlarin bizim ilgilendigimiz topculardan baska adam yokmu listelerinde :alala:

Zor o iş Türkiye'ye başka bir takıma gelirse üzülürüm bizim kapımızdan döndü sonuçta

Çevrimdışı mehmetkorfez

Şu FFP anlaşması planın,programın yoksa intihardan başka bir şey değil.

Klübün kasasına trilyonlar girdi şampiyonluktan dolayı ama transfere bütçenin b'sini ayıramıyoruz.Geçen seneki nokta atışlarının her sene olması mucizeden başka bir şey değil bu durumda.

Gomez,kiralık sol bek ve 10 numara gelir kapatırız pencereyi gibime geliyor.Stoper alacagımızı zannetmiyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Everton Kerim frei icin teklif yapmaya hazirlaniyormus

Via Ertem Sener..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Everton Kerim frei icin teklif yapmaya hazirlaniyormus

Via Ertem Sener..

onuda alsınlar biz alt yapıdan oyuncular ile oynarız.

adam var adam gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

A spor patlattı o haberi rahat olabilirsin. Bony'ler Luiz Adriano'lar havada uçuşuyor.

Çevrimiçi Necmi

Şu FFP anlaşması planın,programın yoksa intihardan başka bir şey değil.

Klübün kasasına trilyonlar girdi şampiyonluktan dolayı ama transfere bütçenin b'sini ayıramıyoruz.Geçen seneki nokta atışlarının her sene olması mucizeden başka bir şey değil bu durumda.

Gomez,kiralık sol bek ve 10 numara gelir kapatırız pencereyi gibime geliyor.Stoper alacagımızı zannetmiyorum
o bir anlaşma değil önüne koydukları seçenek ya onu seçersin yada avrupaya veda edersin
birde almamak gibi bir mecburiyetin yok istersen alırsın ama avrupada oynatamazsın ve denk bütçe vermek zorundasın.

Çevrimiçi Necmi

seneye fenerle sözleşmesi bitck olan hasan ali yi bağlasak... İsmail ile baş başa kalsalar.... :D
orda bıraksak daha iyi değilmi eksilince yerini doldurmak zorunda kalırlar

Çevrimiçi Necmi

Beyler kelimelerinize dikkat edin bizim oyuncumuza
burda küfür hakaret edilmez. Sosada hala bizim oyuncumuz.

Çevrimdışı Ensar

Beyler kelimelerinize dikkat edin bizim oyuncumuza
burda küfür hakaret edilmez. Sosada hala bizim oyuncumuz.

abi valla haklısın ama eski şeyler aklıma gelince direk içimden o laf geldi ve yazdım bende , hatta bi değiştireyim dedim senin gibi düşünüp ama sonra durum neyse onu söylediğim için ellemedim.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

İyi hoşta şimdi uzun zamandır demek istediğim ama linç edilmekten korktuğum bir konuya değineceğim

Ya ben zaten Sosa yerine daha istikrarlı birinin alınmasını istiyordum bu transfer sezonu açıldığından beri

Sosa için lafım yok Allahı var adam klas oyuncu kilit açma konusunda da fena değil ama o geçen sene ki ve bu sene ki maçların yarısında var olup yarısında yok olması beni çıldırttı

Geçen sene koca bir yarıyı bunun çocukları doğsun diye sabrettik oynamadı herif resmen oynamadı yani öyle kötü oynamak falan hikaye adam topa değmedi

Geçen de de ikinci yarı beli sakatlandı diye gitti resmen adamın beli yerine gelene kadar koptuk gittik sonra bir baktık son haftalar kendine gelmiş

Sosa yı severim ama bu sefer de güvenlik deyip yarıyı oynamaktan kaçarak kapatacak ise sat gitsin

Benim görüşüm bu açıkcası daha iyisi gelmez belki ama kesinlikle daha istikrarlısı lazımdı bize

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi hoşta şimdi uzun zamandır demek istediğim ama linç edilmekten korktuğum bir konuya değineceğim

Ya ben zaten Sosa yerine daha istikrarlı birinin alınmasını istiyordum bu transfer sezonu açıldığından beri

Sosa için lafım yok Allahı var adam klas oyuncu kilit açma konusunda da fena değil ama o geçen sene ki ve bu sene ki maçların yarısında var olup yarısında yok olması beni çıldırttı

Geçen sene koca bir yarıyı bunun çocukları doğsun diye sabrettik oynamadı herif resmen oynamadı yani öyle kötü oynamak falan hikaye adam topa değmedi

Geçen de de ikinci yarı beli sakatlandı diye gitti resmen adamın beli yerine gelene kadar koptuk gittik sonra bir baktık son haftalar kendine gelmiş

Sosa yı severim ama bu sefer de güvenlik deyip yarıyı oynamaktan kaçarak kapatacak ise sat gitsin

Benim görüşüm bu açıkcası daha iyisi gelmez belki ama kesinlikle daha istikrarlısı lazımdı bize

Sosa zaten geldiğinden bu yana geçen sene ligin 2. yarısı gibi oynasaydı şuan ağlıyorduk.

Bence buna rağmen üzülmemizin nedeni durduk yere adam arama işini soktu bizi FFP başımızdayken.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

neden linç edilesin bu bir eleştiri bunu gitme durumu olmasa bile yapman gereken bir eleştiri
burda bir kavramı birbirine karıştırıyorsunuz hep kimsenin eleştiriye tepki koyduğu yok sadece çirkin
sözlere tepki var dikkatli bakarsan tepki koyulan mesajların tamamı eleştiri dışı şeyler taşıyor.
burda sıkıntı küfür ve hakaretin eleştiri olarak uygulanması izin vermeyincede eleştiriyi engelliyoruz olması.
bu kıvamda eleştiri tamda olması gereken şey tartışmalar bu şekilde açılır ve karşılıklı artı eksi özellikler
konuşularak gerçekten faydalımı yoksa zararlımı olduğuna çoğunluk olarak karar verilir. Bunun avantajıda
bu tip bir sağlamadan sonra taraftarın kulübe baskı koyması çok daha kolay olur.
Diğer türlü hakaret içeriyor bu sefer bir başkası sana hakaret ediyor karşılıklı sataşmalar ama esas konu kaybolup gidiyor
ne eleştiri yerini buluyor ne insanlar birbirleriyle düzgün iletişime geçiyor. iş saçma bir noktaya geliyor.

Çevrimiçi Necmi

Sosa zaten geldiğinden bu yana geçen sene ligin 2. yarısı gibi oynasaydı şuan ağlıyorduk.

Bence buna rağmen üzülmemizin nedeni durduk yere adam arama işini soktu bizi FFP başımızdayken.
merak etme öyle olsaydı zaten getiremezdik :D
küçük takımlarda oynayan bir oyuncu değil zirveye çıkmış bir oyuncu oralarda tutunamadıysa nedeni
zaten performansındaki gelgitler ama Türkiye ligini rahatlıkla kaldıracak ve ihtiyacımız olan bir oyuncu olduğu
kesin daha iyisinimi alalım gerçekci olmak gerekirse önümüzdeki bir kaç yıl zor o iş.
o nedenle kalması ve gönlünün alınması Beşiktaşın menfaatine bir durum ama bunun olabileceğine ihtimal vermiyorum
sosaya yönetime hocaya ve taraftara soğukluk girdi. Dönüşü olmaz bu günkü başkanın konuşması noktayı koydu.
Koymalıydı zaten doğru olanı yaptı.

Çevrimdışı Arena_

25 Nisan 2016 üyelik tarihin  :upto:
sezon başında nasıl savunuyordun :alala:
senin daha önce atılan bir üye olduğunu biliyorum
tekrar üye olurken IP ni falan değiştirmişsin kabul eden
arkadaşlarda dikkatli olmamış burda ikinci üyelik direk kayıt silme nedenidir.
bunu geç farkettiğimiz için silmemiştim. ama hakkında bütün forumdan şikayet geliyor
bence mesajlarını yazarken üslubuna dikkat et. @Arena

Evet @Necmi abi daha önceden üye olmuştum ama o zaman Kırıkkale'deydim simdi Istanbul'dayım. Allah'ın bildiğini kuldan saklayacak halimiz yok :) Ben yeterince dikkat etmeye çalışıyorum. Hatam olduysa özür dilerim

Ama Sosa'ya bu kadar yüklenilmesine dayanamıyorum. Herkesin geçerli bir mazereti vardır. Saygı duymak lazım.

Çevrimdışı MrtBlgc

Boateng diyorlar.. Sosa giderse alabilirmişiz. Ben pek beğenmem o adamı, sizin görüşleriniz nelerdir?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Çevrimdışı Arena_

Boateng diyorlar.. Sosa giderse alabilirmişiz. Ben pek beğenmem o adamı, sizin görüşleriniz nelerdir?

Boateng cok disiplinsiz bir oyuncu yani kapalı kutu. Yararı da olabilir zararı da. Yarı yarıya. Ama bir güzel tarafı var. Forvet hattında da görev alabiliyor. Eğer Boateng gelirse büyük ihtimalle Gomez alınmayacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

merak etme öyle olsaydı zaten getiremezdik :D
küçük takımlarda oynayan bir oyuncu değil zirveye çıkmış bir oyuncu oralarda tutunamadıysa nedeni
zaten performansındaki gelgitler ama Türkiye ligini rahatlıkla kaldıracak ve ihtiyacımız olan bir oyuncu olduğu
kesin daha iyisinimi alalım gerçekci olmak gerekirse önümüzdeki bir kaç yıl zor o iş.
o nedenle kalması ve gönlünün alınması Beşiktaşın menfaatine bir durum ama bunun olabileceğine ihtimal vermiyorum
sosaya yönetime hocaya ve taraftara soğukluk girdi. Dönüşü olmaz bu günkü başkanın konuşması noktayı koydu.
Koymalıydı zaten doğru olanı yaptı.

Gitgide zor futbolcu beğenir olucaz biz görüceksiniz :D Son 2 yılda sınıf atladığımız kesin "her şeye" rağmen.

Bu bizim adımıza iyi bir şey. Mesela bu seneki şampiyonluğun kimseyi doyurmaması gibi.

Bakarsın bi Gomez bi Demba Ba gibi hamle de o pozisyona gelir abi neden olmasın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Arena_

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/753350569977339904

Bu adamın duyumları kolpa. Skrtel Beşiktaş'ta diyen adamdan ne hayır beklenir.

Çevrimdışı tangaz

bugün forumda keyifler yerindeymiş son 13 sayfayı geriden satır satır okuyarak geldim. dünya üzerinde hiç bir futbolcu ayrıldı üstelik ezeli rakibe gitti die taraftar topluluğunu böyle sevindirmemiştir   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: