2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404744 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Ben sacindan yanidim rofleli mi nedir az rengi acilmis, papatya suyu mu yoksa

Limon suyu  :claps:

Çevrimdışı Ensar

Quaresma tshirtu alacaktin iste, havani basardin turnuva boyunca, misirda sosayi kim tanir.
hiç sorma abi ya , gomez atiba sosa aldım girdim kabine , gomez güzel oldu ama forma var diye almadım atiba gidebilir diye vazgeçtim ama sosa sözleşmem var şampiyonlar liginde oynayacağız felan demişti kandım sözlerine gittim sosa aldım. pişmanım.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Alamaz abi bu saatten sonra.
Kesin konusmak istemiyorum ama benim biraz tadim kacti, baska gozle bakarim bu saatten sonra. Ha cikip ikinci yari oynadigi oyunun ustune koyarsa, menecerini degistirirse falan bakariz, ayrica maasinda da indirim isterim.
Baskani 3. Defa izliyorum aziz yildirimin sinirli hali gibiydi sosa konusunda, sinirden sekeri falan da dustu herhalde.

Çevrimdışı Berat

Kesin konusmak istemiyorum ama benim biraz tadim kacti, baska gozle bakarim bu saatten sonra. Ha cikip ikinci yari oynadigi oyunun ustune koyarsa, menecerini degistirirse falan bakariz, ayrica maasinda da indirim isterim.
Baskani 3. Defa izliyorum aziz yildirimin sinirli hali gibiydi sosa konusunda, sinirden sekeri falan da dustu herhalde.

Geçen sene ikinci yarıdaki su gibi performansı ve şampiyonluğa katkısı esirgenemez ancak ondan önce bize çektirdiklerini hatırlayınca ben artık tamamen kestim ümidimi. Profesyonellik göstermiyor adam zaten, yakında Agger gibi yol alır.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Vidoda cozemedim ama Kaledeki fabri degil galiba ya

1 kalede tolga diger kalede Boyko var yanlis gormediysem :alala:

benziyolar baya ama fabri o yoksa değilmi :)

Çevrimdışı s4rc4stic

ismail köybaşı : deadly left hand :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kampların ping pong şampiyonu :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Sevme sayma ama kimseye salak demeye hakkın yok. Birisi forumdan sana salak dese hoşuna gider mi? Ha gider dersen tamam.

Nedensiz dese hoşuma gitmez tabiki kardeşim velhasıl insanların umutları ve beklentileriyle oynar ve onları salak yerine koyarsam salaktan daha fazlasını hakkederim.Ahlak dersi için teşekkür ederim iyi akşamlar

Çevrimdışı can1903

Bu arada Delaney dedikoduları var. İzleyelim bakalım. Bilgisi olan da yazabilirse seviniriz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TANERCAN

Nedensiz dese hoşuma gitmez tabiki kardeşim velhasıl insanların umutları ve beklentileriyle oynar ve onları salak yerine koyarsam salaktan daha fazlasını hakkederim.Ahlak dersi için teşekkür ederim iyi akşamlar
Estağfurullah kimseye ahlak dersi vermek haddime değil. Fırat güneyar ve diğerleri evet troll çoğu. Türkiye de bu işi adam gibi yapan neredeyse yok ne yazık ki... İnsanları kandırmak hoşlarına gidiyorsa o onların sorunudur. Şahsen ben insanları olmayacak şeyleri söyleyerek ümitlendiremem kişiliğime ters ama yapana da bir şey diyemem sonuçta yapılan iş futbol eğlence işi sonuçta. Neyse uzatmaya gerek yok. Kirdiysam ozur dilerim. İyi geceler.

Çevrimiçi 38life

Şu 3 dakikalık antrenman videosu için iki şey söyleyebilirim; 1- fabri tolgadan en az 2-3 gömlek daha üstün, 2- cenk müthiş akıllı ve kaliteli bir forvet. o ara topu yeterdi.

Hep söyledim söylücem. Tolganın kaleye geçeceğini düşünenler hayal görüyor :)

İnşallah. İnşallah diyelim de bozulmasın :)

Çevrimiçi 38life

Fabri biraz bizi utandırsan yeter sadece " biraz".

Utandırmasına bile gerek yok. Saçma sapan goller yemesin. Düz - sıradan bir performans sergilesin yeter.

Çevrimiçi 38life

Birisi yayın esnasında "Sana güvenip arkadaşımla Kolarov gelecek diye iddiaya girdim" diyor. Adam da %100 kazanacaksın. Arkadaşlarınızla Kolarov konusunda %100 iddiaya girebilirsiniz" diyor.

Ben anlamıyorum arkadaş nasıl bukadar emin konuşabiliyorlar. Gerçekten hayret ediyorum. İnşallah doğru diyorlardır. Bugün Vodafone Arenadan da canlı yayın falan yaptılar.

https://www.periscope.tv/w/1djGXXeLmbEGZ

Çevrimdışı murat_

Sevme sayma ama kimseye salak demeye hakkın yok. Birisi forumdan sana salak dese hoşuna gider mi? Ha gider dersen tamam.

firatcim beni niye twetterdan engelledin 😂😂😂

Çevrimdışı cursedofdragon

Hep söyledim söylücem. Tolganın kaleye geçeceğini düşünenler hayal görüyor :)

İnşallah. İnşallah diyelim de bozulmasın :)

tolga ile boyko fabri'nin moralini de bozuyor :)

Tolga suratını ekşitiyor boyko mutsuz :)

Adam'ı da soğutcaklar :)

takımın toplam değeri iyice düştü yav  :bawling:

Çevrimdışı saricasi

Almanya Bundesliga'nın büyük kulüplerinden Wolfsburg santrfor arayışını sürdürüyor. Wolfsburg'un listesinde birinci sırada Juventus'un golcü oyuncusu Simone Zaza bulunurken, Mario Gomez de ihtimaller arasında.

Wolfsburg'un sportif direktörü eski Alman milli futbolcu Klaus Allofs, Almanya basınından Kicker'a yaptığı açıklamada, "Mario Gomez ile ilgileniyoruz ve transfer ihtimalini değerlendiriyoruz. Buna karşın Gomez'in geleceği ile ilgili nasıl bir planlama yaptığını anlayamadık" dedi.

via:T24
Adam haklı,bu gomez neyi bekliyor hala.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

yazık ettin kendine sosa para için o eşin için terörürü bahane ederek yaktın kendini ne güzel şampiyonlar ligi maçında atiba,oğuzhan,sosa,gomez yapıcaktık yine.

Çevrimdışı alimm

seneye fenerle sözleşmesi bitck olan hasan ali yi bağlasak... İsmail ile baş başa kalsalar.... :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı abdusta

Italya ve Ingiliz spor basınında Başkanın bugunkü flaş demeçleri donuyor

Ana konular
Italyada Sosa
İngilterede Kolarov

Milan ve M.City etkilenecektir

Saygılar

Çevrimdışı Berat

seneye fenerle sözleşmesi bitck olan hasan ali yi bağlasak... İsmail ile baş başa kalsalar.... :D

Bizim Alamancılarla iyi takılır :)

Çevrimdışı s4rc4stic

ghezzal ile locadia'yı yedirirler mi bize?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Her gecen yil birer birer masadan eksiliyor dostlaarr... :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş'a imza attıktan sonra
Gökhan Gönül'ün mutsuzluğu suratından okundu..
NTVSPOR

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lucas Leiva ZU Gs pazartesi Istanbulda diyorlar :alala:

Ulan bunlarin bizim ilgilendigimiz topculardan baska adam yokmu listelerinde :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: