İyi hoşta şimdi uzun zamandır demek istediğim ama linç edilmekten korktuğum bir konuya değineceğim
Ya ben zaten Sosa yerine daha istikrarlı birinin alınmasını istiyordum bu transfer sezonu açıldığından beri
Sosa için lafım yok Allahı var adam klas oyuncu kilit açma konusunda da fena değil ama o geçen sene ki ve bu sene ki maçların yarısında var olup yarısında yok olması beni çıldırttı
Geçen sene koca bir yarıyı bunun çocukları doğsun diye sabrettik oynamadı herif resmen oynamadı yani öyle kötü oynamak falan hikaye adam topa değmedi
Geçen de de ikinci yarı beli sakatlandı diye gitti resmen adamın beli yerine gelene kadar koptuk gittik sonra bir baktık son haftalar kendine gelmiş
Sosa yı severim ama bu sefer de güvenlik deyip yarıyı oynamaktan kaçarak kapatacak ise sat gitsin
Benim görüşüm bu açıkcası daha iyisi gelmez belki ama kesinlikle daha istikrarlısı lazımdı bize
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neden linç edilesin bu bir eleştiri bunu gitme durumu olmasa bile yapman gereken bir eleştiri
burda bir kavramı birbirine karıştırıyorsunuz hep kimsenin eleştiriye tepki koyduğu yok sadece çirkin
sözlere tepki var dikkatli bakarsan tepki koyulan mesajların tamamı eleştiri dışı şeyler taşıyor.
burda sıkıntı küfür ve hakaretin eleştiri olarak uygulanması izin vermeyincede eleştiriyi engelliyoruz olması.
bu kıvamda eleştiri tamda olması gereken şey tartışmalar bu şekilde açılır ve karşılıklı artı eksi özellikler
konuşularak gerçekten faydalımı yoksa zararlımı olduğuna çoğunluk olarak karar verilir. Bunun avantajıda
bu tip bir sağlamadan sonra taraftarın kulübe baskı koyması çok daha kolay olur.
Diğer türlü hakaret içeriyor bu sefer bir başkası sana hakaret ediyor karşılıklı sataşmalar ama esas konu kaybolup gidiyor
ne eleştiri yerini buluyor ne insanlar birbirleriyle düzgün iletişime geçiyor. iş saçma bir noktaya geliyor.