2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399788 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Onat

Hiç bir transfer olura yakın değilken İsmail'i kolay bıraktıklarına inanmıyorum. Yine de cuma gününden ümidi kesmemek lazım.

Çevrimiçi murat

İçimden bir ses Fabri bu takimin 1. Kalecisi olacak diyor .

Kolarovu alamiyoruz kompanyı neyimize alacaz afedersiniz ?

Pektemek le başkan konuşup Ts ye falan kiralamali gerekirse Ts nin vereceği maaşla bizim maaş farkinida biz verelim.
bir fıkra varya lezzet testi yapıyorlarmış bir tadın hagisini daha çok beğeneceksiniz demiş sunumcu ; adam ilk kadehi dikmiş ve demiş öbürü daha güzel. sunumcu demişki ama daha diğerine bakmadınızki.adam da bundan beteri olamaz heralde demiş :D o yüzden bende fabriden umuyluyum.

Çevrimdışı mylife1903

sen ümidi kesene kadar biz ligden ümidi keseriz.kendi haline bırak belki düzelir.baskı altına alma şu adamı. :D boykoyla alakalı ne olursa senden ötürü. :D
Boykoyu kendi haline birakmak lazim ama iki sene daha, bizim okadar zamanimiz yok. Iyi bir cocuk, duzgun bir cocuk lakin herifin uyum sorunu var. bu cocuk guney amerikali gibi kasar futbolcu degil bugun vietnamda yarin afganistanda ertesi gun italyada oynayip standart performans gosterip gidip ingilterede oynasin. Takimda galiba rusca tercuman da yok, cocugun ingilizce seviyesi google translate v1.0dan terk. Ben bekleme taraftariyim, ukrayna ile rusya arasi sicak gelismeler olursa rusyaya satariz yok satamazsak bu cocugu serbest birakmak zorunda kalacagiz. Bu gitse gitse sirbistana gider ordan da biz para kazanamayiz.
Ayrica rusya isi de yalan olabilir, millet ayaklandi. Milli takimi dagitalim, amatorlerden secim yapilsin, bayrak icin yurtseverler oynasin bu futbolcularin da maaslarina limit getirelim falan diyor insanlar.
Gecen haberlerde vardi imza falan topluyormus millet, ayrica yabanciyi serbest birakmayi ve futbolcu maaslarina kucuk bir limit koymayi teklif etti milli takimin twknik direktoru. Burada az para kazansinlar, defolup gidip almanyanin ortasira takimlarinda oynasinlar, diyorlar. Bizim problemlerimize benzer problemler. Bir de bu herifler icki konusunda hasas olunca buyuk rezillik cikti. Kokorin falan monte karloda pis yakalanmis, 250bin yuro harcamis bir gecede herkese benden sampanya demis.

Çevrimdışı ALDENYX

boyko çift kalede seyrettiğim zamanakadar 5 gol yedi beşindede hiçbirşey yapmadan eller açik ayakta durdu..diğer kalede fabri..hadiii hadiii diyor... ömer şişmanoğlu hırslı , aras oğuzan cenkle iyidi..

https://www.periscope.tv/w/1YqxoweZZdMxv
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2016, 20:40:56 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Bishamon

U21'den Recep Akkemik diye bir çocuğu 3. lig takımına kiralık yollamışız

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko çift kalede seyrettiğim zamanakadar 5 gol yedi beşindede hiçbirşey yapmadan eller açik ayakta durdu..diğer kalede fabri..hadiii hadiii diyor... ömer şişmanoğlu hırslı , aras oğuzan cenkle iyidi..

fabri geleli daha 2 gün oldu türkçe kelimeler öğrenmiş gol yemedi boyko hiçbir çaba içinde değil leb lebi golleride yedi.

Çevrimdışı celiker1

Her şampiyonluğumuz değerlidir ama bu seneki şampiyonluk geleceğimiz için ayrı bir önemlidir benim gözümde.Bu şampiyonluğa katkı veren hiç bir oyuncuya şu an ne isterse istesin kızamam,kızmayacağım...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Tolga ve fabri  cift kale macta karşılıklı forma giymis

Tolga 4 Gol yemis

Fabri 0

Fabri cok basarili kurtarislar yapıyormuş

Hepimizi utandirir inş :busted_cop:
Boykonun ilk antrenmanı geldi aklıma Allah sonunu benzetmsin..

Tolga 4 Gol yemis

Fabri 0

eyvahh :D

Biraz umudum vardı yunus onuda sen söküp aldın sen böyle yazdın ya daha hayır gelmez o kaleciden :D

Çevrimdışı brkntcnr

Abi o boyko değil tolga yalnız  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eyvahh :D

Biraz umudum vardı yunus onuda sen söküp aldın sen böyle yazdın ya daha hayır gelmez o kaleciden :D
Hadi len :vur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

renkli forumunda ismail köybaşı resmen açıklandı konusunda mesajların yarısında mod tarafından silinmiştir yazıyor  :kop: :kop:
Artık nasıl ciğerden sövdülerse  :kop:

Çevrimdışı aksitt

Tolga 4 Gol yemis

Fabri 0

Aspor o maç sırasında antrenmandan canlı yayındaydı. Yedigi gollerde hatası var mı yok mu açılardan göremedim ama bir önceki maçta da Tolga'nın olduğu takım 3-0 yenmişti.

Çevrimdışı 38life

Asporda izledim ben, tosic iki tane cakti bir tane de omer atti tolgaya, omer ters koseye yatirdi tolgayi.
Fabri ayaklariyla ileri oynarken, tolga yana oynadi
Aras cok kotu oynadi, oguzhan iyi degildi, cenkin guzel sutlari vardi, fabri kurtardi birini cok guzel uctu.
Tosici az zayiflamis ve daha seri gordum, nasil oluyorsa sanki biraz hizlanmis gibiydi, necip etkisizdi.
Baya bi gosterdiler maci, senol hoca kenardan tepkisiz izledi, hic karismadi, sadece bakti derin derin.
Antreman performansi cok onemliyse senol hoca icin tosici kesmek zor olur.

Hep diyorum Tosicin şutları çok iyi! Ben maç öncesi stadda hep oyuncuları ısınırken gözlemlerim. Tosic'in bir çok kez müthiş şutlarına şahit oldum maç öncesi ısınma sırasında.

Şu antrenman maçını kaydeden olmuş mudur acaba bi youtube'a falan atsa da seyretsek...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

1 TB SSD abi :D

1 TB SSd mi? :D Bu bir servet demek :D Zaten anca özel yapım olur öyle birşey. Şenol hocamız da özel yapım bir insan zaten dimi :)

Çevrimdışı 38life

fabri geleli daha 2 gün oldu türkçe kelimeler öğrenmiş gol yemedi boyko hiçbir çaba içinde değil leb lebi golleride yedi.

Çünkü yolcu...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kafama vurma başım ağrıyor sinüzüt var :D  :evillol:
Panpa alnının ortası patlıyordur dal denizde 4 5 metreye belki patlar rahatlarsın

Çevrimdışı mylife1903

Panpa alnının ortası patlıyordur dal denizde 4 5 metreye belki patlar rahatlarsın

Sauna lazim, buhar banyosu sonra cikacaksin -40 derecede atacaksin kendini buzun ustune cisssssss donmaya baslayinca geri saunaya. Iki seansa sinizut falan kalmaz, zature, verem falan baslar :evillol:

Çevrimdışı MrtBlgc

İçimden bi his kamp yiyecek olan iki kalecinin de ( 3 demedim Tolga'yı saymıyorum ) iyi form tutacağını söylüyor.

Kamp yemiş takıma uyum sağlamış bi Boyko görelim bakalım bu sezon nasıl olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Badem Fırat'ın yayınını izledim. Fabricio oldukça güzel kurtarışlar yapıyor fakat Boyko aynı tas aynı hamam dedi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

1 TB SSd mi? :D Bu bir servet demek :D Zaten anca özel yapım olur öyle birşey. Şenol hocamız da özel yapım bir insan zaten dimi :)
Disk hizli calisiyor ses karti yetisemiyor islemci hizina, hoca az sakin olsa gerzekler de anlayacak ne dedigini, senol gunes konusurken ekrana +18 gibi +110iq getirilmesi lazim, beyinsizler dinlemesin bosu bosuna zaman kaybi. Adamin vuvuzela yorumu gordunuz mu, agzim acik kalmisti benim, futbolcunun aptali kaleci olur falan derler ya senol gunes fazla akilli oldugundan, onu deli falan sandilar herhalde.
Sunun linkini bulayimda yapistirayam suraya

Çevrimdışı mylife1903

Ben Badem Fırat'ın yayınını izledim. Fabricio oldukça güzel kurtarışlar yapıyor fakat Boyko aynı tas aynı hamam dedi.

Yahu bu forum olaylarinda ben yeniyim, turkiyeyi de cok takip etmiyorum, bi aspor bi trtspor bi de bu forum bu firat gunayer midir nedir ona neden badem diyonuz, ben once bizim ceviz procesi gibi bir proce mi yapmis, ceviz degil, badem ekecek falan sandim ama baska bisi galiba

Çevrimdışı MrtBlgc

Yahu bu forum olaylarinda ben yeniyim, turkiyeyi de cok takip etmiyorum, bi aspor bi trtspor bi de bu forum bu firat gunayer midir nedir ona neden badem diyonuz, ben once bizim ceviz procesi gibi bir proce mi yapmis, ceviz degil, badem ekecek falan sandim ama baska bisi galiba
:D en ufak bir fikrim yok hocam. Burdaki arkadaşlar öyle diyorlar, ben de Badem demeye başladım. İlk kim dediyse ona sormak lazım..

Çevrimdışı Yalçın

Disk hizli calisiyor ses karti yetisemiyor islemci hizina, hoca az sakin olsa gerzekler de anlayacak ne dedigini, senol gunes konusurken ekrana +18 gibi +110iq getirilmesi lazim, beyinsizler dinlemesin bosu bosuna zaman kaybi. Adamin vuvuzela yorumu gordunuz mu, agzim acik kalmisti benim, futbolcunun aptali kaleci olur falan derler ya senol gunes fazla akilli oldugundan, onu deli falan sandilar herhalde.
Sunun linkini bulayimda yapistirayam suraya

Bunu biliyordum bir daha izledim.. Cok guclu bir hoca..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Etiketler: