2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402477 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ya ben sosa tshirtunu aradım onca yerde q7 ve onu zar zor alabildim.simdi iade etmeye çalışmam lazım bu saatten sonra giymem ben bunu

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Yahu bu forum olaylarinda ben yeniyim, turkiyeyi de cok takip etmiyorum, bi aspor bi trtspor bi de bu forum bu firat gunayer midir nedir ona neden badem diyonuz, ben once bizim ceviz procesi gibi bir proce mi yapmis, ceviz degil, badem ekecek falan sandim ama baska bisi galiba

Bir ara muhtemelen birilerinin abi sana çok yakışıyor,fecisin,Ateş gibisin,bu bıyıkla götüremeyeceğin karı kız yok diye dalga geçipte bu salağın gerçek sanmış olabileceği saçma sapan badem bıyık bıraktığı için kendisine badem diyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Bir ara muhtemelen birilerinin abi sana çok yakışıyor,fecisin,Ateş gibisin,bu bıyıkla götüremeyeceğin karı kız yok diye dalga geçipte bu salağın gerçek sanmış olabileceği saçma sapan badem bıyık bıraktığı için kendisine badem diyorlar
Ahaha gugilladim bunu kose bu bea yapistirmadir o biyiklar. Ulan gece gece gul gul, kardesim 3 tane tuy varsa cimbizla cekiver, cillop gibi gez ne diye emek veriyorsun haha nesem yerine geldi :biggrinking:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Ya bunun 00.13 , 00.23 te görüşelim falan tripleri var ya,o zamanlar bunu herkes bu kadar da iyi tanımıyor;gece yarısına kadar insanlar heyecanla bekledikten sonra;Twitter a komik bıyıklı bir resmini koyup,gün boyu forumlardan duyduklarını yarın öbür gün yanılmış pozisyona düşmemek için iki tarafa da çekilebilecek şekilde yuvarlayan,millete minnoşlarım canlarım falan diye hitap edip alt başlıklarda da soru soran kızlara yürüyen bu arkadasa,bıyık biçiminden dolayı bir lakap takma ihtiyacı duyuldu sanırım.Bence de gayet yakıştı.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Her gelen vasat kaleciye aynı şeyleri diyor fırat.
Maçlarda görücez

Çevrimdışı cursedofdragon

Her gelen vasat kaleciye aynı şeyleri diyor fırat.
Maçlarda görücez

burdada diğer kalede tolga var periscope yayınında diğer kalede boyko vardı 2'side gol yedi fabri daha iyi duruyor.

Ayrıca fabri geleli daha 2gün oldu türkçe kelimeler öğrenmiş geri geri geri diyor türkçe konuşuyor :)

Çevrimdışı onurturan

Ya bunun 00.13 , 00.23 te görüşelim falan tripleri var ya,o zamanlar bunu herkes bu kadar da iyi tanımıyor;gece yarısına kadar insanlar heyecanla bekledikten sonra;Twitter a komik bıyıklı bir resmini koyup,gün boyu forumlardan duyduklarını yarın öbür gün yanılmış pozisyona düşmemek için iki tarafa da çekilebilecek şekilde yuvarlayan,millete minnoşlarım canlarım falan diye hitap edip alt başlıklarda da soru soran kızlara yürüyen bu arkadasa,bıyık biçiminden dolayı bir lakap takma ihtiyacı duyuldu sanırım.Bence de gayet yakıştı.
benim gibi twitter kullanmayanlar icin guzel bir paylasim olmus.. zira bilmeden badem diyordum bende.. bu forumda cok sordum zamaninda bunun anlamini ama herkes benim gibi olacak ki kimse cevaplamamisti. Tesekkurler Gökhan abi..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şu 3 dakikalık antrenman videosu için iki şey söyleyebilirim; 1- fabri tolgadan en az 2-3 gömlek daha üstün, 2- cenk müthiş akıllı ve kaliteli bir forvet. o ara topu yeterdi.

Çevrimdışı Onat

Biraz konunun dışında olacak ama iyi futbol videoları hazırlayan internet ve youtube kanalları maçların kaliteli görüntülerine nereden ulaşıyor acaba bilginiz var mı? Benim mesleğim kurguculuk ve keyif amaçlı Beşiktaş videoları kurgulamak istiyorum, gerek transferler gerek var olan oyuncular için fakat maç görüntülerine ulaşma hakkında bir fikrim yok. Bilen veya fikri olan varsa aydınlatabilir mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu 3 dakikalık antrenman videosu için iki şey söyleyebilirim; 1- fabri tolgadan en az 2-3 gömlek daha üstün, 2- cenk müthiş akıllı ve kaliteli bir forvet. o ara topu yeterdi.
Vidoda cozemedim ama Kaledeki fabri degil galiba ya

1 kalede tolga diger kalede Boyko var yanlis gormediysem :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

benim gibi twitter kullanmayanlar icin guzel bir paylasim olmus.. zira bilmeden badem diyordum bende.. bu forumda cok sordum zamaninda bunun anlamini ama herkes benim gibi olacak ki kimse cevaplamamisti. Tesekkurler Gökhan abi..

Rica ederim sevgili kardeşim

Çevrimdışı Bishamon

Vidoda cozemedim ama Kaledeki fabri degil galiba ya

1 kalede tolga diger kalede Boyko var yanlis gormediysem :alala:

Sağ tarafta uçan kaçan fabri işte.Kısalığından anlıyorsun zaten  :D

Çevrimdışı Berat

@Fabri go Kerim , geri geri geri  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

burdada diğer kalede tolga var periscope yayınında diğer kalede boyko vardı 2'side gol yedi fabri daha iyi duruyor.

Ayrıca fabri geleli daha 2gün oldu türkçe kelimeler öğrenmiş geri geri geri diyor türkçe konuşuyor :)

Eeeee bana da 250bin yuro kazanirken 1.1 verseler, sakatken transfer etseker seyhpir gibi ingilazca sakirim iki haftaya. Matriks gibi beynime komodor64 gasetiylen yukleme yaparim

Çevrimdışı murat_

beni engellemis bugun sehzade firat bey 😅
bu haber kartali diye bir twetter sayfasi var o firatin fotoyu paylasmis kaynak gostermeden firatta ona laf sokar gibi fotoda guzelmis kim cekmis acaba diye yaziyor .
bende sende sabahtan aksama kadar ordan buldan caldigin haberleri 00:23 te konusalim diye millete satiyorsun haber kartaloda senden ogrenmis tarzi bisey yazdim hemen engellemis 😅😂😂

Çevrimiçi Samet Ç

Emmanuel Mas haberleri çoğalmaya başladı.

Ayrıca Fabri Tolga'nın hatalı gol yemeyen versiyonu.

Çevrimdışı Berat

Eeeee bana da 250bin yuro kazanirken 1.1 verseler, sakatken transfer etseker seyhpir gibi ingilazca sakirim iki haftaya. Matriks gibi beynime komodor64 gasetiylen yukleme yaparim

Sen kendini Pektemek'e hazırla yeter abi  :icool:

Çevrimdışı Ensar

Ya ben sosa tshirtunu aradım onca yerde q7 ve onu zar zor alabildim.simdi iade etmeye çalışmam lazım bu saatten sonra giymem ben bunu

inan giymek istemiyorum bende sezon sonu sözlerine güvendim kalacak diye aldım almaz olaydım atmayı mi bile düşünüyorum ama üstünde Beşiktaş arması var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TANERCAN

Sevme sayma ama kimseye salak demeye hakkın yok. Birisi forumdan sana salak dese hoşuna gider mi? Ha gider dersen tamam.

Çevrimdışı Berat

Fabri biraz bizi utandırsan yeter sadece " biraz".

Çevrimdışı mylife1903

Sen kendini Pektemek'e hazırla yeter abi  :icool:
Pektemek konusu hassas, arkasi saglam adamin. Bizim ekiplen gorusecem konuyu, bir gumpas yapacaz ama daha iyi uzun planli seyler dusunuyoruz. Ismael oynuyordu, onun durumu acildi.
Simdi ilk plan bizim tolganin ayaklarini tornaya sokacaz, 1-2 cm duzeltecez bomba gibi kaleci olacak o
Sonra mustafa beyin kurgusuna basliyoruz.
Aslinda cok iyi topcu mustafa ama zaman bulamiyor, bir oynasa zaten hemen kendisini gosterecek pirlanta gibi cocuk.

Bu sene rakipler tamam zaten
Cenk zu gs
Ismael zu fb o konulari cozduk
Ts zaten kendi derdinde, aldiklari cocuk icin duyumlar iyi, dagitir diyorlar, ayrica gecen sene onlerini kesen uc hakemi goturmusler.

Hedef bizi sampiyonluk yarisinda zorlayacak konyaspor, basaksehir ve osmanlispor. Simdi benim dahil oldugum calisma grubu, yok arkadaslar yapmayin etmeyin kardes kuluptur bunlar sahalarini actilar zor zamanlarimizda, diyor ama diger grup mustafayi bunlardan birine vermeliyiz diyor, bakalim sonuc ne olacak.

Yakinda mustafanin yanina yatisa sosa gelecek gibi duruyor. O sosayi ben affetmeyecem ama bu senenin ciban basi. Atsinlar mustafaya arkadaslik etsin aldigi paraya da laf etmeyecem yemin ederim. Yahut 4-5 gondersinler, bilemiyorum sosa gonlumuzu alabilir mi, cok kalbim kirildi benim.

Çevrimdışı mylife1903

inan giymek istemiyorum bende sezon sonu sözlerine güvendim kalacak diye aldım almaz olaydım atmayı mi bile düşünüyorum ama üstünde Beşiktaş arması var
Quaresma tshirtu alacaktin iste, havani basardin turnuva boyunca, misirda sosayi kim tanir.

Çevrimdışı Berat

Pektemek konusu hassas, arkasi saglam adamin. Bizim ekiplen gorusecem konuyu, bir gumpas yapacaz ama daha iyi uzun planli seyler dusunuyoruz. Ismael oynuyordu, onun durumu acildi.
Simdi ilk plan bizim tolganin ayaklarini tornaya sokacaz, 1-2 cm duzeltecez bomba gibi kaleci olacak o
Sonra mustafa beyin kurgusuna basliyoruz.
Aslinda cok iyi topcu mustafa ama zaman bulamiyor, bir oynasa zaten hemen kendisini gosterecek pirlanta gibi cocuk.

Bu sene rakipler tamam zaten
Cenk zu gs
Ismael zu fb o konulari cozduk
Ts zaten kendi derdinde, aldiklari cocuk icin duyumlar iyi, dagitir diyorlar, ayrica gecen sene onlerini kesen uc hakemi goturmusler.

Hedef bizi sampiyonluk yarisinda zorlayacak konyaspor, basaksehir ve osmanlispor. Simdi benim dahil oldugum calisma grubu, yok arkadaslar yapmayin etmeyin kardes kuluptur bunlar sahalarini actilar zor zamanlarimizda, diyor ama diger grup mustafayi bunlardan birine vermeliyiz diyor, bakalim sonuc ne olacak.

Yakinda mustafanin yanina yatisa sosa gelecek gibi duruyor. O sosayi ben affetmeyecem ama bu senenin ciban basi. Atsinlar mustafaya arkadaslik etsin aldigi paraya da laf etmeyecem yemin ederim. Yahut 4-5 gondersinler, bilemiyorum sosa gonlumuzu alabilir mi, cok kalbim kirildi benim.

Alamaz abi bu saatten sonra.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ayrıca Fabri Tolga'nın hatalı gol yemeyen versiyonu.

Efsane olur o zaman bizde :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Sağ tarafta uçan kaçan fabri işte.Kısalığından anlıyorsun zaten  :D
Ben sacindan yanidim rofleli mi nedir az rengi acilmis, papatya suyu mu yoksa

Etiketler: